banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    "Prémtankban 100 meccsből 10-ben ha használok amúgy goldot, prémfiók nélkül pont az a kis kredit úszna el a francba:D "

Ez a gondom nekem is a churchill-el, hogy hiába lenne meg az átütése papíron, de pontatlan nagyon a lövege, tényleg csak közvetlen közelre jó sorozni. Ha meg célozni kell, akkor nem tudom kihasználni a RoF-ot, de a fő baj, hogy normál lőszerrel akkor is általában ott pusztulok vagy átváltok aranyra, akkor meg elúszik a bevétel.

Arról nem is beszélve, hogy a legénység fejlesztés miatt vettem én is, bár a kredit is fontos lett volna, de közben meg annyi mindenféle spéci játékmódok voltak, ahonnan kigyúrt legénységet lehetett szerezni, hogy a fejlesztés sem volt szükséges igazából. A winter módból lényesen jobb legénységet kaptam és azt raktam rá a kv85-re. Mindegy most már, el vagyok vele, csak tudom, hogy a t25-el már rég meglenne a szükséges kredit meg sokkal több is, nem kéne szűkölködnöm.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.13. 23:19:03