52661
-
#3528 Azigen! :) -
#3527 Én is gondoltam már rá :D -
#3526 Sávos utak is lesznek* Megzavarodtam :) -
#3525 Jó lenne ha ilyen képeket az SCS blogján egyszer csak Magyarország címmel látnék :P:P
Az új fizikával jó lesz a vasúti átjáró gondolom :D Nyámi. És végre nem csak autó pályák hanem 2x1 sávosak is. :) Szerintem ebből vásárlás lesz részemről. :D Már most félre rakok pénzt. Kormányt is e napokban rendelek. (DFGT-t), úgyhogy teljes felkészültséggel várom a játékot. :) -
#3524 elvileg Június 17, vagy 19
vagy valahogy így...pontosan nemtudom már :D -
Robi546 #3523 Jó ötleteid vannak...:D
De én is bírnám ha lenne egy 35-40 Vagonból álló szerelvény. :D -
#3522 Na Jól néz ki. :)
Truck&Trailer nek van már kiadási dátuma ? -
#3521 Egy 35-40 vagonból álló szerelvény kegyetlen volna, ahogy szép lassan elhalad... :D Tűkön ülve várom már! -
DANIELTRUCKER #3520 Végre nem lesz annyira zökkenőmentes és monoton a játék! Nagyon jó lesz! -
szabensz #3519 gépigény van már?? -
#3518 Ááááááá! :-) Asszem el fogom felejteni az autópályákat, és csak sima 2x1 sávos úton fogok közlekedni -
Robi546 #3517 WoW! o.O
Nem semmi ez már nagyon ott van. :) -
#3516 valahol Belgiumban...
-
sftomee #3515 Csak annyi helyen olvasom ezt a "magyarosítás"-t, és már csak nevetni tudok rajta. Én sem akartalak baszogatni, csak hogy senkinek nem tűnik fel hogy nem jó. :D -
vajo #3514 Akkor majd magyarosítunk :) Teszünk hentes boltot a városokban, kint lógnak majd a disznók, és lobog a magyar zászló, hogy "friss malacot vegyenek". :D:D:D -
#3513 Ok, rendben, a lényeg akkor is érthető volt, mit akartam mondani. -
Blum #3512 Nyelvtanilag persze,csak jelen esetben kicsit butának hangzik. Magyarosítás akkor lenne,ha pl. a főmenü hátterébe beletennénk pár lelógó kolbászpárt,erős paprikát... :D -
#3511 Nem értettem annak, kicsit utána néztem, és mindkettő helyes elvileg. -
Blum #3510 Azt mondjuk én sem tudom...
(Amúgy félre ne értsd,nem ba..ogatásnak szántam a #3506-ot) -
#3509 Mi is volt a jó benne? -
sftomee #3508 Ez jó volt. :D -
DANIELTRUCKER #3507 Olyan jó nézni ezeket a képeket! Látni rajta a hihetetlen fejlődést, és én nekem az árnyékok rendkívül tetszenek! Nagyon jók! -
Blum #3506 *magyarítunk :) -
#3505 Szerintem rossz ötlet volt, ha már magyarosítunk, ilyeneket ne hagyjunk már benne. -
SnyperD #3504 Bart ötlete volt :/ -
#3503 Mopst nézem, az a Achievementek az szándékos? Hihetetlenül bántja a szemet, azt valahogy javíttasátok ki, szerintem. -
SnyperD #3502 Arra már remélhetőleg sofőr leszek de még akkor is tolni fogom a játékaikat :D mint sftomee :D ( ha jól veszem ki :) ) -
SnyperD #3501
-
Blum #3500 Azt nem tudom,hogy mire gondolt,azt olvastam,amit írt,ott pedig a Multiplayerrel hozta összefüggésbe a játék sikeréta,ami alapjába véve veszett dolog,mert se a T&T-ben sem az ETS2-ben nem lesz MP.
Amúgy már írták páran ebben a topikban is,hogy az SCS ezt a T&T-t talán egy ETS2 BETA-ként fogja kiadni. De ez meg így nem teljesen igaz,mert a két játék menete mégcsak nem is hasonlít egymásra. Viszont az új grafikus és fizikai motor már belekerül ebbe is. -
sftomee #3499 Bár most ha arra gondolok, hogy a sok kis gyíknak eddig is megvette apuci, akkor tulajdonképpen mindegy hogy sikerülnek. Sőt lehet hogy mivel 4 gombnál több kell az irányításához, sokan fel lesznek háborodva, hogy a kis "józsika nem tud vele jáccani pedig mán letőtötte ja zinternyetet is..." -
sftomee #3498 Nem lehet, hogy arra gondolt, hogy nem ez nem csak anyagi haszon lenne, hanem egy kis hírnév is. Mert lehet ugyan hogy nem hoz annyi pénzt, meg már későn is hozza, de ha igen jól sikerül, akkor látják majd a vásárlók, hogy ha jó lesz a T&T, akkor érdemes lesz megvenni az ETS2-őt mert az is tuti az lesz. Nem tudom érted-e mire gondolok. :D -
Robi546 #3497 Hát ebben mondjuk igazad van... :D
Egyébként is a T&T-ot kiadják Június valamelyik napján és a ETS 2-őt meg augusztus vagy szeptember tehát a T&T után nem soká jön az ETS 2, 2-3 hónappal utána és akkor már lehet nem fejlesztenék a game-t. -
Blum #3496 Jajjj....És ha ez tényleg így lenne (márpedig nem így van..nagyon nem),akkor szerinted az SCS van olyan informálatlan és hülye,hogy ennek ellenére fejlesztenek egy játékot,majdpedig kiadják azért,hogy gyakorlatilag bukjanak rajta?
Akkor ezek szerint az ETS2-t is mindenki letölteni fogja WRZ-ről,nem pedig megvenni,merthogy NEM LESZ BENNE MULTIPLAYER!?
Én azért gondolom azt,amit,mert az ETS2 fejlesztése illetve az új dolgok (új grafikus motor,fizika...stb) már azelőtt elkezdődött,illetve leleplezésre került,mikor a T&T-nek mégcsak a megjelenési dátuma sem volt publikus. Illetve amikor ~1 évvel ezelőtt jött a hír,miszerint az ETS2 fejlesztése elkezdődött akkor a T&T még talán szóban sem volt az SCS-nél SEM.
Egész egyszerűen azért adják a T&T-t,mert a távoli (!) jövőbe nézve kell a lóvé,másrészről meg hát valamit csak ki kell adni. A T&T esetleges sikere meg amúgysem hozna azonnali bevételt,legalábbis akkorát,amelyet ténylegesen rá lehetne fordítani az ETS2-re.
Szerintem... -
DANIELTRUCKER #3495 Tudom miről beszélsz! -
sftomee #3494 Én szerintem mindkettőt megveszem. De persze előtte kipróbálom. Nem akarok úgy járni mint a TDU2-vel. Azt is istenítették. Az első rész baromi jó volt, de a második egy hígtrágya... Már bocs. -
Robi546 #3493 Szerintem igazad van. Mivel az ETS 2-ben nem tudjuk hogy lesz Multiplayer opció ezért azt gondolom sokan megveszik a játékot viszont azt tudjuk 99 százalékra hogy a Trucks and Trailers-ban nem lesz Multiplayer így viszont szerintem a T&T -ot mindenki letölteni fogja és nem megvenni. :) -
Blum #3492 Hát..őszintén szólva nem hiszem,hogy a T&T eladási statisztikái komoly befolyással lennének az ETS2 fejlesztésésre. -
#3491 Még annyit hozzá tennék hogy a Truck&Trailer -t is "ha" jó páran meg veszik (szerintem így lesz) akkor ETS2-ben és több és több fejlesztés lesz/lehet. -
sftomee #3490 +1 -
#3489 Szinte borítékolható, h lesz jó pár dolog ami "kimarad" belőle, hisz akkor mit tennének majd bele a következő projektbe?! Mert azt is tutira lehet venni, h lesz folytatása és nagyon úgy fest, h ez egy sikeres rész lesz az SCS történetében és nem fogják lehúzni a rolót, hanem mennek tovább. Talán megvalósítják azt amiről már volt 1-2 elejtett szó a blogjukon, h lesz American Truck Simulator és a távoli jövőben talán ETS3. Arról is lehetett olvasni, h írták egyszer, h nagyon sok "potenciál" van az új motorban, vagyis tuti h nem akarnak ellőni minden puskaport az ETS2-ben.
Nagyban függ mindez a bevételektől és ha sikerül 1-2 nagyobb piacra is belépniük, pl. találnak kiadót dél-Amerikában (Braziliában) akkor lehet, h nagyot tudnak kaszálni az ETS2-vel amivel jó esély van arra, h nagyobb fejlesztésbe tudjanak majd belevágni és bővülhet a cégük is.
De mindez a távoli jövő, de ez az év sztem sikeres lesz az SCS számára!