Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként sem egy nagy vaszisztdasz lementeni egyszer, amikor a konfig elkészül. A mentés neve pedig utal(hat) a modulra és az eszközre és jó napot kívánok. Persze nem megtéríteni akarlak 😄 Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És mindent lehet állítani. De tényleg. Még a lábfék rugó erejét is. A pedál dőlésszögét. A pedálrugó erejét. Nagyon állat.
Két profilt adnak hozzá gyárilag (4-es, 6-os). Elképsztő a cucc.
Azt hiszem soha többé nem kell pedált vennem 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én marha meg olyan két éve lemondtam róla, még TFS-en belül Bliss akart egy ilyen kisorsolni a tagok közt (semmi különös ok nem volt, csak jófeségből), nekem akkor már megvolt a G940, úgyhogy -pár másik sráccal együtt- írtam, hogy köfi, de nekem már van pedál, inkább kapja olyan akinek nincs (úgysincs nagy esélye, hogy én kapjam, akkor voltunk vagy 50-en). Erre nem kisorsolta a nevem elsőre? 😊 Na mindegy, lehet, hogy akkor még az első szériák szarabbak voltak 😄
Később azonban már sokaknak lett ilyen, és egyre többet olvastam róla, hogy mennyire jó.
www.pumaszallas.hu
A helyére tényleg szombaton kerül. Viszont azt már most mondhatom, hogy aki megteheti az ne habozzon. Ez valami kurvajó. Készvagyok... 😄

Jo taposast mester! 😊
Ja. És az imént volt itt a futár (futár... már ha a csiga futár), meghozta a kis csomagot 😊
Azóta akarok egyet, csak még a gpu-t is fejlesztenem kellene.
GOOBY, pls
Ka-50
@sakkay: most már működik.
Ka-50
Ka-50
More screenshots 2-3 képét nézzed.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.23. 19:34:14
Ka-50
Ka-50
GOOBY, pls
Ka-50
Ka-50