10317
  • Pio
    Ezek elvileg multiplayer hőskinézetek, tehát semmilyen játéktechnikai kihatásuk nincs.
    Legalábbis eredetileg erről volt szó, ha nem így lesz az nagy gáz lenne.
    Egy multiplayerre kihegyezett játékban elég bitang dolog lenne előnyhöz juttatni azokat, akik korábban vették meg a játékot/többet költöttek rá.
    Épp ezért fura, hogy fegyverek is járnak a preorderhez/CEhez bónuszként. Őszintén remélem, hogy ezeket csak single playerben lehet majd használni...

Más. Ezt most csíptem el a videóban. OMG... :D
  • Pio
    Ki hogy viszonyul a CE-hez? Minek örülnétek belőle, mi érdekel kevésbé?
  • Shiwo
    szerintem is inkább csak a sekély vízben áll...lehet majd a folyókon is ilyen gázlók lesznek a hidak mellett az átjutásra..mondjuk az jó kérdés, hogy tényleg mi a ráknak kellene nekik hajó...
  • Besz
    Akkor azaz ork hős az artwork-ről és az a nekromanta nő a legelső videóból is csak bónusz lesz? :S
  • Besz
    Szerintem csak bónuszként a közvetlen a partvonalon tudnak haladni, ahol sekély a víz (shallow water). Esetleg arra jó, hogy ezáltal más népek hősei nem tudják elérni őket, amíg a vízben vannak (mint a kolostor esetén), de még ez is nagy előny lenne szerintem. Teljes vízen járást azért nem kaphatnak, mert akkor képtelenség lenne nekik kampánytérképeket készíteni. Simán ki lehetne kerülni minden szigetet a tengeren, átlépni bármely folyót, tavat: megbontva ezzel a szkriptelők tervezett útirányát. Multiplayerben meg borulna az egyensúly és nagy lenne a sírás. Esetleg magas szintű varázslatként tudnám elképzelni, mint egyfajta Summon Boat-ot.

Még az is lehet, hogy csak az egyik vicces kedvű pályakészítő az editorban odabiggyesztette a vízbe azt a hőst, és most az értetlenkedő rajongókon mulatnak egy jót, esetleg fogadtak is rá, mennyi idő alatt veszik észre a dolgot.
  • Pio
    A lovon ülő hős Irina lesz.

A nagáknak természetesen lesznek naga hősei.
    Például a CE bónusz hős, Yume:

• Elessar
    Sztem a dzsungel marad az orkoké. A mocsaras terep lesz a Nagak-é
  • Elessar
    Logikus lenne, de azért ez nagy előny lenne nekik. Persze lehet más terepen meg lassabbak lesznek, kíváncsivá tett ez a kép!

A lóvuk ezen a csataképen látszik leginkább. Sztem olyan kirin-ló keverék

• Lacoka12
    hurrá nem kell hajó nekik
  • Andrews2007
    http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110310-09.jpg

Jé ezt láttátok a Naga hős a vízben is mehet? Logikus lenen náluk de elég nagy előny lenne talán. :)
  • Andrews2007
    Ja úgy látszik akkor a Nagaké a Dzsungel akkor kié a havas és az őszi síkság féle táj? )őszi talán orkoké).
  • Andrews2007
    Köszi Pio a címeket.

Milyen lova lesz a Nagaknak? Ez a kék féle valamilyen kétéltű? :)
  • Pio
    Hogy én hogy rühellem az ilyen "ha előrendeled a játékot extra itemet kapsz" akciókat.
    Persze ha csak single playerben érhető el az item és a hero csak kinézetben fog eltérni a többitől, akkor nem érdekes.
  • Pio
    Kiosztottam a jutalmat a tippjátékért, ami egy Naga Hadúr fórumtitulus.
    Így hívják a Naga vezéreket a videóban, de ha nem tetszik átírhatjuk.
    Ahogy a szín is megváltoztatható.
    Illetve ha valakinek van egy 10×10-es lótuszvirágra emlékeztető valamilye az küldje el és beteszem a titulus elé medálnak. Sajnos nekem nem sikerült lótuszvirágra emlékeztető képet összeraknom. :)
  • Pio
    Embeddelgetem a videókat a lustábbak kedvéért, mert eléggé megszaporodtak így hirtelen (mármint a videók). :)

• Andrews2007
    Jaja úgy ismertek. Láttatok már Kínai fesztiválokat, felvonulásokat na pont ilyen sárkányok szoktak ott lenni. :)

Az a kínaias zene nagyon szuper a Gyűjtői videónál. Remélem ez egy Sanctuary téma Romeroéktól. :)

A pólón az a lény az átdolgozott Főnix?
  • Shiwo
    miért ? szerinted a sima sárkány mágia nélkül, pusztán a szárnya segítségével képes lenne a levegőben maradni ? :)

amúgy meg a keleti sárkányoknak nem szokott szárnya lenni,
  • Andrews2007
    Ja egyensúlyban lesznek és így főleg a Strongholdal lesz érdekes a harcuk.

Igen gondoltam hogy egy mágiaágban erősek lesznek legalább kellett egy ilyen nép is.

http://www.youtube.com/watch?v=owH3Y6hK8JI

Itt található a gyűjtői változat bemutatása. Nagyon sok mindent adnak a játékhoz majd. Elő lehet már rendelni. Asszem kb 14990 ft.
  • Lacoka12
    repül szárny nélkül
  • Jakuza001
    Szerintem meg a haven inkabb jelent révet mit menedéket. :D
  • Celeronikus
    Érdekes, hogy a Kirin szárnyak nélkül is tud repülni, vagyis nem fizikai lény? vagy valami varázsereje van és amiatt repül szárnyak nélkül is?
  • Celeronikus
    Végre bejelentették, én is erre számítottam, hogy a Naga-k lesznek és meg vagyok elégedve velük, a Kirin lesz a kedvenc egységem már látom:)

Nekem is csak a 2 hasonló egység szúrja kicsit a szemem, főleg amelyik úgy néz ki, mint a víz elemental, azt lecserélhették volna valami másra, mostmár mind1.

Várak közül egyébként nekem a Necro meg ez tetszik a legjobban.
  • Shiwo
    viszont érdekes lesz a magyar megnevezése a váraknak.... Haven mellé kaptunk egy Sanctuary-t...lényegébe mindkettő Menedéket jelent, bár az utóbbi Szentélyt is..amúgy meg lehet Sanctuary-ként kellene hivatkoznunk rá a "nagák" helyett, hogy szokjuk :)

a Megbecsülés-t én is úgy értettem, mint te, de nekem a többi részből az jött le, hogy támadásban és védekezésben egyensúlyban vannak, főleg arra apellálnak, hogy a champion lényeket támogatják (support), és az egy-az-egy-ellen harcban jók, tehát nem igazán lesz olyan képességük, amivel egyszerre több lényt támadnak..a vízmágiával előszeretettel akadályozzák és kontrollálják az ellenfél mozgását
  • Vologya Mester
    A Collector Edition:

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-14099&ct=tcm:6-231-32

Örültök, hogy tetszik Nektek az 5. frakció... :)
  • Carlos
    szép!
  • Elessar
    Döbbenetesen szép a váruk is!
  • Besz
    Szóval ez a Coral Maiden lenne a nőstény naga, a Wave Warrior pedig a hím. Annyi a bajom velük, hogy míg a nősténynek emberi arca van, addig a hím inkább hüllőképű. Ez zavar kissé, miért nem lehetett őket hasonlóképpen megrajzolni. Most így olyan felemásak.

Ha rajtam múlt volna, akkor a Spring Spiritet és a Snow Maident egy az egyben kukáztam volna. Teljesen feleslegesek és megbontják a sort, ráadásul túlságosan hasonlóak. Arról nem is szólva, hogy a Spring Spirit lényegében a semleges vízelementál tükörképe. Ez biztos jó pár embernek szemet szúr majd, legalábbis a Heroes Community-n eléggé allergiásak az ilyesmire. Mivel víz alapú városról van szó, és a vizek élővilága bővelkedik a legkülönfélébb létformákban, ezekből remek fantázia szülte lényeket lehetett volna kreálni: rákokból, polipokból (ember felsőtestű polip pl.), lebegő medúzákból, elektromos rájákból, puhatestűekből, stb. Biztos annyira tetszett nekik a Radiant Glory, hogy kékben is legyártották.

Többi lény elmegy így elsőre: Shark Warrior, Kappa, Kirin. Összességében egy erős 3-asra értékelném ezt az új várat. Ha meglepetésként kapnánk egy 6. népet is, akkor szavam se lenne, de így továbbra is hiányoznak az elfek, a mocsárlakók (a gyíklényeket most már végleg elfelejthetjük) és az akadémikusok. Majdnem mondtam a Dungeont (ill. Asylumot) is, de mivel az Ubisoft sötét elfes maszlagot gyártott belőle, és ezt az irányt kívánják folytatni, ezért inkább nem mondom.
  • Andrews2007
    Játék képek alapján csodásak ezek a naga egységek. Japán,kínai thai-földi indiai hangulatuk van. Hashima szigetén élnek. Védekezésben erősek és a Víz Mágiaágban, speciális frakció képességük a Megbecsülés/tisztelet mely erősíti a védelmi értékeiket talán a beszámolóból ez jött le legalábbis. (A barbár-ork Strongholdal érdekes csaták lehetnek ott a támadáserősödik a frakció képességgel )

Elite lehet kb az 5-6. egység ez a Deep naga szamuráj szerű 4 karú 4 szablyás egység. icon_smile.gif Úgy látszik akkor maradt a Water spirit is akkor lesz egy külsőre eléggé hasonló Vízelementál is? icon_smile.gif

Szóval a lényeg az hogy szuper lett ez a nép is. Gondoltam hogy ők jönnek több ok is volt rá már az 5. rész óta. Úgy látszik akkor a Víz varázslatok a védekezés lesz az erősségük illetve ahogy mondták az 1-1 ellen harcmodor.

Remélhetőleg a másik bejelentés a zárt/nyílt béta időpontja. :)
  • Elessar
    Amúgy sanszos, hogy az egyik kedvenc népem ők lesznek a Természet hiányában
  • Elessar
    Érdekesek a Nagák, úgy önmagukban nagyon tetszenek, csak nem tudom az eddigi Heroes világba hogy fognak "passzolni", nekem eléggé odanemillőek még. A sárkány viszont csillagos 5ös!
  • Shiwo
    remélem mikor a lángoló infernósokat telibe kapja egy Naga valami vízvarázslattal, akkor kapunk egy kis gőzfelhőt
  • Shiwo
    egész jót tesz a Nagák hangulatának az ázsiai beütés (meg gondolom így próbálják meg elérni a keleti piacot a játékkal :))
  • Pio
    Naga rajzolás videó
  • Pio
    Tessék itt az egyetlen frakcióhoz tartozó sárkány a játékban:

Itt pedig a legidősebb gyermek, Irina:

Itt pedig a várostrom:

A többi képet megtaláljátok a gamespoton.
  • Pio
    Twitterről: "Great news coming up tomorrow on Heroes VI... Not only one but two big news! :)"
    Szóval még nincs vége! :D
  • Pio
    Nekem még mindig olyan furán mutatnak a Heroes világában.
    Merész újítás azt meg kell hagyni. :)
    Ha jól emlékszem a többségnek tetszett a kiszivárgott kép alapján.

Ezzel akkor az első tippjáték eldőlt, a nyertesek ABC sorendben (itt nem volt megkötés a fogadás idejére vonatkozóan):

Andrews 2007
    Coradiel
    Malakai
    syberia2
    TreDoR

Gratulálok nekik, nyereményekről a közeljövőben szót ejtek.
  • gabo91
    Érdekes, olyan keverék. Bár annyira nem tetszik.
  • Jericho19
    Az 5. faj

http://www.gamespot.com/pc/rpg/mightmagicheroesvi/video/6303173/might--magic-heroes-vi-the-8-petal-kingdom-movie?nonRedirectElement=1

• Vologya Mester
    Dehogy hiányzik, csak a nagy sietségben lemaradt a képről, a Heroes of Might and Magic I. részével és pár igen mutatós minifigurával egyetemben... :)
  • Andrews2007
    http://www.celestialheavens.com/show_big_potd.php?id=487

A magyarhoni Heroes urunk s atyánk Vologya mester kollekciója képen a Celestialheaven oldalán. :) Jó kis Heroes gyűjtemény. :) Dark Messiah of might and magic viszont hiányzik ejnye. :)