36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Még azért nem temetném
  • Caterpillar
    DCS: F-16C Block 50 Announce

Haha, szegény flakon, szép kort élt meg...
  • gantus68
    Hátha valakinek segít...egy 8gb-os rx 470-et állítottam high preset-hez, mivel a vga kevés a folyamatos játékmenethez 60 fps-en.

Monitor (freesync nélküli): 50hz
    AMD driver: bővített szinkronizálás, megcélzott képkockasebesség 50
    dcs: vsync off, fullscreen on
    freepie (opentrack): 50fps
  • Wampa reloaded
    Hmmm.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hey everyone,

After our meetings today, I can update you on our current near-term planning for the upcoming Hornet features. For the 27 February update we plan (not promise):
    JDAM basic operation minus dynamic launch zone
    HARM TOO and PB modes
    Latent Track While Scan (LTWS) and Track While Scan (TWS) air-to-air radar modes

Following those, priority items will be:
    Data Link / Link-16 / MIDS. This has been a huge undertaking and will take a bit more time to get right, particularly for multiplayer data-sharing and creating a unified picture between clients. We want to get this right.
    New IFF system tied to D/L
    NCTR tied to D/L
    JDAM dynamic launch zone.
    Data Card. This won’t just be a data card but allow you to customize many aspects of your aircraft set up.
    Lightening II Targeting Pod
    JSOW

Again, I need to emphasize that this is planning and not a promise. Things can certainly change. We try to be open and provide you insight into our planning, but with the understanding that this is not set in stone.

- Wags
  • sakkay
    Ja értem. Mert mondjuk a pár éve kidobott modelleken már nincsen mit javítani-kinézet terén.
  • repvez
    Álltalánosságban szokták ezt mondani , a másik meg a gép eröforrásra hivatkozni.
    Mondjuk a
    DCS esetében talán pár apróbb szellözö rács vagy kis nyilás, de ha részletesebb sérülés modell lenne akkor a felszin alatt lenne még mit hozzátenni.
  • sakkay
    Mi az a részlet amit nem csináltak meg a repülőknél? Egyet mondjál...
  • lac coo
    http://www.reptar.hu/szimulator-bajnoksag.
  • repvez
    én már csak azt nem értem, hogy ide miért kellett a minden borostát részletező modellt megalkotni.
    Mert ahogy nézem csak a texturát vették le róla egy baltával faradott emberkére rátéve, de a végeredmény szempontjábol nem sokat jelent.

Ha a repülöknél arra hivatkozva nem akarnak minden részletet kidolgozni, mert a lod miatt ugy se látjuk és nem vagyunk olyan közel a gépekhez repülés közben, hogy számitson, akkor a decken arra a 2 percre mig felszáll a gép ,meg még ugyse.
  • csolee
    DCS Deck Crew video - fő a nyugalom, nem egy idegbeteg muki :o
  • LeonSilver
    Reaper írta az ötvenkilenceseknél, hogy elég bugos, neki szét is sceszett valamit. Szóval csak óvatosan.
  • repvez
  • Solt
    Uhhh... én szerelmes vagyok a nemzetembe, ezen tuti megrogytam volna...
  • LeonSilver
    :D Igen, el tudom képzelni.. Nekem volt olyan katonám, aki teleokádta a rohambilit, mert "tengeribeteg" lett hátul a deszantban.
    1985-ben a ruszkiknál voltunk lövészeten (ezred éles + ruszkik + csehek, szóval volt muri) és a Kárpátokon lábon mentünk át! Qrva jó volt... és nagyon megrázó élmény volt a magyarlakta falvakon átmenni.
    Az emberek álltak a hadiút mentén, sírtak, virágokat dobáltak (mint a háborús filmeken tudod)... azt hitték, hogy megyünk visszafoglalni Kárpátalját... Volt, aki a gyerekét "kínálgatta", hogy vigyük magunkkal, magyarországra... komolyan. Nem vagyok ilyen hátranyilazós mélymagyar, de ez szívenütötte az embert.
  • Solt
    Időre ment, gondolhatod mit kaptak!!! :D
  • LeonSilver
    :D A paréjok meg csak pattogtak melletted? :D

BMP-t nagyon jó volt vezetni. Szarvkormány, kormányváltó, szinkron kuplung.. :) Az üzemanyaggal nem kellett spórolni :D
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.02.06. 16:30:16
  • Solt
    Gondolom... :)) Én csak UAZ-ig jutottam... bombatölcsérbe be, bombatölcsérből ki... :)
  • LeonSilver
    Hát... élmény az utca is, lévén a lánctalp forduláskor csúszik a betonon, aszfalon ... szóval a kanyarodáshoz kellő tapasztalat kell ;)

Viszont 60-70-80 km/h-val szambázni a szöcskén úgy, hogy a lövészárkon csak átsuhansz.. na az a fasza! :)
  • Solt
    Szívesen végig mennék vele az utcánkban, hogy meglegyen a kellő oldaltávolság a parkoló autók között! :)
  • LeonSilver
    Élethű vezetési élményt szeretnél?
    Tudom ajánlani :p Egy élmény vezetni és ez nem vicc!!!

• Solt
    Nincs áttétel, közvetlenül a karodat tépi le a szervómotor... :)) LINK

Tömören a lényeg, hogy pontosabban, élethűbben adja vissza a vezetés élményét mint a szíjas, áttételes kormányok.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.02.06. 10:59:35
  • Lysandus
    Milyen az a direkt drive kormány? Hozzá van csavarozva egy autó? :-)
  • Solt
    Először Direct Drive kormányt “kell” vennem... :))
  • Wampapa
    Új Beta update a hónapban
  • PhantomAss
    Mondjuk az érdekelne hogy ez a mozgás nem zavarja-e még jobban össze az embert vr alatt?
    Mert ahogy látom ez némi le-föl meg oldalra billegést tud, de mi van akkor ha mondjuk bukfencet csinálsz?
    Mindenesetre kipróbálnám.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.05. 19:34:31
  • sakkay
    Ez bonyolult nekem
  • repvez
    Akkor erre meg még pár évet:

DE ahogy látom vannak mások is akik probálkoznak és az elektromágneses megoldás felé viszik a dolgot .
    megknetix
  • wolfhgb
    Elég utos cuccos, kuporgatunk néhány honapot? :)
  • Solt
    Jááááááááááj.... ezt kár volt! :D
  • Paladin
    Én is gondoltam hogy ajánlom az OBS-t (azt használok), de egyszerűségben a shadowplay nyer.
    Funkciókban elég gyér, de jó minőség, kis hardverigény, és egyszerű.
  • molnibalage83
    Tudom, hogy nem zabál. A Witcher III végigjátszást ezzel vettem fel. Akkor ment. 1,5 évvel később feltéve tökmindegy mit milyen hotkeyre tettem. Baszott elindulni a felvétel, cserébe szétbasz a háttérben futással mindent a sok pre-def hotkey miatt.
  • z0ty4
    vagy ott OBS
    se felvétel, se stream alatt nincs szaggatás
    ellenben jól kell beállítani.
  • repvez
    ffb joy base
    Tessék itt van hozzá még a warhoghoz is jó.
    Nem olcsó ellembe drága.
  • LeonSilver
    Azt jkell mondamom, hogy a hiba benned van Balázs. Én mióta van ez, azóta használom! Sokkal faszább a külső programoknál, mert nem zabál fps-t..
  • molnibalage83
    Ha működne, akkor jó lenne. 1,5 év után feltettem és SEMMILYEN módszerrel nem tudtam rávenni, hogy felvegyen bármit is.
  • sakkay
    Láma vagyok ehhez. Akkor az
  • VO101Tom
    nVidia Shadowplay?
  • sakkay
    Mivel lehet egyszerűen vidit csinálni? Nagyon egyszerűen
  • sakkay
    Nem ilyen nincsen amit írsz. De nem is random. Ha elhúzol egy épület fölött, akkor van ilyen"behúzás". Csak nagyobb sebességnél van-de legalábbis ott veszem jobban észre. Talajnál van-ha van kiemelkedés vagy hegy-meg épületnél.
  • VO101Tom
    Oké, nézzük meg. Be kell állítani valami rohadt nagy szelet, és ha körözöl egy felhőkarcoló körül, akkor érezhetőnek kell lenni, hogy a szélárnyékos oldal rohadtul dobál, a szél felőli meg nem. Kb ilyen pattern alapján. De van rá egy fogadásom, hogy a dobálás tök random, és semmi köze az épületekhez