52661
-
#3688 Jó, elküldtem nekik tényleg az utolsó levelemet de már szebben fordítottuk le.
Mondtam nekik hogy bocsánat, és nem muszáj betenniük, csak ha akarják!
És ezt mindanyiunk nevében írtam, mert láttam szemet szúrt hogy én akartam learatni a babérokat!!!
Így, hogy ne legyek önző mindenki nevében küldtem egy szép levelet neki, a maygarok nevében!
Írtam azt is hogy lesz magyar fordítása a játéknak, és hogy csinálok hozzá fasza modokat majd meg patcheket.
Remélem msotmár nincs hara.
-
Blum #3687 Ja,és egy topikbannal már most jutalmaznám ezt az idegbeteget,mert mindenhol ezt csinálja. -
Blum #3686 Jó,nyugodjunk meg.
Ennek a szánalmas baromnak a levelével meg nem kell foglalkozni,az SCS-nél is rájönnek ám arra,hogy azt a bizonyos levelet valami elmebeteg küldte. -
#3682 issstenem.............. -
Sóschips #3684 hát bazz+xDDDDDDDD...köszi!..lehet most basztál el mindent. -
#3683 -
#3682 ja, most róllam van szó. -
#3681 +1 -
#3680 Csodálkozol? Inkább nem minősíteném a dolgot. Ugye az életkorod az vicc? -
NiQ #3679 +1 -
Blum #3678 +1 -
#3677 Ez a stílus nagyon nem tetszik. -
#3676 ma ez a válasz érkezett:
thank you for the "Magyar Mentalitas." -
NiQ #3675 Látom is az arcodat.. a muslinca fogú tudatlan!
Miért nem raktad be a real logo-t kis vigyori.B.. -
#3674 Igazából az ilyen pc guru, gamestar, és hasonló oldalakon megjelenő cikkekkel nem érdemes foglalkozni, a hozzászólásokkal meg pláne nem. Ez egy rétegjáték, és ott nem az a réteg van, akiket az ilyesmi érdekel. -
sftomee #3673 Ne csodálkozz. Bloodstevenland-et egyszerű kisgyerekek lakják. Nekik elég ha csak 3 gombot kell nyomogatni. Előre, balra, jobbra. Fék nem is kell! Sőt rükverc sem. Az már túl bonyolult lenne az egytekervényiknek... :/ -
SnyperD #3672 Ha tudnák hogy mi fordítottuk -
Robi546 #3671 Oké köszönöm a választ. :) -
JohnBart #3670 Kár, én mindig jót somolyogtam, mikor DAV-val és Ivedo-val mentem a GTS-ben. De reménykedjünk, lehet csak lemaradt a jelzés. :DDD
Apró adalék az SCS sokat hangoztatott célközönségéről:
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/trucks-and-trailers-ugyessegi-kamionos
Kommentek alapján egyelőre úgy tűnik, a mezei gémereket nem igazán hatotta meg a T&T (szerintem egyébként ötletes) kamionos-ügyességi játékmenete, ami ugye azért elgondolkoztató, mert Pavelék elvileg minél szélesebb kört próbálnak elérni a T&T-vel (is)... -
DANIELTRUCKER #3669 Nuku márka!
(De még csak kamu sincs) -
#3668 -
JohnBart #3667 Szvsz T&T.
(szvsz: szerény véleményem szerint ;-)) -
Robi546 #3666 Nagyon ott van. ;)
Egyébkként ez a T&T -ban lesz vagy ETS 2 ??
Egy kis off:
mit jelent az hogy: szvsz
??? -
#3665 Jó kép, szvsz. a DAF az egyik legjobban sikerült gyári kamion a GTS-ben, bár Fastalex és 50keda barátunk még azért kihozott belőlük némi pluszt. -
#3664 -
#3663 Ebben az esetben pedig még warezt sem kell letöltenie, mert ott az 1 órás demo, mint próbakör (jó példa!). -
trucksimfan #3662 nem egészen lelkiismereti, a lelkiismereti dolog az az, hogy szemébe hazudsz a csajodnak vagy a legjobb barátodnak éveken át... Na mindegy.
Az, hogy ami teccik megveszed, az alap dolog (pl: autópiacon kinézel egy fain verdát, kipróbálod -ugyebár ingyen, kvázi "letöltöd"- aztán a próbakör után nem adod vissza, hanem lenyúlod és tovább használod, na ez milyen dolog lenne már???) tehát ha letöltöd a játékot, és kipróbálod, az a "próbakör", aztán ha nem veszed meg, és tovább használod, azzal gyakorlatilag elloptad. Tény, hogy kb 3-4000 Ft-ról beszélünk, de ha már 1000 ember a "próbakör" után ellopja, akkor 3-4 milliót lop el a fejlesztőktől, amiből ők fejleszthetnének (pl ETS3-at), vagy a jó munkájukért vehetnének a fejlesztők maguknak szép dolgokat. Szerintem ha valaki itt pl.: pálinkát főz, nem örülne neki, ha valaki egy kóstoló után lenyúlná az összes pálinkáját (hülye példa, de nem jutott más az eszembe).
A beszúrt képen az a külföldi hozzászóló meg egyértelműen a "vérpistike" kategória... -
sftomee #3661 Ja! Szép is lenne ha már ebben ellőnének mindent. :) Tény hogy bazi ronda a hátuljuk, de én már ezt is várom, az ETS-t meg aztán pláne. :) -
#3660 IVECO
MAN
DAF
IVECO
Ne sírjon a szátok, ezek T&T-s képek. ETS2-ben tutira durvábban fognak kinézni: Példának okádék -
DIESEL DOG #3659 Mindenhol akadnak agyhalottak, hagyjátok figyelmen kívül az efféle provokatív, degenerált hozzászólásokat. -
#3658 Idióták. -
#3657 ovidiu román.. látszik.. -
#3656 Az 1.-ő és az utolsó is Iveco, talán. -
#3655 De ezt most mért kell... ?
Úgy nevezett "cél közönség" -
JohnBart #3654 Írják a blogon, hogy licenszelt Scania már biztosan lesz a T&T-ben. Remélem azért 1-2 valós márka még majd befigyel. :) -
#3653 Amúgy a többi kamionnak is rugózik majd a fülkéje vagy csak az újaknak? :) -
Robi546 #3652 Ja ok na legalább ezt tudtam. Nem mint múltkor a MAN-ra mondom Scania! :D -
#3651 hát ezeken a gépeken nem valami sokat változtattak -
DANIELTRUCKER #3650 Szerintem az! -
#3649 Igen