36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#30945 Akkor ez a negy bejelentés vajon? Vagy mi.. -
gantus68 #30944 DCS server control -
Solt #30943 Elbeszélünk egymás mellett... az 1.0 és a 2.0 között persze, hogy nagy a különbség! Én (és az Oculus is) azt mondom, hogy az 1.5 fölé nem érdemes állítani, mert a kijelző fizikai képességei jelentik a korlátot... hiába számol jóval több pixelt, a képminőség már nem, vagy csak nagyon minimálisat javul, cserébe jelentősen megnő a gépigény és grafikai anomáliák is lehetnek.
Egyébként az eltelt 2 évben próbálgattam eleget a kismillió beállítást elhiheted... :)
OTT nem kell, DCS menüben a PD 1.5-re, és ezután a többi beállítást úgy belőni, hogy a fix 45 FPS (beesésektől eltekintve) meglegyen. Ez adja a legjobb élményt összességében.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.03.01. 14:19:21 -
#30942 screenshot ezt nem mutatja? -
sakkay #30941 Közben megnéztem megint a tesztemet. (2.0 pixel) tekerem a nyomás állítót nem nézek oda. Ránézek amikor megállítom és leolvasom 10-7x jó a szám. Hudra pillantva azonnal tudom ellenőrizni.
Leveszem 1.0ra a pixelt. Ugyanígy minden:még az első számhoz sincsen lövésem se...de semmi, egyszerűen nem látszik, csak egy paca. Lehet placebózni csak felesleges. De próbáld ki így, majd érteni fogod miről beszélek Megnézem a Trayel mennyire lehet kiváltani. -
sakkay #30940 Megnézem. -
Solt #30939 Hiszek neked, de azért megnézném, hogy vakteszten is megmondanád-e... :)
A Tray Tool-n belül az SS és a DCS-n belül a PD az ugyanaz! Vagy ezt, vagy azt használd, de általános szabály, hogy ha a programon belül állítható valami, akkor azt nem írjuk felül külsős programmal. Ha OTT-t használsz, akkor a DCS-n belül a PD legyen 1.0, de igazából a DCS-hez nem kell OTT profil... -
sakkay #30938 Azért is! nem teszik meg, mert azonnal nagyon szarul érzed magad ha a fejed megy tovább a kép meg nem. Nagyon nem jó érzés. De amúgy tényleg az van amit Leon mond-egyszerűen tudod, hogy ott az üveg és nem hajolsz tovább:))) -
#30937 Mármint OR-t használva? Pont úgy, ahogy anélkül sem tudsz kihajolni, hiszen egérrel is tudsz változtatni fej pozíciót.
Ha engem kérdezel minden TIR vagy headtreack rendszer esetén arányosítás van a max kitéréshez képest és adott elmozdulás esetén levágja a számolt pozíciót a rendszer. Egyszerű matekkal megoldható, hogy bármilyen input esetén ne tud a fejed kintebb vinni a kabinból. -
sakkay #30936 Nem az. Eltekerem nem odanézve, aztán próbálom leolvasni. 2.0 jobban le tudom olvasni, innentől számszerűleg sem placebó..csak tényleg nagyon sokat eszik'. Ennyi. Most, hogy használom az ocolus tray toolt még változhat, mivel ott valóban lehet állítani pl. super samplingot is-és ténylegesen is-mert a DCS nem állít vr-ben semmit hiába rakod be. -
#30935 Akkó jóvanakkó.. -
Solt #30934 Szerintem csak placebo... :) -
#30933 Én úgy gondolom, hogy ez egyénfüggő és látásfüggő. Én tuti nem látnám, de ez nem véletlen, hisz szemüveg kellene már... :D Öreg Sam, diabétsze - szar látás :D Egyénfüggő meg olyasmi, mint a zenénél. Én szeretem a komolyzenét, szeretem az operát mert talán máshogy hallom őket (ez a zeneiskola hatása is lehet, nem tudom..), mint sokan mások. Sakkay kolléga látja a különbséget. -
Solt #30932 Én elhiszem, hogy te látod, de én nem látok különbséget... :) -
Paladin #30931 Nem csak placebó? ;) Sok összehasonlítást láttam, és én is próbálkoztam mindenféle beállításokkal (nem DCS-ben az igaz), és nulla különbség volt 1.5 felett. -
sakkay #30930 Ott lehet elkapni, ha pl lenézel a hornet nyomás' mérőjére-sokkal tisztábban látod. -
Solt #30929 Látsz különbséget az 1.5 és a 2.0 között? Én semmit... :) -
sakkay #30928 Persze jobban fut, csak távoli észleléshez nem árt az a kis plusz. Na remélem jön nemsokára az ocolus 2 aztán nem lesz ilyen gondom. Minden másra amúgy már tökéletes a mostani rift is. -
#30927 Én most próbálgattam és azt tapasztaltam, hogy fullra felhúzva, de 1.5-re levéve a pixel izével sokkal faszább a cucc.Persze lehet ez is egyénileg változik.
-
#30926 Sajnos sehogy. De ... az ember önkéntelenül is megáll. Isten bizony mondom, hogy épp az előbb voltam úgy, hogy az futott át az agyvelőmön, amikor kinéztem, hogy "jaj, nehogy hozzáérjek az üveghez, mert "zsíros" lesz.." És az is hozzátartozik ezekhez, hogy behúzom a nyakam, nehogy beverjem a fejem, amikor nézelődök. Vagy az, hogy az Oculus First Contact-ban az ember rá akar könyökölni az asztalra :D Komolyan!
Ami még qrva szarul van megoldva (mig-21) az a napszemcsi... nagyon ótvar, mert ha lecsukod, akkor egy téglalap kerül a szemed elé (nem tudom máshogy leírni a látványt). -
#30925 az egyébként hogy van megoldva, hogy, ne tudj kihajolni a kabinon kivulre? ott megáll a nézet hiába hajolsz tovább vagy simán engedi akár a törzsön keresztül nézést is? -
sakkay #30924 Nálam sem. Nemtom miért, mondjuk nem is értek hozzá-esetleg valaki? -
Razor18 #30923 Hang csak nálam nincs? -
sakkay #30922 Tudom, de a légi harcok miatt kell, hogy jobban lássak. És nagyon kevés helyen megy 45 alá-ez pont egy jó példa, de soha nem okozott még problémát még gun pvp-ben sem. Mondjuk totál fel van rakva minden. -
Solt #30921 1.5-s PD felett nem sok értelme van, csak az erőforrást zabálja... arra meg figyelj, hogy a minimum 45 FPS meglegyen, teljesen más élmény úgy, sokkal folyamatosabb, simább, stb. -
sakkay #30920
Na ez van a leg gépigényesebb mappon, max grafikával, +a 2x pixel shader olyan 25 -35 fps vesz le. És totál faxán megy. -
#30919 DCS Hunaf az aranysasban. -
Caterpillar #30918 Az meg, hogy nálad és nálam mi létezik az két különböző dolog...
Azt hiszem ez a mondat mindent (is) megmagyaráz, örökre, előre és utólag... -
Solt #30917 Mobilon olvastam, de azóta sem találom... -
Razor18 #30916 Rákerestem Google-ben, inkább 20-25%-os áresés prognózist találtam. Te hol láttál 40%-ot? -
#30915 Tuttam!! ;) -
#30914 Igen!!! -
sakkay #30913 Uuuuuu -
#30912 A Polgár Jenő hivatalba... :D -
#30911 Akkó' ki van zárva, mer nem tudom.. -
#30910 Ingyenessé válik a teljes DCS... térképek, hadjáratok.. :))
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.02.27. 18:25:25 -
Caterpillar #30909 Azt írták nem Modul specifikus a nagy "meglepetés"... -
#30908 Akkó' (hogy húzzalak ;) ) tuti a Hind gyün.. -
k53ta #30907 Szerettem volna használni offline repülésekre egy régi számítógépre telepítve. -
sakkay #30906 Nem mert azt írják. Azon kívül valami-ami nagy dolog. Pff..akármibármi is lehet:))