10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
r4pt0r #2579 Csak nem valami demo lesz? Persze gondolom azért kisebb bomba lesz. :P -
#2578 lehet lesz dark elf -
Elessar #2577 Valószínűleg a fentről jövő fény miatt, amúgy tényleg kicsit furcsa.
A gombák viszont éljenek s viruljanak! :) -
Vologya Mester #2576 Sziasztok!
Gondolom csodálkoztok, hogy a nap képe nem egyezik meg a honlapunkon láthatóakkal... Ennek egy oka van, hivatalosan valamiért nem kaptuk meg a heti UBI programot, mely a nap képét is tartalmazta volna... Remélem holnap már lesz vagy legkésőbb szerdára... Ilyen még eddig nem történt, de Murphy bácsi itt is tevékenykedett biztosan, mint a GSTV-nél... És kívánjátok azt, hogy holnap a jóságos UBI engedélyezze a holnap estére tervezett meglepetésünk publikálását... Mert holnap remélem eldől... És akkor robbanhat a bomba! (kop,kop,kop) Baráti üdv! -
Micsu #2575 jó a banner, jó lenne ha minden topikban hasonló színvonal lenne -
Kheled #2574 akkor megnyugodtam:).. mellesleg szép kép! -
Andrews2007 #2573 Az a videó felvevő program miatt volt csak. -
#2572 Jól néz ki.
Azok a zöldelő, virágzó növények furák picit, vagy ez egy fentről megvilágított rész akar lenni (nem úgy tűnik)? :/ -
Elessar #2571 A nap képe
-
Kheled #2570 megnéztem ezt a betagameplay videót, észrevettem hogy a hős ikonjánál villog egészvégig,az miért van? egy időután kicsit zavaró lehet sztem -
sirdond #2569 köszi, akkor a megjlenésre a tippem 2011.04.05. -
Pio #2568 Az ötödik frakciósra már nem, a megjelenésre még igen, de a nevezés napjánál minimum 1 hónappal későbbit szabad csak mondani.
ITT alul megtalálod a pontos szabályokat. -
sirdond #2567 Helló,
Tippjátékba lehet még nevezni? -
Vologya Mester #2566 Sziasztok!
A Gamestaros video egyelőre kimaradt (áttettük hétfőre), mert még mindig nincs fenn a Gamestar oldalán a csütörtöki adás (szóval nem a mi hibánk és ilyen még sohasem fordult elő Náluk, hogy legkésőbb szombaton ne lett volna fenn... Most van ilyen, ez Murphy bácsi műve biztosan...) És a tervek szerint kedden délután/este (18 óra körül) robbanhat a bomba, ha az UBI is úgy akarja... Rajtunk már nem fog múlni, hisz elkészült a remekmű... Remélem elégedettek lesztek vele... Ha megjelenhet (kop,kop,kop, hogy el ne kiabáljam!)... A Béta pedig annyit, hogy a hibák ellenére Nekem tetszik! Ha kijavítják benne azokat, amik nem tetszenek a népnek és a hibák is eltűnnek, akkor egy nagyon jó játékot fogunk kapni szvsz... De ízlések és pofonok, tehát ami Nekem tetszik, az nem biztos, hogy másnak is fog... De azért optimista vagyok! Csak legyen elég idő a csiszolatlan gyémántot szép fényes gyémánttá polírozni... Baráti üdv! -
Pio #2565 Semmi gond, javítottam, szóljon mindenki, ha ilyen gondja van, előfordulhat, hogy másnál is elírtam valamit. -
#2564 Pio, bocs a zargatásért, de a tippjáték táblázaton hozzám júni 30-at írtál, Május 30 helyett. -
Celeronikus #2563 Köszönjük:) holnapután pedig jön az atombomba gondolom, amit ígértél egyik nap.
A Gamestar liveos video egyébként kimaradt, remélem felkerül az is.
Hogy tetszik a játék Beta tesztre szánt verzioja? erre szerintem már most válaszolhatsz, mivel nem azt kérdeztem mi tetszik benne, hanem úgy összeséggében milyen lett szerinted? elég ha 1-2 szóval válaszolsz, a beszámolót meg majd megosztod akkor ha a Beta már nem lesz zárt. -
Vologya Mester #2562 Sziasztok!
Lesz lokalizált változat, minden magyarul lesz, kivéve az átvezetőket, amelyet felirattal látnak el a kiadónál. A tervek szerint egy időben jelenik meg az angol verzióval. (A Heroes V esetében is így volt!) Sajnos azt nem tudom, ha késik a magyar verzió, akkor az angolt kicserélik e magyarra a későbbiekben... A játékot az oldalunkon a bal oldali menüből a JátékRendelés ikonra kattinva érhetitek el... Aki Nálunk rendel, azok közül az első 10 garantált, a többi előrendelő közül pedig a legszerencsésebb 10 repi ajándékokat kap (pólók, H6 jegyzetfüzetek, Calsh of Dragons minifigurák)... Szóval érdemes jól megnézni, hogy honnan rendelsz! (bocs a reklámért!) A holnapi exkluzív cuccok éjfél után elérhetőek az oldalunkon... (Nem lesz sok újdonság, de remélem tetszeni fog! (Lesz olyan dolog is fenn, amit az angol részleg nem kap meg, csak a magyar...) Itt nehéz is újat mutatni, hisz nagyon naprakészek vagytok a világon fellelhető információkból...) Baráti üdv! -
#2561 engem mondjuk az érdekelne, hogy mintha lett volna szó magyar nyelvű változatról..kérdés az mennyivel később fog megjelenni (vagy becserélik-e az angolt magyarra, mint asszem a fallout 3 vagy mellik játéknál volt) -
Pio #2560 Volt már erről szó (bár akkor úgy emlékszem még egy korábbi dátum volt).
Ott van az alján:
Fontos tudni: Az ár becsült ár. A megjelenés ideje változhat. -
#2559 A boltok szeretnek minél előbb dátumokat kitenni, hogy több legyen az előrendelés. -
Árcsi1488 #2558 Cd galaxison május 26-ot írnak megjelenésre, :S ! Ez biztos?? :O -
#2557 Nem! Hááát, csak egy tipp volt... -
Pio #2556 Márciusi háttérkép a kínaiaktól:
-
Andrews2007 #2555 Carlos : Honnét tudod hogy esetleg eddig nem működött volna? Miért eddig nem is volt vagy mi? :) Te is részt vettél az elő bétában? -
#2554 És működik már a save game? -
Vologya Mester #2553 Nem hinném... Főleg, hogy a hivatalos VIP fórumon már balhé is van belőle... Kíváncsi leszek a folytatásra... Egy nagy fan oldalnak ez miért éri meg??? Nem tudom megérteni... Szerencsére nem mi voltunk a "leakelők"... A mi exkluzív hetünkkel eddig minden rendben (kop,kop,kop) szerencsére... És remélem ez a játék kiadásáig így is marad! :) -
#2552 ott mondjuk a dizájn maradna, csak az extra képességeit nem tudja kihasználni..illetve ha annak meg az ellenkező hősosztálya van, akkor át tudná képezni őket -
#2551 Ezzel egyedül a gond, hogy ha átadod egy másik hősnek ott visszafejlődik? o,0 -
#2550 későbbi kiegekbe behetnének akár olyat is, hogy lények, ha adott hősnél vannak, aki vér vagy könny irányba már választott hősoztályt, akkor tovább fejleszthetőek lennének a hősosztály alapján, annak megfelelő képességekkel erősödnének és kinézetük is hasonulna a hős osztályához (pl könnynél a griffből egy még jobban páncélozott fehér, büszke griff kinézete lenne, a vér irányába fejlesztett meg egy vad, veszélyes bestia, pengeéles karmokkal és csőrrel, vöröses tollazattal... ) -
Pio #2549 Akarom mondani random map generátor. :) -
Pio #2548 Hosszú, részletes új videóinterjú
Nagyon alaposan, logikusan el van magyarázva, hogy miért lett csökkentve a nyersanyagok száma és miért maratt a négyzetes csatatérkép, akit ez érdekel az mindenképp nézze meg.
Ezen felül is rengeteg dolog elhangzik, új infó viszont nincs sok:
- egyszer lehet újraosztani a pontjainkat a játék során, level 20-on
- a játék alapelve a folyamatos jutalmazás, mindig kapjon valamit a játékos, ha elér valamit, sose vegyenek el (például nem csökken a Blood pont, ha növekiszik a Tear)
- random map editor is lesz a játékban a megjelenés után egy patch formájában, ajándékba fog járni, szóval nem valami DLCként lehet majd hozzáférni. -
#2547 esetleg kinek mi a tippje az 5. frakciót illetően, hogy milyen erősségeik, gyengeségeik lesznek (tehát nem az érdekel, hogy milyen faj)
én arra gondolok, hogy nem a közelharc lesz az erősségük, inkább távolsági/területre ható/támogató (support) képességekkel rendelkeznek majd -
#2546 rendben -
#2545 köszi, de közben Vologya Mester is felajánlotta, már elküldtem neki -
#2544 bannerhez tudok adni tárhelyet, dobj egy emailt [email protected] -ra, csatold bele a flasht, és feldobom -
Celeronikus #2543 H5ben is voltak Ultimate skillek, igaz ott a legtöbb passzív képesség volt, ott kb 25ös szintre lehetett őket elérni, ha a megfelelő skilleket fejlesztetted hozzá, emiatt szinte lehetetlen volt kifejleszteni, mivel mindíg bedobott valami skillt, ami nem kell neked, ezzel is csökkentve annak az esélyét, hogy az ultimate skillt megszerezhesd a játék alatt. -
Celeronikus #2542 azt mondják lassabb lesz a fejlődés, mivel itt 30as szint lesz a maximum, multiplayerben így lehetetlen lesz elérni azt a képességet, az lehet, hogy az átlag varázslatokhoz képest túl táp, de gondolom ezt harcban 1x használhatod majd csak. -
Pio #2541 Szerintem ezek az "ultimate" képességek inkább csak a Single Player hadjáratra lettek kitalálva és ott is csak 1-1 hadjárat végefelé fogod megszerezni őket.
Ezek nagyon erős képességeknek tűnnek, amiktől úgy fogod érezni, hogy az általad irányított karakter tényleg igazi nagyhatalmú Hős lett, aki egyetlen tettével csatákat képes eldönteni.
Multiban lehet, hogy túl erősek lennének, ezért is tették olyan szintre, amit multiban nem igazán ér el az ember.
De ez csak találgatás.
Amúgy a Gamepro preview-jában írták ezeket. -
Micsu #2540 "mondjuk kicsit gáz, hogy csak 30as szinten lehet elérni"
annyira nem gáz sztem mivel táp képesség