36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Nincs rá vr?
  • k53ta
    Évek óta csak olvasója vagyok ennek a fórumnak, de meglepet a legutóbbi "vitasorozat".
    Pld az, hogy miért probléma az egyeseknek, hogy ha ez egyik oldalon F-18 és F-15el repülnek a másikon meg csak Mig-21 és Mig-29 netán Su-27el? A valóságban talán nem kerülhetnek szembe ezek a géptípusok a maguk fegyverzetével?
    Dinamikus kampány téma mindig előkerül még tálán már a Redhunters időkben is téma volt. Véleményem szerint a DCS pont, hogy egy másfajta megközelítést képvisel a szerkesztet küldetésekkel. Aztán, hogy ki és mit állít össze és akar szimulálni, az adott rep küldetés alatt, az rá van bízva.
    Engem sokkal inkább foglalkoztat, hogy a repülőgépek rendszerire, mint radar, elektro optikai (pld OEPS-29), ECM...stb Vagy a rakéták és célzókonténerek, besugárzás jelzők (RWR) modellezése legyen minél valóságosabb.

Nekem mit régi, de már messze nem aktív repszimesnek már nem éri meg új hardverekre költeni a pénzt, így a DCS nekem nem alternatíva, bár sok feltöltött videót megnézek és tetszik a DCS, de az FC2 elfut a régi konfigurációkon is és a havi egy élmény repüléshez az is elég.

Utoljára szerkesztette: k53ta, 2019.02.19. 21:10:03
  • sakkay
    Beszarsz. Komolyan. Amit először próbálj: instant mission-perzsa térkép-hard landing. Hihetetlen.
  • VO101Tom
    Európába nem szállítanak, egyébként igen, erre még jönne vám is, ha elhoznák ide.
  • VO101Tom
    Naaaaaaa. Hát a BMS az smafu?
  • PhantomAss
    Mondjuk ő könnyen viccel, 9700k 5ghz, 32gb ram, 2080ti :D
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.02.19. 20:50:31
  • gantus68
    Vágner úr beállításai

Utoljára szerkesztette: gantus68, 2019.02.19. 20:32:34
  • gantus68
    +1, uhd tv-n 1080p-ben bírja csak a vga-m :(, pedig 2160p-n nagyon szép tud lenni a dcs, élsimításra sincs szükség, de még nincs gpu, ami kihajtaná. Hát ezért várós nagyon a vulkan, akkor még egy vga és hadd szóljon. 1070 ára is elég jó, de az rx-ek már kimondottan olcsók. Multigpu-val a vr is jó lehet...
  • macleody
    Gondolom ha rendelek erre rányomják a vámot.
  • LeonSilver
    Én qrva kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a minyó meg a Huey :)
  • sakkay
    "úgyhogy a szimulátorokban marad a monitor+trackIR" szerinted..hát nem fog. Ja talán a CLOD miatt.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.02.19. 20:11:52
  • VO101Tom
    Olyat biztos nem írtam, max azt, hogy UHD után a CV-1 felbontása nekem kevésnek tűnt, és olyat inkább nem vennék. Ezt nagyon jónak mondják mindenhol, most 200 dollár engedménnyel árulták, viszont a kinti kontaktom csak limitált ideig lesz elérhető - túl sok minden állt együtt, hogy tovább halogassam bármi bizonytalanért. Szerintem a 1070-es kártya kevés lesz DCS-hez, úgyhogy a szimulátorokban marad a monitor+trackIR.
  • PhantomAss
    Nobsak nocsak, nem te írtad a múltkor hogy a vr téged nem igazán érdekel? :)
    Grat a cucchoz, meg Leonnak is.
    Nekem hasonló van, Lenovo explorer, én is az usa.ból vettem 99 $-ért, annyiért én sem tudtam otthagyni.
  • molnibalage83
    És hogyan jutottunk el megint az önfényezésedhez oda, hogy a DCS milyen fetature-öket tud és mi a fejlesztés irányvonala?
    Kezdem sejteni miért vágtak ki.
    Bár igazság szerint megint kezded túltolni a szekeret itt is.
    Elhisszük, hogy 23 évesen kurvára ráérsz.
  • overG
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez azért van mert ilyen a közösség, leírták, rossz időben voltam bent ahol még az alapokat fektették le. Érdekes amúgy hogy az 5 szabályból 4 rólam szól, meg mindenféle emberke le van védve hogy véletlenül se világítson rá senki hogy ő hibázott nem én, az a lényeg hogy elviszem a balhét azt mennyé a dolgodra. Megnéznék másokat hogy játszanának egymagukba, mindenhonnan kilennének hagyva, és ha fel is mennének valami magyar szerverre akkor éveken át asszisztálj ahhoz hogy állandóan trainingezni kell. Lehet azért nem hemzsegnek magyarok 104 esen mert nullába lőnék őket, nem írok nevet de szoktam eleget látni ezért írtam 2 óra alatt 2 kill azt exit game. Meg akik legjobban okoskodtak azokat egy 2 éve játszó emberke full nullába lőtte hunaf kupán, a nagy oktatók meg vágdosták földhöz a gépet dogfight közben és nem azért haltak mert lelőtték őket hanem mert saját gépüket nem tudják irányítani. Vagy az aki téged legjobban becsmérel felszáll 104 esen automata pilótával se talál haza és 1000 kg kerozinnal vergődik egy bázison mert nem tud tankolni. Vagy ugyan ezek verdesik földhöz a gépüket mert 7000 lábon kapnak egy SAM indítást és 90 fokba belevágja a gépét a földbe. Sokan ezen röhögnek csendben az én hibám hogy anno szóvá tettem és nem tetszett hogy ilyenek oktatnak ki akiktől anno egy szutyok 9000 ft os gamepaddal különbül repültem akik 130 000 Hotassal vergődtek a levegőben még manapság is negyed órán át egy tanker mögött mert 4 év alatt nem tudnak légiuántölteni...
  • sakkay
    Én tényleg nem akarlak bántani(de valószínűleg ezzel foglak)-neked egy barátnő kellene, de nagyon, nem pedig a DCS.
  • repvez
    DE az érdekes, hogy pár havonta megjelensz valami témával és a végén átvált egy személyes "engem senki nem ért meg és nem fogad be" monologba.Meg kilyukadsz a Hunaf tagságra és a wotra.

El kell fogadni, hogy ez nem az a játék ahol úgy kell játszani mint egy WOT vagy egyéb vártündér játékokkal.itt nem az a cél , hogy minél több killed legyen .

• Lysandus
    Gratulálok Tom! Majd számolj be a tapasztalatokról!
  • Caterpillar
  • Solt
    Akkor nem kéne már lefeküdnöd?
  • overG
    Engedelmeddel 24/48 ba járok 4 műszakba dolgozni, holnap reggel kezdek.
  • overG
    DCS World csoport csak 1 van, WOT klán ami a baráti közösségtől kezdve az európai szintű klánokig bezárva több mint 300 van. Ha beléptem egybe és nem tetszett nem kellett magyarázkodnom, kerestem olyat ami félprofi és megfelelek az elvárásoknak, mivel már 2 éve csak néha néha játszok, akár ha úgy döntök hogy újra klánok ellen akarok csatázni, kb pár óra alatt felvennének egy félprofiba mert 8 10 es tankom van és hasznára lennék a klánnak. DCS vel már csak 104 esen és Havocon játszok nem tobzódok semmilyen freeflight szerveren, ha műrepülök 10 mp t kitenni egy gépet a kifutóra végtelen üzemanyaggal és orrvérzésig húzhatom.

Tudod ha több kommunikáció lett volna köztünk akkor képben lennél sok dologgal kapcsolatban mert elég baj hogy te se tudsz mindent. És szomorú hogy pár ember dönti el mit lehet és mit nem. Írtam anno akkor tudnék lelépni ha leviszem a kukába a joysticom és törlöm az accom DCS Worldből de erre semmi esély. 1 - 1.5 éve senki sincs nyaggatva streamelhettek játszhattok szervereken senki sincs zaklatva. Annyi történik hogy normálisan beszélni akarok HUNterrel, azért vele mert ő a közösség feje, nem lehet mással. ÉS ha kibékülnénk, ott lehetnék Discordon ellehetne ezt az egész témát engedni mert sztem most is elég uncsi lehet hogy nincs más téma.
  • LeonSilver
    Nem akarok senki felett pálcát törni, de egy dolgot mindenki véssen jól az eszébe.
    Sem az sg-n, sem máshol egy topikban, csoportban, vagy akár egy virtuális században lenni NEM jog, csupán lehetőség!
    Nekem is vannak ezzel problémáim az arckönyv nevű helyen. Nekem van egy jó 3500-as verses csoportom (imádom a verseket), ahol időnként feltűnik egy-két retardált és azt hiszik, hogy joguk van ott lenni - a nagy faszt! Lehetőség, az van és akár indok nélkül IS bárkit kitehet a csoport kezelője. Ez el lehet fogadni vagy nem, de ettől ez még így van.
  • Papa01 #30681
    Nem unod még? Mert én már igencsak... Ez biztos, hogy ide és mindenkire tartozik?

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.02.19. 15:05:10
  • molnibalage83
    Ehhez képest átlagosan munkaidőben van időd több ezer karakteres wall of textekre. Nagyon ráérsz...
  • overG
    Jogos kirohanásom teljesen privátba volt Colossal ahol tudtára adtam hogy 1,5 év ment el az életemből feleslegesen másokat zaklatva kismilliószor bannolva, semmilyen formába nem volt publikus ez az egész kirohanásom, csak ő látta és sztem megértette.
    Utoljára szerkesztette: overG, 2019.02.19. 14:47:09
  • overG
    Colos volt facebookon aki segített, és hitegetett hogy ne adjam fel, ő volt az amikor utoljára bent voltam megkaptam az utolsó esélyem segített volna. Mindezt valamelyik admin felrugta és önként eldöntötte hogy repülök a csoportból úgy hogy akkor egy szót se szóltam. Ez az igazság, lett volna egy utolsó esélyem élhettem volna vele. Ez után még 1,5 évig biztatva voltam hogy próbálkozzak. Most az utolsó banolásomnál aminél hangsúlyozom senkit és semmit nem becsméreltem vagy szóltam le bármit amit csináltok. Ott voltam 2 hónapot tétlenül, majd próbáltam beszélni HUNterrel annyit hogy hagy legyek ott Discordon és legyünk békében, neki is írtam hogy facebookra nem megyek mert nem érdekel. Én is ott lennék Discordon látnám mit csináltok én is része lennék valaminek aztán láthatnátok nem az megy mint régen. Voltam Hunterrel repülni is kérdezd meg ki bántotta vagy szólt hozzá csúnyán. Innentől nem az én részem ez az egész. Annyit mondok 8 mag 16 szál 64GB rammal nem ma fog elavulni hogy ne tudjak játszani a játékkal.
  • VO101Tom
    A Hunafban azért lehet 150 tagból 100 passzív, mert nincs olyan szabály, ami ezt tiltaná. Egyik tagnak sincs joga ezen problémázni, mert mindenki a maga idejét osztja be.

Nem tudom, hogy téged ki hitegetett egy újabb, negyedszeri hunaf tagsággal, azt vele beszéld meg. Hogy discordról is bannolva lettél, azt nem tudtam, de ha szerinted volt már ott is egy "jogos kirohanásod", akkor gyanítom az admin szerint mégsem volt az annyira jogos. Ilyenek után mégis mire számítasz?

"Az igazi közösség mindenkinek ajtót nyit." Ez így is van. Neked is nyitva volt háromszor, minden alkalommal csúnya vége lett. Frenkyék nem akarnak nekifutni negyedszer ugyanannak. Ezért nem lehet hibáztatni őket, kíváncsi lennék -ha már példálóztál velük- melyik WOT klánodba vennének vissza három bannolás után negyedszerre is... a helyedben én megnézném a külföldi fórumokat, külföldi századokat, ott legalább idegen nyelvet is gyakorol az ember, aminek csak hasznát látnád bárhol máshol is. A hunafot pedig engedd el.
  • overG
    Meg még talán fontos annyi hogy anno 2 hetente lépkedtem ki a csoportból mikor inkább hogy kilépek védjem őket hogy tovább fajuljon, akkor elgondolkozhatsz 2 hét alatt mit lehet megbánni meg megtanulni mint 2 év alatt! Az igazi közösség mindenkinek ajtót nyit. És láthatod lentebb elmeséltem töviről hegyire hogy játszok a játékkal, még meg is beszéltük több ember elmondta hogy nem így van, még egy támpont sőt megerősítés hogy amit én akarok nem kell erőltetni, éveken át nyüzsögtem mint egy bolha azért abból 2 év alatt lehet gondolkozni. Van vagy 6 olyan csatorna ahol szitkozódhatnék, sehol senki nincs bántva vagy becsmérelve.
  • overG
    "és azért mert én aktív voltam és hajszoltam az embereket ezért lettem ekézve."
    Ez azért nagyon PC megfogalmazás így. Az egész hunaf tagságot elküldted a picsába, mert neked volt időd napi 8 órát repkedni, másnak meg nem. De ezt már átbeszéltük párszor, minek mi volt az oka.

Ez 2 évbe telt, 2 éven át odáig tudtál eljutni hogy egy embert érdekelte a légiharc, azokra az időkre emlékszel e amikor szavazás volt és 140 emberből 2 hét alatt megszólalt kb 10 és annak a 10 nek a felének mindegy volt. Passzivitás volt, az a baj senkire nem mutogathatsz pedig régen más leírta hogy volt gond a felvétellel. Annyit megjegyzek szerintem nem sértő, hogy egy 100 tagú WOT os klánban aki nem jár ts re meg szakaszozik meg heti egyszer nem jelnik meg azt kirakják a klánból. Hunafba ilyen nem volt, aki 2 éven át passzív volt, joystikjához se értett akkor elképzelhetted mihez máshoz konyított, több szava volt bent mert mindenkinek az volt a fegyvere velem szemben hogy bunkó vagyok.

Lentebb írtam egy csomó példát mennyi dologba lett belekezdve és azok akik anno ezt csinálták már rég kikoptak, azért tért jó irányba az egész mert lecserélődtek az emberek, olyanok jöttek akik maguktól repülnek, van céljuk nem ülnek és okoskodnak.

"A Hunaf nem virtuális repülőszázad. Sosem volt, és amikor valaki azzá próbálta tenni (ki akarta rúgatni a tagokat aki nem repül X órát egy héten), nagyon gyorsan meg lett győzve, hogy ne gondolkozzon ilyen hülyeségeken. Hunaf arra jó, hogy ha vannak hasonló érdeklődésűek, akikkel azonos a stílusotok, a szabadidőtök és a repült gépek is, akkor együtt tudtok repülni. Neked nehéz volt géppárt találni akármilyen okból, és ezért a tagságot hibáztattad. Ebből lett az adminoknak elege."

Igen ez az amin 2 évet minimum gondolkodnom kellett, és felfogjam, azt a sok dolgot elkövessem hogy lássam hibás dolgokat csináltam, mindezek után pl amennyi energiát fektettem ezekbe a dolgokba amik hibák voltak, ezek nélkül mivel látom mit hibáztam sokkal egyszerűbben
    és helyesen látom a dolgokat. És szerintem ennek a sok hibának betudható volt a kommunikáció hiánya hogy alig ismertél onnan embereket mert még beszélgetni is alig tudtál élőben TS en max 15 emberrel.

Anno én sokat okoskodtam amiből megtanultam hallgatni. Évek teltek el és legalább az utolsó 1 évben egy csúnya szót nem halhattatok tőlem. 1 Hónapja kb lebanoltatok Discordról akkor se becsméreltem senkit, előtte is volt egy eset megint banolás. Annyit akartam hogy HUNterrel beszéljek és lehessek ott Discordon, Egy rossz szót nem szóltam hozzá, ezzel nem tudok mit csinálni ha beszélni szerettem volna vele 10 percet normálisan akkor kinyomja a mikrofont. Ottlétem alatt senkit nem bántottam vagy vontam kérdőre mennyit repül az utóbbi időben amíg Discordon voltam. Egy jogos kirohanásom volt az is azért mert 1,5 évig hitegettek privátba hogy próbálkozz mert max 1 év múlva visszaleszek véve és bízz bennem sikerülni fog, ezért szóltam le valakit mert senkinek se esne jól 1,5 évig húznák át a palánkon, és egy bocs vagy ne hari se sikerült érte kapnom.

Abszolút nem vagyok balhés csak én ezeket a dolgokat nem értettem, elkellett követnem egy csomó hibát hogy lássam hogy kéne csináljam a dolgaim. Sőt mivel már jól megy a Hunafnak és van egy csomó event ne nézd már ki belőlem meg más se hogy ez az életcélom hogy egész életemben csak romboljak. Nektek kéne nyitni felém egy Discordos beszélgetéssel ami kb 10 perc, facebookot rühellem oda nem is megyek többet ott eleve nem lennék csak Discordon mert azt erre találták ki. Arról se én tehetek hogy pofozózsák lettem és ha bármi probléma van én vagyok szinonimája, de még is egy közösséget építetek nem kellene még is elhinni hogy nem mindenkinek megy elsőre az amit szeretne?

Már nem hiszitek el hogy tanultam a leckéből és hülye voltam, egyszerűbb becsukni az ajtót.
  • Solt
    Jaaa... úgy érthető! :)
  • VO101Tom
    "és azért mert én aktív voltam és hajszoltam az embereket ezért lettem ekézve."
    Ez azért nagyon PC megfogalmazás így. Az egész hunaf tagságot elküldted a picsába, mert neked volt időd napi 8 órát repkedni, másnak meg nem. De ezt már átbeszéltük párszor, minek mi volt az oka.

A Hunaf nem virtuális repülőszázad. Sosem volt, és amikor valaki azzá próbálta tenni (ki akarta rúgatni a tagokat aki nem repül X órát egy héten), nagyon gyorsan meg lett győzve, hogy ne gondolkozzon ilyen hülyeségeken. Hunaf arra jó, hogy ha vannak hasonló érdeklődésűek, akikkel azonos a stílusotok, a szabadidőtök és a repült gépek is, akkor együtt tudtok repülni. Neked nehéz volt géppárt találni akármilyen okból, és ezért a tagságot hibáztattad. Ebből lett az adminoknak elege.
  • molnibalage83
    Az utolsó két bekezdést leszámítva majdnem katyvasz az egész.

Az igazán cool az lenne, ha egyszer ember vezérelt lehetne mobil légvédelem. Na, az lenne befosatós, amikor nem egy buta MI dönt.
  • overG
    PL melyik részét?
  • LeonSilver
    Ja, de ilyen :D Ha nagyon zavar, akkor majd lecserélem rajta valamire a hűtést... vagy megkérem az asszonyt, hogy legyezgesse :D

Az az igazság, hogy hónaljban kicsit szorított már... Egyébként csak a DCS miatt tolok bele még 16-ot. De a fő indok az, hogy szaréhugyé kaptam.. kár lett volna kihagyni.
  • molnibalage83
    A felét nem értem annak, amit leírtál ebbe az értelmetlen wall of text-be.
  • Solt
    ILYEN

Ez a gyári hűtős változat. Előnye, hogy kifelé fújja a hőt a házból, hátránya, hogy rossz a hűtés hatásfoka, ezáltal jó 10% lassabb lehet a kártya mert a magas hőmérséklet miatt visszavesz az órajelből... plusz kurva hangos tud lenni ahogy az a kis venti süvít maxon! :)

Hol érezted kevésnek a 16GB memóriát?

Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.02.19. 13:03:55
  • VO101Tom
    Ismerős épp kint van USA-ban, az ő ottani címére rendeltem meg, ha megkapja akkor elpostázza ide.
  • overG
    Amikor én hunafba beléptem már túllendültem a felszálláson a leszálláson, valamint 3 - 4 évet akkor már repültem minimum úgy hogy csak CAP eltem éveken át.
    Elértem a határom ahol már az volt hogy másokat néztem mit csinálnak, azt kombináltam az agresszivitásommal hogy 1v1 ben hogy nyomjam el az ellenfelet.
    Minap töröltem egy 1,5 órás Su 27 ligiharc pszihológiája videót és hagytam abba a videózást végleg, alig nézik, meg nem kuncsorgok sehol hogy katt már rá.
    1,5 órát beszéltem az egész hozzállásról, hogyan gondolkozz az ellenfél szemszögéből, ha kilősz egy rakétát mit fog csinálni az ellenfél, mit kell fenttartani
    hogy ellegyen folyamatosan nyomva az ellenfél, ne tudjon veled foglalkozni. Rengeteg taktikát, alacsony, közép és nagy magasságú taktikákról beszéltem.
    A radarról milyen magasságon mennyire effektív, ha adott magasságon vagy milyen előnyökkel jár, radar és rakéta szempontjából is.
    Lelövettem magam és mutattam meg azt hogy mi az ami miatt lelőttek, aztán elkezdtem felépíteni azt hogy ha felszállsz minden egyes mozzanatot min 5 percben
    bemutatva minek így és miért. Valamint az hogy mit kell felépítened hogy fölényben legyél valakivel szemben. Ez úgy kb 1 órában, meg még fél óra a manőverezésről,
    és több támadási taktikát csak Su 27 el.

Ehhez értek és ezzel akartam ben foglalkozni, egy embert érdekelt azt konyec fogd fel. Ha találkoztál valakivel az max játszott 3 éve.
    Volt akinek magyaráznom kellett 30 percben miért tegyen curvature t a joystikjába, alapokkal foglalkoztam, volt hogy 20 évet repült pilótával repültem,
    kikapcsoltam nála a külső nézetet és ripityára törte magát a gépével. Volt aki felszálláson kívül sokat nem tudott, ha lszálltunk mert elkezdtünk kötelékezni,
    fejemre rakta a gépet leszállás közben. Volt aki folyamatosan kritizált utána rá 2 évre kérdezi meg hogy amúgy hogy kell beállítani a nevem játékban?
    Meg segítsünk már beállítani a joystickját mert játszani szeretne, és azért mert én aktív voltam és hajszoltam az embereket ezért lettem ekézve.
    Elvolt tervezve egy repülés, lemondta aki szervezte egy szót se szólj érte. Olyanok csináltam missiot akik egy kishatótávolságú Mig 29 et beraktak 300km
    első waypontra hogy azzal mennyél el olda és támadj meg egy területet ahol ellenséges vadászok vannak légvédelemmel. Nem tudta mire való a Mig 29, szóltam neki
    esértődött mert nem ért hozzá nem tetszett neki. Volt másik gyakorló event, az AWACS belett küldve középre egy patriot közeli hatósugarába és belett téve egy csomó
    F15 kék oldalar, pirosra meg su 27 mig 29 meg mig 21. Szerencsétlen Mig 21 pilótának aki ez miatt lépett ki mert akármit próbál csinálni csak akadályba ütközik
    és könyörögni kellett mindenért nem bírta már. Én is ezekre untam rá, részben használ mert akik most játszanak nem érintkezek velük, ők végre eltudnak játszogatni mert nem
    hajszolja őket senki meg nem mutat semmilyen irányt. A régiek kikoptak legalább 6 ember aki a régiek közül egyszer se látható egy streambe se, se szerveren nem látod ha nézed
    ki játszik. Azok akik annookoskodtak meg középszintig nem jutottak el légiharc kupán és ezzel az egésszel semmit nem tudtam kezdeni, és mert éveken át egy dolgot gyakoroltam
    meg repültem értettem valamihez az sokszor akadályba ütközött mert más nem gyakorolt annyit és a többség meg kb 80 ember meg se szólalt bármi volt a csoportban.

Emiatt voltam fekete bárány, meg segítettek hogy ne nyüzsögjek annyit fogjam fel meg most is tökre érdeklődve olvastam mit látok máshogy mint a többség.
    11 éve nem unom mert még van ami itt tart és élvezem is, csak én akkor ezt az egészet nem bírtam felfogni meg pár ember is, ők is ilyenek lehettek.

1 esre válasz: ez az amit nem értettem miért nem jön senki repülni, senki nem volt nyaggatva, csak sokan szégyelték hogy kezdők, nincs létszám nincs mit csinálni, és nem TOP GUN t
    akartam oktatni meg más se csak repüljönk mert sokan azért vannak itt meg nem csak harcolni lehet hanem élvezni a repülést a kedvenc gépeddel.

2 esre válasz: én pont ezt akartam megtanítani aki fogékony volt rá, 1 embert érdekelt csak...

"A másik a probléma. Az online PvP FPS shooterek és DOTA szerű izék meccsei rövidek, napi 30-60 perc játékkal is tolhatóak. Egy repszim nem ilyen."

Végtelen időd van, felszállsz lelőnek mész respawnolni pont ettől szeretem a 104 es szervert, nincs külső nézet se F5 ös nézet csak skill, halj meg 1000x hogy ráérezz mit csinálsz rosszul.
    És bármit kipróbálhatsz a lehetőség végtelen és annyit játszol amennyi időd van.

" Próbáld összehangolni, hogy mikor fog X ember Y idősávban Z ideig ráérni. Mission impossible. Ezért is fontos a dinamikus hadjárat, mert single-en is megkaphatod a masszív hadjárat n+1 érzését, ami MP-ben csak fokozódik."

Ha hús vér pilóta és játékos mindenki akkor nem kell semmilyen missiot csinálgatnod csak légvédelmet leraknod, kitenni az AWACS t. Helikopter, csapásmérő, vadászgép, már tank is van, te döntesz melyiket csinálod.
    Fedezheted a CAS re induló társaidat, hozzáverődhetsz egy kötelékhez akik CAP re mennek, vagy akár egymagad hogy még több kihívás legyen mész túlerő ellen vadászni.

Tegnap pl helikopterekkel trollkodtam meg harriert szivattam alacsony magasságon 80 m en mert a légvédelem nem bírt követni rakétákkal, AWACS mutatta a célt és amint valamelyik felszállt mentem rá mert nem nagyon
    bírtak visszalőni, egy felszállással 4 killt lőttem, meg még mentem másik kettő felszállást akkor durván elkenték a szám mert átültek F18 ba spamraamelni.

Szóval nem lenne ez olyan rossz csak nincs rá igény!
  • LeonSilver
    Ja :) Mi öregek már csak így, fullba nyomjuk :D