52661
-
vajo #3608 Pont ez nekem is a problémám, hogy csocsodásoknak készül a játék. Mindig azokat kell megcélozni, akik meg is tudják venni. Vagyis szerintem 16+. Nem nagyzolni akarok az EA-val és nem is hasonlítható az SCS-hez, de kiadja a Shift2-t profi szimulátorként, és nem érdekli a dedós korosztály. Én nem a gyalogosokat akarom elcsapkodni, hanem valahogy átélni, közelebb kerülni a kamionozás nyújtotta élményhez, de pont ez az a mentalitás, ami tönkreteszi, mert kihalt városokban kell kóricálnom, és sorolhatnám a kifogásokat. A fiatalok majd ha nem tudnak játszani, átállítják a nehézséget. (Helyes beszéd! :D) Példálózok itt a TDU1-el. Én béna voltam és nem tudtam Hardcore módban játszani, mert billentyűm volt, és hiába az a realisztikus béna voltam hozzá. Így nem is játszottam benne, hanem a lúzereknek készült normál móddal mentem. Abba voltam jó. De jártathatom az SCS-nek a pofámat, meg bárki más itt a topikban és világszerte. Hülye az SCS és kész. Nem tudok mást mondani rájuk, de ezzel többet nem szeretnék foglalkozni, mert már sokszor leírtam.
Vegyük meg minél többen, és majd ETS3-ban közelebb kerülünk a valósághoz. Remélem. :D -
#3607 Mindenki ki van akadva, hogy nincs benne spanyol ország. Most őszintén, a map így sem lesz kicsi, szóval szerintem olyan mind1. Jó, oké, ront a realitáson, ez tény, de a térkép így is nagy lesz, ahogy írják, több óra lesz a 2 legtávolabbi pont közötti út megtétele valós időben. Nekem ez jobban imponál, minthogy országonként kis terület, és 15 perc alatt keresztülmegyek Franciaországon. Reméljük megéri a 3-at és akkor még beletesznek jó pár országot úgy, hogy az eddigi országok útvonala nem csökken. Azért másodjára ne várjon senki 10x map növekedést az előző részhez képest. Szépen fokozatosan, mert akkor évekig dolgoznának egy játékon, és addig nem lenne bevételük, ergo miből volna fejlesztésekre? Ez az én véleményem. -
#3606 Mindenképp lesz, vannak ügyes moddereink :D -
Solt #3605 Nehézségi szint váltás. Ennyi. Arról nem beszélve, hogy az a korosztály, réteg, akit megcéloztak pont a leginkább warez fertőzött és fizető képtelen... -
#3604 Felőlem is a pénz már félre van téve :D Hátha lesz Magyarföld. Ha nem akkor is legalább adakoztam az SCS-nek :D -
#3603 Így van, jó lenne, ha megvenné minél több ember. Van egy olyan sejtésem, hogy mi sem léptük túl sokkal a Román eladási "csúcsot". Így aztán hiába is rimánkodik, aki rimánkodik a hivatalos oldalon.
Bár, félek, hiába tépjük a szánkat. -
#3602 Itt van, tessék megvenni a játékot. Ha sok ember megveszi akkor lehet pach-ként lesz benne Magyarország. 1 már biztos fogyni fog mert én megveszem az fix! :) A pénz már félre is van rakva :) -
sftomee #3601 Hú de útáltam állandóan a nagy térképhez lépkedni. :) -
#3600 Ez a GPS-es téma bejön nagyon frankó lesz! -
Robi546 #3599 Hát ez tényleg érdekes. Mert ha jól tudom Spanyolország is európá-hoz tartozik akkor hogy hogy nem lesz benne ?? :S
SnyperD: Egyébként a modderek szerintem is meg csinálják egy-kettő a reklám táblákat. :D -
DANIELTRUCKER #3598 Minden tök király! -
SnyperD #3597 Csak azért érdekes mert az előzőbe bent volt :( Nem mint ha bármi is fűzne arrafele de akkor is az EU része. -
vajo #3596 Ha majd nagy lesz az eladások száma, akkor talán 2-3 hónap múlva kapunk egy spanyol, vagy magyar, vagy skandináv patch-t. Szal hajrá, lehet spórolni. -
JohnBart #3595 Szó sem volt Spanyolországról, ezek alapján a játéktér Nyugat-Franciaországtól (és Nagy-Britanniától) Varsóig tart. -
SnyperD #3594 Csak én vettem ki rosszul vagy spanyol rész nem lesz benne? -
#3593 Jóóó GPS-es nagyon jó ötlet és a távolság, viszont csalódtam a országokban, reméltem hogy Magyarország is szóba kerül de nem... :( -
SnyperD #3592 Én nem értek hozzá de szerintem a modderek be tudnak majd rakni egyéb táblákat :D -
Robi546 #3591 Huhú kari! :D
Nagyon jó lesz főleg nekem ez tetszik nagyon:
valós időben több óra alatt lehet csak megtenni (ez gondolom több, mint kettő).
meg a GPS dolog is bejön na persze meg minden ami le van írva. :)
Bár mondjuk ha lehetne akkor jó lennének reklámtáblák a játékban mert valóságban is van így élethűbbé tenné a játékot de ha nem lehet akkor nem lehet, így is már elég élethű. :D -
#3590 Ilyen miatt elnézzük a dupla posztot, sőt egyenesen köszönjük az infokat! -
SnyperD #3589 Én egyszer megemlítettem egy belső gpst a szélvédőn meg egy laptopot az n betű helyett de úgy néz ki hogy a gps re hallgattak :D -
JohnBart #3588 Megint duplázok, komolyan nem szándékosan...
http://svetsim.funsite.cz/viewpage.php?page_id=265
Némi új infó az ETS2-ről, cseh kamionszimes portál interjúvolta a fejlesztőket... A lényeg lentebb összefoglalva (viszonylag OK Google Translate alapján):
-Multi majd egyszer talán lesz egy játékukban, de biztos nem manapság, szóval ezzel álljanak le a kedves rajongók. :D
-Gyalogosokat/biciklistákat/tolószékes bácsikákat mindenképp megpróbálják betenni a játékba, valószínűleg a pálya elérhetetlen pontjain lófrálnának majd (szóval sejtésem szerint a járdák korlátokkal vagy láthatatlan fallal lesznek lezárva).
-Igyekeznek könnyebbé tenni a modderek munkáját, az ETS2-ben nem csak egyéni kamionokat, hanem saját kiegészítőket (reflektor, rácsok, stb.) is be lehet majd pakolni az egyes márkákhoz.
-A bejárható terület még mindig folyamatosan változik. Kb. 60 város lesz a játékban, a GTS és az UKTS pályái egy az egyben át lettek emelve, de sokkal részletesebbek, és több főútvonal tarkítja őket. Bejárható országok: Németország, Nagy-Britannia, Benelux-államok, Franciaország, Svájc, Ausztria, (talán) Olaszország, Nyugat-Lengyelország, Szlovákia. Más országok a devek reményei szerint utólag peccsekkel kerülnének be, itt főleg a Skandináv-félszigetre céloznak, mivel ott sokan megvették a cég játékait (negatív példa ugyanakkor Románia, ahol a GTS-ből 120 darabot adtak el). A térkép tehát kevesebb országot tartalmaz, mint az ETS1, de sokkal kidolgozottabb és nagyobb lesz, a két legtávolabbi pontja közötti távolságot valós időben több óra alatt lehet csak megtenni (ez gondolom több, mint kettő).
-A tárgyalások folyamatosan folynak a kamionok licenceléséről, jelenleg úgy néz ki, három-négy márka lesz eredeti a játékban (a német kiadó okán a MAN _szerintem_ alap).
-Valószínűleg nem lesznek reklámtáblák az utak mentén.
-A T&T erősen nyomott áron fog megjelenni (ez nem tudom mennyit jelent), az ETS2 valószínűleg annyiért, mint a cég többi játéka. A rondomedia jelenleg júniusra datálja a T&T-t, az SCS még a nyári szünet előtt ki akarja dobni. Az ETS2 még hónapokra van.
-A növényzet sokkal jobban fog kinézni az új részben és kevésbé eszi az erőforrást, mint a GTS elavult motorja. A városok és a közutak/autópályák is sokkal több látnivalót/nevezetességet fognak tartalmazni, a fejlesztők ezért egy rakás új modellt építenek.
-Nagyon sok munkaórát öltek az AI fejlesztésébe, reményeik szerint sokkal élethűbben fog viselkedni a forgalom.
-Tervezik, hogy a PttM-hoz hasonlóan lehessen találkozni a céges flottánk tagjaival vezetés közben, ez attól függ majd, hogy mennyi számítást és erőforrást igényelne a kollégák valós leképezése a térképen.
-Valószínűleg lesz működő GPS a vezetőfülkében.
-A motort totál újraírták, valószínűleg 512 MB VRAM-os grafkártya kell a futtatáshoz. Régebbi gépeken is elfut majd a játék, de ahhoz jelentősen butítani kell majd a látványon.
-A közeljövőben biztos nem fognak konzolokon terjeszkedni (nahát). -
JohnBart #3587 Na igen, ezt mondjuk a Railworksben nagyon jól megoldották, könnyű szinten elég volt három billentyűt használni a mozdonyvezetéshez, közepesen nyolcat, nehezen 108-at. :D
@SnyperD: Inkább nem kezdem el e-mailben spammelni Pavelt az ötletekkel, de a blogon simán meg fogom említeni. Főleg a PttM okán. :) -
#3586 Pttm-ben is volt állítható tükör, és nagyon szerettem. -
SnyperD #3585 Hali ! Esetleg meg tudnád írni az SCS nek hogy legalább a tükrök állíthatóak legyenek? Tolatásnál Nagyon jó lenne főleg ha a Trucks and Trailersben csak belső kamera van!(Tudom hogy nemcsak ezvan) Mer eddig csak veled kommunikáltak úgy igazán :) -
#3584 digitális lesz belülröl a km/h óra is?:OOOOOOOO -
#3583 Vannak beteg emberek. Valamelyik posztban kis hazánk fia is elkövetett egy hasonló hszt.
Alább: Ez rendben is van, de még mindig ott lehetne a lehetőség a nehézségi szint változtatására. -
JohnBart #3582 Bocsi a dupláért...
Azért a "PEDESTRIANS IN ETS2 PLEASE" hatvanszoros megismétlése természetesen a Premium-os posztból sem hiányozhatott... :D -
JohnBart #3581 A keményebb szimulátoros jelleg elvetését valahol megértem, nyilván igyekeznek minél jobban kibővíteni a potenciális célközönséget - az már más kérdés, hogy nem tudni, ez tényleg lényegesen befolyásolja-e az eladásokat vagy sem...
Jómagam inkább azt remélem, hogy a fenti ürügy miatt nem veszik ki a cégmenedzsmentet az ETS2-ből, nálam az ugyanis nagyon megdobta a GTS szavatosságát - nem egy PttM szint, de azért remek érzés megvenni vagy kibővíteni egy garázst ha összejön rá a pénz. -
Blum #3580 Az már most borítékolható,hogy az ETS2 minden eddigi játékuknál nagyobb élményt nyújt majd. Nekem is tetszik,hogy törődnek a játékosokkal és nagyon igyekeznek valami nagyot alkotni.
Az az egyetlen kijelentésük bánt engem személy szerint,amit régebben tettek közzé,miszerint azért nem csinálják meg még 'szimulátorosabbá' a játékot,mert annak a fő célközönségük nem nagyon örülne és nem vásárolnák meg a játékot,mert nem tudnak vele mit kezdeni. -
#3579 -
#3578 Örömmel látom, hogy keményen dolgoznak a srácok az scs-nél és hogy ontják magukból az éppen elkészült dolgokat. Ez optimizmusra ad okot, hogy tratható a 3. negyedéves kiadás. Csak legyen nagyon faxa! :-) -
Blum #3577 Készül a Premium beltere is!
-
JohnBart #3576 Te valamit nagyon keversz szerintem. :)
Az Extreme Trucker 2-nél sosem volt szó róla, hogy testre lehetne szabni a kamionokat (miért is lehetne, ha egyszer sokkal több járgány van benne, mint a Euro Truckokban, és küldetésenként változik a vezetnivaló kamion), tankolni meg igenis lehet, más kérdés hogy sok értelme nincs, mert nagyobb táv esetén rögtön benzinkút mellett kezdesz, és le is van tudva a kötelező utántöltés...
ETS2-nél meg biztosan lesz "optikai tuning" (kép is készült egy teleaggatott Volvo-ról), a devek ezt nagy attrakcióként reklámozták, szóval szerintem le is tépik a heréjüket, ha kihagyják a játékból. :) -
#3575 -
#3574 Aham, értem, akkor rosszul fejezted ki magad. Mindenesetre a ET2 játékmenete a kamion tetsreszabását nem iagzán teszi lehetővé, így ilyet valószínű nem is ígértek. Az ETS2-höz viszont igen, és ott meg is lesz ez a lehetőség. -
Robi546 #3573 Én nem olyan moddolásra gondolok mint ETS 1-ben is. ;)
Hanem olyanra hogy: teszel a kamionodra új kipufogó csövet,villanyokat,rácsot előre,stb... én ilyenre gondolok. :) -
#3572 Az ET2 ugyan úgy modolható, mint az eddigi játékaik. Sőt, több küldetésben is kell tankolni. -
Robi546 #3571 Wáááá..... :D
De tetszik ez az interior. ;)
Nagyon jól haladnak a srácok. -
DANIELTRUCKER #3570 -
#3569 aztageciii