Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs a hornethez warthog profilja valakinek, ami nem targetes és esetleg még valami képes leírás is van hozzá, amiről beazonosítható, h melyik gombra mi van kiosztva?
Ez mondjuk igaz. 😊
LeonSilver
Nekem tetemes mennyiségű modulom van, viszont közel sem használom mindet 😉
Egyébként sem egy nagy vaszisztdasz lementeni egyszer, amikor a konfig elkészül. A mentés neve pedig utal(hat) a modulra és az eszközre és jó napot kívánok. Persze nem megtéríteni akarlak 😄 Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ennél a lehetőségnél gondolom nem csak, hogy eszközönként, de még modulonként is meg kell ismételni a mentegetést, azert az már idegörlő feladat tud lenni, ha az embernek tetemes mennyiségű modulja van. 😊
Gratula<#taps>

LeonSilver
Valami egészen elképesztő érzés.
És mindent lehet állítani. De tényleg. Még a lábfék rugó erejét is. A pedál dőlésszögét. A pedálrugó erejét. Nagyon állat.
Két profilt adnak hozzá gyárilag (4-es, 6-os). Elképsztő a cucc.
Azt hiszem soha többé nem kell pedált vennem 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Mindenki dicséri aki vett ilyet, igaz, hogy qrva drága, de minőségi.
Én marha meg olyan két éve lemondtam róla, még TFS-en belül Bliss akart egy ilyen kisorsolni a tagok közt (semmi különös ok nem volt, csak jófeségből), nekem akkor már megvolt a G940, úgyhogy -pár másik sráccal együtt- írtam, hogy köfi, de nekem már van pedál, inkább kapja olyan akinek nincs (úgysincs nagy esélye, hogy én kapjam, akkor voltunk vagy 50-en). Erre nem kisorsolta a nevem elsőre? 😊 Na mindegy, lehet, hogy akkor még az első szériák szarabbak voltak 😄
Később azonban már sokaknak lett ilyen, és egyre többet olvastam róla, hogy mennyire jó.

www.pumaszallas.hu

Jól néz ki! Sok örömöt hozzá!

LeonSilver
Persze összeraktam... 😄 😄
A helyére tényleg szombaton kerül. Viszont azt már most mondhatom, hogy aki megteheti az ne habozzon. Ez valami kurvajó. Készvagyok... 😄

Gratula!
VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ott rejtőzködik... de asszem majd csak szombaton rakom össze..

LeonSilver
Neeem. Ezt a mappamentést csináltam régebben. Most ott elmentem és kész. Annyi, hogy a pedált, joyt, gázkart külön el kell menteni.

Szerintem egyrol beszelunk, a mentesi mappa config konyvtara.

Jo taposast mester! 😊
LeonSilver
Én a beállításoknál szoktam elmenteni a cuccot és jónapot.

Ja. És az imént volt itt a futár (futár... már ha a csiga futár), meghozta a kis csomagot 😊

Elhiszem. Nekem jó a target.

Az A-10c hez készített magyarított tréning küldetésekkel pont ez a szitu. Néha belepiszkálnak, olyankor felülírja a frissítés, de utána bemásolom ujra a sajatot és ujra megy a magyar nyelv neki. 😊
hát pedig kimásol és vissza frissítés után, ha ede elbaszott valamit és ugrott a frissítés után a kiosztás, ez mindig helyre rakta nekem eddig. Olyan meg előfordulhat, h atnevezést igényel a file neve, de ez is baromi gyorsan és egyszerűen abszolválható.
Lehet én voltam béna, de ahányszor ezt csináltam, annyiszor volt valami gikszer vele. Lehet én baxtam el, de ez a tapasztalásom. Ellenben a targetet nem érdekli ede baxakodása-ezt is magam tapasztaltam.<#alien>

éspedig?
Nana ez így azért nem fedi a valóságot<#wink>

Ah, értem, az valóban nem játszik.
LeonSilver
Én sem használom a targetet bár én már konfigurálgattam eccer és lehet megint megcsinálom. Viszont amit leírtál Gábor, az a háromállású kapcsoló három funkciójából csak kett. A középállás - üzem az nem funkció. De három különböző dolgot nem tudsz ráállítani. Mundjuk 1- AA,2 - AG, 3 - Gun. Tehát ha a 2. állásra az AG-t tennéd - nem fog sikerülni lévén a hülye DCS nem fogja kapcsolásnak érzékelni. Emiatt már voltak, akik vergődtek EDének egyébként és ha jól emlékszem valami sufnituningos módszer létezik rá.

fejtsd ki mire gondolsz. Eddig engem még sosem ért meglepetés frissítéskor, ha kimentettem az input mappát mielött upgradeltem, de lehet, h nem éltem még eleget és ami késik nem múlik. 😊
a ledek valóban nem világítanak, de ez vr nél sztem mellőzhető, a három állású kapcsolok pedig nekem így is működnek, pl a motorok kapcsoloinál felfele indítás, közép állás üzem, lefele leállítás. Az A-10c nél is vidáman működik minden kapcsoló minden állásában alapból, target nélkül, tehát gyanítom, h a játékban is beállítható ilyen formán a többi modulnál is.
i robot
Ez igaz, de hozzátenném így néhány funkció elveszik illetve máshogy működik. Pl. a gázkar tetején a friction tekerő jobb oldalán az 5 pötty az 5 led. Ezt a targetben hozzá lehet rendelni mondjuk a futó kint jelzéshez és akkor világít. Target nélkül nem megy. Ami rosszabb, hogy például a 3 állású kapcsolók csak 2 tudndak. Mellékesen, én sem használom a targetet. 2x nekiültem de aztán feladtam.

macleody
Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz 😊
Ha minden frissites elott mented az input mappad, sok meglepo target nelkul sem tortenik. 😊
Csak tudod ha pl a ede elbax valamit-véletlenül éppen múlt héten meg előtte<#alien> akkor a targeteseket ez nem érinti.

PhantomAss
Engem már rég beszippantott 😊 valszeg az elsők között voltam az országban aki kipróbálta a dcs-t vive-val.
Azóta akarok egyet, csak még a gpu-t is fejlesztenem kellene.

GOOBY, pls

És akkor téged is beszippant a VR...

Ka-50

Rendben, jelzem amint egyenesben lesz a gari, mar kint van naluk, nem tudom meddig ulnek rajta.
Tudom,csak gondoltam kipróbálom.

@sakkay: most már működik.

Ka-50

Siman a dcs ben is szemelyre tudsz szabni mindent, en sem bohockodok a target softverrel.
Nem,de mindjárt megpróbálom.

Ka-50

Figyi Így csinálod?
More screenshots 2-3 képét nézzed.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.10.23. 19:34:14

Hát...vagy így,vagy úgy.A Targettel próbálkozom,virtuális meghajtóként ismerte fel a DCS,mindent tudok használni benne,kivéve a joyt.De lehet hogy a profil van rosszul megírva.

Ka-50

PhantomAss
Az tényleg jó ár, szólj ha eladó lesz azt meglátjuk

GOOBY, pls

Targeten belül?

Abban tudnátok segíteni,hogy a Warthoghoz letöltött profilt hova illesszem a DCS-én belül?

Ka-50

Jaa<#alien> így már értem.

Hat, mert nem kell ketto! 😊 Vettem egy hibasat, amit kapcsolatok reven gariztatok jelenleg, ahogy megvan, a sajatom mehet a piacra.
Miért adod el?

Megirom en itt is szivesen, sosem ertettem ezt a privatban arat dolgot. 😊 80 lesz az ara, ahogy megjon a garizasom nemetbol. Touch nelkuli valtozat, remotjaval es xbox one vezerlovel, dobozaban.
PhantomAss
Priviben megírod menni lenne az ára? Nálam még nem prioritás egyelőre, de ha annyira jó áron lesz akkor elgondolkodok..

GOOBY, pls

Köszi Wolf,ebben a pillanatban jöttem én is rá,ahogy tekergettem.<#eljen>

Ka-50

Jaaaa, a felso, az nem poti, azzal a gazkar ellenallasat allithatod.
Az bonus, amit epp raallitasz.
Urak! A Warthog gázkarán található Friction pótméter mire szolgál?

Ka-50

Dettó.

Ka-50