52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stig95
    Addig jó hogy van kuplung de hogyan rakod be a 6 sebességes kézi váltót váltót 9.be? Vagy te úgy gondoltad hogy a kormánnyal kellene fel és le váltani?
  • MANos Viktor
    Hát igen ez jó lenne. :)
  • 94mike
    +1.
  • gumikacsa
    Hogy-hogy hova Rozi? Mit nem értesz ebbe?

Legyen választható manuális kuplung, amit szépen kioszthatok a kormányom kuplung-pedáljára. Mint pl. a Rig'n'Roll-ban.
  • DANIELTRUCKER
    Nah! Így már mindjárt baráti!
  • luspaydavid
    Fa nagyon oda van :D
  • Atikah
    Vannak olyan kormányok, amikhez pedálok, nem csak gáz, meg fék van, hanem kuplung is, mondjuk nekem is tetszene ha megtudnák oldani.
  • DIESEL DOG #3401
  • Blum
    Majd meglátjuk,hogy milyen lesz az optimalizáció,de szvsz nem lesz gond vele.

Ez olyan,mint anno az ETS1-nél,hogy jött a sok vérpistike,aztán csodálkoztak,hogy ménem megy a játék rendesen. Hát akkor kéremszépen gépet kell cserélni,nem lehet elvárni,hogy az SCS még évekig ad ki magából olyan játékot,ami megy a P4-en,meg az ősrégi VGA-kon.

Nekem sincs überbrutál gépem,egyre több játék megfingatja,de nem hőbölgök,hogy fos az optimalizáció,hanem tudomásul veszem,hogy kevés a technika. Másrészről meg leszarom,mert a Portal2 megy rendesen,HL:EP2 pláne,mással meg nem igen játszok..

"Hiába a szoftver,ha nincs meg a hardver" :)
  • NiQ
    Normális vagy Margit????! Kuplung??És hova is tegyék? Nond meg.
  • Solt
    Mit fogtok majd sírni, ha nem megy a gépeteken majd rendesen...
  • Blum
    Na,ez már mindjárt más!
  • vajo
    hanem 8 :)
  • Robi546
    Nagyon szép. ;)
    Na ezek az igazi fák! :D :D :D
    Ez már nem 2 lemezes. :D
  • RS
  • Gell97 kolega
    huhh:D elég jó :)
  • gumikacsa
    Én igazából két apróságot vártam volna, de úgy nézem nem lesz belőle semmi. A T&T-ben tuti nem, de szerintem az ETS2-ben sem.

- Az egyik, a kuplung, és a sebességek kiosztása.
    - A másik, ami tényleg apróság, hogy a tompítottat, és a fényszórót külön gombra tenni... De sajna ez is nehezükre esik...
  • tunnr
    Álmodni lehet de úgy se rakják bele :S
  • RS
  • SnyperD
    Jó lenne ha lennének ilyen állások is :)
    Nem igaz, hogy mindig azon a b..i fát kell nézni, és azon várjátok a legnagyobb fejlődést...
  • SnyperD
    De biztos nem így lesz mert a kis gyerek nem tud játszani vele -.-
  • sftomee
    Még mindig a fákat siratják egyesek. Nemá! :) Legyen fa kinézete, ne legyen azért otromba, de ne a növényzet vigye el a fele teljesítményt. Szerintem.
    Amúgy annak is örülnék, meg gondolom még sokan, ha a ETS2 ben is lennének ilyesmi telephelyek mint a T&T-ben. Tehát ott is lehessen küzdeni azért, hogy be tudj tolatni valahova a pótért, vagy ha le kell tenni valahova. Bár erről lehet volt már szó. Akkor bocsi. :)
  • SnyperD
    Még mindig nem érted :) Arról beszélek hogy a menüben bent van az összes nyelv de ez így nézne ki:
    English
    Angol
    Angļu
    Engleza
    Érted? mert ha úgy van ahogy én gondolom akkor így lenne a lista (Magyarul írom mert nem beszélek 52 nyelvet egyszerre):
    Angol
    Magyar
    Német
    Román
    ...
  • JohnBart
    Ahá, ok! Értem! Megkérdezem majd Paveléket, hogy külön telepítő lesz-e az egyes nyelvekhez, vagy menüből lehet-e majd váltogatni közöttük (mivel simán elképzelhető, hogy az utóbbival oldják meg a dolgot, és bekerül pl. egy ui_language_de, ui_language_hu, stb. sztring...)

Ha nem fog, és lokalizált telepítőcsomagok lesznek, nyilván mehet "Magyar"-ra a bejegyzés. :)
  • SnyperD
    Én értelek és szerintem te értesz félre ! Ugyanis az a bekezdés " ui_language : "Language" ui_langname : "English" "Minden nyelvbe szerepel tehát ezek a sorok a beállításnál vannak , ahol is ezek kapcsolódnak Tehát oké hogy van egy lista de ezek alapján mindenkinek angol lesz kiirva csak több verzióban és más nyelven !
  • SnyperD
    Te mikor regiztél ? :D
  • JohnBart
    Bocsánat a dupláért...

Igen, nyilván változnak még majd azok a fájlok, de velük már most sokkal könnyebben átlátom, hogy mit kell még javítani, hogyan lehet egységesebbé és pofásabbá tenni a szövegeket, mivel első blikkre úgy tűnik, van némi logikája a fájl szerkezetének. Tehát az oktatómód címei egy helyen vannak, achievementek zömét mintha egy bekezdés tartalmazná, stb. Ez azért jobb, nincs minden ömlesztve az arcunkba tolva. :)
  • JohnBart
    Szerintem nem csinálnak külön nyelvi verziókat, hanem menüből lesznek választhatók az egyes fordítások. Tehát nyugi. ;-)
    Pavelék egyébként is írták valahol (tán a GetLocalizationön) még nem teljes a sztringlista, lesznek az elkövetkező egy-két hétben újabb fordítandó szövegek. ;)
  • SnyperD
    Óbazdmeg nagy felfedezésem van !
    Ahol fordítottuk a nyelvet és ahol a választható nyelv van ott az összes ország angolt írt ! És szerintem minden nyelvbe a sajátjukat kéne írni nem?
  • SnyperD
    Ez még nem az !
    Ez csak segít hogy egybe lásd őket !
    Egy csomóra még szavazni kéne !
    Pl amit fordítottam Alap Kamionozás - 1,2,3,4... Valahol kis k val van a kamionozás és azt beszéltük meg hogy egységesen Min két szó nagy betűvel lesz !
  • vajo
    Lesz magyar nyelv a T&T-be.
    Az SCS már meg is csinálta a nyelvi fájlokat. Köszönjük azoknak, akik segítettek benne.
    It vannak.
  • RS
    Szerintem teljesen mindegy, úgysem azt nézem. Legyen fa kinézete azt helló.
  • Robi546
    Nekem suli van de máma nem mentem mivel orvoshoz mentem de holnap már mek suliba. :)
  • SnyperD
    Bocsi :)
  • vajo
    Csak 2. Nincs 3.
  • Robi546
    (bocsi a dupla post-ért)
    Mikor lesznek megint új képek ???
    Mert nagyon kíváncsi vagyok rá. :D
  • Robi546
    Ok,na mind1. :D
  • SnyperD
    Ha és biztos egy mondatban? Ez aztán magabiztosság :) Akkor nekem rossz a szemem mert én a középsőt háromnak láttam bocsi :) Majd Júniusban még visszatérünk erre :) Habár akkor dolgozni fogok vagy játszani ezzel :)
  • Robi546
    Mér lenne rossz?? XD
    Mert én ha jól látom akkor ez biztos hogy 2 lemezes fák.