eta32#1525
Nos a Black River (usa ) mapon mindet megtaláltam ,legalább is elég jól bejártam már a mapot keresztül kasul.
Azt majd észre fogod venni ,vagy már tapasztaltad is talán hogy az upgrade-t előbb fel kell fedezni addig nem is mutatja a map mindet ,de lehet csak bug volt.......
Majd a garázsban arra költöd-rakod amire a játék engedi,nyilván át kell gondolni és megfontolni ,mert különben elúszott.
De ahogy haladsz előre a szintlépésekkel oldódnak fel, a többi csak a garázsban levők is és a kocsik is.
Minden mapon vannak ,ezért nem érdemes leragadni az elsőnél ha arra hajtasz hogy ingyen ugrade-t szeretnél használni.
Pl: használsz az első mapon egy kocsit de lehet egy másikon van hozzá upgrade,ezért is mondom,érdemes "ugrálni" ha erre hajtasz.
Nekem ezen a mapon (Black River) már csak 2 Tasks küldi van,azok már könnyűek.
Na nem mint ha a többi gondot okozott volna.
Habár tegnap a hordó döntögetősnek a sziklákon 2x futottam neki,elég késő is volt és nem figyeltem ,már billent is le a szikláról a Khan...
A Contrakts-ból még van pár darab ,de most ezeket pihentetem ,átmentem alaszkába,fő a változatosság.
Szeretem hogy lehet ide oda menni így nem annyira uncsi.
Mondjuk bele gondolva ha egy mapon kimaxolsz mindent akkor oda már nem sok értelme lesz vissza menni nosztalgiázni ,mert nem lesz mit csinálni.
Én most arra jutottam 47 óra után....,fel fedezek minden területet különben 2 kocsival letolom a játékot mindenhol...
Az meg azért annyira nem gyere be.
Sok kocsit csak így tudsz feloldani...
Jó tanács érdemes kerékre(gumira költeni) mert most hogy az aktuális kamionra felettem egy sokkal jobbat,máris elmegy olyan helyeken ahol tengely feletti a dagonya....
Előtte meg csak a szenvedés volt,hozzá teszem nem a legjobb kerék került fel,mert ahhoz még nem férek hozzá,de ég és föld mikor dagonyázni kell...