10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#2619 a nagáknak (már ha nagát lesznek) mi lesz az előnyös tereptípus ? a mocsár ? vagy mehetnek a vízben ? :) -
Micsu #2618 ne oszd meg velünk de ne is gyere ide fröcsögni, egyik legszánalmasabb magatartás
"jajj én ismerem a fejlesztőket de nem mondhatom el"
-
Pio #2617 Ezeknek az információknak amúgy nincs igazán nagy hírérétéke, hisz az hivatalosan is tudható, hogy lesz demó a játékból, az pedig, hogy a nagák lesznek az ötödik frakció bár még nem hivatalos, de nyílt titok, amit közvetetten a Ubisoft is többször megerősített.
Valójában bár sokan panaszkodnak, hogy keveset tudunk a játékról, de szerintem ez nem így van.
Most már (hála az előző hétnek) szinte minden fontosabb dolog tudható.
Komoly hírértéke szerintem már a townscreenen kívül csak a különböző dátumoknak lesz (béta, demó, pályaszerkesztő, megjelenés, satöbbi...).
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jön minden infó nagyon is jól és ne lehetne rengeteg izgalmas részlet egy-egy cikkben, videóban, interjúban, de a pontos dátumokon kívül szerintem minden "mérföldkövet", "alappillért" ismerhetünk már. Persze ha rosszul gondolom és maradt még némi puskapor, akkor örömmel fogom belátni, hogy tévedtem. :)
Hogy végre témát váltsunk: Ti mit gondoltok erről? :) -
#2616 Persze, értem én, hogy bibi nekem színváltós matchbox-m van és nem adom oda:-P. Ezzel semmi gond nincs, dicsekedjen vele, csak akkor ne írja oda, hogy már kinőtt belőle, ha még él vele.
#2613 - sajnos ettől szerintem ez még menőzés, mert hiába kérdezed meg ha úgy sem mondhatsz semmit, csak elrajolhatod, pedig te már tudod a választ bibibi. Passzív olvasóként én is másnak ismertelek meg, de hát istenem, olykor neked is jól eshet kicsit feszíteni :-)
De lépjünk túl ezen, ez a topic nem erről kéne, hogy szóljon, úgyhogy szerintem lapozzunk. -
#2615 #2613
Semmi baj a hello kitty online-al. Tök jó, bár meguntam! :)
Rengeteg ötlet van benne, amit simán átvehetnének a többi mmo-k. Iszonyú csapatorientált. Miért kéne szégyelnem, hogy kipróbáltam? -
Pio #2614 Épp ez az, hogy ismerlek más topikokból és pont ezért nem tudom hová tenni a postodat, mert ha egy ismeretlen ember írja be, akkor leginkább trollkodásnak rangsorolnám, amit Tőled még sose láttam, így viszont nem igazán tudom, hogy mi a célja. :)
Információtartalma ugyebár annyi, hogy Te tudsz olyan dolgokat, amiket mi nem és nem is fogod elmondani, ez alapján gondoltam, hogy egy kicsit menőzni szerettél volna a többlettudásoddal, amivel szerintem nincs semmi baj, ki ne lenne büszke arra, amije van? :)
Olyat nem is állítottam, hogy nem mondanál igazat.
Adatlapoddal viszont csak óvatosan! :D
" Megnyitott témák: 2008. 02. 20. - Hello Kitty Online " -
#2613 Nos ezért:
-Rákérdezhetek az 5ik frakcióra, demóra, ha gondoljátok... #2591
-Nyilván titoktartási szerződésük van és ismerősöknek se mondanak többet, mint amit a sajtónak, de azért ha megtudsz valami izgalmasat, ne tartsd Magadban. :) #2598
-No... Én már mindkét kérdésre tudom a választ. (Demo, 5ik frakció). Sajna nem oszthatom meg veletek! Sry. #2604
Ezek után ha ez menőzés akkor énkérek elnézést...és no comment. -
#2612 azért valljuk be..a legtöbb embernek jól esik, ha kicsit menőzhet, függetlenül a korától.. -
#2611 az egy másik játék...meg egy Lordi szám..
mondjuk annyiban igaza van Pio-nak, hogy kicsit a "másik orra alá dörgölöm, hogy tudom" szaga van...ha valaki tudja is az igazságot, inkább ne is említse a többieknek, így azoknak nem lesz rossz szájíze az irigység miatt, s nem fogják nyaggatni, hogy "naaa, áruld már eeeel", ergó kisebb lesz a kísértés a titok elárulására -
#2610 igencsak kinőttem már a "menőzős" korszakból...
Akkor miért csinálod? -
#2609 Akik ismernek, azok tudják, hogy 7 éves játékfejlesztői múltammal minden magyar stúdióban vannak ismerőseim. Aki meg nem hiszi el az meg így járt, nem érdekel.
Amúgy rákérdeztem, választ is kaptam, de nem mondhatom el. Ezt leírtam ide. Ennyi. Semmi menőzés nincs benne. Ha annak veszed, akkor nem ismersz.
p.s.: Ha ránézel az adatlapomra, akkor láthatod, hogy igencsak kinőttem már a "menőzős" korszakból... -
Pio #2608 Szerintem ezt ne erőltesd.
Egyrészt messziről jött ember azt mond, amit akar, másrészt ettől egyáltalán nem leszel menőbb, max idegesítőbb.
A Heroes Communityn is elég gyorsan leszoktatták a fórumozók a VIPeket az ilyen "ezt tudjuk, de nem mondhatjuk el" stílusról.
Bár ha pont ez a célod, akkor nem szóltam. -
#2607 It's good to be bad... -
#2606 mondjuk túl sokáig nem kellene húzniuk se az 5. frakció bejelentését, se a belső várnézetet, mert előbb v utóbb kiszivárog valami infó
(meg úgy mégis meddig akarják húzni, a kiadás előtti napik ? :) -
nemaa #2605 De kis szemét vagy... ;) -
#2604 No... Én már mindkét kérdésre tudom a választ. (Demo, 5ik frakció). Sajna nem oszthatom meg veletek! Sry... -
Andrews2007 #2603 Ámulattal figyelem am ai képet is isteni meddig fokozzák még a gyönyört? :) -
Elessar #2602 Itt meg Ashan térképe
-
Elessar #2601 A nap képe
-
Elessar #2600 Hát a városnézet alapvető unikum a Heroes sorozat történetében, itt nem ismerek ellentmondást! Meg kell csinálniuk rendesen, és teljes képernyőn akarom látni a várost, nem egy kis ablakban.
Annyira ígéretes eddig minden, ne szúrják már el egy ilyen, a játék egészéhez képest "apróságon".
Oké, legyen 2D-s nézet, ezt már el tudták magyarázni miért lehet jobb, meg még mai szemmel is imádom a H3 városnézeteit, szóval ezzel nem lesz gond. De még egyszer mondom ez egy olyan alapvető Heroes unikum, ami nagyban befolyásolja a játék élvezhetőségét, hangulatát. Csak remélni tudom, hogy ezzel nem lesz gond. Ha választani kell mindenképpen egy jó multi és egy csodás városnézet között, kapásból a városnézetre rakom a voksot! -
#2599 Hidd el, énis tudnék mesélni... -
Pio #2598 Nyilván titoktartási szerződésük van és ismerősöknek se mondanak többet, mint amit a sajtónak, de azért ha megtudsz valami izgalmasat, ne tartsd Magadban. :)
Volt egy mókás eset, amikor a Blizzardnak nagy nehézségek árán sikerült titokban tartania a Diablo 3 bejelentést egészen az utolsó napig, amikor egy fórumon valaki leírta, hogy együtt kávézgatott egy Blizzardos ismerősével és az elmondott neki mindent a játékról. Persze senki nem hitt neki, de utóbb kiderült, hogy teljesen igaza volt.
Bár mintha olyat is olvastam volna, hogy egy szándékos, "last minute" hypeolás volt a dolog a Blizzard részéről, hogy azok is utánajárjanak, akiket addig nem érdekelt, hogy ellenőrizzék, igazad mondott-e a srác. -
Pio #2597 Emlékezzünk vissza a Chamber of Judgementes képre.
Ez az épület a városban lesz található, a képen alul van is 3 ikon, az első talán a városfejlesztés, a második talán a piac és a harmadik a Chamber.
Szóval szinte biztos, hogy egyelőre nincs teljes képernyős városnézet a játékban.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből, hisz a bejelentéskor igen nagy felhördülést okozott az, hogy nincs hagyományos városnézet és akkor azt ígérték, hogy lesz egy Heroes 2-höz hasonló animált 2D-s nézet, de egyelőre nem láthattuk.
Szerintem ha már elkészítik, akkor jó lenne, ha teljes képernyőre is ki lehetne rakni, ha valakinek erre van igénye tehesse meg, ne csak kis ablakban lehessen csodálni. Persze ehhez igényesen, aprólékosan kell megcsinálni a dolgot.
Annak ellenére, hogy azt írtam és továbbra is fenntartom, hogy én nem siratnám meg, ha kimaradna ez a nézet a játékból, szerintem alapelv kéne, hogy legyen egy folytatásnál, hogy a korábbi rész(ek)ben megtalálható hangulati elemeket (pláne ha öt korábbi részről beszélünk) nem szabad mondvacsinált indokkal kihagyni úgy, hogy nem kínál a játék helyette hasonló színvonalú, "értékű" alternatívát, mert az nagyon fájdalmasan érinti a rajongók és a tesztelők egy jelentős részét.
Nem szabadna a Ubinak pénzt/időt spórolni ezen, pláne azok után, hogy külön garantálták, hogy lesz ilyen nézet.
És azt is fenntartom, amit szintén korábban írtam, hogy a H5-ös 3D-s megoldás nem volt az igazi, nem igazán használható, a klasszikus 2D-s nézetet kéne itt mindenképp erőltetni.
Reméljük a legjobbakat. :)
Emlékeztetőül a kép:
-
#2596 Most akkor lesz marciusi megjelenes vagy sem ? -
#2595 Igen. -
Andrews2007 #2594 Carlos: Ismersz valakit a fejlesztők közül vagy mi?
Nem tudom azt tudjátok e hogy a városok a Gamescomos augusztusi videóban látott hasonló ablakban fognak megjelenni a Gamestar újság szerint. Ez picit felgyorsíthatja a multis dolgokat lépeseket, de picit visszalépésnek is tekinthető, ki hogy nézi.
Nekem egyelőre akkora problémám nincsen vele, eleve persze először látni kéne már. :)
-
r4pt0r #2593 Én csak hülyéskedtem a bomba bejelentésre. :D Igazán engem már csak egy megjelenési dátum, vagy demó tud meglepni, mert már elkönyveltem hogy nem lesz rossz játék. :P -
Elessar #2592 Sztem se lesz itt semmi 5. frakció bejelentés. Mondjuk én annak örülnék, ha megkapnánk az eddigi képeken látott neutral lények artwork-jét, vagy 3D-s animációját. Esetleg kapunk egy belső várnézetet?? Na az már akkorát robbanna, mint egy meteorzápor a battlefield-en
Alig indult el a zárt béta, sztem innentől nagy bejelentéseket nem lehet elvárni addig, míg le nem zajlik a teszt. -
#2591 Rákérdezhetek az 5ik frakcióra, demóra, ha gondoljátok... -
Pio #2590 De miből gondoljátok, hogy a Ubisoft kiad a kezéből olyan kaliberű bejelentéseket, mint demó, béta, ötödik frakció?
Pláne hogy eddig a legnagyobb bejelentés, amit kiadott a kezéből kábé az volt, hogy a Mother elleni bossharc során szellemek fognak idéződni, amik gyógyítják a bosst.
Oké, szép dolog az álmodozás, de azért egy picit legyünk már reálisak, ilyen dolgok esélye nagyjából egy a millióhoz... ;-) -
Mikatesuka #2589 Remélem ezt is olvassák itt a fórumon... :D Az 5. frakciót akarjuk! :D -
Celeronikus #2588 Én örülnék neki, ha az lenne a holnapi meglepetés, mondjuk úgyis a Nagák lesznek, de legalább végre láthatjuk a végleges koncepciórajzokat róluk meg játékbeli képeket is majd. -
Pio #2587 Heroes Community-n ötödik frakció bejelentést várnak egyre többen... :) -
Pio #2586 Új képek érkeztek a szoborról:
-
Pio #2585 Első körben a játék és az esetleges győzelem örömét, aztán majd meglátjuk. :)
Nekem is van egy lehetséges nyeremény tervem és talán Vologya Mester is ki tud minket segíteni valamiféle jutalommal. -
#2584 hajrá magyarok! -
Vologya Mester #2583 Egyik újságnál sem dolgozom... A Heroes Magyarország fan oldal "főura" vagyok... Baráti üdv! -
Vologya Mester #2582 Demot nem ígérhetek, de remélem azért érdekes lesz! És még valami kis extrát ráadásként... A legnagyobb baj, hogy nem rajtam áll vagy bukik a dolog, hanem a jóságos UBI-n... De reméljük nem gördítenek akadályt a meglepik elé és akkor tényleg robbantunk... -
BladeW #2581 Jelentkeznék én is a tippjátékra: 2011. máj. 12.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként mit lehet nyerni? :) -
#2580 Melyik újságnál vagy?