eta32#1514
Úgy látom ti párban jártok ,minden hétre be van egy ügyeletes warez osztva .
Most te vagy soron.....
A másik nagyokost elküldtem legutóbb...
Téged nem foglak, mert egy kalap alá veszlek benneteket így számomra csak karakterek vagytok a billentyűzeten....
Ha vissza olvasol hamar rájössz ki is volt....persze csak ha még megy....mert ahogy látom a vörös köd leereszkedett és nem látsz ki a sok lopott játékod mögül és csak vagdalózol össze vissza mint amelyik kisgyereknek elvették a kedvenc játékát.
" Most akkor büntiből nem segít itt senki, hogy mit is kell csinálni a letöltött nem steam-es DLC-kkel, amiket ki szerettem volna próbálni?"
Majd nem elsírtam magam....ez kb olyan 7 éves gyerek szintű megnyilvánulás volt,grat hozzá,ha még sokat gyakorlod menni fog ez jobban is....
Ő is a lopott játékára verte magát .
Picit erősebben fogalmaztam irányába.....
Futott is azon nyomban "anyuci pici kislánya" a modikhoz és elsírta hogy igen is, márpedig őt bántotta a csúnya bácsi pár keresetlen szót írt neki.....(hozzá teszem csak válaszolt az övére ,csak más szövegkörnyezetben tálalta)
Mire a profilomat le is tiltották....
De még mindig itt vagyok,a niknév mögött bárki lehet, így semmit nem ért el az illető ahogy te sem.
Nos akkor most te is mehetsz utána ,csak most saját magad ellen kérhetsz banolást...
Örök igazság, aki csórónak született az is marad....minden téren....
Na akkor jöhetnek a játékkal kapcsolatos hsz.-ok.....