52658
-
#14 Ő pont a te oldaladat pártolta... -
#13 Reméljük a legjobbakat és hajrá SCS Software!!!!!!!!! -
vajo #12 Nem unjátok, hogy állandóan beleszóltok olyan dolgokba amiről lövésetek sincsen? nem? nem? És az ETS 2 az nem peccs, hanem egy új játék! ok?cső -
tom235 #11 Hát igen, európában szép nagy sivatagok vannak. -
#10 yeeeeeeeeeeeeeeeeee, én várom. Remélem lehet majd sivatagban is menni. -
#9 na ne, NEEEEEEEEEEEE -
#8 Ott a pont! -
#7 nem unjátok még? nfs sorozatnak miért vannak új topikok nyitva? tdu-nak miért vannak topikok? cod-nak miért? miért? miért? miért?
MERT MÁS JÁTÉK nem dlc, nem peccs stb -
#6 Ennek most miért kellett új témát nyitni? -
vajo #5 Ismerem. A legújabb meg is van belőle, és jó játék, de a régebbiekkel nem játszottam, de lehet igazad van. Itt a kamionos játékaik terén mindegyikben van újdonság, de a leglényegesebb dolgokat felejtik ki állandóan. -
#4 Nem tudom ismeritek-e a Hunting Unlimited nevű játékot, azt is a SCS Software csinálta.
Van belőle vagy 5 rész de MINDEGYIK ugyanaz , grafikában sem különbözik és még a pályák is ugyanazok :D
Persze nem rossz játék el lehet vele lenni, de újdonságokkal nem árasztanak el finoman szólva. -
vajo #3 Reménykedni merek benne, de a képek csak az ETS 2-ben lévő kamionokat akarja szerintem szemléltetni, mert a táj, meg minden GTS-es. De minden játékuk egyre jobb lesz. -
#2 Remélem ebben már jobb lesz a kamionok irányíthatósága meg érezhetőbb lesz a kisebb nagyobb tömegű szállítmányok közötti különbség! Így képek alapján nem sok változás van! -
vajo #1 Úgy tűnik, ismét két játékot hegesztenek egyszerre az SCS Software-nél. Az Euro Truck Simulatornak, és az Extreme Truckernek készül a folytatása. Előreláthatólag mindkét játék 2011-ben fog megjelenni. A két játék közül az ETS 2 a fő projekt. Sok információ nincs, csak pár képet láthatunk. Ebből nekünk az ETS 2 a fő témánk.
Íme pár kép.