Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    #32489
    Én nem azt mondtam, hogy a szemkövetés megszünteti a szédülést vagy a hányingert, mert van aki a valóságban is képes produkálni a tüneteket pedig , ott a felbontással és a képfrissitéssel nem lehet gond, de azért ha minél jöbban természetesebben lehet használni és látni az adott helyzetben akkor az agy könnyebben feldolgozza , megszokja a "csalást"

    Amugy a HTC VIVE is rendelkezik szemkövetős verzióval ez a tobii cég is gyárt a VIVE-hez és a FOVE VR headset is szemkövetős.Ugyhogy nem is olyan messze van a megvalósitás.

    Én csak leirtam azt amit eddig láttam és olvastam a témában, nem saját tapasztalat, meg engem nagyon nem zavar eddig a szédülés és hányás , de biztos lenne olyan helyzet aminél előjöhet.

    A videot amit nem találok, ott nem a lencse mozgott hanem az LCD panel a lence elött és ezért a fokusztávolság nött a lencse és a LCD között igy optikailag is tudták befolyásolni a képen, hogy mikor mi legyen éles és mi nem ehhez nem kellett semmi plusz számolási igény.