52661
-
#3408 Addig jó hogy van kuplung de hogyan rakod be a 6 sebességes kézi váltót váltót 9.be? Vagy te úgy gondoltad hogy a kormánnyal kellene fel és le váltani? -
#3407 Hát igen ez jó lenne. :) -
#3406 +1. -
#3405 Hogy-hogy hova Rozi? Mit nem értesz ebbe?
Legyen választható manuális kuplung, amit szépen kioszthatok a kormányom kuplung-pedáljára. Mint pl. a Rig'n'Roll-ban. -
DANIELTRUCKER #3404 Nah! Így már mindjárt baráti! -
#3403 Fa nagyon oda van :D -
#3402 Vannak olyan kormányok, amikhez pedálok, nem csak gáz, meg fék van, hanem kuplung is, mondjuk nekem is tetszene ha megtudnák oldani. -
DIESEL DOG #3401 -
Blum #3400 Majd meglátjuk,hogy milyen lesz az optimalizáció,de szvsz nem lesz gond vele.
Ez olyan,mint anno az ETS1-nél,hogy jött a sok vérpistike,aztán csodálkoztak,hogy ménem megy a játék rendesen. Hát akkor kéremszépen gépet kell cserélni,nem lehet elvárni,hogy az SCS még évekig ad ki magából olyan játékot,ami megy a P4-en,meg az ősrégi VGA-kon.
Nekem sincs überbrutál gépem,egyre több játék megfingatja,de nem hőbölgök,hogy fos az optimalizáció,hanem tudomásul veszem,hogy kevés a technika. Másrészről meg leszarom,mert a Portal2 megy rendesen,HL:EP2 pláne,mással meg nem igen játszok..
"Hiába a szoftver,ha nincs meg a hardver" :) -
NiQ #3399 Normális vagy Margit????! Kuplung??És hova is tegyék? Nond meg.
-
Solt #3398 Mit fogtok majd sírni, ha nem megy a gépeteken majd rendesen... -
Blum #3397 Na,ez már mindjárt más! -
vajo #3396 hanem 8 :) -
Robi546 #3395 Nagyon szép. ;)
Na ezek az igazi fák! :D :D :D
Ez már nem 2 lemezes. :D -
#3394 -
#3393 huhh:D elég jó :)
-
#3392 Én igazából két apróságot vártam volna, de úgy nézem nem lesz belőle semmi. A T&T-ben tuti nem, de szerintem az ETS2-ben sem.
- Az egyik, a kuplung, és a sebességek kiosztása.
- A másik, ami tényleg apróság, hogy a tompítottat, és a fényszórót külön gombra tenni... De sajna ez is nehezükre esik... -
tunnr #3391 Álmodni lehet de úgy se rakják bele :S -
#3390 -
SnyperD #3389 Jó lenne ha lennének ilyen állások is :)
-
#3388 Nem igaz, hogy mindig azon a b..i fát kell nézni, és azon várjátok a legnagyobb fejlődést... -
SnyperD #3387 De biztos nem így lesz mert a kis gyerek nem tud játszani vele -.- -
sftomee #3386 Még mindig a fákat siratják egyesek. Nemá! :) Legyen fa kinézete, ne legyen azért otromba, de ne a növényzet vigye el a fele teljesítményt. Szerintem.
Amúgy annak is örülnék, meg gondolom még sokan, ha a ETS2 ben is lennének ilyesmi telephelyek mint a T&T-ben. Tehát ott is lehessen küzdeni azért, hogy be tudj tolatni valahova a pótért, vagy ha le kell tenni valahova. Bár erről lehet volt már szó. Akkor bocsi. :) -
SnyperD #3385 Még mindig nem érted :) Arról beszélek hogy a menüben bent van az összes nyelv de ez így nézne ki:
English
Angol
Angļu
Engleza
Érted? mert ha úgy van ahogy én gondolom akkor így lenne a lista (Magyarul írom mert nem beszélek 52 nyelvet egyszerre):
Angol
Magyar
Német
Román
... -
JohnBart #3384 Ahá, ok! Értem! Megkérdezem majd Paveléket, hogy külön telepítő lesz-e az egyes nyelvekhez, vagy menüből lehet-e majd váltogatni közöttük (mivel simán elképzelhető, hogy az utóbbival oldják meg a dolgot, és bekerül pl. egy ui_language_de, ui_language_hu, stb. sztring...)
Ha nem fog, és lokalizált telepítőcsomagok lesznek, nyilván mehet "Magyar"-ra a bejegyzés. :) -
SnyperD #3383 Én értelek és szerintem te értesz félre ! Ugyanis az a bekezdés " ui_language : "Language" ui_langname : "English" "Minden nyelvbe szerepel tehát ezek a sorok a beállításnál vannak , ahol is ezek kapcsolódnak Tehát oké hogy van egy lista de ezek alapján mindenkinek angol lesz kiirva csak több verzióban és más nyelven ! -
SnyperD #3382 Te mikor regiztél ? :D -
JohnBart #3381 Bocsánat a dupláért...
Igen, nyilván változnak még majd azok a fájlok, de velük már most sokkal könnyebben átlátom, hogy mit kell még javítani, hogyan lehet egységesebbé és pofásabbá tenni a szövegeket, mivel első blikkre úgy tűnik, van némi logikája a fájl szerkezetének. Tehát az oktatómód címei egy helyen vannak, achievementek zömét mintha egy bekezdés tartalmazná, stb. Ez azért jobb, nincs minden ömlesztve az arcunkba tolva. :) -
JohnBart #3380 Szerintem nem csinálnak külön nyelvi verziókat, hanem menüből lesznek választhatók az egyes fordítások. Tehát nyugi. ;-)
Pavelék egyébként is írták valahol (tán a GetLocalizationön) még nem teljes a sztringlista, lesznek az elkövetkező egy-két hétben újabb fordítandó szövegek. ;) -
SnyperD #3379 Óbazdmeg nagy felfedezésem van !
Ahol fordítottuk a nyelvet és ahol a választható nyelv van ott az összes ország angolt írt ! És szerintem minden nyelvbe a sajátjukat kéne írni nem? -
SnyperD #3378 Ez még nem az !
Ez csak segít hogy egybe lásd őket !
Egy csomóra még szavazni kéne !
Pl amit fordítottam Alap Kamionozás - 1,2,3,4... Valahol kis k val van a kamionozás és azt beszéltük meg hogy egységesen Min két szó nagy betűvel lesz ! -
vajo #3377 Lesz magyar nyelv a T&T-be.
Az SCS már meg is csinálta a nyelvi fájlokat. Köszönjük azoknak, akik segítettek benne.
It vannak. -
#3376 Szerintem teljesen mindegy, úgysem azt nézem. Legyen fa kinézete azt helló. -
Robi546 #3375 Nekem suli van de máma nem mentem mivel orvoshoz mentem de holnap már mek suliba. :) -
SnyperD #3374 Bocsi :) -
vajo #3373 Csak 2. Nincs 3. -
Robi546 #3372 (bocsi a dupla post-ért)
Mikor lesznek megint új képek ???
Mert nagyon kíváncsi vagyok rá. :D -
Robi546 #3371 Ok,na mind1. :D -
SnyperD #3370 Ha és biztos egy mondatban? Ez aztán magabiztosság :) Akkor nekem rossz a szemem mert én a középsőt háromnak láttam bocsi :) Majd Júniusban még visszatérünk erre :) Habár akkor dolgozni fogok vagy játszani ezzel :) -
Robi546 #3369 Mér lenne rossz?? XD
Mert én ha jól látom akkor ez biztos hogy 2 lemezes fák.