Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Hormuz azóta nagyobb lett. Amúgy pont a múltkor nézegettem én is, hogy a szélső repterek által bezárt területet hasonlítottam össze.
Nevada: kb. 59000 km2
Caucasus: kb. 133000 km2
Hormuz: kb. 182000 km2
Mondjuk Kaukázust ki lehet szélesíteni. De értem.

VO101Tom
A térkép méret mindegyiken van ekkora. Amikor a legutolsó repülőterek által befoglalt területet nézed, ott sokkal visszafogottabb az eredmény, mondjuk Hormuzt amúgy is kettéosztja a víz, ami partraszállós scenario-hoz jó, de ott sokkal kevesebb földi csatára lehet számítani.

www.pumaszallas.hu

A régi map is van akkora nem?

repvez
500km es kör alatt nem érdemes nekiállni sem, mert ha ennél kisebb , akkor szinte egymást lőhetik egyszerre ahogy felszállnak.
kb az lesz mint mikor kis térképen death match van az fps-ben.
VO101Tom
Az már meg sem mer szólalni 😊

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
A komment szándékosan nem említ léptéket. Sanszosan nem Falcon léptékű lesz, ahhoz át kéne heggeszteni az egész játékot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
meg majd kiegészitik , hogy az RTS részt is kiadják modulként és a 2 vagy 4 ellenfél stratéga lépéseit kell lejátszani 3d ben multiban .
Inkább a CPU-d aggódjon... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Valós idejű RTS az egész térképen? A videokártyám homloka már a bejelentést olvasva is gyöngyözni kezdett és halk nyüszítéssel kérdezte, hogy Vulkan kész lesz-e addigra...? De ne legyünk ennyire szkeptikusak, előbb lássuk mi lesz ebből.

www.pumaszallas.hu

molnibalage83

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Mi az az SRS?

E mögé is beálltak, ha valaki online szeretne repülni, a lehetőség adott, kékek utálják a pirosakat. SRS kötelező, szabályok leírva, have fun

Buddyspike weblap

Operation Blue Flag online térkép
molnibalage83
Nyoma sincs. Bár a kereső érdekes, mert "dyn" szóra 10 találatot ad az első oldalon, de csak 3-nál látszik szöveg.

molnibalage83
BMS fórumon ezt írta valaki.

It's been announced that ED are now working on a dynamic campaign engine for DCS... Very exciting.

Hol volt ilyen bejelentés?

Mármint visszaállt minden, ikonok, mindenki lát mindenkit stb.

Erősen gondolkozom, főleg a MAC bejelentése óta egy saját szerveren, ha tényleg kijön egy valódi dedikált szerver. Aki nem galambvadászatot akar játszani, hanem igazi szimulációt, annak jelenleg korlátozottak a lehetőségei, mivel össze van kutyulva mindenki mindenkivel. Gond, hogy a szerepek sem tiszták, ezért kicsit kaotikus multizni.
Mármint<#vigyor0>

hát ez nem volt hosszú 😞
<#nevetes1>

Ja, úgy vettem működik a general staff, bocs 😊 Single playerként multizni nem az igazi, legalább mi kékek/pirosak (a helyes válasz behelyettesítendő) tartsunk össze.
Még az is sok<#alien>

Csak a saját erőket látni.
Mert mi van?

Jó irányba halad a HUNAF szerver, eddig legalább láttam, hogy ki fog lelőni 😊)) Simulation rulez!
sure
Persze, értem a koncepciót 😊 A telekom/internet/TV-szolgáltató cégek a l3gg3c1883k, mikor modemekről/beltéri egységekről van szó
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.30. 22:35:25

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
De nem erről volt szó. Én is elrakom a dobozait a cuccoknak, de a doboz megléte nem feltétele a garanciának.
Egy csomó bolt "követeli" - jogtalanul. Nekem régebben volt egy afférom a telekommal. A beltéri egység dobozát akarták, hogy megőrizzem. Én felvettem a kapcsolatot a fogyasztóvédelemmel, hogy hogyis van ez. Mert egy kicsi túlzással fenn kellene tartani egy második lakást vagy egy raktárat a dobozoknak. Na ők akkor írták, hogy nyugodtan dobjam el. 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Azért nem teljesen hiábavaló dolog a dobozokat meg a hungarocell bélést megtartani, nagyobb/sérülékenyebb eszköz (pl. TV, monitor) költöztetésénél jól tudnak jönni, kormány/joystick is mobilabb a saját dobozában, videokari/hangkari esetén, ha mondjuk el akarod adni, csak-csak igényesebb dolog az eredeti dobozával adni, és tán kevésbé akar még a fele árból is alkudni a vevő
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.10.30. 21:32:40

Isten nem bottal, hanem VMware.

Akkor engem jól átb@sztak, halomba állnak itthon a dobozok <#vigyor> <#lama>
Közben utánajártam én is, a blokk csak akkor elég, ha a törvényben előírt garanciaidőn belül vagy. Ha ettől eltérő, akkor kell a garanciajegy, mert az rögzíti azt is, hogy mennyi garival adták el a terméket.
Köszi. A dobozt azt tudtam<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.30. 19:04:10

LeonSilver
GYakori megtévesztések

Itt lehet mazsolázni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
A doboz abszolút nem kell a garancia érvényesítéséhez.
Az eredeti doboz követelése bármennyire is hihetetlen - jogellenes!

Jótállási jegy kell, aminek egy csomó szabályozásnak meg kell felelnie.

Köszönöm.

Régen a garancia csak úgy volt érvényes, ha a vásárláskor adtak róla egy garanciajegyet, amelyen rögzítve volt a vásárlás dátuma, helye, és a termék sorozatszáma. Aztán valamikor a 2000-es években eltörölték ezt, és azóta érvényes egy sima blokkal + eredeti dobozzal is. De a nagyobb boltok a mai napig szoktak garancialevelet adni. Azonban ha megvan az eredeti doboz, meg a vásárlást igazoló számla vagy blokk, akkor érvényes anélkül is.
Mi az a garancia jegy srácok? Vennék egy kártyát, de nincs meg a garancia papír. Azt mondja a srác, a boltban ahol vette annyit mondtak neki-mikor jelentette, hogy eladná) garancia jegyet tudnak adni<#ticking> azmiaz?!

z0ty4
esti coop missioon

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Az Odyssey eddig is talán legjobb alternatíva volt szimekhez. (Van arc az il-2 forumon, aki kb minden nagyobb headsetet próbált, határozottan az odyssey-t mondta legjobb élménynek.) Vive pro szintű felbontás, de normális ár. Az inside out tracking miatt a mozgáskövetés, meg a kontrollerek követése problémás, de ez szimulátoroknál pont nem számít. (A fejkövetés elég jó marad.)

Fő hátránya, hogy európában nem árusítják, szóval mire behozod, a kedvező ár mindjárt fájdalmasabb lesz. Meg ugye sokkal macerásabb is.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.10.28. 12:46:03
Ugy birom, hogy az ilyen promo videokban az elodnek, vagy a konkurens hmd nek mindig hulla fos minosegu megjelenitest mutatnak, az uj kis kedvencnek meg kb uhd kepminoseget. A leugatott eszkoznel szorozzunk 2 vel, az ujat pedig felezzuk el. 😊
Nagyon érdekes. Köszi.

Probald ki a brass tactics arenat, van ingyenes, csokkentett tartalmu kiadasa is az oculus store ban, pompas kis strat game.
Az elveszett lelkeknek a vr halálos..betegszabin vagyok-nem repülhetek sokat a lábam miatt, úgyhogy rengeteget játszok. Na most azt tudni kell, hogy a stratégián meg a szimen kívül, én nem játszok-illetve gyakorlatilag nem játszom semmi klasszikus játék' játékkal. Most meg azt veszem észre, hogy az ocolus home ban fél órákat szórakozok"otthon a virtuális lakásban" kosarazok vagy pingpongozok. Nagyon durva. És akkor még nem is mondtam a sima játék játékokat. Szóval akinek üres az élete, vagy szar, annak kb vége lesz ha a vr le tud érni egy normál ár kategóriába. Szép új világ. A sima google earth félelmetesen jó. Ja Tom és Leon. Még mindig nem tudok fix időt, mert nem egyértelmű mi van a lábammal, szóval időt még mindig nem tudok mondani. Írok inkább privátban..

Jaja. Én is molyoltam egy ideig, aztán inkább letöltök mások által készítettet. Nem tökéletes megoldás, de lustáknak elég<#nevetes1>

Jó cucc az a TARGET, kivéve amikor megmakacsolja magát és a virtual controller mellett a fizikai eszközöket nem ismeri fel. Olyankor gáz mert csomó gomb overlappel és nem tudod őket rendesen használni 😄

Viszont írtam hozzá mindenfélét, pl. chaff/flare szóró scriptet, a boat switchből csináltam 3állású master armot, az FC modulokhoz az autopilot switchet, stb. és igazából csak a fantázia szab határt.. olyat is csináltam ami egy switchre pörgeti a waypointokat egyik-másik irányba amíg vissza nem hajtod a gombot. Ja meg az MFD-hez csináltam gombot ami alt-tabot pörget amíg nyomom a gombot, lemappeltem az F billentyűket, hogy azzal tudjak AWACS-t kérdezni, akkor is, ha nem pont ugyanaz a menü (mert ott van a kicseszett EWR 😄) stb.
PhantomAss
Nem feltétel, a lényeg hogy add hozzá a fiókodhoz

GOOBY, pls

A fiókhoz hozzáadtam, letöltés gondolom nem feltétel a 24 orában.
LeonSilver
24 óráig ingyen letölthető, hozzáadható a fiókodhoz. És onnantól bármikor telepítheted - ingyé.

megvan. 😊 Ez most 24 oran keresztül ingyen kiprobálható, vagy 24 orán belül leütve ingyen a megkapja a delikvens?
hol ingyenes? a steam en nem látom.
LeonSilver
Hátha valakit érdekel de nem tud róla. Estig a szítmen ingyenes a Metro2033.