Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
szövegértelmezés
Így faszán be lehet lõni még az én elég foghíjas tudásommal is, hogy azonnal módosíthatom/tesztelhetem, Majesty topiknál több napos kínlódás volt 1-1 bannercsere. :)
ez egy játék, egy márkanév, a fanok arra számítanak, hogy az új rész olyan lesz mint a régi, egy-két aprósággal javítva azt
úgy is lesz majd kiegészítõ (mint anno az 5höz is volt) amivel új nép/vár jelenik meg
a lények kinézete/képességei pedig a fantasy/mitológiai irodalomból van 'kiemelve', szóval azon se nagyon fognak változtatni (kivétel a 4. rész ami minden tekintetben különc rész, lények szempontjából is)
Bazinga!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a többi...
eggyáltalán nem apróság, mert az ilyen apróságok sokaságából tevõdik össze a játék ami ad egy nagy halmazt.
És az iylen aprósáok épp ezért fontosak nekem annyira mert az összképet nézem, nem csak azt h itt más mechanikai rendszer lezs és egyebek.
a hangulati tényezõbe beletartozik a világ,a várak,a lények,a történet....minden.
másik meg 5 éve jött ki az 5, mostanra erre a részre tripla ennyi lényt várnék el minimum, ha már a java része nem új.
Fõleg 5 év után azért kell újítás amivel élvezetesebbé tehetik, új várak,új lények és nem az h van 2 új lény a többi csak egy korábbi átnevezése meg más skin alá, vagy jó ez csak akkor meg így magába kevés.
ez így eddig egy rohadtul kihasználatlan egyveleg.
Ahelyett h a készítõknek szárnyallna a fantáziája újramodellezik az 5 éves részt és egy év cod szintjén lévõ újjítás csomagot adnak ki hozzá.
+csonkítják is a játékot.
Szerintem inkább pont az a félõ, hogy a túl sok újítás miatt a sorozat rajongói nehezen fogják elfogadni a játékot, márpedig TBS stílusban ma már új közönséget szerezni szinte lehetetlen, az 5 rész alatt kialakult rajongótáborra kell építeni.
Megjegyzem szerintem a két pit fiend alkaltra, tartásra hasonlít csupán, a részleteikben totálisan eltérnek még jobban, mint az egyik ember a másiktól...
Heroes 5 pit fiend:
Heroes 6 pit fiend:
Például:
- egyiknek kifelé van a szárnya, másiknak befelé
- egyiknek felfelé van a szarva másiknak befelé
- az egyik karpáncélt visel, a másik nem
- a fegyverük teljesen más
- az arcuk egészen más
- a farkuk egészen más
- az egyiknek emberi keze van a másiknak vadállat mancsa
Így hirtelen ennyi tûnt fel.
egy 5 éve kiadott játékról beszélünk elõzménynek nem a legszimpatikusabb dolog ha csak egy vérfrisssítést adnak ki.
gondolom akik érdeklõdnek és szeretik a játékot várnak új dolgokat hangulatba,játékelembe...etc
épp ez a baj pl a pit fiendél is h ahelyett h szépen átformálták volna,pl elveszik azt a hülyén kinézõ kardot tõle vagy átalakítják formailag meg beállásilag a lényt.
ez enm azt jelenti h pl más lényt csinálnak , bár ha ez elõzmény simán lehetne arra és kéne hivatkozni h ekkor még máshogy néztek ki.
bár a heroes hangulatába legalábbis az V vonalába jobban illenek az olyan stílusúak mivel úgy sokkal meseszerûbbé lehet varázsolni a hangulatot és egy fantasynak igazából ilyennek kéne lennie.
mert az olyan játékokat min pl dragon age én nem nevezném fantasynak mert a középkori és fantasy közt van különbség és mind1 h dark fanatsyról beszélünk-e vagy sem igazából midn2-re igaz ez.
Erre az animés-mangás, Warcraft-os stílusra és túlzásra igazán nem lenne szükség. Hiába, ez a fejlesztõ gárda mindig is nagy Blizzard rajongó volt, képtelenek elrugaszkodni tõle.
Egész inferno olyan semmilyen, erõltetett és egysíkú lett. Succubus kivételével mind gagyi és nem Heroes-be való. Haven egész jó lett, ellenben ezt miért kellett így összecsapni?!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Bepakolok pár jobban sikerültet a facebookos programból és várom a saját bannereket. :)
Viszont a szkeccseket ugyan az készíti, ráadásul ugyan abban az univerzumban, innentõl kezdve miért ne lenne átfedés? Ha ugyan abban az univerzumban ugyan az az ember készít el valamit, akkor logikus,h ogy nagyjából ugyan az fog kisülni belõle.
Ebbõl azt a következtetést levonni, hogy "nem foglalkonak vele" szerintem elég értelmetlen dolog.
Lásd lentebbi Pit Fiend. Elkészítettek az 5. részétõl teljesen eltérõ szkeccseket is, mégis egy hasonló mellett döntöttek, mert az illik a hangulatba. de nem azért, mert lusták voltak foglalkozni vele...
vagy szerinted a minõséget ki kell zárni?
másrészrõl vannak új lények akkor azok se kellenének bele mert az v-be nem volt?
de amit csinálna ebbe az bosszantó, és itt még arról h lényegébe legtöbb lényt fogták oszt reskinnel berakták az v-bõl az már szánalmas.
elég rég jött ki az v talán nincs idejük normálsian kidolgozott játékhoz?
Ubisoft egyre szarabb játékokat csinál, kezd az ea és acti szintjére süllyedni.
így nem lenne az, hogy pl: "miért infernos a banner amikor a necro sokkal jobb" :D
Bazinga!
Holnap csinosítgatom a bannert.
Ha valakinek van kedve és ért is hozzá, csinálhatna valami kifejezetten nekünk szóló bannert, ehhez sajnos nem nagyon értek. Alapszinten tudok ugyan photoshopolni, de amit én összeraknék az inkább elriasztaná az olvasókat. :D
Alapanyag szerencsére van bõségesen, ugyanis a hivatalos fórum bannerversenyére ÉRKEZETT EGY RAKÁS BANNER és itt van a rengeteg lény szkeccs is ha valaki olyasmit használna fel.
Szerintem nem is nagyon lesz december elejéig, legfeljebb pár screenshot.
Itt felsorolják rangsor szerint az eddigi 3 nép lényeit és minden jellemzõjüket faji és egységenkénti képességeiket jelmondataikat, jellemzõket. azt is miben a legjobb 1-1 frakció mire érdemes gyúrni. Milyen varázslatokat használ általában stb.
Ez az utolsó lény is elég elfes lett hasonlít a Pixiere picit a fény elementál és a naplovas is elfes páncélt kapott ,a képeken a vár is kívülrõl elfes házakkal van tele.
Jövõ héten talán már bejelentik elvileg az utolsó 2 népet. December elejére ígérték.
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
1. Lich / Arch Lich
2. Vampire / Vampire Lord
3. Ghost / Spectre
4. Skeleton / Bone Guard
5. Ghoul / Grave Ghoul
6. Putrid Lamasu / Festering Lamasu
7. The Fate Spinner / The Fate Weaver
INFERNO
1. Juggernaut / Juggernaut Ravager
2. Hellhound / Cerberus
3. Pit Fiend / Pit Lord
4. Tormentor / Excruciator
5. Succubus / Temptress
6. Maniac / Demented
7. Breeder / Mother Breeder
HAVEN
1. Sentinel / Praetorian
2. Crossbowman / Marksman
3. Griffin / Imperial Griffin
4. Seraph / Celestial
5. Sun Rider / Sun Crusader
6. Priestess / Vestal
7. Radiant Glory / Blazing Glory
Ez az utolsó tiszta TRON. :)
Az egyetlen lény, ami számomra nagyon kilóg a sorból az az utoljára bejelentett Inferno lény, szerintem az nem illik a HoMM világába, inkább valami H. P. Lovecraft mûben tudnám elképzelni.
A facebook kommentek alapján is nagy volt a felhördülés ellene, szóval ezzel nem vagyok egyedül.
Illetve fáj a szívem a különbözõ közismert, "kommersz" mitológiai lényekért, eleinte tömve volt velük a sorozat, amolyan védjegynek számítottak aztán apránként kikoptak, mostanra pedig alig maradt belõlük.
A két hisztim ellenére összességében elégedett vagyok a felhozatallal, kellõ mennyiségû lényt megõriztek, de azért egyáltalán nem lehet ráfogni, hogy lusták voltak újakat kitalálni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az utolsó bejelentett emberi váras lény a Heroes VI-ból a Fény elementál más néven Radiant glory. A Nekró várban és itt is lesz 3-3- nõi egység . :)