Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd megszokom ezt is. 😊 Elégedetlenkedõk itt is voltak igen fõleg a nekrókkal szemben. 😊
Core egységek
Sentinel / Praetorian
Crossbowman / Marksman
Sister / Vestal
Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin
Sun Rider / Sun Crusader
Champion
Seraph / Celestial
------------------------------------
INFERNO
Core egységek
Maniac / Demented
Succubus / Lilim
Hellhound / Cerberus
Elite egységek
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Lacerator
Juggernaut / Ravager
Champion
Pit Fiend / Pit Lord
NECROPOLIS
Core egységek
Skeleton / Skeletal Spearman
Ghoul / Ravenous Ghoul
Ghost / Spectre
Elite egységek
Vampire / Vampire Lord
Lich / Arch Lich
Lamasu / Putrid Lamasu
Champion
The Fate Spinner / The Fate Weaver
És a Facebook hír alatt megfigyelhetõek az általam is emlegetett örök elégedetlenkedõk. 😊 Megkockáztatom, hogy ha valaki az összes kép alatti kommentet végignézné nem egyszer találkozna a nevükkel, talán egyes lényeknél még annak nevére is panaszkodtak. 😊
Mindjárt frissítem a lénylistát, ez megint egy újabb postot fog jelenteni.
- Priestess is now Sister
- Temptress is now Lilim
- Excruciator is now Lacerator
...- Juggernaut Ravager is now Ravager
- Bone Guard is now Skeletal Spearman
- Grave Ghoul is now Ravenous Ghoul
- Putrid Lamasu is now Lamasu
- Festering Lamasu is now Putrid Lamasu
Az újra nincs tippem, de mondjuk nagák 😊
nem néz ki rosszul.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Onnan mentek még melegebb éghajlatra késõbb, a sivatagba? 😄
a másik legyen az academy...látom volt róla szó, hogy nem lesz sivatag, de ügyebár pont azt írták, hogy nem olyan lesz, mint aminek megismerhettük (éppen ezért lehet nem lesz djinn náluk)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az 5 db Heroes VI frakciót már rég kiválasztották egyébként. Ezt is elmondta egy belsõs , a hivatalos Heroes VI fórum adminisztrátora.
Ezek után se száll be senki a tippjátékba az eddigi 6 emberen felül? 😊
"Either way here's a hint: Returning factions will not be as you know them, a lot is bound to change including lineups as well as gameplay. "
"The 5th one's behaviour will be a little hard to guess."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Itt van más tárhelyen is:

(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Core egységek
Sentinel / Praetorian
Crossbowman / Marksman
Priestess / Vestal
Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin
Sun Rider / Sun Crusader
Champion
Seraph / Celestial
INFERNO
Core egységek
Maniac / Demented
Succubus / Temptress
Hellhound / Cerberus
Elite egységek
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Excruciator
Juggernaut / Juggernaut Ravager
Champion
Pit Fiend / Pit Lord
NECROPOLIS
Core egységek
Skeleton / Bone Guard
Ghoul / Grave Ghoul
Ghost / Spectre
Elite egységek
Vampire / Vampire Lord
Lich / Arch Lich
Putrid Lamasu / Festering Lamasu
Champion
The Fate Spinner / The Fate Weaver
Betettem egy új bannerképet a random pakliba:

Haven
Core units : Sentinel, Crossbowman, Priestess
Elite units: Radiant Glory, Griffin, Sun Rider
Champion unit: Seraph
Inferno
Core: Maniac, Succubus, Hellhound
Elite: Breeder, Tormentor, Juggernaut
Champion: Pitfiend
Necropolis
Core: Skeleton, Ghoul, Ghost
Elite: Vampire, Lich, Lamasu
Champion: Fate Spinner
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Besz - Dungeon - Fortress-szerû - #783
TreDoR - Academy - Naga - #786
Andrews2007 - Dungeon - Naga - #796
Malakai - Dungeon - Naga - #799
Murder3 - Academy - Dark Shadow - #802
Ha más is nevezne, ne késlekedjen, itt a december, bármikor jöhet a bejelentés... 😊
"
- When can we expect news on the two unknown factions?
It should come very soon. I think you could expect an update in December.
"
A mai napig ezekkel töltöm a legtöbb játékra fordított idõm, és hogy ebben a stílusban felkutassak minél jobb játékokat...régi-új, ingyenes vagy fizetõs...mindegy.
A HoMM sorozat (szvsz!) egyik nagy erõssége a M&M része volt, egyszerûen így volt teljes, és pont így kényszerítette rá a játékosokat, hogy elfogadjanak furcsa lényeket, 'újításokat'.
A H4 sztem is nagyszerû játék, egyedül a képi világa kifogásolható, egy jó példa arra hogy a rajongók kettészakadtak, a régiek megöregedtek, nekik sok volt...az újak meg mennek amerre a szél fúj, és nem fordítottak elég figyelmet a játék értékeire, hogy aszerint mérhessék meg 😞
Nagy viták voltak anno errõl a H5 topikjában..
Én nem vagyok ellene a H6 újításainak, hajrá....a H5 pont annyira ellaposodott a KB mellett, hogy muszáj valamivel elõjönniük.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Itt vannak Budapesten honfitársaink, de mintha egy bunkerbe lennének zárva annyira titkosítva vannak? 😄 A Gamestar és egyebek nem mernek tõlük kérdezni 1-2 km-re lehetnek a szerkesztõségüktõl! 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amúgy a kép neve alapján õ lesz az alapértelmezett Haven Knight hõs.

de nem is pénz hanem ráfordított idõ/minõség.
attól h nem kap ultra hypot elhet elképesztõen jó...
pl ott vna a two worlds2 az is egy aaa kategória nem igen hypolják, de olyan szinten veri a vetélytársait....
itt is ha már nem sok új egység és a többség csak egy már létezõ egység egy az egyben akkor mért nem lehet azokat a újramodellezni, más irányba esetleg máshogy kialakítani?
pl ugyan azt a lényt is meg lehet máshogy letenni a játékba, minthogy a motorhoz igazítják és már meglévõ modellt rakják alá.
Legyünk reálisak, a mai közegben egy TBS nem lehet igazán nagy sikertermék, akármilyen is legyen. Egyszerûen nem az a mûfaj. Mint ahogy a mûvészfilmek se versenyeznek az Avatarral.
Ennek megfelelõen nyilván nem lehet annyi pénzt költeni az elkészítésére, mint egy CoD-ra vagy egy FIFA-ra. Egyszerûen nem mûködik.
Ennek ellenére szerintem a Ubisoft elég tisztességesen csinálja a dolgát (a honlapot leszámítva).
--a nekrók ezzel meg pont a groteszk,darkos halottas stílusukat vesztik el(ami meg a nekromanták lényege)
ha azt nézed h nem mindne egység új+csonkítás és megyebe történnek nagyon nem tudom te ezt várod el?
egy évi cod,fifa.nfs-tõl én is ezt várom de egy ilyen többéve kijött nagy címû játéktól ez 0-val egyenlõ.
Szóval ez van, én sem vagyok teljesen elégedett az új lényekkel, fõképp az Infernos csápszörnnyel, de a nekrók egész jók lettek szerintem.
Az elõzmény részhez meg: a nekrókat gyakorlatilag kiirtották az Academy-s varázslók, szóval az egész seregüket úgy kellet újraalakítaniuk az 5. rész idejére. Tehát nyugodtan lehet az elõzményben még egy szfinx szerûség, míg a késõbbiekben már nincs.