• Alfa wolf
    Először is szeretném megköszönni Vologya Mester kemény munkáját a magyar hétre, másodsorban pedig mélyen le vagyok sújtva amiért az utolsó nap úgynevezett ütő kártyája még se sikerült olyan ütősre.
    Nem akarok hálátlannak tűnni (főleg azután, hogy láthattam a női inferno hős klassz kinézetét animálva ), de kevesebb hyppal kellett volna beharangozni a magyar hét utolsó napját. Én elhiszem, hogy kemény munka ,és sok erőfeszítés áll emögött is ,de a tegnapi nap folyamán pl a Heroes Community fórum elégé kiakadt. Teljesen jogosan.
    Persze mindenkiben élt, hogy Nagákat kapunk, de arra senki sem számított, hogy egy 52 másodperces , a hősök animációit bemutató videóval szúrják ki a szemünk, aminek a fele , mint valaki írta, a logókból állt.
    Az interjút most olvastam el, és bár felfedeztem benne egy-két érdekes dolgot, de korántsem olyan exkluzív a tartalma mint hittem.
    Nem hibáztatok, vádolok senkit, csupán csalódottságomnak adok hangot...főleg az UBI felé, ki vélhetőleg végig a sötétben tapogatózva hagyta Vologya Mestert.
    Mindenesetre szép munka Vologya uram, hogy legalább néhány fáklyát gyújtottál nekünk az úton az elmúlt egy hétben, mely elvezethet végül a Relichez .( Heroes 6 )