Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Vologya Mester #2725 Üdv Bátor Harcosok!
Elnézést Mindenkitől, hogy csak most írok, most jutottam el idáig, hogy a tegnapi termést elolvassam itt és a Heroes Magyarország fórumán is. Elég sok dolgom volt ma, nem csak a játékkal kapcsolatban... Interjút is adtam, ha megjelenik, majd beírom ide, hogy hol olvashatjátok... :)
Még 1x köszi Mindenkinek az elismerő szavakat, jól esett nagyon. :) Úgy láttam a Heroes Communityn is hangot kaptak az interjú kapcsán értelmes hozzászólások, bár a többség így sem volt elájulva, amit nem bánok, mint korábban már mondottam. (De azért még a mai napig is a magyar interjú és a kérdezz-felelek interjú a téma...)
Shiwo-nak külön köszönet ezért a meglepetésért (nagyon tetszett!), ha elküldöd a címemre az anyagot, kirakatom Gepyvel az oldalra, mint elismerést Tőletek! :) (Természetesen a neveddel fémjelezve!)
Annyit elárulhatok még, hogy megkezdődtek a magyar verzió lektorálási munkálatai, remélem, hogy a fordítás minőségével nem lesznek majd problémáitok, megteszünk minden Tőlünk telhetőt, hogy minőségi anyagot kapjatok. (az átvezetők és párbeszédek szövegeinek fordítását nem lektoráljuk...)
Valamint remélhetőleg még egy nagy projektben részt vehetünk majd, de ezt egyelőre fedje jótékony homály... :)
Valószínűleg a közeljövőben a sok teendőm miatt csak napi 1x tudok felnézni Hozzátok, de igyekszem minden nap feltekinteni és ha kérdés jönne Hozzám vagy olyan infóm van, amit Pio vagy Elleshar vagy Andrew2007 nem oszt meg Veletek, akkor megpróbálom megválaszolni.
Baráti üdv!