52661
-
#3448 Teljesen igazad van, a házigazda majd remélhetőleg átírja 3. negyedévre. -
#3447 -
sftomee #3446 Lehet túl szőrözős vagyok, de valami szinte a kezdetek óta böki a szemem, de most már nem bírom és kimondom. :D
Az van felülre kiírva hogy Várható megjelenés 2011 harmadik fele. Harmadik fél nincs! :D Harmadik negyed talán. Remélem nem tűnök bunkónak, csak már viszketett az ujjam a billentyűn. Nem igazán tudom elviselni a rossz helyesírást. Bár én is szoktam téveszteni, de ha van lehetőség javítom. Ha nincs akkor szégyenkezek. :D Még egyszer bocsi! -
JohnBart #3445 Egész pontosan és _szigorúan ábécérendben_ az alábbi nickektől kaptam jó (értsd: értelmes és minimális helyesírási/stilisztikai hibával felszerelt) bejegyzéseket:
Devid1414, leviv8, Luspy, nash, sftomee, SnyperD, Tomee, TruckerDave, unranked
:-) -
WinStar #3444 az a sárga tégla alakú rajzolás amibe bele kell állni,az emlékeztet a Bus Driver játékban lévőéhez,csak kicsit részletesebb és több vonal veszi körül :D -
#3443 Jah az tök jó lenne tennének bele régebbi Scania-t, meg FH12-es volvót stb. :D Az is dobna a hangulaton, hogy nem csak zsír új gépek futkosnának. Meg errő eszembe jutott (bár tuti nem lesz benne) lehetne olyan, hogy koszosodna a verda és időnként mosni kéne. :P -
#3442 OFF
Hát pedig a jó kis EDE bácsi... Az volt az igazi, imádtam vezetni. Nemrégiben szerencsém volt vezetni egy új vasat. Volt rajta egy váltó, akarom mondani, joystick. Kérdeztem a sofőrt, hogy működik, azt mondja, alapból automata, de ha elkezdek fel váltani, akkor manuálisra áll, ha megunom, kitolom jobbra, visszaáll automatába. Manuálisban a visszaváltással sem kell szórakozni, balra tolom, és beteszi a megfelelő sebességbe... Mondtam, elindulok, aztán hátramegyek, hunyok egyet, szinte megy ez már magától is...
ON
"Sajnos" a mai gépekben már automata váltók vannak, és a levegőt sem engedik el. Ettől függetlenül a lehetőség meglehetne a játékba, gondolván azokra, akik majd régebbi gépeket modolnának a játékba (amennyiben lehet, nálam a rába turbo, és a rába ede tutira bekerül).
Nem is értem, alapból miért nem tesznek a játékba régebbi gépeket, volt 1-2 legendás verda. A 18wos sorozatba is voltak régebbi vasak. -
#3441 Én (Tomee) fent vagyok itt is, de csak mint csendes megfigyelő. ;) -
#3440 xDD.fasza:DD
luspy: -
#3439 régen, amikor még fater vállalkozó volt, a mi 95-ös DAF-unk is olyanvolt, hogy leállítottad, 10 perc múlva semmi levegő nemvolt :D
bár ott inkább a pót engedte a levegőt, de azért a gép se panaszkodhatott :D
de ne OFF-oljunk... -
#3438 Most raktak még bele mondatokat ?? Mert láttam volt újra fordítani való. Majd ha ráérek ma akkor szavazgatok. -
#3437 Akkor én meg se szólalok :D -
#3436 Bárcsak a miénk is ilyen lenne.. -
SnyperD #3435 JohnBart erősebb szavazó jogot kaptál szóval hajrá !
-
#3434 A mi gépünk se szokta elengedni de hát csak egy ötlet volt!
-
#3433 +1
hétfőn voltam faterral M.óváron a kocsiért, felvitt minket egy kollégája, felértünk reggel 6 óra, fél 7 fele, be indíottuk, és már jöttünk is...egy percig se kellett járatni, mert nem engedte el a levegőt...pedig ott állt péntek délután 5 órától, akkor állította le... -
Solt #3432 Milyen levegő termelés? :) Ezek nem 30 éves U16-s Rábák, hogy 15 percen keresztül kell járatni mire kiold a kézifék! :D Beindítod, oszt szinte azonnal meg is van a kellő nyomás a tartályokban... már, ha egyáltalán elenged levegőt pár nap alatt... -
#3431 xD... -
#3430 őőőőőő izé nem aksit akartam mondani hanem levegő termelést
bocs -
#3429 énsem:SS -
#3428 ezek olyan dolgok, amiket tuti, hogy nemfogunk megkapni...
egyébként, nem értettem, hogy az akksival mit akartál kifejezni... -
#3427 levegő termelés nem rossz ötlet..: D
de Magyarország...úgysem teszik bele:'D -
#3426 mértnem?
meg induláskor a levegő termelés;) -
#3425 Magyarország tutinem: D
akkumulátor???? -
#3424 Szevasztok.
hát hogy én is itt legyek és beleszóljak nekem is tetszene a kuplungos váltó.
Amúgy nekem 2 dolog járt az eszembe.
Vagyis 3 a váltóval együtt de a másik 2:
1:
Hogy Magyarország benne lesz-e.
2:
Akumulátor -
Robi546 #3423 Én nem fogok sírni mivel a Crysis 2-nek is nagyon cool graf-ja van még is szaggatás nélkül elindul. :) -
sftomee #3422 Az a helyzet hogy mostmár több automata váltós kamion van mint kézi. Nemzetköziben meg pláne. Úgyhogy a joyról való kapcsolás, mondhatni, nem is annyira irreális. Ha kézi váltóról van szó, akkor viszont ott van az, hogy többféle séma van. Az Actrosnál nincs is botváltó. Csak az építőipari kivitelnél. Az viszont 2x4 felezve. A volvónál. 2x3 felezve. Az MAN is 12-es. A scania szintén. A DAF is. Csak a volvó fordított y sémás. A többi 12-es viszont sima y. :) -
Solt #3421 Ok, ez rendben is van, és nem is rád gondoltam! :) -
sftomee #3420 Hihi! :) Hát az Actros Telligent-jét lenne a legkönnyebb modellezni. Egy joystick ami megy előre meg hátra. Rá két gomb, az egyik funkció gomb, amivel rükibe rakod, meg előre menetbe, meg egy másik az üreshez. Aztán egy kisebb joy külön a feleknek. Ja meg egy AUTO/MANUAL kapcsoló. :D -
#3419 Nyilván, de ezt a részét igazán lekoppinthatnák :-) -
SnyperD #3418 A Rigs of Rods más ! :) Ha szabad javítanom de úgylátom te is ismered :D -
#3417 Csak azt nem értem, hogy ha a Rig of Rodsba bele tudták tenni, akkor opcionálisan ebbe miért nem tudják? Jah, mindig a kis taknyosokkal takaróznak. -
#3416 Részemről ennek a képnek is megvan az a hangulata, ami elvárható. Talánn az átdolgozott fény-árnyék hatás miatt megvan az a természetessége, ami miatt jobban tetszett eddig a Rig'n'Roll kinézete.
A Magyar tanya jól mutat a háttérben, ugye? -
#3415 kompromisszum. 6 sebesség, 1-1 gombra az alsó és felső tartományt, így akár 18 sebesség is megvalósítható. Nem megoldhatatlan, csak akarni kellene. Csakhát ez a célközönségnek (amivel mindig takaróznak) bonyolult lenne. -
tunnr #3414 Túl sokról álmodozunk:D -
#3413 Szép is lenne! :D -
#3412 Hogyne hallottam volna felezőről!:) -
#3411 De meg amúgy is úgyvan hogy 8+felező. :) -
SnyperD #3410 Mondjuk sftomee jobban vágja a témát, nemigaz?
-
SnyperD #3409 Te szerinted a 12+2 sebességes válton 14 lyuk van? felezőről nem hallottál? :)