52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    (bocs a dupla hsz-ért)
    De az az 1. Képen az a piros az ott IVECO ?
  • Robi546
    Hát az a takaró nekem se tetszik ott nagyon. :S
    De amúgy egész jó. :D
  • Blum
    A DAF már egész tűrhető,de az a nyereg..csodálatos :D Na mindegy ...
  • luspaydavid
    Lemez levételén már gondolkoztam én is vagy legalább ne az egészet takarja el.
  • Blum
    Hát...a gépek hátsó részének kidolgozása megint igencsak szegényes. Letudták egy egyszerű takarólemezzel,aztán kész. Bár ez legyen a legkevesebb,ha a belteret faszán megcsinálják,az már bőven jó. :D
  • luspaydavid
    Lengyelországban már engedélyezték a kiadását a TcT-nek :)
  • luspaydavid
    Ez egy jó nap :D

• gumikacsa
    vagy sírtak......
  • Robi546
    Ez igen!
    Nagyon tetszik. :)
  • TruckerDave
    +1
  • JohnBart
    Ejj, de jó lenne, ha ilyen kidolgozott lenne a városkép majd az ETS2-ben is...
  • luspaydavid

• Sóschips
    Juhhééé...
  • DANIELTRUCKER
    Ez a letöltős dolog inkább lelkiismereti kérdés, hogy ki hogyan tud utána aludni! Az viszont tény hogyha letölti valami gerinctelen akkor ne legyen pofája reklamálni!
  • vajo
    Fent leszünk FailBlogon :D:D:D:D
  • Sóschips
    Ekkora szart..Inkább nem írtál volna semmit,lehet,hogy jobban jártunk/tak volna:D
    "(remélemm ostmár nincs hara ha beleteszik akkor az nekem köszönhető)"
    Ez vicc..igazi magyar vagy baszod...Ha bele is teszik Mo.-t krvára közöd nem lesz hozzá,csak annyi,hogy írtál egy tirpák levelet és ennyi.Amin persze szerintem egy jót röhögtek.
  • vajo
    Jól beszélsz..
  • vajo
    A büszkeségileg az mit keres benne? Áhh értem....Gugli translate. :D
  • JohnBart
    Ott a pont.
  • trucksimfan
    Na szoszi!

Szerintem nem kell szétparázni az agyunkat, hogy nme lesz benne spanyol meg skandinávia. Ha jól emléxem, az ETS1 2008-ban megjelent, országai: Spanyol, Francia, Német, Ausztria, Svájc, Cseh, Lengyel, Olasz (asszem ennyi).
    Abból kihagyták angliát, de hivatalos patchben kijött, letölthetőben, tehát nem volt gebasz.
    Most angol lesz benne és a pireneusi félsziget meg nem, de majd érkezik az is, oszt csá. Ha már részletesebbek és nagyobbak a városok, meg többet szenvedünk mellékutakon, akkor elhihetitek, örülünk, hogy lengyelből max franciáig kell vinni a motyót.
    Ami meg a vásárlást illeti, nem tudom ki hogy van vele, de én már kifejtettem az álláspontomat erről. Azok a "vérpistikék" akik miatt "butítják a realitást" tutira lewarezolják, aztán meg pofáznak hogy ez nem jó, az nem jó, amaz nem jó. Én megveszem, legalább ennyivel hozzájárultam a fejlesztéshez. Szerintem ez elvi dolog, pláne ha valamit ismersz (elődei alapján) és tudod hogy jó. Ha hallasz egy számodra ismeretlen játékról, azt mondom töltsd le, ha nem teccik töröld le, de ha tetszik és játszol vele, akkor VEDD MEG!!!! Ennyi.
  • SnyperD
    Ez mi a faszom tálymagyarangol ? Bazd ha nem tudsz angolul és csak translatet et használod akkor emailt se küldjél te kombájndroid. Sikerült lejáratnod magad tee...
  • sftomee
    Hát kb! És pont hipp hopp nem fogják betenni az utolsó percben, csak mert szépen kéri. Ugyan! De ha azt a levelet is ilyen igénytelenül írta meg, mint ahogy ide írt, akkor pláne nem veszik komolyan. :)
  • JohnBart
    Ha beleteszik Magyarországot, az nem egy embernek lesz köszönhető, hanem azoknak, akik megveszik a játékot.
  • TomSolberg
    hát már mind1 , elkülédtem remélem beleteszik az országot a játékba!
    Különben nem ilyen egyszerű űzenetet kldtem hanem kb oldal hosszút, hogy komoly legyen.
    Itt van a térképes rész:(remélemm ostmár nincs hara ha beleteszik akkor az nekem köszönhető)

I think you make some money and then összedobnánk beletehetnétek the game the map of Hungary.
    Now the spy game hungary forum community and speak on behalf of the SG.
    Happy to support you either financially or büszkeségileg.
    Good luck with your game!
  • JohnBart
    Gratulálok hozzá. Hadd idézzem Pavelt egy e-mailjéből, amit akkor kaptam, mikor a PGO-nak készítettem interjút vele:

"...[f]rankly the sales of the games in this genre are quite low, it's hard to survive from them even for a company in Eastern Europe, with cheaper development costs. We may have a sizable and strong community of fans for example in Hungary, tens of thousand of people have played our games, maybe even hundreds. But when it comes to _paying_ customers, the sales are a much sadder story. Sales of GTS, the best sim game in the history of SCS, are still only counting in the order of magnitude of hundreds for the territory of Hungary."

Igen, Magyarország tényleg geczyre fontos nekik eladási szempontból, az idézeted utolsó sora ("And the truck wheels are also pleased to festegetni, mázolgatni, trucks tuningolgatni") no komment, az én nevemben meg ugyan ne írjál semmit légyszi. Kösz.
  • sftomee
    Ez meg wtf? "And the truck wheels are also pleased to festegetni, mázolgatni, trucks tuningolgatni."
  • TomSolberg
    kicsit rimánkodtam a fejlesztőknek írtam egy kicsit erőszakos hangvételü e-mailt, hogy felhívjam a figyelmüket arra hogy magyarország mennyire fontos nekik eladási szempontból.
    Itt egy idézet a levelemből:" So we would like to ask the developers to take into Hungary because a lot of money to take you to the kitchen, and we would be more fun to play the game with him.
    And the truck wheels are also pleased to festegetni, mázolgatni, trucks tuningolgatni. "

Nem kell megköszönni, még nem érkezett válasz, ma délelőtt küldtem el egész Magyarország szimulátoros közössége nevében. :)
  • Solt
    Egy élvezhető arcade játék. ;)
  • Penge88
    OFF: Arcade, szerintem. Mondani sokmindent lehet.

ON
  • vajo
    A tdu az tudom, hogy nem szimulátor, csak 2 mód különbsége miatt írtam, és tudomásom szerint a shift2 autóverseny szimulátor, csak nincs benne a nevében. De lehet csak arcade :))
  • JohnBart
    Egyetértek. Inkább legyen kevesebb város/ország, de legyen változatos és élőbb az út... Meg a települések. Remélem a német és brit részeket valóban alaposan ráncfelvarrják, mert pl. a GTS-ben a pálya 90%-át kitevő fenyvesek nem igazán kedveznek a változatosságnak.
  • gumikacsa
    Ahogy mondani szokták, a kevesebb néha több :D
  • JohnBart
    Ezt a No-Spanyolhon infót szerintem ne vegyük készpénznek, mert ha megfigyelitek, Csehország sincs feltüntetve az interjú országlistájában, miközben vagy 2-3 kép már simán volt a blogon a prágai elkerülőről... :)
    Jó, mondjuk a fejlesztők okán Csehország adja magát, de akkor is. :)

Tény, hogy elég délnyugaton van Spanyolország, és hogy csupán Madrid + Barcelona miatt nem feltétlen dolgozzák ki odáig az úthálózatot (egy árva Lisszabon miatt Portugáliát meg főleg nem), de ne feledjük, "a bejárható terület folyamatosan változik", szóval lehet, hogy Lengyelországhoz hasonlóan Barcáig pl. elviszik az autópályát. Vagy nem.
  • yokel
    Érdekes interjú...

Valahogy nem lep meg, h nem lesz teljes Európa benne, és elhintették most is azt, mint anno az első résznél, h majd patch formájában bővül a térkép, amit reálisnak is tartok de semmiképpen se kelet-Európa felé hanem inkább észak, vagy dél-nyugati irányba, pláne ha tényleg kimarad belőle Spanyol hon. Ablogon rengeteket spamalnek a keleti rajongók, h legyen benne a játékba az ő országuk, de nem kell félteni őket ha nem kapják meg, mert mki tudja h a román, orosz, ill.. lengyel modderek így is rommá módolták az ETS/GTS-t térkép szinten (is). Sztem nem telik el 1 hónap se a játék megjelenés után és már lesz hozzá román vagy orosz mód, az tuti.
    Ami az SCS döntését illeti nem volt váratlan, hisz már réges rég lenyilatkozták, h figyelték az előző részeknél is az eladást, és pontosan tudják h a keleti régióba a wareznek köszönhetően semmi bevételük nem volt eddig. Nem véletlenül csináltak az ETS után egy GTS-t, hisz a legnagyobb piaca Európában az a német ill. az angol ld. UKTS. Érthető, h azoknak akarnak kedvezni (első sorban) akikben piacot látnak, hisz ebből van bevételük, és ebből tudnak tovább fejleszteni.

Amit a módolásról mondtak, h igyekeznek kedvezni a moddereknek a dícséretes, de ezt ők is tudják pontosan, h a játékaiknak a legnagyobb húzóereje az ez, h szinte rommá lehet módolni a játékot, ez tartja életbe a játékaikat a rajongói fórumokon is, ld. mindenhol a screenshots topikok a leglátogatottabbak.
    Szal ha már benne vannak a "feature-ök" a játékban (gyalogosok) seperc alatt át lehet őket tenni majd nem elérhetetlen területre is, ill. táblákat is pikk-pakk lehet tenni az utak mellé. Ezek a legkisebb "gondok".

Év végéig mire kiadják még sok víz lefolyik a Dunán, sok minden lehet még, akár negatívum, akár pozitívum még bőven fejlesztés alatt áll a cucc, majd meglátjuk mit rak le az asztalra az SCS!
  • Solt
    Mire gondolsz? SCS 15-20 fős? Nem vágom mit akarsz ezzel mondani... :)
  • SnyperD
    Mondjuk ha 2 ember saját zsebből csinált egy qva jó játékot ( OMSI ) akkor nehogy már egy 15-20 fős csoport siránkozzon !
  • luspaydavid
  • Solt
    Szinte teljes mértékben egyetértek, annyi megjegyzést fűznék hozzá, hogy sem a shift2, sem a tdu nem nevezhető még csak jó szándékkal sem szimulátornak! :)) Szimulátor többek közt például az iRacing, vagy az OMSI! :)
  • gumikacsa
    Hihetetlen, de ebben most teljesen egyet értünk. :)
  • szabii98

Sajnos azoknak készítik a játékot, akik tuti fizetnek nekik...