World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béta meghívó még sokáig nem lesz. Alfa meghívás se lesz egy ideig. De ne is bánd
Ha esetleg még mindig klánkeresésben vagy, akkor tudom ajánlani a sajátunkat. -AST- Armored Skin Team

Nem HC klán, de egész jók az eredményeink. Egy-két kivételtől eltekintve főleg idősebb játékosok a tagok.

Jelenleg tarka_szarka néven futok. Ha bárki érdeklődik, szeretettel várjuk.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Sunsetjoy
Azt a küldetést M41 artyval (t5 amcsi) csináltam, a lövész meg 90-95% tudású volt.
Mint mondtam korábban, az assault/encounter pályák koncentráltabbá teszik a tankcsoportosulásokat egyes esetekben. Így volt ez Siegfried line esetében is, aminél már jól indult, hogy egy dombról lefelé/eltávolodó Cromwellt telibekaptam ahogy mozgott előre. A végére 2050 dmg körül lett, éppenhogy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én meg a World of Warship béta meghívóra várok,de hiába iratkoztam fel már rohadt rég.Bezzeg arra a szutyok WoWp-re kaptam annó.<#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.17. 13:07:29

😄 ne is mond, épp álláskeresésben vagyok jó ideje 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Semmi teszt nem volt csak simán szóban elutasítottak. Olyan mint az életben, pofára megy a felvétel, nem a tudás számít.
http://www.gamestar.hu/world-of-tanks-generals-bejelentes-f2p-pc-mobil-tablet-kartyajatek-tcg.html
Sokszor ugy voltam én is h egyedül próbáltam megcsinálni ugye, (nem szakaszban artyval) pl azt h ölj artyt, és rittig nem adott artyt, mondjuk már 5*-örre. Na akkor bizony volt olyan h rögtön csata elején ölgyilkos scoutkörútra mentem, mert hát dezertáni mégse akartam. És már ültem is be egy másik medbe... Nagyon rálehet kattanni a küldikre ha az ember megakarja csinálni.
Megsasolom😊 Az a vicc, hogy az SPG-15-ig vezető úton simán meg lett volna.

angelus1991ster.blogspot.hu

Solten
Semmi gaz, az edibedi WG gondoskodik az errol lemaradokrol is: <#nezze>

link

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Saor Alba

nem úgy van hogy ha ez nincs meg akkor "tesztelnek"? vagy rosszul olvastam?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szerintem az a bajuk, hogy azt hitték a nagyokosok, hogy vetted az accot. Mert máshogy nem elképzelhető ugye a statromlás.

Mióta van az IM, meg előtte a wz111 küldetések (ahol frag-et kellett produkálnom nem sebzést, mert már rohadtul untam és be akartam fejezni) nekem is esett kb 100-at a wn8, de nagyjából lesz.rom, azt meg főleg ha valamelyik klán esetleg emiatt ne venne fel <#eplus2>
Solten
Hey, hova tuntel a HOAX-bol Te arulo? 😊
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.02.17. 12:32:32

Saor Alba

Solten
Biztos tul jo vagy nekik, szegyent hoznal a tobbiekre.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.02.17. 12:26:43

Saor Alba

Az én görbéimen is igen durván meglátszik az IM-ek kezdete (előttük utolsó 1k csatára 2200 volt a wn8, most volt egy frissítés, utolsó 500-ra 1500), de nem izgat túlzottan. Tényleg adnak egy jó kis motivációt, és színt visznek a játékba, meg hiába durván statrontó, megvan a varázsa például a lightozás ízlelgetésének. Az artyzásnak már annyira nem <#hehe>
Hali. VTEPS / VT3PS Nyitott kapuk! Rájuk is írtam még HOAX előtt h felvesznek-e, de azt a választ kaptam h hiába az 55% winrate és 1887 WN8 az uccsó 1K csatám olyan szar h nem kellek. Ami egyébként a fain személyes küldetéseknek köszönhető, ugyanis pl amikor az volt a küldi g ölj meg 2 artyt, hát annak sokszor igen gyors halál lett a vége.... Ez rendben is van h nem kelllek mert nem ütöm meg a szintet szerintük, de ha én 1887-el nem kellek akkor 1500 az miért elég?
Utoljára szerkesztette: Pongyi, 2015.02.17. 12:11:17
nekem GW tiger hozta, de nincs is más nagyobb artym
ez volt a meccs

tier 8as Lorraine 155el jött össze, retardált csapattársakat kaptam akik alig sebeztek, nem volt nehéz dolgom, de persze nyerni nem tudtunk és ugrott a másodlagos.

WoT: Nishizumi77

GW Panther. Ha ott megvan a 2000 sebzés -ami azért nem olyan nagy kihivás-, akkor jó eséllyel a másik feltétel is meglesz. 😊
patchaou
Valami rettenet hogy mit kibír az is-7 ha nem látják a hasát.... A lövéseket elbalfaszkodtam, mivel elszoktam ettől az ágyútól úgyhogy 517 sebzéssel és 7690 pattintott lövéssel csináltam meg a 10k-s küldit 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Stug IV SPG-15-jét mivel csináltátok?

Tudom más tényezők is közrejátszanak, csak kíváncsiságból.

angelus1991ster.blogspot.hu

112-t imádom, bár ahogy nézem ennek a tornya azért jóval gyengébb

Tudom, hogy működik az xp osztás, ezért is mérgelt fel már... 😄 Én nagyon ritkán lövök vele goldot, bőven elég a 200 pen általában. Ahogy mondtad így is drága fenntartani prémfiók nélkül. Nekem nem rombolja a statom sem, mert utolsó 56 csatámra 2800 wn8-am van vele, de ettől függetlenül nem tetszik a játékstílus, amit megkövetel (inkább td, mint med) és a hátam közepére sem kívánom a tankot. Amint meglesz az ász, adom is el 'csába. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

110 nekem csalódás a közelében sincs az IS3nak amiről kopizták....

Frontpáncélja gyenge, ágyújában nincs elrettentő erő, spaced armort se éreztem rajta.
Kínaiből nekem a T34-2 bejött, azt megtartottam. A T9es med megint csak átlagos joe nálam. Végiggrindelem azt eladom, nem úgy mint a T-54et, ami örökös garázshelyfoglaló.

Úgy látszik mást is bosszant az új hangár. De van rá egyszerű megoldás:

http://ftr.wot-news.com/2015/02/17/how-to-get-rid-of-the-wgl-hangar/#comments

Hát nagyon sok tankom van...bizonyos küldetésekre speciálisan azt a tankot használtam, amit jónak éreztem.

Med: főként cromwell (3 skilles legénység), magasabb tierben bc25, de volt olyan küldi, amihez vissza kellett vennem a t-54-t
Heavy: 50-100 (ez a legjobb), Maus, E-100, pattintóhoz VK45
Light: 13-90, ru251, bulldog, type64, Lttb (mondjuk megvan az összes hightier light, de ezeket használtam)
TD: WTe-100, e-25, su-122-54 (de pl a sebezd a 4x-t az életednek, azt a dickemaxxal csináltam meg, mert annak nagyon kevés a HP-ja)
elhiszem, csak nem nekem való 😄

Sherman0070
Milyen tankokkal csináltad a küldiket hogy ilyen hamar meglett?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

voivod32
Pedig, a Type T-34 iszonyat jó kis tank!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Újabb csata arty lő,kibassza a lövészt,a dj-t(fejhallgatós srác),az ágyút,lánctalp hp 50%.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.17. 11:07:32

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Egyre inkább érzem azt,hogy ennek a játéknak semmi köze nincs a tényleges tudáshoz.Csak is és kizárólag a szerencsén múlik minden.Én tuti nem születtem szerencsés csillagjegyben.eltalálok egy papír tankot(13-75) 248 pennel,annak is az ágyúját lövöm el,0 dmg-vel.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

nem tudom követted-e az elmúlt 1-1,5 hónap történéseit az AW-ben de volt pár teszt amit kitöltöttél akkor közelebb kerültél a lehetőséghez.

most is van egy(én tegnap délután csináltam meg este jött a behívó): ENROLL IN THE ALPHATEST

"a hülyék a másik oldalon vannak"

Mázlista disznó, nekem ez a jelenség az összes tankomnál fennáll.
És én még azt hittem,hogy az obj 263 egy noob mágnes td,hát akkor a T34 mi?Azt még elfogadnám ha 1-2 csata,de már napok óta csak félelmetesen noob csapatokat kapok.Még jó,hogy random.Csak akkor nyerek ha top sebző vagyok,úgy,hogy legalább kétszer annyit produkálok,mint a 2.Vicces.

Csak statpad, se ESL-re, se CW-re nem szokták vinni, vagy csak nagyon ritkán.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#ravasz1> Mindenki kapott, csak én nem? Ezért regisztráltam már oda lassan egy éve? Hát az Obsidian is tehet egy szívességet😛
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.17. 10:36:58
erre gondoltál:

Armored Warfare Team - Armored Warfare | You’re invited to the Alpha Test

CONGRATULATIONS!

You have been invited to participate in the Alpha Test for Armored Warfare –
a next generation MMO developed by Obsidian Entertainment!

The Alpha Test will begin on February 17th and end on February 23rd.
<#wave>

"a hülyék a másik oldalon vannak"

Az obj416-t viszonylag sok úgynevezett pro játékos használja, szigorúan arannyal. Azt hiszem ESL-re vagy CW-re vagy mire viszik, nem ismerem a klános részét a játéknak, olvastam valahol. A lényeg, hogy ászt gyakorlatilag csak full arannyal lehet elérni vagy tényleg egy nagyon nagyon szerencsés csatával, máshogy ezzel nem megy. Gondolom sniperkedtél vele, hogy nagy sebzésre kis xp-t adott, sajnos az így működik. Neked kell látni az ellenfelet, arra ad csak komoly xp-t és itt jön ugye az OBJ minden problémája, a lapos felépítés, nulla gun dep, nem is olyan könnyű ezzel olyan közelségből harcolni, ahonnan te magad rálátsz az ellenfélre, főleg ezeken a cső alakú meg dimbes dombos pályákon.

Nekem nem jött be annyira ez a tank, de az ágyúja tényleg kiemelkedő. Ami jobban zavar, hogy képes még egy megnyert csata után is kreditet veszteni (arany használat nélkül is!) prémium nélkül, ha több lövés is nem talált be vagy nem sebzett. K.rva költséges a fenntartása és akkor még nem beszéltünk az arany lőszerről, azzal meg horribilis veszteségeket tud összehozni.

A harmadik dolog, hogy nem vagyok statpadder típus, de ránézek azért, hogy melyik tank hogyan muzsikál és bár szerintem nem játszom vele csapnivalóan, mégis toronymagasan ezt a tankot mondja az elemző web oldal, mint amelyikkel rontom a statot. Toronymagasan van tudniillik az elvárt sebzés szintje a wn8-ban, a legtöbben csak rombolják vele a statot szerintem. Ráadásul mocskos sok grind kell ezzel a tankkal, a két tier9-t mire kifejleszti az ember, szóval szép kis stat romboló <#circling>

Mondjuk az mindent megért, amikor arannyal bever az ember vele bármit, ami szembe jön és olyankor a költségek és a szart stat része sem érdekel, mert fun célokra jó ez a tank.
Tono34
Jó kis tank az, nekem is bent parkol a garázsban, bár mostanában a küldik miatt nem használom túl sűrűn ( 2 csillag van rajta).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kishawer
<#buck>

Si vis pacem, para bellum.

Sztem a legjobb ha a tolakodót szépen előreengeded aztán amikor kijön a fedezékből beblokkolod.
Sztem sokkal nagyobb élmény mint jelentgetni, ennek legalább instant látod a hatását. A füstölgő jármű és a ragelő chat látványa földöntúli boldogságot eredményez.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.17. 09:00:47

popey8
Epic teams/players... -.-

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

csak a nerf előtt toltam vele, de én imádtam
IS 2 és T 34 1 miatt szerettem bele a kínai tankokba, pedig a Type T 34nél majdnem feladtam
112t is imádom, alig várom a 110et

Ja igen még valami, aki az object260-ra hajt kösse fel a gatyáját, itt már elég nehezek a küldetések. Igaz megcsináltam már 8 küldetést, de itt már vannak követelmények rendesen. Egy laza Top Gun simán lehet egy követelmény rész, vagy éppen 4-5000 sebzés 😄
T-55:

Mentem néhány karikát. Jó tank, érdemes megszerezni! Leo1 legénységét tökéletesen lehet húzni benne. Maga tank is jó, frontja szarabb egy 20-assal, mint a T-54, de még így is az egyik legjobb a medek között a tierjében. Torony az bika, ua, mint T-54 esetében. T-55nek gyengébb a motorja, de nem venni észre, mert jól pörög. Kisebb a végseb, és lassabban megy fel a hegyre. Az ágyú viszont brutál jó ezen, gyorsabban szűkül és pontosabb is, mint a T-54-en, sőt menet közben is pontosabb.

Összességében a T-54-et erősebbnek érzem az elmebeteg frontpáncélja miatt, de a T-55 szerintem tierje egyik legjobb medje, és jó vele játszani. Játékélményre legjobban a T-62A-ra hajaz, mind sebesség, mind ágyú terén, igaz az átütés jóval kisebb, de nagyon hasonlóan viselkedik a 2 tank.
az IS2 mekkora egy ótvaros foshalmaz te jó isten. Nem tudom a nerf előtt milyen volt de ez az ágyú rühelyes. 3x lőtt mellé 50m-en belül egy mecs alatt. Az ok h távolra használhatatlan de azért ez h szinte a pofámban van az ellen és mellé lő ez röhejes. És nem 1-2x hanem minden egyes körben megcsinálja minimum 1x.
Brutális DPM+camo, az az ágyú elég beteg tier8ban egye medre. Én megtartottam. Nekem a játékstílusa kicsit az e-25-re emlékeztet.
r=l

Arty meccsek: Ensk, Ensk, Ensk, Himmersdorf, Ensk, lol.
Ja nem, mert volt winter Himmersdorf is!!!!
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.16. 22:41:08