10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #2939 Bizony, bizony.
Szóval a nyereményjátékot lezárom.
De eredményhirdetés a hivatalos Ubisoft bejelentésig nem lesz. -
YencY #2938 Június 24. tolták a megjelenést!!! -
Celeronikus #2937 El van írva a kép szerintem, a Kirin a bajnok egység, mivel mind a 7 lényt láttuk már és a 7 közül a Kirin a leg táposabb kinézetileg is. -
Pio #2936 Gamespotra kerültek ki, valamiért nem a reggeli adaggal együtt tették ki.
Szerintem az csak a file elnevezésének hibája, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne a sárkány legyen a főnök. :) -
Andrews2007 #2935 Köszi megvan a lótuszvirág. Lehet oldalt volt és először arra nem figyeltem. -
Andrews2007 #2934 Mi? A kép címe alapján a Kirin is elite egység csak? Akkor mi a bajnok egység? -
Andrews2007 #2933 Engedélyezett pedig.
Ezek a képek honnét vannak? -
Pio #2932
-
Pio #2931 Ha tiltva vannak a böngésződben a javascriptek, akkor sajnos sehol.
Gondolom tiltva vannak, mert amúgy biztosan észrevetted volna. -
Andrews2007 #2930 A Naga hadúr titulust hol láthatjuk? -
Pio #2929 Kaptatok lótuszvirágot, Coradiel küldött mintát, ami alapján készült. :) -
Coradiel #2928 Az a 3-4 óra játékidő pluszba amiatt az plusz egy térkép miatt van. Nem a történet tart ennyivel tovább :) Ha jól értettem. Köszönöm a titulust :) -
#2927 lenne egy kérdésem csak az kapjam meg a gyűrűt meg a többi cuccot aki előrendeli a játékot vagy ezt normál kiadáshoz is adják?bejön a gyűrű -
Vologya Mester #2926 Még valami... Felkerült az Exkluzív Magyar hét zárónapjához (március 1-2 magyar nyelvű oldal) Shiwo köszönet bannere, ott meg tudjátok nézni a végleges verziót! :) Köszönjük még 1x SHIWO! :) -
Vologya Mester #2925 Üdv Bátor Harcosok!
Látom ismét forrong a levegő... :) Jó újra újdonságokat tudni a játékból. Legkésőbb holnap frissül a hivatalos oldal is. Felkerül a JátékRendelések közé a Collector Edition változat is, amely angol nyelven lesz "csak" elérhető, tehát ebben nem lesz lokalizált verzió. Aki esetleg már megrendelte Nálunk a lokalizált változatot, de ilyet szeretne helyette, rendelje meg a Collector változatot és a megjegyzések rovatba írja be, hogy kérem a lokalizált korábban rendelt verzió törlését az előrendelések közül és akkor törölni fogom. Hamarosan véget ér a zárt VIP BÉTA teszt és majd látjuk a további menetrendet hamarosan... Baráti üdv! -
#2924 nem lehet, hogy csak raszta ? :) -
Celeronikus #2923 Azt figyeltétek, hogy a Naga várban a női naga az nem is naga, hanem medúza?:) ha megnézitek a haja helyett kígyók vannak, fura hogy egy várba kerül a Nagakkal, mikor teljesen más a medúza eredete. -
Elessar #2922 A héten már tuti nem. Ha szerencsénk van jövőhéten felpakolják, az orkokat is később tették fel a bemutató videóhoz képest -
BladeW #2921 Akkor módosítanék 2011 máj 10-re. -
#2920 FPP? Azt én is úgy tudom (first person perspective).
De skirmish az ugyebár nem a sztori. -
Pio #2919 Amazonra is kikerült a játék, ráadásul egyből 10 font kedvezménnyel.
Mivel most már elég erősen körvonalazódik a megjelenési dátum, ezért úgy döntöttem, hogy most hétvégén le lesz zárva a tippjáték.
Persze ha előtte kapunk hivatalos dátumot, akkor azonnal zárom.
Hangsúlyoznám, hogy több különböző megjelenési dátum esetén a legkorábbi számít nyerőnek akkor is, ha az nem a magyar megjelenés.
Itt vannak a hivatalos források:
Ubisoft shop - MÁJUS
Deluxe Edition US preorder - MÁJUS 26.
Amazon UK - MÁJUS 27.
Amazon US - MÁJUS 10.
Tippeked március 13, vasárnap 23:59-ig lehet beküldeni/módosítani. -
Pio #2918 A videó azt írja, hogy 1 pálya lesz.
Biztos, hogy nem lesz semmi köze a sztorihoz?
Akkor mi benne a pláne? Mert ugye ott lesz a pálya editor...
A Ubisoft shop ezt írja: "Skirmish FPP Map"
tudja valaki, hogy mire utalhat az FPP?
Csak mert First Person játékokra szokás ezt a rvidítást használni, az meg azért eléggé meglepne. :) -
Kheled #2917 az nemkapcsólodik a sztorihoz, csak + 4 single player térkép.amit külön játszhats gép ellen -
Pio #2916 Szerintem a 15ezer forinttal a Digital Deluxe kiadásra gondolsz.
A Deluxe Edition tőlünk még nem rendelhető (talán nem is lesz), az ha jól olvastam 80 európába (~22000 forint) fog kerülni.
Persze azt még nem lehet tudni, hogy a magyar üzletekben milyen áron/melyik csomagok lesznek elérhetőek. -
#2915 jah, első ránézésre úgy néz ki, mint ami most szabadult a Spore-ból
szerintetek a hivatalos honlapon mikor fog frissülni a frakció-rész, mikor kerülnek be az új lények ? -
Pio #2914 Most tűnt csak fel, a CE-hez jár +3-4 óra single player is.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez eléggé unszimpatikus.
Ha már megveszem a játékot könyörgöm játszhassam végig a történetét.
Az exkluzív kinézeteket még megértem, az itemeket is (bár ha multi előnyt jelentenek az is gáz), sőt, sok egyebet is simán le tudok nyelni, de ezt nem igazán.
Most komolyan ha valaki nem CE-t vesz, akkor warezolnia kell ahhoz, hogy végigjátszhassa a történetet...? O_o -
Elessar #2913 Ááhh, kellett egy kis idő, míg felfogtam az agyammal. Csak néztem-néztem, mondom ez milyen állat? -
Pio #2912 Igen, fejen áll. :) -
Elessar #2911 Most ezen a képen fejen áll a béka?? Amúgy a videóban jópofa, ahogy ugrál -
Andrews2007 #2910 A videóban mintha fordítva lenne a feje a rajzokon. :) -
Andrews2007 #2909 Ja tényleg eléggé zöld akkor a kappa főleg hogy ugrál össze-vissza mindig. :) De olyan mintha a fejét fogná a kezével nem? :D -
Elessar #2908 De mégsem, mert H5ből van pólóm -
Elessar #2907 Bocsánat H4-es póló alig jött rám, a H5-ből nem vettem CE-t -
Elessar #2906 Gyakorlatilag sehogy, semleges... Ez a video se hozott lázba annyira, hogy egyből előrendeljem a CE-t. Pólóból gondolom egy méret készül, ami rám rendszerint nem szokott jó lenni (H5-ös póló is alig ment fel rám), a gyűrű felesleges, a plusz pálya nagyon tetszik és jöhetne még több is akár, a unique Heroek is rendben vannak, a poszterek, a soundtrack meg az artbook meg a szoksásos, az 1 hónapos Heroes Kingdom játék se nagyon érdekel.
Jah még annyi, hogy a borítóképek nagyon gyengére és ocsmányra sikerültek sztem. -
Pio #2905 Ez a Kappa (békaszerű lény), miközben örül a győzelemnek. :) -
#2904 inkább az a békaszerű lény -
Andrews2007 #2903 Talán az a cápa harcos vagy mi. :) Kicsit fejtetőre állt a világ nála. :) -
Celeronikus #2902 Ez mi akarna lenni a képen?:) -
Micsu #2901 tetszik az új vártip így külsőre, viszont az academy, dungeon nagyon hiányzik, jobb lett volna ha 6-7 vártip van, valszeg a jelen kori dlc mánia miatt született ez a döntés -
Celeronikus #2900 Lehet, hogy az a lény, amit idáig víz elementalként mutattak be nekünk nem is víz elemental volt, hanem a Naga várból az egyik lény, csak azért mondták rá, hogy víz elemental, hogy a rajongók ne legyenek biztosak abban, hogy a Nagak lesznek az 5. frakció.
A zene nekem is tetszik ami a gyűjtői video alatt megy, Heroes 4ben voltak hasonlóan szép zenék.