World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem HC klán, de egész jók az eredményeink. Egy-két kivételtől eltekintve főleg idősebb játékosok a tagok.
Jelenleg tarka_szarka néven futok. Ha bárki érdeklődik, szeretettel várjuk.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Mint mondtam korábban, az assault/encounter pályák koncentráltabbá teszik a tankcsoportosulásokat egyes esetekben. Így volt ez Siegfried line esetében is, aminél már jól indult, hogy egy dombról lefelé/eltávolodó Cromwellt telibekaptam ahogy mozgott előre. A végére 2050 dmg körül lett, éppenhogy.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.17. 13:07:29
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
angelus1991ster.blogspot.hu
link
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Saor Alba
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Mióta van az IM, meg előtte a wz111 küldetések (ahol frag-et kellett produkálnom nem sebzést, mert már rohadtul untam és be akartam fejezni) nekem is esett kb 100-at a wn8, de nagyjából lesz.rom, azt meg főleg ha valamelyik klán esetleg emiatt ne venne fel <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.02.17. 12:32:32
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.02.17. 12:26:43
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: Pongyi, 2015.02.17. 12:11:17
ez volt a meccs
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tudom más tényezők is közrejátszanak, csak kíváncsiságból.
angelus1991ster.blogspot.hu
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Frontpáncélja gyenge, ágyújában nincs elrettentő erő, spaced armort se éreztem rajta.
Kínaiből nekem a T34-2 bejött, azt megtartottam. A T9es med megint csak átlagos joe nálam. Végiggrindelem azt eladom, nem úgy mint a T-54et, ami örökös garázshelyfoglaló.
http://ftr.wot-news.com/2015/02/17/how-to-get-rid-of-the-wgl-hangar/#comments
Med: főként cromwell (3 skilles legénység), magasabb tierben bc25, de volt olyan küldi, amihez vissza kellett vennem a t-54-t
Heavy: 50-100 (ez a legjobb), Maus, E-100, pattintóhoz VK45
Light: 13-90, ru251, bulldog, type64, Lttb (mondjuk megvan az összes hightier light, de ezeket használtam)
TD: WTe-100, e-25, su-122-54 (de pl a sebezd a 4x-t az életednek, azt a dickemaxxal csináltam meg, mert annak nagyon kevés a HP-ja)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.17. 11:07:32
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
most is van egy(én tegnap délután csináltam meg este jött a behívó): ENROLL IN THE ALPHATEST
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.17. 10:36:58
Armored Warfare Team - Armored Warfare | You’re invited to the Alpha Test
CONGRATULATIONS!
You have been invited to participate in the Alpha Test for Armored Warfare –
a next generation MMO developed by Obsidian Entertainment!
The Alpha Test will begin on February 17th and end on February 23rd.
<#wave>#wave>
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Nekem nem jött be annyira ez a tank, de az ágyúja tényleg kiemelkedő. Ami jobban zavar, hogy képes még egy megnyert csata után is kreditet veszteni (arany használat nélkül is!) prémium nélkül, ha több lövés is nem talált be vagy nem sebzett. K.rva költséges a fenntartása és akkor még nem beszéltünk az arany lőszerről, azzal meg horribilis veszteségeket tud összehozni.
A harmadik dolog, hogy nem vagyok statpadder típus, de ránézek azért, hogy melyik tank hogyan muzsikál és bár szerintem nem játszom vele csapnivalóan, mégis toronymagasan ezt a tankot mondja az elemző web oldal, mint amelyikkel rontom a statot. Toronymagasan van tudniillik az elvárt sebzés szintje a wn8-ban, a legtöbben csak rombolják vele a statot szerintem. Ráadásul mocskos sok grind kell ezzel a tankkal, a két tier9-t mire kifejleszti az ember, szóval szép kis stat romboló <#circling>#circling>
Mondjuk az mindent megért, amikor arannyal bever az ember vele bármit, ami szembe jön és olyankor a költségek és a szart stat része sem érdekel, mert fun célokra jó ez a tank.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sztem sokkal nagyobb élmény mint jelentgetni, ennek legalább instant látod a hatását. A füstölgő jármű és a ragelő chat látványa földöntúli boldogságot eredményez.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.17. 09:00:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
IS 2 és T 34 1 miatt szerettem bele a kínai tankokba, pedig a Type T 34nél majdnem feladtam
112t is imádom, alig várom a 110et
Mentem néhány karikát. Jó tank, érdemes megszerezni! Leo1 legénységét tökéletesen lehet húzni benne. Maga tank is jó, frontja szarabb egy 20-assal, mint a T-54, de még így is az egyik legjobb a medek között a tierjében. Torony az bika, ua, mint T-54 esetében. T-55nek gyengébb a motorja, de nem venni észre, mert jól pörög. Kisebb a végseb, és lassabban megy fel a hegyre. Az ágyú viszont brutál jó ezen, gyorsabban szűkül és pontosabb is, mint a T-54-en, sőt menet közben is pontosabb.
Összességében a T-54-et erősebbnek érzem az elmebeteg frontpáncélja miatt, de a T-55 szerintem tierje egyik legjobb medje, és jó vele játszani. Játékélményre legjobban a T-62A-ra hajaz, mind sebesség, mind ágyú terén, igaz az átütés jóval kisebb, de nagyon hasonlóan viselkedik a 2 tank.
Ja nem, mert volt winter Himmersdorf is!!!!
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.16. 22:41:08