Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a hiróz is van olyan jó <#beka2>#beka2>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Most majd a tereptárgyakra kell figyelned és azokat kell fedezékként használnod.
Ne feledjük azt az újítást egy pillanatig se, hogy a tereptárgyak dinamikusak is lehetnek, folyamatosan változhat a csatatér! Ezeket okosan felhasználni talán még nagyobb logikai/taktikai készséget is fog jelenteni, mint bevágni a nagy egységet a kicsi elé azt jólvan.
Ezt remélem, még átgondolják. A 4. részben számított a lények elhelyezkedése, fontos stratégiai kérdés volt, miként védjük a fontosabb egységeinket (és ott a hõsünket is, de ez most mellékes) az ellenséges lövészektõl és mágikus támadásoktól. Ez felértékelte az amúgy gyengébb, lassúbb és a megidézett, feltámasztott lények szerepét is (e szempontból nem váltak elfecsérelt manapontokká, eltékozolt egységslotokká). Ez a lehetõség nemcsak bonyolultabbá, de érdekesebbé is tette a csatákat. Sõt, arra is ügyelni kellett, hogy ne kerüljön saját egységem az íjászom és a célpontja közé, mert könnyen a sajátomat találta el. Plusz ott a távolság növekedése fordított arányban hatott a sebzésre, de errõl még itt nem esett szó, csak megemlítem, hogy ilyen is volt.
Például ott volt a vízelementál, amely durván sebzett a jégvarázslatával, ugyanakkor könnyen ölhetõ volt távolról. Ennek ellenére mégsem volt tanácsos ész nélkül megtámadni, mert gyakran tartozott hozzájuk földelementál is, melyek szépen felsorakoztak elõttük teljesen védve õket. Azok pedig kemény ellenálló képességgel bírtak, kár volt belõjük a lõszer. Tehát: ott a vegyes seregeknek is megvolt a maga elõnye.
Lehet, hogy apróság, de ez is színesebbé és mélyebbé tette a stratégiai lehetõségeket. Manapság divat mindent leegyszerûsíteni. Nemrég olvastam, hogy az új Stronghold várépítõs stratégiát is erre a sorsra kárhoztatják. És erre még büszke is a fejlesztõ gárda, mint újítást hirdetik. <#zavart2>#zavart2>
Ui.: a zene jó lesz, mint mindig. <#eljen>#eljen>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Itt vannak a tegnapi képek 1920×1200-as felbontásban! Lehet vadászni a részleteket! :)
Csak linkelem, mert ~20 mega az összes együtt.
Mauler / Crusher
Centaur 1 / Centaur 2
Shaman 1 / Shaman 2
Stronghold units 1 / Stronghold units 2
Stronghold
Adventure map 1 / Adventure map 2 / Adventure map 3 / Adventure map 4
- a városok konverziójának idejét és költségét nem lehet majd képességekkel befolyásolni
- minden terepen levõ dwelling is konvertálható lesz, nem csak a várak
- a városkép a H1-H4 stílusában fog elkészülni
- az interfész csak töltelék, hogy demózni lehessen a játékot, el fog térni a H5-östõl (ha megfigyelitek a lenti képeken is változott már az eredetihez képest, bár még ott is elég H5ös)
- a hõsök körönte 1szer cselekedhetnek bármelyik lényeddel egyidõben (mint az elsõ 3 részben), és ha nem akarsz velük varázsolni, akkor támadhatsz is (mint az 5ben)
- ki lehet bújni az íjászok látóterébõl tereptárgyak révén, de egymás mögé nm bújhatnak el a lények
Amúgy az eléggé zavaró, hogy fogadjunk ezt a videót se fogjuk megkapni tisztességes minõségben (ha egyáltalán megkapjuk valahogy). Ahogy az elõzõ 2 gameplay videó is tök ratyi felbontásban került csak ki. És ahogy a screenshotok is alacsony felbontásúak.
Ezt egyszerûen nem értem amúgy, ha már megcsinálják, láthatóvá teszik a nagykzönség számára, miért nem adnak ki HD verziót? Elég sokan háborogtak már emiatt facebookon is.
Másik hol volt Paul Romero (vagy hova tûnt Damon Hill?) gondolom ezt is õ szerezte nem?
Az is lehet persze hogy ez a tereptípus nagyon fényes és mivel kamerás a videó ezért néz ki hónak és lehet hogy õszi síkság. :) (barbár népé)
Meddtõl meddig van akkor a Heroes VI Haven theme? :)
Az ismerõs dallam pedig a Heroes 5 credits-bõl jött, elég sokszor elõfordul benne, amolyan visszatérõ motívum a darabban.
Hehe. :)
Videó a Heroes 1-6 ig zenei témákról a Párizsi rendezvényrõl. Sajnos a Heroes VI-os rész rövid lett de láttunk közben Infernos és Strongholdos harcokat.
http://www.joystiq.com/2010/12/15/video-games-live-debuting-theme-from-might-and-magic-heroes-6/
Van egy jó hírem 1-2 órán belül talán az idõeltolódás miatt is gondolom ezt kb, itt lesz fent a Heroes VI Haven theme zene. Azt írják exkluzív joguk van hozzá, hogy picit elõbb felrakják mint ahogy az élõ koncerten játszott verziót meghallgathatja a közönség . :)
Szóval figyelem.! :)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
jaj várjál szerintem nézd meg újra azt a kentaurt lehet hogy mégis csak csíkos, nem lehet hogy megártott a sok gyözike ? :-DDD
tudod néha nem szabad azon változtatni ami eddig is jól mûködöt, gondolom te sem örülnél ha a géped hirtelen megmakacsolná magát és a jól megszokott akció játékod helyet a röhejes én kicsi pónim pc játékkal kéne játszanod.
jobban jártak volna ha rá aggatnak egy összemocskolt használt állatcsontokkal díszített felsõtestpáncélt fegyvernek meg akármit.
nem azzal van a gond hogy mi a jellemzõ a barbár népre vagy akármire, a probléma egyszerû átlag játékos ránéz a kentaurra mi jut eszébe? muhahaha egy zsiráf ami kentaurnak próbálja magát álcázni, ettõl kezdve szerencsétlen lény zsiráfként fog továbbélni a köztudatban.
:DDD
szóval a fejlesztõ bácsiknak és néniknek van néhány érdekes húzásuk ami nem biztos hogy jól fog elsülni.
Három gyors megjegyzés:
1. eddig csak a 3 Lények Listája-ban is szereplõ lényrõl tudjuk, hogy a STRONGHOLDban lesznek. A többi képen simán lehetnek neutral lények.
2. szerintem biztosra vehetõ, hogy lesz mágia a barbároknál, lásd a gobbo sámánt az ingame képen és mind az 5 frakciónak lesz Might és Magic hõse.
3. a bányák elfoglalhatóak lesznek továbbra is, csak ha az ellenfél uralja az adott zóna központját, akkor bent kell állnod a bányában, hogy a Tiéd legyen.
Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy a keleti mitológiából eredõ, mágiát használó Naga nép lesz az utolsó. Eddig csak a H3-ban és a H4-ben szerepelt 1 db egységként, mégpedig a Wizard oldalán, hogy lesz ebbõl egy egész különálló nép? Tudja valaki, hogy honnan ered ez a szóbeszéd, egyáltalán van valami alapja <#kerdes>#kerdes> Én csak annyit tudok, hogy a H5-ben volt 1 db naga épület, és ennyi.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Zebra kentaur egész jó ötlet, a hárpia szerencsére ismét nõstény. Ogrét jól eltalálták, a küklopszot kevésbé. Ez utóbbi helyett szívesebben láttam volna még egy repülõ lényt a változatosság kedvéért. Egy sast, keselyût vagy a viharmadarat a H3-ból. Sámán nem tetszik, unalmas, túl nagydarab és felettébb izmos. Kinézetre nem sokban különbözik a Mauler-tõl. Egy trollnak jobban örültem volna, vagy a sámánnõnek az 5. részbõl. Tehát összességében jól néznek ki, csak már megint a felfejlesztett változatukkal van bajom, mert végsõ soron ezeket fogjuk többnyire látni. Miért kellett ezeket is vörösre pingálni? Úgy néznek ki, mint az ördögök, abból meg már van épp elég. Sötétbarna, narancssárga, drapp, bármi más csak ne megint vörös.
Szépek a képernyõképek, viszont a pályatérkép kissé kicsinek tûnik nekem. Ezt már a korábbi képeken is megfigyeltem. Remélem nagyobb bejárható területek is lesznek. És elég üresnek is találom, nem sok mindent lehet majd felszedni, illetve meglátogatni: itt üt vissza a nyersanyagok számának drasztikus csökkentése és ezzel együtt a bányák külön elfoglalhatóságának kiszedése.
Ez az Ubisoft már megint mesterkedik valamiben: a jobb felsõ sarokban lévõ vezeték ikon valószínûleg állandó internetkapcsolat jelenlétét jelzi a játék alatt. Ne sírjanak, ha emiatt az emberek inkább letorrentezik. :|
Na, ennyi sírás elég is volt részemrõl.