Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Buddyspike weblap
Operation Blue Flag online térkép
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
It's been announced that ED are now working on a dynamic campaign engine for DCS... Very exciting.
Hol volt ilyen bejelentés?
Erősen gondolkozom, főleg a MAC bejelentése óta egy saját szerveren, ha tényleg kijön egy valódi dedikált szerver. Aki nem galambvadászatot akar játszani, hanem igazi szimulációt, annak jelenleg korlátozottak a lehetőségei, mivel össze van kutyulva mindenki mindenkivel. Gond, hogy a szerepek sem tiszták, ezért kicsit kaotikus multizni.
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.30. 22:35:25
Isten nem bottal, hanem VMware.
Egy csomó bolt "követeli" - jogtalanul. Nekem régebben volt egy afférom a telekommal. A beltéri egység dobozát akarták, hogy megőrizzem. Én felvettem a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel, hogy hogyis van ez. Mert egy kicsi túlzással fenn kellene tartani egy második lakást vagy egy raktárat a dobozoknak. Na ők akkor írták, hogy nyugodtan dobjam el. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.30. 21:32:40
Isten nem bottal, hanem VMware.
Közben utánajártam én is, a blokk csak akkor elég, ha a törvényben előírt garanciaidőn belül vagy. Ha ettől eltérő, akkor kell a garanciajegy, mert az rögzíti azt is, hogy mennyi garival adták el a terméket.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.30. 19:04:10
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az eredeti doboz követelése bármennyire is hihetetlen - jogellenes!
Jótállási jegy kell, aminek egy csomó szabályozásnak meg kell felelnie.
Fő hátránya, hogy európában nem árusítják, szóval mire behozod, a kedvező ár mindjárt fájdalmasabb lesz. Meg ugye sokkal macerásabb is.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.10.28. 12:46:03
Viszont írtam hozzá mindenfélét, pl. chaff/flare szóró scriptet, a boat switchből csináltam 3állású master armot, az FC modulokhoz az autopilot switchet, stb. és igazából csak a fantázia szab határt.. olyat is csináltam ami egy switchre pörgeti a waypointokat egyik-másik irányba amíg vissza nem hajtod a gombot. Ja meg az MFD-hez csináltam gombot ami alt-tabot pörget amíg nyomom a gombot, lemappeltem az F billentyűket, hogy azzal tudjak AWACS-t kérdezni, akkor is, ha nem pont ugyanaz a menü (mert ott van a kicseszett EWR 😄) stb.
Mondjuk ez sem rossz sztori: Régen (tényleg régen) ha nagy ritkán nem voltam szoliban és sikerült hét végén otthon ebédelni, akkor szerettem evés közben hallgatni a Kossuth rádión a déli krónikát.
Volt egy kiváló, Sokol rádióm. Az volt az egyik tulajdonsága a sok közül, hogy időnként a frekvencia elmászkált, kicsit mindig utána kellett állítani. Egyik ebédnél is ez történt. Ott hiobázott a rádió, hogy valami érdekes dologról volt szó. Freki el, állítás - ferki el.állítás, ferki el - konyhaablak kinyit, rádiótól érzékeny búcsú és huss... szállj el kismadár 😄
Ez olyan Leonos volt Papa!!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.25. 20:29:54
Az ember (és én is) beállította a TV-t szépen, hogy a kedve tartotta. Mármint a csatornákat. 1-es helyen az x, 2-es helyen az y és így tovább.
Eltelt egy hét a szolgáltató összekutyulta. Imét állítgatás, eltelt két hét a szolgáltató összekutyulta. Ezt megcsinálták néhányszor, aztán elkapott a harctéri ideg, fogtam egy fogót és levágtam a kábelt ott, ahol bejött a lakásba. Azóta telekomos "tányéros" TV-m van és megszűnt a qródás...
A net 50 megás, ennyit bír a rézpár. 10-15 mega a feltöltés amit imádok. Ja. A buzi lakásszövetkezet nem enged be szolgáltatót csak a sajátját.
www.pumaszallas.hu
De azért mi még mindig jobban el vagyunk látva, mint a nyugat, ott se ismerik még a gibabites netet. az ember örül , ha 25ös netet tud 30euroert.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.10.25. 16:24:29
www.pumaszallas.hu