-
eta32 #1517 Nos kezdésnek csak annyit, hogy ez már csak így van,én is magamtól kísérleteztem ki jöttem rá még anno megjelenés másnapján.....
Én szívesen segítek,mindenkinek ha tehetem,... még emlékszem rád az FS sg fórumból is anno.
Nem Szent írás de én így csinálom ,nekem bevált.
Itt találod a mentéseket.
Saját gép/Dokumentumok/My Games/ SnowRunner/base/Storage
Ezután látni fogsz egy hosszú betű-szám sort legfelül ez a mindenkori pillanatnyi mentés állásod amit a játék mindig ment.
Ha ezt mindig elmented (kimásolod egy az asztalon készített külön mappába) mikor kilépsz ,vagy épp olyanod van,ezen részét vissza másolva ugyan ide felül írva bármikor innen kezdheted-folytathatod.
Ha újbóli indításnál ( korábbi mentet állás vissza töltése után) rákérdez hogy a gépről szeretnéd é hogy betöltse-felülírja azt ami eddig előtte volt akkor arra kattintasz ez az első opció a másik a felhőből töltené vissza .
Nekem már többször is kellett használom ,és nagyon nem mind egy hogy 1-2 órám megy a levesbe vagy 1 napom ami lehet akár 7-8 is ...
Az alatta levő BackupSlots is erre szolgálna ,de az nagyon keveset és ritkábban menti az állást.
Pedig ez erre lenne hivatott. (ahogy az FS-ben is megszoktuk,csak ott ugye te magad a játékon belül tudsz menteni bármikor ,itt ezt az opciót kispórolták a játékból.)
De itt van úgy hogy naponta csak egyszer menti az állást.
Pl: ma többször is kiléptem és vissza de itt délben mentett egyet de azóta sem...így ezt nem javaslom.
Nem is értem az ebben levő koncepciót .....
Mondjuk: ma letoltam dél óta amikor a backupSlotsba mentett utoljára 4-5 órát és ez valami folytán elveszne vagy úgy döntenék hogy picit vissza mennék előbbi mentésre akkor téphetném a hajam hogy ennyit elvesztettem mind előre haladásban mint időben.....
Még annyit a végére ha vissza másolsz akkor nyisd meg a hosszú szám-betű sor mappát és úgy egybe kijelölve másold vissza a helyére felülírva ahogy korábban leírtam,
Remélem nem lett nagyon szájba rágós és talán érhetően leírtam.
Elsőre lehet "Kínainak" tűnik ,de nem nagy szám megcsinálni.....
Jó mentéseket