418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Elég sok accounton játszottam már, olyanon is aminek a gazdája havonta 40-50k forintot simán beletolt a játékba. Szép lila volt a stat is, viszont ugyanúgy bánt vele a mm mint bármilyen más accounttal.
  • yossarianHUN
    Meg van még V-Power Racing gepárdvér, de azt Afrikából kell importálni, és aranyárban mérik. Attól a tankjaid végsebessége és gyorsulása is megugrik. A KV-5 duplaszaltóval katapultálja fel magát Cliffen a világítótoronyhoz.
  • yossarianHUN
    A csirkevér csak 5%-ot ad. Az modern, ólommentes szűzvér már 10-et ad.
  • Pales27
    a lámatej nálam is bevált
  • Tessellia
    Régen még csirkevért kellett.. Akkor váltanom kéne mert elavult a módszer amit használok?
  • yossarianHUN
    Nekem azt mondták, hogy nem pénzt kell beletenni, hanem szűzvért, és frissen fejt lámatejet. Próbáld meg, garantált az instant +10% WR.
  • walert
    A fizetőseknek kedvezne ezt megértem, hiszen fizettek a játékért és ezt ösztönözni kell, hogy dobjon bele lóvét. Csak az a baj, hogy pár klántársam is tett bele pénzt, aztán nincsen 46%-nál nagyobb winratejük tier 9-10 egyik tankjuknak sem pl...

Mit lehet erről tudni? Mennyit kell bele tenni, hogy normális MM-et kapj ? Nekem sok prém tankom van, de nincs prém fiókom, mert nem húzok kb 1 éve semmit és elég a 20 milla kreditem
  • yossarianHUN
    Pajtás, a jeti is közszájon forog:)
  • walert
    Hát. Pont az érdekelne, hogy ezt hol lehet olvasni ? Storm, Overlord vagy SerB blogjába vagy máshol ? Random csatában lilák beírtak, hogy már elismerte a WG, hogy a noobok, ha X,Y statnál rosszabbad van, kedvező MM-et kapsz, hogy élvezetes legyen a játék és a klánban is azt mondják a társak, hogy ezt a WG elismerte, bár hozzáteszik, hogy a lilák is jobb MM-et kapnak, nem tudja miért.

Közszájon forog és az érdekel, honnan származik ?

Láttam anno fizetős unicum Kajzoot is olyan MM-ben, hogy top tier volt (X), úgy hogy csak kisebb tierek voltak. Én ilyen MM-et sosem kaptam
  • Plata
    Gondolkozz,vajon miért,a lilák prém accountal játszanak és arany lőszerrel,vagyis fizetnek a játékért.Vagyis a fizetősnek kedvezni kell hogy élvezze is.
  • yossarianHUN
    Ezt hol olvastad? Mert nettó marhaság.
  • walert
    Hallottam, írta a Wargaming, hogy a jók (lilák) és rosszak (pirosak) jobb MM-et kapnak a többitől. Elvileg a legrosszabb a narancs és citrom MM-je. Nem olvastam semmi hivatalosat erről, hol lehetne olvasni?

Miért van ez? Elvileg megértem, hogy a bénáknak élvezetetes legyen a játék, de a proknak miért kell kedvezni amúgyis?
  • András77
    ok, kösz a segítséget
  • DasIsFuck
    küld neki, messze a legjobb a kategóriában.
  • Antimat
    Szerintem te tévedésben élsz.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem bocsánatosabb, sőt

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.09.10. 17:44:33
  • ximix #361207
    Ha más nem max neki elküldöd
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.10. 16:22:34
  • András77
    Tudom, hogy artyval menni csak egy fokkal bocsánatosabb bűn, mint egy betörés vagy kocsilopás, de az IM miatt ki akarom fejleszteni a CGC-t, úgyhogy muszáj a napi szorzót levennem róla. Lövök egy rohanó fcm-re és egy addig rejtőzködő dicker max-ot szedtem ki, nem is értettem a szituációt először, utána jöttem rá, hogy mi történt és jót röhögtem.

Nem tudjátok, hogy van ez az rng videó, ha még csinálja vki, hogy lehet oda beküldeni?

Szerencsés találat
  • ROMOTO
    Amikor kihúztam a t34 prémet megfogadtam hogy soha többet nem grindelek semmi akció kedvéért. A t29 és t32 vel azóta is possztraumatikus viszonyban vagyok. Inkább megveszem ha kell valami.
  • Angelus1991ster
    T95E2 ugyanezt tudja. AZt 1,5-2 ezer csata alatt ingyen is megszerezheted.
  • ROMOTO
    Nézegettem pár 59 Patton gameplayt, úgy néz ki hogy a wg összehozta az eddigi legótvarabb prém 8 ast.
  • bornofakone
    e4 tornyos TD...nincs annak rá szüksége, örüljön a toronynak, meg a jobb sebességének meg a 750-s alfának :D
  • R3nton
    jó lenne...
  • R3nton
    Na akkor kipróbálom majd, bár én szekptikus vagyok, alul mindenki át fogja lőni...
  • Maala
    Kérdés, hogy az E4 meg fogja-e kapni ugyanezt a frontot. :) For balance reasons.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.09.10. 08:16:06
  • ROMOTO
    Más ligában játszol én 8 lövésből szedtem össze azzal a puttyogtatóval, nem égéstermékből lett.
    Egyébként dupla mázli, mert még ahogy nézem lepattintottad az uccsó lövését ahogy kell
  • ximix #361197
    Eredetileg itt jönnének képbe az artyk amikor egy ilyen igazán jól páncélozott masina közeledik feléd, és erről jutott eszembe, hogy régen amikor még nagyobb tier különbség volt a csatákban és nem voltak nagy artyk talán ezért volt jobb a játék, mert ha a végén az ellenségnél csak egy nagy tier-ü heavy maradt nálunk meg egy kicsi vasak akkor rá voltál utalva az arty segítségére na meg a HE csipkedésre. Most meg a gold és a tier csökkentés az ilyen helyzeteket lecsökkenti és mondhatni fölöslegessé teszi az atry-kat.
  • joe662
    Pedig ez már szép teljesítmény,grat!
    Tartom,és emelek 2vel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Itt mindketten tudtuk,hogy hol másik,ha 1 másodperccel előbb kapom a lag-t akkor ö nyer
    Csak erős idegzetűeknek
    [spoiler]

[/spoiler]
  • ROMOTO
    ezt a 7 crittet azért még berakom

• ROMOTO
    Nem hatotta meg a 3k feletti sebzés és a 1.5k spotsebzés hogy dobjon egy nyomoronc ászt
  • Antimat
    Ja, az lehet.
    Köszi!
  • Nirz
    azért ez már fura ma is himmelsdorf meg ruinberg 80%ban....
  • Angelus1991ster
    Szórakozás neki mást felidegesíteni azzal, hogy nem képes a minimapra ránézni.
    De az is valószínű, hogy az interface is kikapcsolva van az ilyeneknél, sőt az ilyen hardkór játékosnak még monitorra sincs szüksége.
  • lexlutor
    szerintem semmivel nem lenne jobb a felhozatal, akarmilyen tutorialt is irhatnak.
    ugyis leszarja az eredmenyt, hiszen csak "szorakozasbol" jatszik, ahhoz meg nem kell semmit a jatekba fektetni. miert pont egy tutorialhoz venne a faradsagot, ha 10-20-30k meccs alatt sem vette, h menetkozben egy aprocska tudas is rargadjon??

amugy meg mi a francnak tanulna a jatekban, hiszen seggelessel bmilyen tankot elerhet, csak ido kerdese. ennyi.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.09. 20:41:16
  • davidbog
    Gondoltam letriplázom a T110E5-öt. Meglepetésként ért, hogy tier 10 TD-k pattantak a homlokpáncéljáról és nehezen lőtték át a parancsnoki kupolát is. Megnézem Tank Inspectorban mennyit változott a páncélja a HD verziónál. Hát szemből, a lövegcső magasságából elég durva lett. Eleve más lett a torony elejének a geometriája, ezért a lövegpajzs melett két oldalt a 240-250 mm effektív védelmű sávok eltűntek, ott most auto-bounce és 340-370 mm védelme van. A parancsnoki kupola a leggyengébb részén is 200 mm effektív védelmű, ez kb 2-3 pixelnyi felület, ahol szemből látszik a 114 mm vastag oldalpáncél. A felület 85%-a 240+ mm védelmű.
    A test is jókora buffot kapott. A homlokpáncél két lámpa közt is 300 mm védelmű, korábban itt csak 250 mm volt. A homlokpáncél a lámpák külső szélétől kicsit srégen lefelé a leggyengébb ott 270 mm a védelme, de ez is borzasztóan kicsi felület. Illetve a homlokpáncél és a teknő frontjának a találkozásánál, tehát az orrnál is 275 mm effektív védelmű.
    A teknő elejének a középen most minimum 220 mm védelmű, korábban 180 mm volt. A torziós rugók becsatlakozásánál, tehát legalul és a legszélén most 185 mm védelmű, korábban 140 mm körül volt, de ez se nagy felület.
    Mivel elliptikus az orra beforgatással nem igazán nyer plusz védelmet, sőt beforgatásnál a láncfeszítő görgő előtt/felett 180-210 mm-re csökkenhet a védelme attól függően mennyire van beforgatva és pontosan hol találják el. A teknő védelme beforgatás hatására plusz védelmet szerez, mint ahogy már megszokhattuk egy egészen kicsi felületen az első torziós rugó környékén 190-220 mm-es védelme lesz a gyenge pontnak, a beforgatás szögétől függően.
    Hasonlóan az IS-7-hez ezt se igazán ajánlatos forgatni. Jobb szembe állni (ha a teknő takarva van akkor meg pláne) annak ellnére, hogy elég kicsi felület lesz sebezhető ellentétben az IS-7-el, aminek gyakorlatilag az egész orra lecsökken ~220 mm effektív védelműre.
    Ezek az értékek AP lövedékre vonatkoznak. A döntöttebb helyeken (tulajdonképpen a kupola és az orr kivételével mindenhol) APCR-re még 10-15 mm-el, HEAT-ra pedig 20-30 mm-el is jobb lehet.

Nagyon erős lett ez a T110E5, ilyen frontális páncélzat mellé kap egy a haevyk közt kiváló DPM-ű, célzásidejű löveget, és elég jó mozgékonyságot, fordulékonyságot. Igazából nem nagyon tudom miért érné meg más tier 10 heavyvel játszani. :D
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.09.09. 20:38:08
  • Angelus1991ster
    Kérlek szépen ez a tömegember és a neoprimitivizmus kora. WoT-on belül kicsiben megtekinthetjük ezt a folyamatot. Tömegember a WoT-ban a 10 ezer csatánál többet játszó vérvörös segghülye. Amikor a csapat fele nekiáll teljesen fölöslegesen foglalni a bázist, akkor felforr az agyvizem. Mintha csak a Z világháború jeleneteit látnám, ahol csak úgy ömlenek , hullámoznak a zombik.

De ez az egész annak is köszönhető ,hogy normális többlépcsős tutorial-t eddig sem voltak képesek megírni a wg-sek. Semmi spotolás megtanítás. Rendes med használat.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.09. 20:24:37
  • Kronos79
    Ma fizetnek valamit a döntetlenre, vagy a foglalásra? Küldiknél nem látom, azért kérdem. 16 csatából két döntetlen nem nagyon volt mostanában. Persze volt még 3 olyan csata, ahol az ellenfél befoglalt encounterben 5-5-ös állásnál. Csak úgy ömlött az xp mindkét csapatnak.
  • Angelus1991ster
    Új módok fogyócikke valószínűleg.
  • Antimat
    Tank Inspectorba nézte valaki a tüzérségi támogatás nevű fogyócikket? Ez mi lesz?
  • Sunsetjoy
    Off a Siegfried line-ra, nem WOT.
  • Nirz
    hát egyenlőre nem történt meg,újra fanatikus lettem :D