52661
-
vajo #3768 ugye? -
sftomee #3767 kátyú hmmm nem is rossz ötlet -
vajo #3766 Sőt, még klíma is lesz hozzá, meg kátyúk az úton.... Bújjál már el a hülyeségeiddel légyszi. köszi. -
#3765 remélem ezekbe már bőrkormány lesz -
#3764 Éni s olyat vettem :) Bejött. GTS-ben próbáltad már ?? Mer nekem ha rükvercbe rakom mindig leugrik a pót aztán vissza, meg teljesen megőrül :S -
SnyperD #3763 Ja hogy ironikus az más engem nem zavar csak scs blogon mindenki oltogatja egymást azt tudod védekezni kifizetődő dolog :D -
DANIELTRUCKER #3762 Nem,nem kötekedő csak mindig elfelejtem hogy nem lehet ironikusan írni! -
SnyperD #3761 Ez most kötekedő szöveg vagy csak azt hiszed hogy ezt képzeltem el? jó lenne de leszarom csak legyen ilyen utca ami egyirányú. -
#3760 ETS222-ben természetesen, hogy tolatgatni fognak.. -
DANIELTRUCKER #3759 És majd az AIk fognak tolatgatni ha nem férsz el mellettük?
-
SnyperD #3758 Ilyenre gondoltam :) -
Solt #3757 Majd az ETS3-ban! :)) -
SnyperD #3756 hát jó teljesen nem szarom le mert az hozza nekem majd a pénzt meg a gondokat a román utakon ahol pont 2 kamion fér el :D Amúgy tök jó lenne olyan út is az ets be ahol van egy szűk utca 2 oldalt járda egyik oldalon parkoló autók és pont csak te férsz el :D -
#3755 Hihetetlen h hülyeséget mondott,kijavítják és pattog:'DD pff. -
Solt #3754 Én már egy ideje az vagyok... hidd el, lesznek gondjaid, ha leszarod ami mögötted van! :D -
SnyperD #3753 Sofőrnek készülök én a traktorba fogok ülni, és őszintén szólva leszarom a mögöttem lévő objektumot :D -
Solt #3752 Szerintem nem mindegy... de, ha titeket nem zavar, hogy egy 40tonnás szerelvény pótkocsiját utánfutónak hívjátok, az a ti dolgotok. Én jeleztem, hogy ez így ebben a formában nem igazán... innentől... :)) -
SnyperD #3751 Most őszintén, nem tök mindegy? Mindenki erős valamiben, a többit meg leszarja :D :) -
Solt #3750 Nem értjük egymást, de sebaj. -
DANIELTRUCKER #3749 Én feltételeztem, hogy te sem a kis UTÁNFUTÓRA gondolsz majd elsőnek! Számomra mindegy, úgyhogy én itt inkább befejezem! -
Solt #3748 Te írod: "úgyhogy nem tök mindegy!"
Persze, ha nem akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor jó így is. De előre szólok, hogy az FSX topikban sem fogsz értelmes választ kapni, amíg mind a fogalmazásod, mind a mondandód nem üt meg egy minimum szintet.
Félre értés ne essék, nem bántani akarlak, csupán felhívtam a figyelmed valamire. A te dolgod mit kezdesz vele. -
DANIELTRUCKER #3747 Jól van! De értetted hogy mire gondolok úgyhogy nem tök mindegy! Mivel folyton a nagy szerelvényekről beszélünk, gondoltam így is érthető! -
Solt #3746 Ha érzel köztük különbséget, akkor a névhasználatnál is alkalmazd ezt... ( segítek: pótkocsi, vagy félpótkocsi és nem utánfutó... utánfutó az első képen látható! ) -
#3745 utánfutóknak... Így :D -
DANIELTRUCKER #3744 Igen! De ezt most nem igazán értem hogy jön ide! -
Solt #3743 E között és E között érzel különbséget? -
Blum #3742 Bármit le lehet animálni,csak idő- és gépigényes. Minden kis sz*rral pöcsölnének,akkor ez a játék is olyan lenne mint a Duke Nukem Forever..(az életben nem jelenik meg :D) -
DANIELTRUCKER #3741 És az utánfutóknak a falát nem lehet ugyan így animálni?
(csak kérdezem, mert tökre nem értek hozzá!) -
vajo #3740 Azért mert animált modellek. Nem a program miatt mozognak.. :D:D -
DANIELTRUCKER #3739 Azért várd ki a végét! A zászlók tudnak mozogni! -
#3738 Kár hogy a ponyva a pótkocsin nem mozog!:(
Pedig jó lenne! -
#3737 jaja!én csak egyszer ütköztem,de akkoris nem direkt volt hanem lecsúszott a kezem a kormányról!xD -
DANIELTRUCKER #3736 Ez biztos megint a kisgyerekek miatt van, hogy ne hogy az legyen, hogy nem tudnak elférni a sávjukban és folyton frontálisan ütközzenek! -
#3735 Hát sajnos. Majdnem elfér két kamion 1 sávban... Csak úgy 1,5-2 méterrel szélesebb sávonként mint kellene. -
#3734 Rohadt széles az út, a második képen látszik is mennyire.. -
#3733 Végre lesz 1 kis emelkedős rész is, nagyon faja -
DANIELTRUCKER #3732 Május fele, Június , Július, Augusztus vagy Szeptember!
És így jön ki a 4-4,5 hónap! -
Robi546 #3731 4-5 hónap ??? Már csak 1-2 talán 3 hónap és az akkor se 4-5! :D
Egyébként ezek a képek belgiumról... Hát ilyen nincs... Annyira tetszik hogy már akarom nyomni a game-t! :D -
DANIELTRUCKER #3730 Hát azért ez már nagyon ott van! Hogy a csudába fogok kibírni még 4-4,5 hónapot! Ja mondjuk addig lesz a T&T! -
vajo #3729 Látom már közelebb került a városka az úthoz, de olyan kéne, hogy kisebb falvakon is át lehessen menni, mert ez így olyan monotonnak tűnik nekem. :D:D DE amúgy nagyon jó.. :PP