Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a váltakozó FPS nagyon nem jó! Ha nincs meg a fix 90, akkor fixálni kell 45-re, mert sűrű váltások esetén nagyon szarul lehet lenni... az, hogy 45 FPS alá beesik, sajnos "CPU gond", de majd a Vulkan! :)
www.smart-bus.hu
A szellemkép a Mesza kabin miatt volt, annak a revije szar. Hornet HUD-dal nem volt semmilyen gond.
Normandia térkép borzalmasan akadt, Kaukázus és Nevada jó volt. De ott is 90fps csak akkor volt 1080ti-vel, amikor az eget néztem :/ Ha a föld is látszódott, akkor 45-re lockolt azonnal. 45 alá is be-beesett néha, ami elég gáz lévén nekem egy 1070-es van...
www.pumaszallas.hu
De azért érezhetően jobb mint a DK2 nem?
www.smart-bus.hu
Ahhoz, hogy lássuk a hordozót, közel kellett menni, nyilván nem a küszöb fölött derült ki, hogy jó helyen vagyunk-e, de amikor kicsit tágabb iskolakört repült az ember, akkor már nagyon figyelni kellett, hogy melyik hajó felé vegye ki irányba. Mesza dogfight is elég gáz volt, de ott a Revi miatt is, egyszerűen nem tudtam két szemmel átnézni rajta, szellemképes volt, csak ha fél szemmel céloztam.
Szóval nekem ez a felbontás nagyon nem jött be (Elite Dangerous alatt egyáltalán nem volt zavaró, a kis VR játékok alatt sem). De ez lehet az miatt is, mert én UHD-n játszom itthon, ehhez képest túl nagy a kontraszt, hogy mit látok és mit nem :/
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.13. 15:11:24
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az én pedálom a 7001-es szorszámot viseli. Ez ha a számítógépen játszó emberekhez viszonyítjuk, akkor kábé egy fél csepp a tengerben.
De a warthog sem százezres eladásnál tart és a kis széria miatt drágább is lévén a kevés eladáson akarnak keresni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.11.13. 10:40:01
De ábrándozni szabad...
Ka-50
És mondom emberek, aki teheti vegyen egy ilyen pedált - elképesztően más, mint a szajtek. Qrva jóóóóó :D
Ka-50
Én egyébként tartottam magam az akkori "ígérethez" - nem vettem meg a modult. Megvan, mert egy igen kedves barátomtól megkaptam (ő meg úgy nyerte...), de összesen nem repültem vele 5 percet.
Ka-50
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ka-50

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.08. 10:03:43
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.08. 06:45:30
www.smart-bus.hu
https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=224099&page=2
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Introduced JHMCS.
Introduced FPAS.
Introduced AGM-65E with laser guidance (can be used with JTAC/AFAC assistance a while).
www.smart-bus.hu
Gyakorlatilag azt tudja mint a Vive pro, csak olcsóbban.
Pedig tuti lenne piaca itt is.
GOOBY, pls