52661
-
Solt #3811 Az lenne az igazi, ha a kettőt összekötnék! :) -
Blum #3810 Nem. A T&T egy zárt pályával rendelkező ügyességi játék lesz. Az ETS2 meg hát..a szokásos :) -
#3809 nem. -
SnyperD #3808 Amúgy írták hogy milyen kicsik az autók az úthoz képest de most tényleg!
Bazz ezek még direkt szélesebbre csinálták! :( -
#3807 most az ETS2 ugyanaz mint a T&T? -
DANIELTRUCKER #3806 Az tényleg nem lenne rossz! -
#3805 Rakhatnának képet az időjárásról is pl. vihar köd eső esetleg hó, én kíváncsi lennék rá :) -
Robi546 #3804 Legjobban a 2. és a 3. kép tetszik ahol van az a Kis parkoló gondolom akkor majd le lehet oda parkolni. :)
és az 1. kép is nagyon faja! :)
És hogy "nem soká piacokra kerül" nagyon tetszik. ;) 8-) -
JohnBart #3803 Nem hiszem, hogy ebbe a részbe még beletennék (kell elvégre az "újítás" a későbbi részekbe is), de NAGYON remélem, hogy tévedek. :) -
brian96 #3802 Köszi -
SnyperD #3801 Ez még csak a T&T Ebbe biztos hogy nem lesz de az ets 2 be valszleg meg kell majd állni mint a 18 wos szériába a mérlegen :) -
brian96 #3800 Lesz vám vizsgálat benne vagy csak simán át lehet suhanni a határátkelőkön? -
#3799 Jól néz ki az a ember ott abban a kis kabinban vagy mi az :) -
SnyperD #3798 mindenhol június felét írnak. És egyébként azt írják hogy még csiszolgatják és hogy még tudunk változtatnia a fordításokon. -
DANIELTRUCKER #3797
(Nem tudok mást mondani! Egyszerűen csak tetszik!) -
#3796 én is valami ilyesmit vettem ki belőle, de azért jól hangzik ez a "pár nap és kerül ki a polcokra"
bárm lehet, hogy nekik a pár nap, az június közepe lesz...de én azért el bírnám viselni, ha már mondjuk 2 héten belül kiadnák aztis :P
mondjuk erősen kétlem, de majd elválik :D -
#3795 Nem vagyok "profi"
De olyat írnak hogy már csak az utolsó finomításokat csinálják és még a GetLocalitionosoknak van még pár napjuk aztán kerülnek ki a polcokra. :D -
valaki, aki jó angolos igazán lefordíthatná a szöveget is :)
We are now very close to delivery deadline to get T&T out on the retail shelves on time. Final tweaks and optimizations are still under way, as people who participate on the GetLocalization effort can witness with changes in the game texts every few days.
mert én csak pár szót amit kivettem, abból nem sokat tudtam meg...pedig ez érdekesnek tűnik :) -
#3793 + árnyékok nagyon jól néz ki :) -
Blum #3792 Jó ez a fizetőkapu! És az új úttextúra is tetszik! -
#3791 Inkább képek dumahuszárok
-
sftomee #3790 Először neki akartam írni. Aztán nem. Valahogy bennmaradt a válasz opció. :S -
#3789 +1
De tényleg emberek, ne figyeljetek rá, mert pont ez a célja, hogy itt generálja a feszkót... -
DANIELTRUCKER #3788 -
sftomee #3787 Ez a gyerek egy reklámkampány az óvszer használata mellett... -
DANIELTRUCKER #3785 Most néztem TDU2-es topikot ott is megcsinálta! Miért jó ez neki? -
#3784 Kocsisgeci huzzálanyádba -
#3783 Jah, nem érdemes rá semmilyen módon reagálni... Nekem is utána elkezdte még anno nyomatni a pm-eket... Szerencsétlen... -
Blum #3782 Senki ne reagáljon erre az elmebetegre,MOST SZÓLOK!
Gumiszobában is,meg mindenhol máshol is csinálja a kis műsorát. -
MauroN #3781 Ezeknek az embereknek miért jó ez? -
#3780 -
sftomee #3779 Na másszál vissza szépen anyádba pöcsfej! -
#3776 + kályha, hogy ne fázzunk a hideg téli estéken... -
#3775 ülésfűtés is jól jönne :) -
SnyperD #3774 Remélem az alvázszám rajta lesz :D -
#3773 De, aztán kis idő után beletennék 1-2 Wunderbaum-ot! -
nenus #3772 esetleg új autó illatot nem akarsz mellé? -
#3771 Én abban bízom, hogy a műszerfal anyaga kellemes lesz xD -
#3770 Láttam én már olyat itthon is :S:D -
#3769 De olyan mint az oroszoknál 1m*1m-es:D