Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanannyira lesz csodás számodra, amennyire a mostani DCS is (=semennyire, hiszen azt szoktad mondogatni mindig, ezen a fórumon legalábbis, hogy nem játszol vele...)
Tenger felett meg lesz FPS is bőven 😉
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ez lehet realtime felvétel, végülis más nem volt a közelben, 15K-ról Dubai is szépen fut 😊 Legrosszabb esetben ez a kabinbelső is megy "nem azért van ott, hogy bekapcsolják" közé a többihez. Szépek a mapok és a weathering, de teljesen fölösleges a felbontás és a poly szám.
@sakkay. Most azt írják, RIO az lehet offline és online is, az AI pilóta amit csak offline fog tudni. Majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.10.07. 22:13:54
www.pumaszallas.hu
Ezen felül csodás lesz a kb. 50x200 km-es Caucaus térképen egy 60-120 km-es HMZ-s rakétával rohangáló gép. Az AIM-54 radar modellezésre is kíváncsi leszek. Ha nehezebben lesz zavarható, mint az AIM-120, akkor elég muris "tech tree" lesz, ha meg nem, akkor mondjuk talán nem lesz vadászok ellen overkill.
Fleet Defender feladatkörhöz a naval résznek is jól kéne működni. Különféle ASM platfromok és a hajók naval SAM része.
Vajon az F-14 + E-2 + CVN data link benne lesz?
Top Gun intro remake és egyéb bohóckodásra F-5 modullal biztosan jó lehet, csak videókészítő hobbinak picit drága.
Az jól látom, hogy előrendelés van release date nélkül?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.10.07. 21:57:53
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.pumaszallas.hu
Akkor ezt nem 2 az 1 csomagban kellene árulni? <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: bootsector, 2018.10.07. 20:37:28
<#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: bootsector, 2018.10.07. 20:29:58
Ez kibaxott állat!
élőben lehet nézni itt
https://www.youtube.com/watch?v=KLf3G5-S4r8&feature=youtu.be
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Enélkül a 60+ FPS-t 60-ra veszi, a 30-60 közöttieket pedig 30 FPS-el szinkronizálja (gondolom egy 100 Hz-es kijelzőnél ezt 100/50 értékekkel csinálná)
Én mondjuk nem használom a V-Synchet, hanem a full screen bepipálása nélkül futtatom, és így nincs screen tearing,
Ha a vsynchet bekapcsolom, nekem is csak a fent említett módszerrel megy 30 fölé, 60-ra meg legfeljebb akkor, ha az eget nézem bezoomolva 😄
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.07. 19:59:35
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nekem pl. akkor kezdett el kabinnézetben be-beröccenni, ha bekapcsoltam a FLIR, vagy egyéb TV-kamera nézetet. Azonnal darabossá vált. Ha kikapcsoltam, minden ok lett.
Mondhatom én is rengeteget elszarakodtam a beállításokkal, mert egy GTX 970-em van, és végül sikerült kompromisszumosan beállogatni, hogy a kép is szép, és még elég jól is fut. A procim, 4790K.
Nemrég tanácsolták neked az .ini-be való min/max fps beírást, azzal mi a helyzet?
Alapvetően az, hogy a kabinbelső kevesebb fps-t tud, mint a külső nézet, az rendben van, minden kabinbelső rengeteg egyebet számol, amit külső nézetben lekapcsol. A legdurvább nekem a BMS, külső nézet 170 fps, kabinban 80. De az mondjuk tényleg nagyon sok mindent szimulál. Viszont hogy fixen 30-ra lockoljon, az valami beállítás miatt lehet, nem teljesítmény probléma.
www.pumaszallas.hu
És az árnyékokat Flat Only -ra tedd, vagy ha zavar, hogy beég a cockpit ha mögötted van a nap, Low -ra.
Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.10.07. 19:16:10
www.smart-bus.hu
SSAA: kikapcsolva
Cockpit Global illumination: kikapcsolva
Ez a kettő kavart be...
Köszi mindenkinek!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Az Extreme látótávolság megeszi reggelire a 2600K-t, az 1.5-s SSAA a 2x-s MSAA-l kombinálva pedig a videó kártyádat. Nyomj rá a High beállításra, tegyél egy pipát a V-sync elé és csak akkor növeld a beállításokat, ha a géped tudja tartani a fix 60 FPS-t.
Egyébként mint ahogy korábban említettem, nincs összhangban a géped, szóval a szélsőséges FPS értékeken ne lepődj meg.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.10.07. 16:12:25
www.smart-bus.hu
Természetesen mindent nem tettem fullra...
10 év FSX után már nem nagyon tud meglepni semmi....,de látom nemcsak az FSX -nél volt probléma a micro lag, itt is jelen van...
Amin jót mosolyogtam, hogy fent van a Normál meg a beta változat is, és ugyanazon beállításokkal, gépekkel, repülőterekkel a World 15 fps-el többet produkált...
Ami V-sync illeti ha bekapcsolom, akkor pilóta fülkébe 30 FPS a max, külső nézetbe 70 FPS.... Tehát ez gáz.... monitorom meg 60 Hz, akkor most ez, hogy is van?
Az optionsban ezeket állítsd át a system lapon:
Textúra lehet magas, 11GB video memória elbírja, viszont a shadows ne legyen max, Depth of Field és Motion Blur legyen kikapcsolva, mert azok még zavaróak is, Trees visibility-vel is lehet játszani, nyugodtan vedd lejjebb, a Preload Radius se 150 km legyen, attól függ mivel repülsz, de 30-60-ra is lehúzhatod (zsúfolt térképen így is összefossa magát), Cimney smoke density 1 bőven elég, Anisotropic filter legyen magas (lapos szögben látott felület nem lesz homályos), Terrain Object Shadows legyen Flat (így az épületek/fák egymásra nem vetnek árnyékot, csak a talajra. A különbség látványban nem sok, de fps-ben rengeteg).
www.pumaszallas.hu
Írtam már neked korábban, hogy a 60Hz-s monitoron úgy állítsd be a grafikát, hogy meglegyen a FIX 60 FPS és használj V-sync-t.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Megvettem a kártyát - GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti 11GB - múlt héten, úgyhogy gyereknap van 😊 Ismét kérdezni szeretnék, tekintettel arra, hogy itt nagy sok komoly tudással, tapasztalattal rendelkező szimulátoros van. Tehát jelenlegi gép paraméterek: i7-7700K 4.2GHz, GTX 1080 Ti 11GB, DDR-4 16GB/3000 KIT, 500 GB SSD / Korábban i7-2600 k írtam megszokásból, mert 5 évig az volt....
Full beálításokkal:
Caucasus map 55-70 FPS
Normandy map 40-60 FPS
Nevada map 60-80 FPS
Tökéletes minden, és elégedett vagyok, viszont van egy kérdésem, és egy dolog ami kicsit zavar hisz maximalista vagyok... Annak ellenére, hogy folyamatos 40-50 FPS legrosszabb esetben is megvan, mégis "kicsit akad" a táj ha folyamatosan egy pontot nézek repüléskor. Ez normális? Nvidia vezérlőpulton érdemes valamit állítani, ha igen akkor mit?
Csináltam egy videót:
Köszönöm mindenkinek
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu