A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
vajo #3608 Pont ez nekem is a problémám, hogy csocsodásoknak készül a játék. Mindig azokat kell megcélozni, akik meg is tudják venni. Vagyis szerintem 16+. Nem nagyzolni akarok az EA-val és nem is hasonlítható az SCS-hez, de kiadja a Shift2-t profi szimulátorként, és nem érdekli a dedós korosztály. Én nem a gyalogosokat akarom elcsapkodni, hanem valahogy átélni, közelebb kerülni a kamionozás nyújtotta élményhez, de pont ez az a mentalitás, ami tönkreteszi, mert kihalt városokban kell kóricálnom, és sorolhatnám a kifogásokat. A fiatalok majd ha nem tudnak játszani, átállítják a nehézséget. (Helyes beszéd! :D) Példálózok itt a TDU1-el. Én béna voltam és nem tudtam Hardcore módban játszani, mert billentyűm volt, és hiába az a realisztikus béna voltam hozzá. Így nem is játszottam benne, hanem a lúzereknek készült normál móddal mentem. Abba voltam jó. De jártathatom az SCS-nek a pofámat, meg bárki más itt a topikban és világszerte. Hülye az SCS és kész. Nem tudok mást mondani rájuk, de ezzel többet nem szeretnék foglalkozni, mert már sokszor leírtam.
Vegyük meg minél többen, és majd ETS3-ban közelebb kerülünk a valósághoz. Remélem. :D