A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
trucksimfan #3629 Na szoszi!
Szerintem nem kell szétparázni az agyunkat, hogy nme lesz benne spanyol meg skandinávia. Ha jól emléxem, az ETS1 2008-ban megjelent, országai: Spanyol, Francia, Német, Ausztria, Svájc, Cseh, Lengyel, Olasz (asszem ennyi).
Abból kihagyták angliát, de hivatalos patchben kijött, letölthetőben, tehát nem volt gebasz.
Most angol lesz benne és a pireneusi félsziget meg nem, de majd érkezik az is, oszt csá. Ha már részletesebbek és nagyobbak a városok, meg többet szenvedünk mellékutakon, akkor elhihetitek, örülünk, hogy lengyelből max franciáig kell vinni a motyót.
Ami meg a vásárlást illeti, nem tudom ki hogy van vele, de én már kifejtettem az álláspontomat erről. Azok a "vérpistikék" akik miatt "butítják a realitást" tutira lewarezolják, aztán meg pofáznak hogy ez nem jó, az nem jó, amaz nem jó. Én megveszem, legalább ennyivel hozzájárultam a fejlesztéshez. Szerintem ez elvi dolog, pláne ha valamit ismersz (elődei alapján) és tudod hogy jó. Ha hallasz egy számodra ismeretlen játékról, azt mondom töltsd le, ha nem teccik töröld le, de ha tetszik és játszol vele, akkor VEDD MEG!!!! Ennyi.