banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ROMOTO
    Az nekünk mindenképp jó hogy talán kialakul egy egészséges versenyhelyzet, ugyanez tehető felelőssé a gátlástalannak tűnő fejlesztési irányok megjelenésére (+11;12 tier, kerekes harcjárművek). Kíváncsi vagyok hogy vajon mi sül ki belőle, a WOT már nagyjából megszerezte és learatta a piacot elég sok időt hagyott neki erre a konkurrencia, az AW megjelenésével nyílván osztódik a torta, kötve hiszem hogy csak morzsák maradnak a wg számára. 4-5 év alatt bőven volt idejük masszív játékosbázist kiépíteni. Én pl. nem tudom hogy mennyire harapnék az AW ra akármilyen faszán is csinálnák meg, egyrészt mert masszív herótom van már a call of duty-modern warfare környezettől, másrészt meg az elért eredmények miatt sem lenne könnyű váltani, hogy máshol újrakezdjem. Ha a játék ugyanolyan faék egyszerűségű lesz mint a wot, akkor a játékosbázis is javarészt retardáltakból fog állni mert nem lesz semmilyen kihívás,ami visszatartja őket. Lehet bármilyen jó megcsinált játék ugyanúgy fog köpködni mindenki egy idő után ott is a gyökerek miatt, mint ahogy itt is kb ez a legtöbb indulat forrása.