52661
-
#3728 Nem semmi!:| -
Blum #3727 Ez igencsak jó! -
#3726 új képek Belgiumról...
-
sftomee #3725 Logitech Driving Force GT -
DANIELTRUCKER #3724 Ja már lehet mondtam is hogy ha lehet G25-öt vennék 30-35ezer között!
Csak az a baj hogy nem igazán lehet kapni ennyiért használtan!
Nemrég láttam egy 30ezreset, de azt elhappolták előlem!
(Bocs hogy OFFolok!) -
DANIELTRUCKER #3723 Milyet vettetek? Én nekem is kéne egy jóféle! Van egy nagyon gagyim, de az meg nem jó win 7-re! -
sftomee #3722 Nekem meg ma. :) -
#3721 Tegnap érkezett meg a kormányom :D:P Úgyhogy készen állok. :) -
#3720 jaja fasza lesz már csak az irányitás is legyen jó -
Robi546 #3719 Jah, értem! :) -
JohnBart #3718 Igen, valamiért törölték a müncheni utas bejegyzésüket, gondolom cserélik majd nemsokára a tapasztalataikkal... :) -
Robi546 #3717 Ez érdekes... :O
Most nézem a Blog-ot és fent volt az a 4 kép az Iveco-ról,Daf-ról meg még valami volt ott az a 4 kamion és a Blog-on maà nincsenek fent azok a képek...
Érdekes...:O :/ -
#3716 Ez bizony jó hír! :) Remélem azt a range-s dolgot is megoldják frankón! -
Blum #3715 Már rég bannolni kellett volna őket. Vagyis őt. Mert a 2 egy és ugyanaz a személy. -
#3714 Apukám te egy olyan barom vagy amit én de még az Olivér sem látott!:D -
#3713 És tényleg... Érdekes, hogy multkor még nem ezek a képek voltak. Végre, van kuplung is, váltás is..... Nagyon jól alakul ez. -
sftomee #3712 Asszem lecserélem a jó öreg Formula Force-ot egy DFGT-re. Kamionhoz jól jön a 900fokos fordulás. :) -
SnyperD #3711 Joccakát :) -
JohnBart #3710 @biliard10: Biza, úgy néz ki lesz. Öröm. :)
TomSolbergnek pedig köszönöm a minőségi esti szórakoztatást, és megkérem, hogy a "magyarok", a "közösség", a "kamionszimulátor-rajongók" meg egyéb csoportosulások nevében NE írjon semmit. Főleg Google Translate-es leveleket ne.
@NiQ: He? -
#3709 most nézegetem a forditási képeket és a beálitásoknál láttam h-váltot -
vajo #3708 Megköszönném, ha nem írnál többet a topikba, vagy kénytelen leszek banoltatni, vagy akár banolni is a topikból. Remélem ezt a szót, hogy BAN, értetted, ha már ilyen perfect vagy angolból. (És nem viccelek)
-
#3707 Tetszik ez a szó.! -
SnyperD #3706 MR mrteam? XD -
#3705 Uram atyám... A levélfordítás alapján félek a Napló lekvár szerzőjével van dolgunk. -
SnyperD #3704 Te tényleg ekkora retarderes felezőváltós hegymenet-funkciós hiper proton ágyúval ellátott és nutellapajzsal felszerelt abnormális retardált vagy? -
#3703 Well I apologize for the previous levelemért.
The fórumtársaim, and magazines like it, it would cancel the game if the previous message of the content.
The game will be the Hungarian translation of what the Hungarian audience will thank me.
Thank you for finding time in my letter a modest, good job!
-
tunnr #3702 nem értem mi a fasznak kell leszolnod a scs-t azt raknak bele amit akarnak és attól h mi itt könyörgünk nekik nem fognak belerakni szval húz a ... mert beégeted a magyar játékosokat elöttük... -
#3701 Rakja be ide a topikba az egész szöveget... -
#3700 nagyon szépen köszönjük!
(mármint nem azt, hogy megbocsátasz, hanem azt h nem írsz többet...)
vagyis rosszul fogalmaztam, nyugodtan írhatsz, de NE HÜLYESÉGEKET! -
SnyperD #3699 Te légy oly kedves és küld el már azt a levelet amit írtál! -
#3698 na jó megbocsátok nektek
Többet ebbe a topikba nem írok -
SnyperD #3697 Dejó téged szopatni :D -
#3696 melyik az előző? a te előttid vagy az én előttim? -
SnyperD #3695 Ha eltod olvasni az előző mondatot megbocsájtunk :) -
#3694 csak nem... MRT Team?
Komolyra fordítva a szót, mindannyian jobban járnánk, ha inkább nem írogatnál nekik semmit. Pláne ne az én nevemben, illetve a közösség nevében.
Lassan is leírom: N E Í R J N E K I K T Ö B B E T ! ! ! -
#3693 te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak ügyesen tetteted??
"mindannyiunk nevében" = mindannyiunkat leégettél ezzel
"lesz magyar fordítás"= hát hidd el, ez nem rajtad múlik...már bocs, de inkább ne is akarj fordítani
"csinálsz majd fasza mod-okat meg patcheket"= erre nagyon kíváncsi az SCS, hogy ki mit fog csinálni a játékhoz...nem is beszélve arról, hogy patch-et, hogy a büdös francba tudnál csinálni?? azt a fejlesztő szokott...vagy te ennyire pro vagy, hogy megcsinálod majd aztis az SCS helyett??
már tegnap is néztem, hogy milyen hülyeségeket beszélsz...de ma már nem bírtam ki h ne írjak...
+ elbírom képzelni, hogy mennyire "igényes" lehet az a mostani fordítás... -
#3692 Valdbe, hogy erre veredki, hogy itt csinálod a fejedet. Nemküldtél te egy árva levelet sem (vagy ha igen akkor jónagy hülyevagy és megköszönhetjük, ha elkeféled amit sok ember összehozott)csak jösz és kelted itt a feszültséget... Szánalmas paraszt.. -
Ambrus Gergely #3691 Én azt javaslom küldjünk nekik (CSS)-nek egy levelet, hogy a TomSolberg gyerekkel nem érdemes foglalkozni.
Sőtt, én már el is kedzem írni.
De jobb lenne, ha nem csak én írnám, mert azt hinnék kitaláltam, így min 3-an legyeünk, írjuk, hogy beteg, és ne vegyék figyelembe.
Tomsolberg, te pedig ne gyere ide többet. -
#3690 .... -
Sóschips #3689 De van,húzzá aludni.
Cső.