Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is főleg azért nem veszek VR-t (felbontásuk mellett), mert pont a két legtöbbet játszott játékom közül egyik sem támogatja még (CloD, BMS), szóval elhiheted, a cégen belül a VR lobbit én is erősen tolom <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
De majd jön Tom aztán eligazít minket
GOOBY, pls
És azokat a szimeket akkor hanyagolod is ahol nincs még vrtámogatás?
pl. CLoD
GOOBY, pls
Habár az olyan fika áron van, hogy azt lehet el sem adom.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ka-50
Ka-50
Kinek a pap, kinek a paplan, ahogy Markos-Nádas-Boncz mondta vala anno ;) , de a hall szenzor tényleg erős érv.
Való igaz, én pacifista vagyok, nem kezelek fegyverzetet egyik gépen se, ezért lehet elég évek óta az, ami van ;)
Mondjuk ez a Javelin tényleg minőségi cuccnak tűnik, lehet, megfontolom hamarosan én is a cserét.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Hotas X-nek nagy a deadzone-ja középhelyzetben és nincs benne hall sensor, mondjuk a gázkar akadása a felénél könnyen javítható, de sajnos tekerőgomb sincs rajta, ezért kevés a fegyverzet kezeléséhez.
Ma a Thrustmaster T1600M FCS a minimum :(
A Thrustmaster szerintem sokkal jobb a Logihoz képest. És ezen oldalkormány tengelynek be tudod állítani a gázkaron levő analóg billenőkapcsolót, sokkal jobb precizitást ad a diszkrét tengely, mint a markolat csavargatás, bár az is van rajta. Lehet rajta egyedi tengelyleosztást beállítani (egy darabot, cserébe nem kell hozzá semmit telepíteni), ez régi játékoknál, ahol nem lehet rendesen konfigurálni tengelyeket, jön jól.
Egyetlen negatívumot tudok említeni, hogy a gázkarnál az 50 százalékos állásnál van egy kis "árkocska", mert arcade játékokra mint pl. a Tom Clancy's H.A.W.X. van "optimalizálva" , ahol ez hasznos lehet, DCS-ben viszont főleg heliknél, megszokást igényel hogy ez ott van.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.17. 21:45:07
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
A kérdés, hogy a 15k-20k-s ársávban valami, a fenti típussal egyenértékű vezérlő? Még a Ravcore Javelint néztem, bár abban meg nincs oldalkormány, ha jól értelmeztem...
A kövi nekem is valami fasza monitor lesz. Bár semmi bajom a jelenlegi LG-vel, ez is IPS paneles, de "csak" 1080-as.. A Dell-t viszont megtartom másodiknak. Ki se bírnám már nélküle..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(Utána mondjuk egy hetet szívtam azzal, hogy a qrva videokártyámba hiába van öt kimenet, egy időben csak négyet hajlandó kezelni, a DVI/display port/hdmi elosztásokat újra kellett sakkoznom a kis monitorok meg e között...)
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Raksi szépen elment a vállam fölött :)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Hi Ferenc
MFG Crosswind S/N 7001 are shipping next working day ( awaiting collection by DHL)
You will recieve tracking information directly from DHL.
Inspect cardbox for obvious damage upon reception...if package is damaged FILE A COMPLAIN to courier so we can collect insurance !!!
Kb ennyi. Az idő hiány a legnagyobb gond, de gondolom sokan vagyunk ezzel igy.
Kamerapozícionálás meg alapból rengeteg van, sok minden megoldható. Külső kiegről én nem tudok, de ha van engem is érdekel.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valami kamera kiegészítő van a szimhez? Akarok egy videót készíteni aztán jól jönne pár látványos kamera beállítás?
A másik kérdésem, hogy a lenti képen látható információs sávot hogyan tudom eltüntetni?

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.15. 17:54:14
Azé' jobbulást.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
flyinside-fsx.com
Itt ugyan a britekről van szó, de ez van a krobótokkal is. Kár.. :D
A VAT (mint a Value Added Tax rövidítése) az Általános Forgalmi Adót, vagy közismertebb néven az ÁFA-t jelenti. Mértéke az Egyesült Királyságban jelenleg 20%.
Tudnod kell, hogy mióta Magyarország is belépett az EU-ba, azóta magánszemélyként már nem tudod visszaigényelni a fogyasztási adót a hazahozott termékek után.
De tényleg a legegyszerűbb, ha megkérdezzük a supportot, engem is érdekel a dolog, holnap írok majd nekik.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Čarolija drva d.o.o.
MFG Sector
Bisko 56/E
21240, Trilj
Croatia
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.10.14. 18:44:30
Ha ez a következő stable release-nél tényleg nem qrja szét a stable használók profiljait...mi bétások OK, IJ
Azért valahol érthetetlen, hogy egy ilyen jellegű orbitális hiba kikerült publikusnak. Mindig ez a kapkodás, hogy tudják tartani azt a két hetes határidőt <#idiota>#idiota>