Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Krokoliszk
    Állítólag az FC is kapni fogja az új radar modellezést.. hogy mikor azt nem tudom. Abban igazad van, hogy pl. az RWR modellezés elég röhelyes.

Viszont nem értetted meg, amit mondani akartam.. FC-ben nagyon limitált, hogy milyen featureket tud az avionika. Nincs se WACQ, se rendes HMD, p2p datalink, nem tudsz bar scant állítani, az azimuth beállítás is korlátozott, stb. stb. Ha minden ugyanazzal a modellezéssel fut akkor a feature hiány brutális hátrányba készeríti azt, aki amúgy ki tudná ezeket használni mert meg van hozzá a tudás.

Nem azt mondtam, hogy a mostani modellezés jó lenne, hanem hogy egy hozzáértő kéz egy fullos modullal messzemenően többet tud elérni, mint egy egyszerűsítettel. Azt meg ne említsük ezzel egy lapon, hogy a DCS-ben olyan modulok vannak amikben a featurek 80%-a nem is létezik és ami van az is bugos.

A nagy probléma az, hogy sok év FC3 után már kiveszik az élet azokból, főleg ha mellette rendes modullal is repülsz..