Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A 9 fps az úgy volt, hogy szó szerint mindent feltoltam Maxra. Pár hónapja amikor Sakkay kolléga azt mondta, hogy a DCS már tök jól fut maxon, akkor bedőltem neki és kipróbáltam <#alien>#alien>. Viszont úgy a játék képe tényleg sokkal szebb volt, mint egyébként. Főleg az árnyékok, fények, élsimítás. És ez a kabinbelsőn nagyon sokat dob.
Szokásos kompromisszumokkal 80 fps körül szokott lenni, de akkor a játék is úgy néz ki, mint általában a gameplay videókon szokott.
@molnibalage. Szerintem sincs ez utólag effektezve, de az simán lehet, hogy nem valós időben veszik fel, hanem csinálnak egy track-et, és lelassítva rögzítik, majd video vágó programmal visszagyorsítják. Volt itt linkelve pár hete egy pár száz gépes légi harc, azt is úgy csinálta a készítője, hogy a játékot nagyon alacsony sebességen rögzítette (3-4 fps-el futott ha jól emlékszem), majd visszagyorsította a felvételt külsős programban.
www.pumaszallas.hu
Arra emlékszem hogy 32 gb memóriád van, az nem lehet a gond 😄
Én hamarosan akarok újítani egy 8700k és 1080ti a kiszemelt, remélem nagyjából elég lesz.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.18. 05:54:47
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.11.17. 20:10:52
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.17. 19:34:10
GOOBY, pls
Ka-50
Szerintem a gyári DebugTool is, de abban csak globális beállítás van, nem lehet játékokhoz rendelni beállításokat, illetve futnia kell a háttérben, tehát beállítás után nem szabad bezárni amíg játszol.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Engem pl. egyáltalán nem zavart a pixelesség a DCS-ben - lehet ha hozzászokok, meg elmúlik az újdonság varázsa, akkor majd jobban szúrja a szememet - , de annyi plussz inger ért egyszerre, hogy nem is nagyon foglalkoztam vele, elképesztően jó a térérzet és tényleg körülvesz a kabin, engem meggyőzött<#hamm>#hamm>. Tény, hogy egyenlőre nem alkalmas harcászkodásra, de nagyon odabasz <#fogmosas>#fogmosas><#circling>#circling><#nyes>#nyes>
Nálam okozott egy kis rosszullétet is repülésnél, kellet egy kis szünetet tartanom <#buck>#buck>, az basz oda, ha oldalra nézek repülés közben földközelben és úgy fordulózok, de remélem hozzászokok és nem lesz ilyen jellegű problémám.
Ami nekem elsőre nagyon furcsa volt, hogy a menü mennyivel kisebb. Vannak játékok amiknél a felbontás lesz nagyobb, DCS-nél a menü elemek ugyanannyi pixelből állnak, ergo aprók lesznek. Hasonlítsd össze ezt a képet azzal, amit most a HD monitoron látsz: kép
Nálam az a kis ablak, amivel indítom a missiont, csak egy kis részét foglalja el a képnek, 1080-ason meg kb betakarja majdnem az egész képet. A másik ami nagyon durva, hogy alap FOV beállítással minden erőlködés nélkül olvasható az összes szöveg és felirat a kabinban (háttérben látszanak is), és például szó szerint zoom nélkül lehet földi célokat lőni A10-el. Windowsnál is qrva könnyű megszokni, hogy pl a webes felület, menük, szövegek azokat úgy látom, mint mobilon - nincs pixel. Vagy legalábbis nagyon kell mereszteni a szemed, hogy lásd őket. Hogy melóhoz mennyivel jobb a nagyobb munkaterület, azt már nem is mondom. Bármi, amit ezután 1080-ban játszol, az pixeles szar lesz csak 😊
A VR elvileg nagyobb felbontás mint a 1080 HD, viszont a látómeződ is nagyobb, és ha mondjuk előre nézel, a műszerfalra vagy a HUD-ra, az a pixelsűrűség egy átlagos 1080 monitornál is szarabb. UHD után nagyon furcsa volt, hogy nem láttam élesen semmit... (igazsághoz tartozik, hogy sok játéknál amiket próbálgattunk, ez nem zavart egyáltalán. Szimulátoroknál viszont gáz).
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Ami még számíthat, hogy a monitor a sisak kijelzőjéhez képest csak a bal szem képét mutatja, és azt sem teljes egészében, ezért lehet, hogy amit én sisakban már észrevettem szemem sarkából, az nekik a képernyőn sem volt. Egy olyanra emlékszem, amikor kifejezetten megkérdezték, hogy mire lövök, 2-300 méterről lőttem musztáng után az ég felé függeszkedve. Azt nem értettem, hogy miért nem látják, de 300 méterről bármilyen gépet látni bármilyen kabinból, ez nem a játék, vagy a DCS hibája lesz, ha nem látták.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Vagy Oculus telepítési mappa, például: C:\Program Files\Oculus\Support\oculus-diagnostics -> OculusDebugTool
Elindítod -> service fül -> Asynchronous Spacewarp -> Auto helyett ezt állítod be: Force 45 FPS, ASW enabled
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.11.14. 13:31:26
www.smart-bus.hu
A CV1-ben OLED panel van, szóval a színhűség, árnyalat és kontraszt terén jóval jobbak a mutatói mint egy LCD IPS panelnek. Utóbbi kontraszt aránya kalibrálás után jó esetben 1000:1-hez viszonyul, ugyanez egy OLED panel esetén gyakorlatilag végtelen, mivel fekete esetén az OLED panel adott pixelje semmilyen fényt nem bocsájt ki.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu