Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No pont akartam linkelni. 😊 Úgy látszik senki sem nyer már. 😄

Jaja remélem visszatér a Villámmadár a 3. részbõl és a hárpia is jól illik ide. Küklopsz lesz azt mondták. A név nem egyértelmû még most Fortress lesz vagy Stronghold a neve.

Végülis õk is logikailag várhatóak voltak az Erõ és a támadás ereje bennük rejlik leginkább. Az Ubisoft meg megígérte mindegyik néppel teljesen máshogy kell majd játszani.
hu remélem lesz thunderbird vagy visszatér a behemót😊

Megvan a negyedik vár, a német honlap úgy néz ki egy kicsit hamarabb tette ki.
A negyedik vár (és egyben az utolsó régi) pedig nem más, mint a Stronghold!
Furcsállottam, hogy senki nem tippelt rájuk, hisz az elsõ rész óta jelen vannak a játékban.
Így sajnos nincs nyertese a tippjátéknak, az új vár bejelentéséig izgulhattok tovább a nyeremény miatt. 😊

A kiszivárgott képek (egyelõre nem kerül be a hivatalos listába, hisz csak német fordítás áll rendelkezésre):

Reaver, fejlesztve Destroyer:

Harpy, fejlesztve Fury:

Goblin, Hunting Goblin
Diabloval 1-2, Baldurs Gatel 1-2, Icewind Dale 1-2vel is játszottam és azóta minden nagyobb RPG-vel Dungeon Siege 1-2, Mass Effect Dragon Age, Jade Empire Knights of the old republic stb. 😊 Heroes 1-5 ig. 😊
plu604
Kicsi inventory? Játszottál te Diablo II-vel? 😄
btw a legnagyobb hibája tényleg a rövidsége... 😞 de ezen kívül tényleg nagyszerû játék.

Azt is jó lenne már folytatni mive laz is 2006 os volt mint a Heroes V. Nagyon jó játék volt Half Life 2 grafikájával és fizikájával, jól megoldották az fps-es harcot egy kis rpg-vel fûszerezve és nagyon jó zenéje és sztorija volt. Egy baja volt hogy RÖVID volt és elég nagy gépigénye akkoriban + kicsit inventoryja volt.
Arkane Studios csinálta a Dark Messiaht profi egy csapat Õk csinálták még az Arx Fatalis csodát is, hogy én mennyire imádtam ezt a játékot <#rolleyes> .

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

egyszer majd vedd meg a Dark Messiaht kisebb nagyobb hibái ellenére (néhány unalmas szereplõ és rövid játékidõ) felejthetetlen játék, a multi pedig nagyon nagy fun. :-DDD

plu604
Dark Messiah of Might and Magic?
Javítsatok ki ha tévedek de úgy tudom az nem a Heroes of M&M készítõinek gyártmánya, mindazonáltal elbaszott jó játék. Végig is viszem megint.

Nézegettem videóket a Dark Messiahról, azok alapján teljesen korrekt játéknak tûnik, akár azt is vihetnék tovább. 😊
Ha tévedek és fos, akkor elnézést.
(Jövõre 25. éves lesz a Might and Magic univerzum arra is ígérnek nagy meglepetést.)

csak nem tán Might & Magic 10 bejelentése???? <#banplz> komolyan mondom ha tényleg új részt mutatnák be az eredeti sorozatból akkor én megeszem a bakancsom. XD

Michael talán egy Haven féle boss lesz a halottas Elit-elit pókasszony után?
Ma az Ubisoft bejelentette, hogy december 17.én elõállnak õk is a híres Video Games Live-on, a videójátékok zenéinek díjátadóján, s zenei koncert világturnén. 5 zenei témát adnak elõ sorrendben:

Heroes of Might & Magic II � Lovag vár (emberi)
Heroes of Might & Magic II � A tündék s varázslók vára
Heroes of Might & Magic IV � Academy vár zenéje
Heroes of Might & Magic V � Játék záró zene téma
Might & Magic Heroes VI � Haven emberi vár téma elõször.

Lesz egy meglepetés is a koncerten. Remélem az hogy Paul Romero a Heroes 1-5.-ig zeneszerzõje és társa Rob King fogják eljátszani az összes Heroes zenét a Heroes VI-ot is ezzel jelezve, hogy aláírtak végre. icon_smile.gif

Jövõre 25. éves lesz a Might and Magic univerzum arra is ígérnek nagy meglepetést.

E héten belül továbbra is tartják ahhoz magukat, hogy végre megmutatják a 4. várat.

Egy új Boss talán?

Michael az arkangyal.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1364.snc4/163639_481050639587_161184829587_5585539_767466_n.jpg
A víz szó kimaradt, sorry.
Sokan mondják hogy a az és a levegõ varázslatok nagyszerûen illenének az elfek gyorsaságát megkapó Academyhoz szóval lehet hogy mégis az lesz a 4. faj én örülnék neki. Az 5. meg mondjuk Dungeon szerû új vár. Az ekkor leledzõ sztoriban is fontos szerepük volt az Academynek a Nekrók éppen igázták le õket.

No az 5. részben nem találsz nagakat mert csak tervrajokon voltak s mégsem rakták be õket.

Tippjátékhoz: Régi vár Academy
Új vár szerintem is nagák
(Sejtem, hogy a kettõ kiütné egymást, mindkettõ varázslény, de valamit kitalálnak)
Apropó nagák: valaki el tudja magyarázni h az 5ben merre találom õket?

every damn day

húúú nagyon várom! (legyenacademylegyenacademy)
Remélem sok jó infót adnak😊

every damn day

No most meg azt írták egy héten belül héten várható egy nagy hírcsokor. 😊
Az angol fórumon sajna azt írták, hogy állítólag eltolták az infókat december 2. felére. 😊
Murder3
ok ennyi elég is volt belõle nem az én stílusom ez....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sokat ne várj. Én legalábbis anno a tutorialt végigvittem, nem fogott meg annyira, hogy most regeljek egyet. Talán majd holnapután, amikor idõm is lesz rá. 😊
Murder3
ezt kipróbálom

Na, mára azért jutott egy félig-meddig OFF, de azért örvedetes bejelentés, elstartolt Magyarországon is a Might and Magic: Heroes Kingdoms nevû böngészõs játék és a start alkalmából a friss regisztrálók 1 hónapig premium hozzáférést kapnak.
Ha úgy vesszük, hogy a hónap közepe egy adott idõpillanat és elõtte van az eleje, utána a vége, akkor csütörtök délig van még idejük bejelenteni. 😄
No csütörtök délután óta nem volt netem a átázott kábel miatt ma csinálták meg úgy látom nem nagyon volt változás 😄 Szóval december közepe is december eleje lesz majd? 😄 Az ígéret szerint? 😄
wolf magic
a tippjátékra jelentkeznék sztem az új vár lehet Konflux szerû a régi pedig a Dungeon

Murder3
meg az egységei pl angyal ami ott van az igen szép utalás rá.
amúgy iróni, mivel a démonoknál lenne a keresztrefeszítõ, mivel a havennel õs ellenségek az infernosok.
és a haven bármennyire is menedék a heaven vonalba simán illeszkedik már csak az angyal v ördög fõszállal is amit az 5-be meg elõtte lehetett látni.
Tehát ez egy utalás lehet pl arra is akár h ez a marcona lényecske pl nagyon sok haven katonát ölt meg háborúk során és miegyebek.
...nem mellesleg a nevüket a haven katonák is adhatták neki, úgy meg megállja 100%-osan a helyét.

TreDoR
Hát jah, de azért ha valaki belenézett a h5 fájlaiba, sok helyen Heaven néven szerepel a Haven.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem Heaven, hanem Haven. Fontos különbség.
Ha Heaven (menny) lenne, akkor tényleg ráfogható a keresztény mitológia (nem célom ezzel senkit megbántani, a játék szempontjából nevezem így).

A Haven viszont menedéket jelent, a népnek pedig minimális köze van csak a keresztény mitológiához. A hivatalos dokumentumból:
Inspiration:
Medieval Western Europe (for the general atmosphere and design)
Imperial Rome (for the military organization and “Pax Romana” concept)
Knights Templar (for the sense of religious mission)
Victorian England (for the puritanical nature and strict class division)

A HoMM mitológiában senkit nem feszítettek keresztre. Mérget nem vennék rá, de szerintem nem is nagyon szerepelt kereszt szimbólum az eddigi részekben (az ankh az más!)

Az már csak hab a tortán, hogy a lény kinézete alapján nehéz elképzelni, hogy feszít valakit keresztre. Marcangolni viszont biztosan tud azokkal a batár nagy karmaival. 😊

Murder3
Lilimet én már hallottam, bár eleve jelentését nem tudtam, de jobban illik egy démoni lényhez mint a másik sztem.
Bone Guard-al nem értek eggyet mert az õr szó ne a védekezésre utal, csupán arra h õk a nekrók olyan egységei akik pl a várakat õrzik akik mindenhol ott vannak, mert elsõ lények.
lényegébe õk a végtelen megidézhetõ nekró lények akik bármire jók, mért következtetne a nevébõl eggyértelmûen védelmi egységekre?

A marcangoló pedig sokkal gyengébb név mint a keresztrefeszítõ, mivel a heaven a konkrét ellensége így a keresztrefeszítõ sokkal inkább oda illene,marcangoló meg egy túl tipikus név, bár lehetne démonibb nevük is.

Soon azaz hamarosan jelzéssel a hivatalos fórumon már jelzik hogy közel a 4. nép bejelentése.
Kár hogy japánoknak készült.
Itt van a trailere:

Amit én írtam, annak nem csak a nevében van Heroes, hanem Might and Magic játék Nintendo DSre. 😊 Illetve most fog jönni xboxra/ps3ra.
darki81
vagy a heroes of annihilated empiresel?<#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Némileg OFF:
A Clash of Heroes-szal játszott innen valaki?
Besz
Felõlem lehetne 3D-s a városok belsõ nézete, azzal a kikötéssel, ha fix nézõpontot(-okat) kap, és az egész belefér a képernyõbe. Tehát nem lehetne mozgatni, forgatni és közelíteni a kamerát, csak néhány nézõpont közül választani. 3D annyiból lenne jobb, mert könnyebben igazodik bármilyen felbontáshoz minõségromlás nélkül. És könnyebb lenne módosítani azokat a késõbbiekben.

Tényleg jöhetne már valami érdemi infó a játékról, ha más nem is, egy újabb játékmenet videót szívesen megnéznék. Még mindig csak azok vannak, amiket a bejelentést követõen adtak ki. <#sniffles>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Azt is mondták hogy 2D-s lesz.
Ezt mondták is, hogy tuti lesznek városzenék.

Ez a városablak téma nekem is kérdéses. Ha már megcsinálják miért akarnák ablakba erõszakolni? Ha már egyszer el van készítve a városnézet, nyugodtan mehet teljes képernyõre, semmibõl nem áll. Ha nem menne, akkor túl magas lesz a labda a kritikusoknak.

Azt viszont továbbra is tartom, hogy egy rajzolt, 2D-s/ál3D-s városnézetnek sokkal jobban örülnék, mint a Heroes 5-ös megoldásnak.
Ja remélem lesz városoknak is zenéje azt nem hagyják ki max a város ablak lesz talán kisebb.
A héten kéne jönnie új infóknak és népeknek mivel december elejére ígérték.

Lesz magyar feliratos fordítása a játéknak, a Excruciatornál biztos a magyarítás is a készítõk szeme elõtt lebegett. Az RPG része tuti jó lesz a magyarjaink már bizonyították a Mark of Chaosnál pl.
Lilimet lentebb leírta Shiwo, a héber mitológia kevésbé "mainstream", mint mondjuk a görög/római, ezért nem nagyon hallhattál még felõle, legalább némi plusz mûveltséget is köszönhetsz majd az MMH6nak! 😊
A lilim elnevezés elõttem is ismeretlen volt, azt hittem elírás és lilin akart lenni, de ezek szerint így is használt, köszönjük.

Bone Guard cseréje pedig elég egyértelmû, a neve alapján valami defenzív egységre asszociálna inkább az ember, ezen akartak változtatni.

Többi, ami felmerült:
Priestess - sister tényleg érdekes csere, nem tudom, hogy mi a mögöttes indok. Talán a lore-ban keresendõ. Nem emlékeztek, hogy az 5. rész hadjáratában milyen megszólítása volt az apáca csajnak?

Excruciator - bármennyire is menõn hangzik, jelentését tekintve fura. Egyrészt ezt a szót a kínzópadra szokás használni, másrészt ha magyarra fordítod, már elég gáz: "keresztrefeszítõ"? 😄 Azért lássuk be, elég nevetséges. 😊 Pláne egy leggyengébb kategóriájú lénynek... A marcangoló szerintem sokkal jobb választás.

expeti: sajnos nem lesz semmi, szóval nem tudhatjuk, mikor jön a bejelentés. De eddig nem telt el hét legalább 2-3 hír nélkül, szóval tuti, hogy a héten még kapunk ezt-azt.
Murder3
ilyen bonyolult neveket nem tudom pontosan leírni de érthetõ volt mire gondolok.

Lassan jöhetne már a maradék 2 nép. Lehet tudni lesz mostanában valami konferencia vagy ilyesmi?
plu604

Annyira tetszik hogy le sem tudod írni? 😄

Nõvérke 😊
Murder3
- Priestess is now Sister
- Excruciator is now Lacerator

ez a 2 meg még rosszabb.
Sister...pffnem mondom az alap is gagyi, de....
Extruxiator meg tök faja név minek kellet változtatni?

Murder3
de seggfejek, ha már más nevet akartak neki mért nem vmi kreatiívababt találtak?
skeleton spearmen ez gyatrább név mint a bone guard...
inkább a láma egység ellen tüntetnének, töröljék ki úgyis jó ha a nekrók egy egységgel kevesebben lesznek csak az a szerencsétlenség ne legyen benne.

Shiwo
nekem is furcsán hangzik, mert még nem hallottam, de ahogy utánanéztem, passzol a lényhez

"A Lilin, vagy más néven Lilim, de mondják Lil In-nek is (egyes számban lili) különös teremtmények csoportja az izraelita folklórból. Õk Lilithnek, Ádám elsõ feleségének lányai Samael démontól, akit gyakran azonosítanak a Sátánnal (más források szerint magától Ádámtól származnak). Õk voltaképp mind démonok, szerepük a succubusokéhoz hasonló."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../