36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • molnibalage83
    Egy ideig eltöprengtem annak, hogy megpróbálok utánajárni a mélyebb fejlesztési infóknak, de kb. reménytelen. Az ismertebb szériákkal ellentétben semmiféle backstory oldalt nem találtam. Meg enélkül is terjedelmes lesz.
  • Zpogi
    Csak sima Rift-em van, az S-t nem próbáltam még, Cosmost igen, az egy kalap szar.
    Akkor még kivárok egy kicsit vele, meglátjuk a többiek mit mondanak róla.
    Lehet addig Alza-nál rendelek egy bontott S-t(már ha van), ha meg nem tetszik vissza viszem nekik.
  • PhantomAss
    Jónak tűnik a leírás alapján. Én kb. egy hónapja használom az enyémet, volt hogy napi több órán keresztül, és semmi olyan probléma nem jött elő ami az első szériánál.
    Viszont azt azért hozzáteszem hogy nagyon megoszlanak a vélemények a Reverb-ről, és szerintem is vannak hibái. Én együtt tudok élni ezekkel és úgy gondolom még ezekkel együtt is a legjobb repszimre, de csodát nem kell várni tőle. Lehet, hogy mondjuk egy Rift S után csalódás lesz a kép minősége. Hiába a magas felbontás, volt aki nem a Reverbet tartotta meg repszimezni hanem valamelyik másik hmd-t.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.10.12. 21:49:49
  • Zpogi
    Értem, köszi.
    Szállítás még jön rá, de más költséget nem látok.
    LINK

Ui.: Most nézem ez valszeg az amerikai oldal.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2019.10.12. 21:43:13
  • PhantomAss
    Nekem furcs ahogy az Amazonon 100 € -val olcsóbb. Lehet hogy az a consumer verzió? Erre nem jön már rá semmi posta, vám, vagy hasonló? Mert akkor nem rossz ár.
    Úgy tudom rossz szériát nem lehet kapni (bár Amazonos rendelésnél előfordult régebben)
    Szériaszám alapján nincs listázva hogy melyik volt a rossz, mvel az összeset visszahívták és kb. 2 hónapig nem lehetett kapni. Augusztusban kezdték el újra forgalmazni, a hollandok azt mondták ők is csak az újat árulják. A dobozban van egy kis műanyag lap amit a dp csatlakozóra kell rápattintani és egyben tartja. Ha ez benne van akkor biztos hogy az rev2.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.10.12. 21:22:45
  • Zpogi
    Ami még az Amazon mellet szól az az, hogy ott csak 600 $
    Azt lehet tudni, hogy melyik volt a rossz széria?
  • LeonSilver
    Nem tudom a többi hogy lesz, de majd kitalálunk valamit. Egyelőre ezt az első részt illetve a linket kitettem felülre.
    Beleolvastam - nekem marhára tetszik, de majd otthon olvasom végig.
  • PhantomAss
    Több ember is ismerek aki a hollandoktól rendelt (il2 GB fórum nagy része), és az első szériából sokat vissza is küldtek. Mindenki azt mondta hogy nem volt velük probléma, teljesen korrektek voltak.
    Amikor először megrendeltem a Reverbet anno akkor is mindig tájékoztattak hogy csúszás várható, akarom-e visszamondani a rendelést, és amikor visszamondtam pár napon belül visszafizették.
    Szóval én nem félek ettől.
  • molnibalage83

Remélem nem csak flém, hanem valódi történelemről van benne szó.

Addig meg ezt itt hagyom. Hátha érdekel valakit.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.10.12. 16:34:32
  • sakkay
    Igazad van, én is gondolkodtam ezen. Csak aztán arra jutottam, hogy ezektől már 2 rendeltek-az itteniek közül-és minden rendben volt, ráadásul az Amazonnál még pár hete is volt olyan aki a régiből kapott és hibás volt. Máskülönben igazad van. Vsz azért is nem lehet most kapni.
  • Solt
    Az lehet, de ha bármilyen garanciális sztori útjára indul, akkor egy fokkal nyugodtabb lennék ha azt az Amazonnal kell intézni... ez szerintem még két hetet.
  • sakkay
    Igen, de náluk csak 22-től.
  • Solt
    Amazonon is van: LINK
  • PhantomAss
    hollandia
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.10.11. 22:00:01
  • Zpogi
    Honnan rendelitek a Reverb-et?
  • Solt
    XPlane topikból loptam,

• PhantomAss
    Igen szerintem is így van. Ha a Reverb ilyen lenne el is dobtam volna
  • sakkay
    Tuti kam. Legalábbis a reverb képe manipulált, írja sok tulaj is, hogy ugorjon neki még egyszer :)) Máskülönben látni is más reverb videókkal összehasonlítva, hogy valami nem faxa. Nemtom' miért kell ez..ja tudom
  • sakkay
    Pénzembe nem került-mivel visszakaptam-de egyszerűen nem hittem el, hogy a cosmos ennyire ....de igen. A reverbre viszont minden szimes ugyanazt mondja-repszimhez jelenleg ez a legjobb. Hát meglátom:))
  • VO101Tom
    Sakkay kolléga az örök optimista
  • PhantomAss
    A franc se tudja, engem még a Reverbnél is zavar picit a háló, pedig annak aztán jó a felbontása és minden tesztben elmondják hogy nincs screendoor.
    Amúgy a Pimax fizetett embere kirakott egy új videót (kéretik ezt is fenntartással kezelni):

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.10.10. 21:15:01
  • Indi69
    Pont az a baj, hogy a cv1 után visszalépés. Tudom, hogy nem hiszitek el nekem de a cv1-ben sokkal jobban érzem magam. Ha felhúzom a cv1-et mondjuk 1.6-ra, nem sokban marad el a cosmos mögött képi világban. Ezerszer összeszedettebb, kényelmesebb egységesebb a megjelenítés. Nekem például a cv1 teljes képének a 90% édes folt. Ami rosszabb az a godray meg a háló ( de 1.6 asw-nél már nem sokkal )
  • sakkay
    Nemtom' írtam-e ide, de én egy nap után visszavittem, berendeltem egy reverbet. Cv1 után-220-ért már lehet váltó vr, de egy oculus s-hez már kevés..kevés a fejlődés, rengeteg a probléma. Na majd a reverb
  • Indi69
    Ha ilyen lett volna az első vr élményem a közelébe sem megyek
  • LeonSilver
    Én megtartom. Szerintem annyira nem ótvar, a sima riftnhél meg még jobb is szerintem. Persze vannak gyermekbetegségei, amit szoftveresen lehet, azt remélem javítják. Ha nem, megy a vitrinbe. Vagy mondom, valamelyik unoka megkapja... :D
  • Indi69
    Leon itt nagyon sok mindent nem oldottak meg
  • Indi69
    Én szombatra tervezem. Nagyon remélem,hogy nem mert akkor benne leszek a hírekben
  • LeonSilver
    Vasárnap este indulok vissza a szép kis országunkba, ha csak valami forradalom nem veszi kezdetét, mert akkor maradok :D Majd hétfőn megnézem ezt az izét, de itt a gond az, hogy már a menü is el van csúszva. Riftben ez marha jól meg van csinálva, nem hiszem, hogy kurva nagy feladat lenne megoldani itt is...
  • Paladin
    Dettó. Én holnap viszem vissza, remélem nem okvetetlenkednek :)
  • Indi69
    Igen, vannak aranyszabályok. Csak hát elég jó ára volt az extreme-nél, de valami bődületes mellényúlás
  • Solt
    Utoljára a GTX 780 szopatott meg, azóta semmit nem veszek meg megjelenéskor... eleget voltam bétateszter! Kinézem ami érdekes lehet a számomra, elolvasom a teszteket, várok 1-2 hónapot amíg lesznek konkrét júzer tapasztalatok (nem fizetett YT okostojások), aztán eldöntöm, hogy kell-e az adott termék vagy sem... sok őszhajszálat megspórolok ezzel!
  • Indi69
    Boldog ember
  • Solt
    Á, dehogy... :) Én az Indexre voltam rákattanva, de mivel az sem üti meg a mércét, maradt az S.
  • Indi69
    Solt te vettél cosmost?
  • Solt
    DCS alatt van rá dedikált gomb, csak be kell állítani. LINK
  • Paladin
    SteamVR-ban nem rémlik, hogy lenne rá hotkey, persze lehet. Ott csak menüben van valami ilyen opció.
  • VO101Tom
    Nekem DCS-ben Numpad 5 hozza középre. Hogy DCS függő vagy SteamVR függő beállítás, azt passzolom.
  • PhantomAss
    Én a roomscale játékokat nem próbáltam, de a repszimekben van default vr view gomb, ami középre rakja a nézetet, és azt szoktam használni. DCS-ben is van, fejből meg nem mondom melyik az, de a beállításokban megtalálod.
  • Paladin
    "With the current version, I don't believe that feature is available. This is great feedback though that I will share directly to our team to evaluate and potentially implement. I'll submit today and provide you any updates here when I hear back. "

https://forum.htc.com/forums/topic/6676-how-do-you-re-centre-your-vr-view/

Ha nem döntöttem volna már el, hogy megy vissza, ez tuti elgondolkodtatna :)
    Én pont nem futottam bele, il-2-ben van erre gomb.
  • molnibalage83
    Okas.