52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gumikacsa
    Az ET2 ugyan úgy modolható, mint az eddigi játékaik. Sőt, több küldetésben is kell tankolni.
  • Robi546
    Wáááá..... :D
    De tetszik ez az interior. ;)
    Nagyon jól haladnak a srácok.
  • DANIELTRUCKER
  • 94mike
    aztageciii
  • tomi0113
  • Solt
    Bezony, az is "garázs" projekt... ( de utálom az utolsó szót )
  • SnyperD
    és azt is asszem 2 srác csinálta !
  • Solt
    Pedig gondold csak komolyan... :) Ott az OMSI, letette az alapkövet! :)
  • Robi546
    Na pontosan ezt mondták 18 WoS Extreme Trucker 2-be is hogy: Customize truck interior vagy ilyesmit hogy moddingolható lesz a kamion. És még sem lett az és azt mondták: tankolni is lehet illetve kell benne. Még se kellet tankolni. Remélem ETS 2-nél nem így lesz. :S
  • Sóschips
    Jó,én nem gondoltam komolyan:)..de tényleg,nekem ami úgy "fontosabb",az az amit már többen is írtak,hogy jó lenne,ha a refit külön billenytűre/gombra tennék..de én inkább csöndben nézem a képeket,nem gondolok nagy dolgokra,aztán majd legyen kellemes csalódás mikor kijön,hogy miket is újítottak benne.
    Remélem sikerült értelmesen kifejeznem magam:D
  • sftomee
    Mondjuk egy több fokozatú retarder nem ártana. :)
  • SnyperD
    De mér, ha már szimulátor :) Csak pistike majd nem tud játszani mert nem lát ki a szélvédőn mivel egy pára az egész :)
  • Solt
    Hát a 3. részben jó lenne, ha majd eljutnának idáig. Az OMSI ilyen téren alapművet alkotott, jó lenne egy olyan részletességű kamionos játék is...
  • Sóschips
    Remélem belehet majd majd kapcsolni a fűtést meg a tükörfűtést,meg a klímát
    BocsixDD
    Egyébként krva jó képek:D..csak így tovább SCS
  • luspaydavid
    Kézi fék is mozog.
  • TruckerDave
    GTS-ben csak a index kar, meg az ablaktörlő mozgott, úgyhogy jó lenne ha egyéb gombok is mozognának.
  • SnyperD
    Csak legyen funkciójuk a gomboknak :)
  • luspaydavid
  • DIESEL DOG #3554
    Nagyon aprólékos, részletes!
  • Robertoo21
  • JohnBart
    Az "Achievementek" mókás darab, mivel a játékosok között a köznyelvben ez terjedt el, nem pedig a magyar fordítás (tehát az átlaggamer azt mondja, "kioldottam egy achievementet", nem pedig "elértem egy eredményt"), ezért döntöttem úgy először, hogy így marad.

Mindenesetre most beszéltem az egyik veterán fordító kollégámmal, ő felvilágosított, hogy a Games for Windows-os szutykoknál "Eredmények" a hivatalosan elfogadott verzió, így természetesen én is javítom a bejegyzést. Kösz, hogy szóltál! :)
  • JohnBart
    Igen, testreszabhatóak lesznek a kamionok.
  • vajo
    igen.
  • Unikey
    üdv!
    Nem akarok ünneprontó lenni, tényleg nagyon klasszak a képek, egyre szuperebb lesz grafikailag a játék, na meg most már kezd részletesebb is lenni, ami még jobb játékélményt nyújt.

SCS Softnak szerintem eddig a legjobb játéka a PTTM volt. Ami nagyon hiányzik az ETS-ből, ETS2-ből, GTS-ből, HAULINBól, az pedig az, hogy lehetett alakítgatni a kamionok külsőjén, picit moddingolni rajta stb... Vajon ezt megcsinálják az ETS2-be???
  • TruckerDave
    Köszi
  • Robi546
    Sajnos még nem tudunk gép igényt mondani. :(
  • luspaydavid
    Máma néztem a kommenteket már vagy 100 -an írták hogy a mozdony így úgy.
  • dragon11
    Esetleg vlki tud egy várható gépigényt?:D
  • Blum
  • Robi546
    jól van csak én is hozzá szólok, unatkozok. :D
  • Blum
    Milyen vitáról beszélsz?
  • Solt
    A kettő közt azért van különbség, és ez nem veszekedés. Kitárgyaltuk, ennyi. ;)
  • Robi546
    Na most megint kezdődik a vita :D mint eddig a fák-on veszekedtünk hogy: 2 lemezes vagy több most meg ezen. :D
  • Penge88
    Akkor átjáró, bánom is én :-)
  • Solt
    "Az első szám mindig a haladási irány szerint a sávok számát jelöli."

Nem! Az első szám a forgalmi irányokat jelöli. Tehát ahol két irányba lehet közlekedni, ott ez 2, ahol egy irányba ( mondjuk egyirányú utca ) ott ez 1.

A második szám pedig a menetirány szerinti sávok számát jelöli.

"A másik szám pedig, hogy hány darab út van"

Útból EGY darab van, forgalmi sávból lehet több.Az úttal kapcsolatos fogalmak.

"Ez 1x1, akárhogyan nézzük. 1 menetirány szerinti jobb oldal, és egy darab út."

Akárhonnan nézzük, ez 2x1. Két menetirány, irányonként 1-1 sáv. Hogy érzékeltessem hol van hiba a logikádba: Ha a képen látható út, 1x1 sávos, akkor, hogy nevezed az egyirányú utat?

Én sem kötekedésképpen írtam, csak azért javítottalak ki, mivel olyan nagy lendülettel nevetted ki azt, aki helyesen írta! ;)
  • sftomee
    Igaz többet se találtam. :D Ilyen kéne bele. :D
  • sftomee
    Itt egy orosz. Erre is hasonlít akár. Egyik.
  • vajo
    Ezt sem kötekedésnek szánom, de ez vasúti átjáró. Ez a vasúti kereszteződés :)
  • vajo
    Az első szám mindig a haladási irány szerint a sávok számát jelöli. A másik szám pedig, hogy hány darab út van. Ez 1x1, akárhogyan nézzük. 1 menetirány szerinti jobb oldal, és egy darab út. Nem kötekedek. :) Max azért lehet 2x1 mert nincsen szigettel elválasztva és egy út van. Szerintem mind a kettő helyes. :D
  • Penge88
    Meg kell írni SCS-nek, hogy legaláb a mozdonyt cserélje ki valami európaira. Ha mégsem, majd okos modderek kicserélik. :-) Valóban zavaró az amcsi model, csak én annyira nem figyeltem, mert úgy elvoltam foglalva magával a ténnyel, hogy lesz vasúti kereszteződés!