Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
jó nem igazi reskin de félig az, mert nem újkeletû lények vannak benne.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
lol nem azt mondtam h cseréljék le.....
szövegértelmezés

Már az volt, mire ezt olvastam. :)
Így faszán be lehet lõni még az én elég foghíjas tudásommal is, hogy azonnal módosíthatom/tesztelhetem, Majesty topiknál több napos kínlódás volt 1-1 bannercsere. :)
Malakai
background-position: center top; legyen inkább szerintem. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tettem hátteret, maradhat? :)
Te tisztában vagy azzal, hogy mi a reskinelés? Úgy nézem nem igazán.
precision
tripla ennyi lény? :) mindig is ennyi lény volt a heroes sorozatban :) (egy várban 7 féle)
ez egy játék, egy márkanév, a fanok arra számítanak, hogy az új rész olyan lesz mint a régi, egy-két aprósággal javítva azt
úgy is lesz majd kiegészítõ (mint anno az 5höz is volt) amivel új nép/vár jelenik meg

a lények kinézete/képességei pedig a fantasy/mitológiai irodalomból van 'kiemelve', szóval azon se nagyon fognak változtatni (kivétel a 4. rész ami minden tekintetben különc rész, lények szempontjából is)

Bazinga!

Acidlich
Pl. a Haven vár tökjó az eddigi tervek alapján ,követik a klasszikus vonalat kis újításokkal. Na jó, a devil, meg a bone dragon hiányozni fog a másik kettõbõl.

Acidlich
Igen, és ebbe a hangulati tényezõbe igenis beleszámít sok eddig megszokott vár és lény. Ha ezek eltûnnek, mitõl lesz ez Heroes?

TreDoR
Ez van. Nyilván az ubi nem véletlenül nem verte nagy dobra a játékot, és csak ~fél évvel a megjelenés elõtt jelentette be.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Murder3
az a baj amiket itt felsorolsz csupán reskin, most ez semmi.

a többi...
eggyáltalán nem apróság, mert az ilyen apróságok sokaságából tevõdik össze a játék ami ad egy nagy halmazt.
És az iylen aprósáok épp ezért fontosak nekem annyira mert az összképet nézem, nem csak azt h itt más mechanikai rendszer lezs és egyebek.
a hangulati tényezõbe beletartozik a világ,a várak,a lények,a történet....minden.

másik meg 5 éve jött ki az 5, mostanra erre a részre tripla ennyi lényt várnék el minimum, ha már a java része nem új.
Fõleg 5 év után azért kell újítás amivel élvezetesebbé tehetik, új várak,új lények és nem az h van 2 új lény a többi csak egy korábbi átnevezése meg más skin alá, vagy jó ez csak akkor meg így magába kevés.
ez így eddig egy rohadtul kihasználatlan egyveleg.
Ahelyett h a készítõknek szárnyallna a fantáziája újramodellezik az 5 éves részt és egy év cod szintjén lévõ újjítás csomagot adnak ki hozzá.
+csonkítják is a játékot.

Az a baj, hogy ezen az egy apróságon vagy leragadva, hogy a pit fiend hasonlít az elõzõ részben levõre, nincs alkotói fantázia és már legalább a 10. kommentet írod errõl, ezzel szemben ez a rész újít messze a legtöbbet a játékmeneten, a mechanizmusokon, sõt, szerintem a várakon is. Minden várra jut pár egészen újszerû lény.
Szerintem inkább pont az a félõ, hogy a túl sok újítás miatt a sorozat rajongói nehezen fogják elfogadni a játékot, márpedig TBS stílusban ma már új közönséget szerezni szinte lehetetlen, az 5 rész alatt kialakult rajongótáborra kell építeni.

Megjegyzem szerintem a két pit fiend alkaltra, tartásra hasonlít csupán, a részleteikben totálisan eltérnek még jobban, mint az egyik ember a másiktól...

Heroes 5 pit fiend:

Heroes 6 pit fiend:

Például:
- egyiknek kifelé van a szárnya, másiknak befelé
- egyiknek felfelé van a szarva másiknak befelé
- az egyik karpáncélt visel, a másik nem
- a fegyverük teljesen más
- az arcuk egészen más
- a farkuk egészen más
- az egyiknek emberi keze van a másiknak vadállat mancsa

Így hirtelen ennyi tûnt fel.
Murder3
ugyan az az univerzum ez még nem kéne h meggátolja az alkotó fantáziáját.
egy 5 éve kiadott játékról beszélünk elõzménynek nem a legszimpatikusabb dolog ha csak egy vérfrisssítést adnak ki.

gondolom akik érdeklõdnek és szeretik a játékot várnak új dolgokat hangulatba,játékelembe...etc

épp ez a baj pl a pit fiendél is h ahelyett h szépen átformálták volna,pl elveszik azt a hülyén kinézõ kardot tõle vagy átalakítják formailag meg beállásilag a lényt.
ez enm azt jelenti h pl más lényt csinálnak , bár ha ez elõzmény simán lehetne arra és kéne hivatkozni h ekkor még máshogy néztek ki.

Murder3
nekróknak iszonyú béna ez az egyiptomii marhaság.

Murder3
sose értettem mire fel mangás-animés egy warcraft...

bár a heroes hangulatába legalábbis az V vonalába jobban illenek az olyan stílusúak mivel úgy sokkal meseszerûbbé lehet varázsolni a hangulatot és egy fantasynak igazából ilyennek kéne lennie.
mert az olyan játékokat min pl dragon age én nem nevezném fantasynak mert a középkori és fantasy közt van különbség és mind1 h dark fanatsyról beszélünk-e vagy sem igazából midn2-re igaz ez.

Nálam az eddigiek alapján Necropolis > Haven > Inferno. Viszont az utóbbiból én csak az utoljára bejelentett lényt érzem a játékba illõnek, a többi belefér
Besz
Nem is választhattak volna rosszabbul a Pit Fiend esetében. Egy ördög sokkal jobb lett volna fõlénynek. Egy ilyen hatalmas lénynek mint ez, a testét tûz borítja, végtagjai akár az oszlopok, mégis minek kard? Simán eltaposhatna bárkit. Ebben a lényben minden van csak eredetiség nincs: Tolken balrogja.
Erre az animés-mangás, Warcraft-os stílusra és túlzásra igazán nem lenne szükség. Hiába, ez a fejlesztõ gárda mindig is nagy Blizzard rajongó volt, képtelenek elrugaszkodni tõle.

Egész inferno olyan semmilyen, erõltetett és egysíkú lett. Succubus kivételével mind gagyi és nem Heroes-be való. Haven egész jó lett, ellenben ezt miért kellett így összecsapni?!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Tetszik az ötlet, írtam is rá egy szkriptet.
Bepakolok pár jobban sikerültet a facebookos programból és várom a saját bannereket. :)
Arról nem is beszélve, hogy semmiféle reskinelés nem történik. Teljesen új otorja lesz a játéknak az alapoktól újra felépítve.
Viszont a szkeccseket ugyan az készíti, ráadásul ugyan abban az univerzumban, innentõl kezdve miért ne lenne átfedés? Ha ugyan abban az univerzumban ugyan az az ember készít el valamit, akkor logikus,h ogy nagyjából ugyan az fog kisülni belõle.
Ebbõl azt a következtetést levonni, hogy "nem foglalkonak vele" szerintem elég értelmetlen dolog.

Lásd lentebbi Pit Fiend. Elkészítettek az 5. részétõl teljesen eltérõ szkeccseket is, mégis egy hasonló mellett döntöttek, mert az illik a hangulatba. de nem azért, mert lusták voltak foglalkozni vele...
Gurren
engem teljesen hidegen hagy, hogy mit reskinelnek, meg mit nem, amíg jól néz ki. és a gameplay videó alapján bizony jól néz ki.

Murder3
attól még h hasonlít ki lehet dolgozni máshogy lényeket,nem csak reskinnelni némelyiket...
vagy szerinted a minõséget ki kell zárni?

másrészrõl vannak új lények akkor azok se kellenének bele mert az v-be nem volt?

Gurren
nem egyszer elmondták már a topikban, hogy ez egy elõzmény rész lesz, ezért nyilván hasonlítani fognak a lények az ötbeliekhez, mivel ugyanaz a világ.

Murder3
engem nem az érdekel milyen szintet hoz játékmechanikába hanem h hangulatilag ne csúfítsa ennyire el az V-nek a szintjét.

de amit csinálna ebbe az bosszantó, és itt még arról h lényegébe legtöbb lényt fogták oszt reskinnel berakták az v-bõl az már szánalmas.
elég rég jött ki az v talán nincs idejük normálsian kidolgozott játékhoz?
Ubisoft egyre szarabb játékokat csinál, kezd az ea és acti szintjére süllyedni.

Murder3
na mond hol is csinálom...

Gurren
máshol még nem láttam, sajnos :(

Ha megnézed minden topicban ezt csinálja kezdve a Blizzárd fikázással, és a többivel. Õ egy igazi õs troll, nem kell vele foglalkozni. :D

Gurren
te szeretted az 5. részt? mert ha igen, nem értem mit szenvedsz itt folyamatosan, mert az eddigi infók alapján azt a szintet simán hozza. ha meg már azt se szeretted, akkor nyugodtan kiveheted kedvencek közül a topikot, mert ez nem neked való játék lesz.

Murder3
közük nincs az efelkehz kinézet alapján, bár eddig is jól rombolják a játékot ez se lenne meglepõ lépés...

Gurren
ugyanez jutott nekem is eszembe, csak elfelejtettem beírni.

precision
ITT is lehet segítséget kérni :)

Bazinga!

precision
sztem az lenne az igazi, hogy lenne annyi banner ahány vár van, és egy script mindig randomszerûen adná ki a bannert

így nem lenne az, hogy pl: "miért infernos a banner amikor a necro sokkal jobb" :D

Bazinga!

Megkaptam a házigazdai jogokat.
Holnap csinosítgatom a bannert.
Ha valakinek van kedve és ért is hozzá, csinálhatna valami kifejezetten nekünk szóló bannert, ehhez sajnos nem nagyon értek. Alapszinten tudok ugyan photoshopolni, de amit én összeraknék az inkább elriasztaná az olvasókat. :D
Alapanyag szerencsére van bõségesen, ugyanis a hivatalos fórum bannerversenyére ÉRKEZETT EGY RAKÁS BANNER és itt van a rengeteg lény szkeccs is ha valaki olyasmit használna fel.
Ja de aki posztolta elvileg belsõs fórumtag õ is tanácsokat ad mint a Hardcore belsõs rajongói bázis akikrõl az Ubisoft beszélt õ tudja azt is elvileg már hogy kik lesznek a 4-5.frakcióban. Moderátor is az oldalon. Eddig nem ilyen sorrendbe voltak sehol sem a lények/egységek.
Sajnos ez még mindig csak találgatás, a szövegek pedig egyrészt a bejelentéskor kiadott 3 PDFbõl, másrészt a facebook-ról a bejelentések alatt írt bemutatókból vannak, szóval nincs új infó.
Szerintem nem is nagyon lesz december elejéig, legfeljebb pár screenshot.
http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=34094

Itt felsorolják rangsor szerint az eddigi 3 nép lényeit és minden jellemzõjüket faji és egységenkénti képességeiket jelmondataikat, jellemzõket. azt is miben a legjobb 1-1 frakció mire érdemes gyúrni. Milyen varázslatokat használ általában stb.
A démonoknál elvileg a Pit Fiend a legerõsebb.
Ez nem rangsor, hanem bejelentési sorrend. A rangsor egyelõre nem ismert.
Acidlich
A celestialt meg a blazing gloryt nyugodtan felcserélhetnék a rangsorban

Úgy hiszem ezzel az Emberek vára ezzel a picit elfesebb designal arra mutat hogy a 4. faj nem az elfek lesznek vagy ha igen akkor Wood elfek. Így inkább a Dungeonre vagy fõleg Academyre tippelek.

Ez az utolsó lény is elég elfes lett hasonlít a Pixiere picit a fény elementál és a naplovas is elfes páncélt kapott ,a képeken a vár is kívülrõl elfes házakkal van tele.

Jövõ héten talán már bejelentik elvileg az utolsó 2 népet. December elejére ígérték.
Outlander
Inferno= zergek által megfertõzött démonok, nyakon öntve lávával<#idiota>. A Breedert (ami egyébként akár diablos Andariel elhízott párja is lehetne..<#eplus2>) legalábbis tuti hogy a Starcraft világ trutyilakó lényei ihlették.

\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta

TreDoR
LOL. Nincs is ördög, mi a f***?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

No, akkor egy ideig vége a lénybemutatósdinak. :(
Ez az utolsó tiszta TRON. :)

Az egyetlen lény, ami számomra nagyon kilóg a sorból az az utoljára bejelentett Inferno lény, szerintem az nem illik a HoMM világába, inkább valami H. P. Lovecraft mûben tudnám elképzelni.
A facebook kommentek alapján is nagy volt a felhördülés ellene, szóval ezzel nem vagyok egyedül.
Illetve fáj a szívem a különbözõ közismert, "kommersz" mitológiai lényekért, eleinte tömve volt velük a sorozat, amolyan védjegynek számítottak aztán apránként kikoptak, mostanra pedig alig maradt belõlük.

A két hisztim ellenére összességében elégedett vagyok a felhozatallal, kellõ mennyiségû lényt megõriztek, de azért egyáltalán nem lehet ráfogni, hogy lusták voltak újakat kitalálni.
Malakai
Upsz, kicsit nagy lett, magasság alapján nem nyomja össze sg, na mindegy. :P

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Annak aki nem szeret linket másolgatni, kép. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gurren
fúj de piszok jó

Murder3
fújj de piszok gyenge.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=470459639587&set=a.439196584587.208229.161184829587

Az utolsó bejelentett emberi váras lény a Heroes VI-ból a Fény elementál más néven Radiant glory. A Nekró várban és itt is lesz 3-3- nõi egység . :)
Úgy fest ma már nem tudjuk meg, mi lesz a Haven utolsó lénye. De hogy ma se maradjunk nézni(hallgatni)való nélkül és kapcsolódjunk is egy kicsit a Havenhez álljon itt a második rész Knight témája. Érdemes meghallgatni, ugyanis ez a CD verzióhoz készített valódi audiotrack énekkel, nem a midi muzsika, ami a felénk elterjedt pár megás ripben volt.

http://www.youtube.com/v/1MrlH51VB5w&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
precision
<#eljen>

nagyon tetszetõs! )

Bazinga!