Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Figyelj már, akkor most az időjárás a repszimekben az csak grafika vagy nem csak grafika? Picit kergesd már szét a lepkéket a fejedben, és maradjunk az eredeti állításodnál, mert erről beszélgetünk. Tudom hogy kínos, de utólag már ne fogalmazd át amit írtál. Inkább javítsd ki magad, hogy ja bocs, én nem úgy értettem, csak arra gondoltam, hogy az eos-ra nincs hatással. Elegánsabb ;)

Amúgy ügyesen cáfolsz olyasmit, amit senki nem mondott, ellenben pont az ellentétét:
    "mégpedig hogy a kols és az IR raksik átlátnak a felhőkön minden további nélkül." vs "Az IR/EO-t nem blokkolja sem felhő, sem, köd, sem eső, semmi. "

Amúgy okoskodás meg manőverezés helyett én azon gondolkodnék a helyedben, hogy a neved miért fogalom már kb. minden haditechnikai és repszimes fórumban, és nem abban a pozitív színezetben, ahogy nárcisztikus énképedben szerepel ;) Vagy csak írd le mégegyszer hogy de a kols átlát a felhőn, ha az megnyugtat :)