10317
  • Pio
    Tudtommal azokról sajnos nincs még infó. A létezésük se biztos, de azért az adventure map képek alapján várható valami ilyesmi. De ez tényleg csak tipp.

Varázslatoknál ha lesz felesleges, akkor azt majd jól nem fogja senki megtanulni és bufdolni fogják valami patchben. Legalábbis ez lenne az optimális. :-)
  • Celeronikus
    Igaz, H5ben is elég volt az a kis mennyiség, pedig azok között is volt sok hasznavehetetlen, remélem itt mindegyik használható lesz, ha már skillként neked kell kifejleszteni őket és nem varázslótorony adja.

A varázsitalokról tudsz valamit? azt mondják az is lesz a játékban, olyasmi lesz mint a H4ben volt?
  • Pio
    Pcguruban írták.
    Lehet, hogy nem minden pont varázslat, hanem vannak passzív képességek is.
    70 darab szerintem már megüti azt a mennyiséget, ahol már a mennyiségnél sokkal fontosabb a minőség. Magyarul szerintem 70 spell bőven elég tud lenni, HA ötletesek, változatosak a spellek. Sajnos erről még ugye nem igazán tudunk semmit... :-(
  • Acidlich
    Hiába van 500 spell, ha abból csak 490-et használsz majd, inkább legyen kevesebb használható, mint sok töltelék faszság.
  • YencY
    Továbbra is tartom, hogy a grafika tisztára Kings Bounty-s. Remélem a magyart beszéli majd a játék.
  • Celeronikus
    egyébként tévedtem amit a h4ről írtam, most megnéztem és ott vagy 140 féle varázslat van...:) a H5ben volt kb 50-60 varázslat, H3ban kb 70-80. Ha tényleg csak 70 lesz a H6ban akkor még a H3as mennyiséget sem fogja megütni nem hogy a H4ét.
  • Celeronikus
    ezt hol olvastad? ha 7 mágia iskola lesz és mindegyikben legalább 14-15 varázslat van, akkor kijön a 100, ha megnézel egy képet, amin épp az egyik mágia iskola képességfája látszik, ott kb 14-15 varázslat van egyetlen iskolában és 7 iskola lesz.
  • Pio
    Elvileg 70féle spell lesz.
  • Carlos
    Köszi!
  • Acidlich
    Hmm, az nagy csalódás lenne, ha kimaradna a "mass effect"!
  • Andrews2007
    Egyébként köszönet a sok heti infó adagért és ok belefécőlt munkáért.
  • Andrews2007
    Üdv. Akkor visszatér végre újfent mocsár is? Hmm talán az új 5. faj területe lesz? :)

A Dzsungel az orkoké, ahogy Erwan mondta a pesti januári videóban.
  • raddani
    Amúgy nagyon jó videó, a csatában is minden tetszik. Csak a kurzor idegesítő, hogy ezt csinálja,(vibrál) de 100%, hogy ezt még javítják.
  • raddani
    Mondjuk eddig nem értettem, hogy mit jelenthet a képernyő tetején az a "turn" szó, de most már tudom. A lényeg, hogy a hős egy körben egyszer varázsolhat/támadhat, és a turn-ök a köröket jelentik. pl. ha turn 2 van, akkor ez a 2. kör, és a hős újra varázsolhat egyet.
  • raddani
  • Lacoka12
    tudnál linket adni a videohoz mert nem találom
  • Gurren
    akkor bennem van a hiba, de nekem a stronghold tetszik a legjobban, főleg a 3. varázsló.
  • Celeronikus
    Az eddigi infok alapján a Mágia képességfában csak varázslatok lesznek...Pedig szerintem kellenének olyan skillek is, melyik hatással vannak a mágiákra, pl a gyorsaság tömeges hatású lesz meg ilyesmik(mondjuk ezt lehet úgy oldják majd meg, hogy bizonyos spelleket lehet majd upgradelni), vagy ami még H5ben volt, hogy az ellenség varázsol sötét mágiát és a varázslata mana költségének felét megkapja a hősöd vagy más hasonló képességek is lehetnének a mágia képességfán, szerintem a varázslatok mellett kéne egy külön fül is az ilyen plusz mágiával összefüggő képességeknek és mindegyiknek lenne valami követelménye ugyanúgy mint az erősebb mágiáknak is.
  • Acidlich
    Nem lesz az olyan nehéz döntés, haste, slow, resurrection megfelelően táposra gyúrva:)
    Jah igen, itt is lesz majd mass slow stb, ha eléggé be van talentezve a kapcsolódó mágiaiskola?
  • Celeronikus
    Jók az új lény képességek is, a Havennek itt sokkal nagyobb a vonzereje, mint az 5. részben volt, ott szinte sosem voltam velük.

Néhány dolog kérdésessé vállt számomra.
    Régen volt hír arról, hogy a szerencse itt máshogy fog működni, mint a 3. vagy az 5. részben, a mostani infok alapján pedig ugyanolyannak tűnik.
    A töltődő képességekről sem esett még szó, pedig az is a harc egyik fontos eleme lesz, ha már harc videot mutattak ma be beszélhetett volna erről is 2 mondatot legalább meg a szerencséről, hogy akkor marad a régi rendszernél vagy újítanak rajta valamit.

Ahogy számolom varázslatból legalább 100 féle lesz a játékban, mivel 7 mágia iskola van, plusz erre még rájönnek a csatakiáltások is.
    A Heroes4ben volt ha jól emlékszem kb 90 varázslat, itt még annál is több lesz, pedig az eddigi Heroesok közül a 4ben volt a legtöbb idáig.
    Mondjuk pár hónapja azt ígérték, hogy a H6ban 200-300 varázslat lesz, annak fogjuk rá, hogy a felét megvalósították, de az is bőven elég, mivel ezek között is nehéz lesz majd eldönteni melyeket fejlesszük.
  • Pio
    Hohó, itt most Internet Explorer 7ből nézem a bannerünket és hibásan jeleníti meg, balra tömöríti a szöveget a szavazásnál. Más böngészőben is ilyen?
    Majd otthonról javítom, sajnos nem vagyok egy HTML guru, valid kódot utoljára akkor írtam, amikor az kellett az ötösért... :)

Carlos: betettelek a tippjátékba.

Új videóhoz annyit, hogy most már nem ragaszkodtam szigorúan ahhoz, hogy minden játéktechnikai kifejezés angol maradjon, mert azért elég idióta lett volna a magyar feliratban "Good Luck"-ozni a szerencsénél.
    A lények, frakciók neve viszont maradt az angol a szokásos módon.
    Gondolkodtam rajta, hogy mögézárójelezzem magyarul, de úgy túl hosszú lenne némelyik szöveg, feliratnál pedig ugye érdemes ügyelni arra, hogy ne legyen hosszabb a szöveg annál, mint amennyit beszélnek alatta a videóban. :)
  • Andrews2007
    Nagyon szépen köszönjük szuper videó volt és hát Noémie főszereplésével kis meglepetés. :)

• Elessar
    Vááááááááá!!!! Köszönjük!!
  • Vologya Mester
    Pár perc és nézhetitek a Combat videót az oldalunkon. CC és van hozzá magyar felirat! Jó szórakozást!
  • Elessar
    Ezt viszont sajnálom akkor, bár nem lehet mindenkinek a kedvében járni, meg tényleg nagyon részletes az új képesség rendszer, de azért elfértek volna a játékban na. Tán egy kiegben még visszaköszönhetnek, minden népnek lehetne egyedi ballistája, sátra a katapultok mintájára.
  • Elessar
    Na akkor sokan fellélegezhetnek, úgyis mindenki ezt a nyavalyás Town Portalt várta
  • Andrews2007
    Nem lesznek ballisták, gyógyító sátrak és lőszer kocsik se. Inkább a hős erejére és képességeire helyezik a hangsúlyt illetve a népenkénti egyedi katapultokra.
  • Andrews2007
    Ja az se rossz igazán nekem egyikkel sincs nagyobb gondom.

Ja a cikkből kiderült hogy lehet a városaidba építeni town portal épületet ez megkönnyíti a sereg feltöltést majd. :)
  • Carlos
    Lehet még jelentkezni a tippjátékra?
    Ha igen, akkor az enyém május 2.
  • Xinjin
    Szerintem is a Haven és a Necro hősei néznek ki a legjobban. A Strongholdé is el van találva.
  • Andrews2007
    Ja nekem is talán a Haven és a nekró tetszik most, így a legjobban dizájnra a hősök közül.

• Andrews2007
    http://www.gamespot.com/pc/rpg/mightmagicheroesvi/news.html?sid=6300583&om_act=convert&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;1&mode=previews

Újabb részletes előzetes cikk a Gamespottól. Pl meg tudjuk hogy a Papnő tud gyógyítani amit sebzésként halottak ellen használhat és erős közelharci mágikus sebzése is van ezek mellett.
  • Elessar
    Toronymagasan a Haven hősei a legjobbak, nagyon eltalálták a kinézetet, sztem a Heroes-ok történetében most néznek ki a legjobban az emberek.
    Az Inferno-s Might hősök sztem rondák, ellenben a Magic-es kinézetük meglepően jó lett, azt lájkolom.
    A nekrók kinézete a másik ami nekem iszonyatosan bejön, bár egy kicsit drabálisan néznek ki a Might hősök ebben a páncélban, de egye fene.
    A Stronghold kinézete olyan semmilyen számomra, nem is szép, de nem is olyan ronda, itt kicsit lehettek volna bátrabbak a dizájnerek.
  • Elessar
    A nap képe
  • Shiwo
    most hogy mondod, tényleg...a hivatalos oldalon a nekró hős csajnál a 3d-s képen is átlóg a mellette lévőhöz...
  • Vologya Mester
    A Necro varázslóinál is van bot, csak ezen az összerakott képen nem fértek volna el a hőstípusok, ezért kicsit eltüntették... Nézd meg jobban a képet, látszik, hogy lesz a kezében bot szerintem...

A mai frissítés az Exkluzív hét kapcsán 10 óra körül várható, addig ugyanis emberó van...
  • Shiwo
    a nőnek is üres a keze, csak a hátáról lógó bigyó miatt olyan érzést kelt, mintha lenne..

amúgy meg minek neki ? ő maga a fegyver
  • Acidlich
    A nekro magic közép fertelmesen jól néz ki(wowos lock jut eszmbe róla, csak a blizzard designerei elbujhatnak hazánk fiai mellett:P), bár tényleg kell még a kezébe valami népirtó eszköz(vagy ez lehet h a maradék 30%-ba tartozik majd:).
    Az inferno might brigád az tényleg beköltözhetne Matullah bácsiékhoz.
    A többiek viszont kellemes külalakot kaptak, meglátjuk mi marad ebből a high detail concept-ből 3d-ben:)
  • Mikatesuka
    Rosszul emlékszel mert a Heroes 5-ben volt frakciónként 1 ami férfi volt.
  • raddani
    Amúgy meg lehet látni az első gameplay videó, és a mostani videók között, hogy eléggé látványosan megváltozott a felület. Nektek melyik tetszik jobban? Az új vagy a régi?