Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja remélem visszatér a Villámmadár a 3. részbõl és a hárpia is jól illik ide. Küklopsz lesz azt mondták. A név nem egyértelmû még most Fortress lesz vagy Stronghold a neve.
Végülis õk is logikailag várhatóak voltak az Erõ és a támadás ereje bennük rejlik leginkább. Az Ubisoft meg megígérte mindegyik néppel teljesen máshogy kell majd játszani.
A negyedik vár (és egyben az utolsó régi) pedig nem más, mint a Stronghold!
Furcsállottam, hogy senki nem tippelt rájuk, hisz az elsõ rész óta jelen vannak a játékban.
Így sajnos nincs nyertese a tippjátéknak, az új vár bejelentéséig izgulhattok tovább a nyeremény miatt. 😊
A kiszivárgott képek (egyelõre nem kerül be a hivatalos listába, hisz csak német fordítás áll rendelkezésre):
Reaver, fejlesztve Destroyer:
Harpy, fejlesztve Fury:
Goblin, Hunting Goblin

btw a legnagyobb hibája tényleg a rövidsége... 😞 de ezen kívül tényleg nagyszerû játék.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Javítsatok ki ha tévedek de úgy tudom az nem a Heroes of M&M készítõinek gyártmánya, mindazonáltal elbaszott jó játék. Végig is viszem megint.
Ha tévedek és fos, akkor elnézést.
csak nem tán Might & Magic 10 bejelentése???? <#banplz>#banplz> komolyan mondom ha tényleg új részt mutatnák be az eredeti sorozatból akkor én megeszem a bakancsom. XD

Heroes of Might & Magic II � Lovag vár (emberi)
Heroes of Might & Magic II � A tündék s varázslók vára
Heroes of Might & Magic IV � Academy vár zenéje
Heroes of Might & Magic V � Játék záró zene téma
Might & Magic Heroes VI � Haven emberi vár téma elõször.
Lesz egy meglepetés is a koncerten. Remélem az hogy Paul Romero a Heroes 1-5.-ig zeneszerzõje és társa Rob King fogják eljátszani az összes Heroes zenét a Heroes VI-ot is ezzel jelezve, hogy aláírtak végre. icon_smile.gif
Jövõre 25. éves lesz a Might and Magic univerzum arra is ígérnek nagy meglepetést.
E héten belül továbbra is tartják ahhoz magukat, hogy végre megmutatják a 4. várat.
Egy új Boss talán?
Michael az arkangyal.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1364.snc4/163639_481050639587_161184829587_5585539_767466_n.jpg
No az 5. részben nem találsz nagakat mert csak tervrajokon voltak s mégsem rakták be õket.
Új vár szerintem is nagák
(Sejtem, hogy a kettõ kiütné egymást, mindkettõ varázslény, de valamit kitalálnak)
Apropó nagák: valaki el tudja magyarázni h az 5ben merre találom õket?
every damn day
Remélem sok jó infót adnak😊
every damn day
amúgy iróni, mivel a démonoknál lenne a keresztrefeszítõ, mivel a havennel õs ellenségek az infernosok.
és a haven bármennyire is menedék a heaven vonalba simán illeszkedik már csak az angyal v ördög fõszállal is amit az 5-be meg elõtte lehetett látni.
Tehát ez egy utalás lehet pl arra is akár h ez a marcona lényecske pl nagyon sok haven katonát ölt meg háborúk során és miegyebek.
...nem mellesleg a nevüket a haven katonák is adhatták neki, úgy meg megállja 100%-osan a helyét.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha Heaven (menny) lenne, akkor tényleg ráfogható a keresztény mitológia (nem célom ezzel senkit megbántani, a játék szempontjából nevezem így).
A Haven viszont menedéket jelent, a népnek pedig minimális köze van csak a keresztény mitológiához. A hivatalos dokumentumból:
Inspiration:
Medieval Western Europe (for the general atmosphere and design)
Imperial Rome (for the military organization and “Pax Romana” concept)
Knights Templar (for the sense of religious mission)
Victorian England (for the puritanical nature and strict class division)
A HoMM mitológiában senkit nem feszítettek keresztre. Mérget nem vennék rá, de szerintem nem is nagyon szerepelt kereszt szimbólum az eddigi részekben (az ankh az más!)
Az már csak hab a tortán, hogy a lény kinézete alapján nehéz elképzelni, hogy feszít valakit keresztre. Marcangolni viszont biztosan tud azokkal a batár nagy karmaival. 😊

Bone Guard-al nem értek eggyet mert az õr szó ne a védekezésre utal, csupán arra h õk a nekrók olyan egységei akik pl a várakat õrzik akik mindenhol ott vannak, mert elsõ lények.
lényegébe õk a végtelen megidézhetõ nekró lények akik bármire jók, mért következtetne a nevébõl eggyértelmûen védelmi egységekre?
A marcangoló pedig sokkal gyengébb név mint a keresztrefeszítõ, mivel a heaven a konkrét ellensége így a keresztrefeszítõ sokkal inkább oda illene,marcangoló meg egy túl tipikus név, bár lehetne démonibb nevük is.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A Clash of Heroes-szal játszott innen valaki?
Tényleg jöhetne már valami érdemi infó a játékról, ha más nem is, egy újabb játékmenet videót szívesen megnéznék. Még mindig csak azok vannak, amiket a bejelentést követõen adtak ki. <#sniffles>#sniffles>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ez a városablak téma nekem is kérdéses. Ha már megcsinálják miért akarnák ablakba erõszakolni? Ha már egyszer el van készítve a városnézet, nyugodtan mehet teljes képernyõre, semmibõl nem áll. Ha nem menne, akkor túl magas lesz a labda a kritikusoknak.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy egy rajzolt, 2D-s/ál3D-s városnézetnek sokkal jobban örülnék, mint a Heroes 5-ös megoldásnak.
Lesz magyar feliratos fordítása a játéknak, a Excruciatornál biztos a magyarítás is a készítõk szeme elõtt lebegett. Az RPG része tuti jó lesz a magyarjaink már bizonyították a Mark of Chaosnál pl.
A lilim elnevezés elõttem is ismeretlen volt, azt hittem elírás és lilin akart lenni, de ezek szerint így is használt, köszönjük.
Bone Guard cseréje pedig elég egyértelmû, a neve alapján valami defenzív egységre asszociálna inkább az ember, ezen akartak változtatni.
Többi, ami felmerült:
Priestess - sister tényleg érdekes csere, nem tudom, hogy mi a mögöttes indok. Talán a lore-ban keresendõ. Nem emlékeztek, hogy az 5. rész hadjáratában milyen megszólítása volt az apáca csajnak?
Excruciator - bármennyire is menõn hangzik, jelentését tekintve fura. Egyrészt ezt a szót a kínzópadra szokás használni, másrészt ha magyarra fordítod, már elég gáz: "keresztrefeszítõ"? 😄 Azért lássuk be, elég nevetséges. 😊 Pláne egy leggyengébb kategóriájú lénynek... A marcangoló szerintem sokkal jobb választás.
expeti: sajnos nem lesz semmi, szóval nem tudhatjuk, mikor jön a bejelentés. De eddig nem telt el hét legalább 2-3 hír nélkül, szóval tuti, hogy a héten még kapunk ezt-azt.
- Excruciator is now Lacerator
ez a 2 meg még rosszabb.
Sister...pffnem mondom az alap is gagyi, de....
Extruxiator meg tök faja név minek kellet változtatni?
skeleton spearmen ez gyatrább név mint a bone guard...
inkább a láma egység ellen tüntetnének, töröljék ki úgyis jó ha a nekrók egy egységgel kevesebben lesznek csak az a szerencsétlenség ne legyen benne.
"A Lilin, vagy más néven Lilim, de mondják Lil In-nek is (egyes számban lili) különös teremtmények csoportja az izraelita folklórból. Õk Lilithnek, Ádám elsõ feleségének lányai Samael démontól, akit gyakran azonosítanak a Sátánnal (más források szerint magától Ádámtól származnak). Õk voltaképp mind démonok, szerepük a succubusokéhoz hasonló."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../