19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Joke1RS #17370 Énitt olvastam a hozzászólásoknál, hogy a TCR-hez augusztusban csináltak dx11 világítást. Ha jól sejtem, az xfactor ligások konvertálták, és fejlesztgetik. Lehet, hogy segítenének.
xfactor
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2018.01.30. 20:47:24 -
Adebayor #17369 oké :) -
Szia. Most azt gondolom, hogy leszarom :D Elégé felbasz hogy nincs egy normális inspekció hogy kéne pl a lámpákat megcsinálni :D -
Adebayor #17367 Üdv.
Emerico, a WTCC modotok frissítve lesz esetleg dx11-re?
Vagy rosszul tudom, hogy csak dx9-es? -
mumus70 #17366 -
Ettől féltem, hogy képesek újra ezt a használhatatlan doksik kiadni -
Betyarkoro #17364 https://www.studio-397.com/2018/01/rf2-physics-calculator/ -
Betyarkoro #17363 Lehet nekik van vmi belső statisztika amiből látják hogy nem a mod az ami húzza a játékot. Kitudja.
Meg az is lehet hogy azért ennyire leszarom üzemmódba mennek mert már az elején látták hogy 1 év alatt nem sok mindent tudnak elérni. Viszont ezt nyilván nem akarták nyilván kimondani. :D
Hiszen mikor színre léptek akkor is sokan leírták hogy mennyi bajuk van a moddolással. Igazából érdemi cucc ezügyben nem történt tegnapelőttig. :/ -
Szerintem pont a lényege mellett ment most el a Studio397, hogy ez egy könnyen modolható játék volt, jó fizikai engine-el.
Most már borzalmasan nehéz modolni (rF1-hez képest), és a gyári kontent meg elég érdektelen, azaz nem költenek rendesen a licenszekre. -
Betyarkoro #17361 A remény hal meg utoljára. D: -
GeriDoc #17360 Pedig alapvetően minden meg van benne, amiért az emberek sírni szoktak. Jól néz ki, van éjszaka, van eső, és mégsem használják többen. Valószínű nem ez a lényege egy ilyennek, hanem a közösség. Szerintem a legjobb megoldás, ha fejlesztő szinten "rendeznek" versenyeket, edzéseket, esetleg bajnokságokat. Mert akkor ott bárki tud menni. Az iR gyakorlatilag ezzel az egy dolgával visz mindent. Most a RR-osok is próbálkoznak, kíváncsi leszek. De ez a ligázás, meg ki tudja milyen össze-vissza szerverek...... nincs összefogva a jó nép.
-
A keszitok oldalarol maradt minden, vannak hirek, kummunikacio, frissitesek.
Inkabb a user-ek oldalarol csokkent a hype.
Sokan azt hittek, majd csodat tesznek az rF2-vel: lesz szuper gyors DX11/VR, olyan latvannyal mint mashol; lesznek 5-10EUR-os DLC-k, AC-szeru brutal mennyiseggel es tartalommal (vagy vannak aki ezt ingyen gondoltak:D); vagy hirtelen extra nepszeru lesz es mindenki ide vandorol.
Ezek a fejlesztesek a "valodi" rF2 felhasznaloknak keszulnek. Aki a programok kozott "csapong" (AC, CARS, iR, F1, AMS stb.) annak ugy sem lesz semmi jo, foleg nem az rF2:) Ebbol nem lehet AC/CARS-t faragni.Meg ha hirtelen olyan gyors, szep es tartalmas lenne mint az AC/CARS, akkor sem nyomulnanak ide az emberek. -
Adebayor #17358 Nekem is ez volt az érzésem néha. De ez csak egy illúzió :D Úgy tűnt, hogy a roadmap-ek nem jönnek olyan hamar. De ránéztem az oldalukra, és ez nem igaz. Mindig is kb ugyan úgy jöttek.
Discordot pár hete kezdtem el jobban nézegetni, és ott tényleg megy az eszmecsere az adminokkal is. -
Joex22 #17357 Miből érzed azt, hogy visszavettek a kommunikációból?
Discord-on ugyanúgy válaszolgatnak, mint eddig, és olykor-olykor elhangzik 1-2 érdekesebb infó, roadmap-ek is ugyanúgy jöttek (lassan várható a januári). -
Jess0 #17356 Ac brands hatch conversion updated to dx11.
But we have problem with a transparent tree. Anyone could help us?
http://www.internationalsimracing.com/forum/index.php?topic=3873.0 -
bottleopener #17355 Csak én érzem úgy hogy a hypetrainnek az rF2 körül vége? :D
Lassan, csendben csordogálnak a dolgok, és visszavettek a kommunikációból.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2018.01.23. 21:31:05 -
Hellboy76 #17354 

Jó részletes, képekkel meg leírással.
Nem olyan szöveges doksi, mint a korábbi, amit csak az értett, aki már tudta mit, hogyan kell csinálni.
Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2018.01.22. 14:08:07 -
Joex22 #17353 https://docs.studio-397.com/developers-guide/
"Eső dokumentáció" autókra és pályákra egyaránt. -
Betyarkoro #17352 FYI, we just released updated versions of two more tracks, adding proper rain effects to them: Atlanta Motorsports Park and Palm Beach. -
Valaki nem tud Ford GTE-t rfactor2 -be? -
Valaki nem tud Ford GTE-t rfactor2 -be? -
Betyarkoro #17349
Steam Build ID 2445683 has just been released. It addresses the following issues:
- Fixed undercar ambient shadows showing on non-visible cars.
- Fixed undercar ambient shadow glitch on some tracks.
- Fixed rare case of abnormally low FPS on some third party WIP content.
- Removed undercar ambient shadows in rear view mirrors when car is not rendered.
Content Updates (Workshop)
Marussia v1.94
- Rain Effects added
Radical GT3 v1.997
- Corrected slick tires referring to wrong compound
- Added labels for Soft/Medium/Hard/Wet.
Formula FISI v1.68
- Slightly more accurate inertia in unsprung components.
- Add onboard engine braking maps.
- Slightly softened chassis flex (in bending and yaw stiffness).
- Stop rotating pushrod joints with camber.
- Improved aero force sub-body distribution.
- Tweaked aerodynamic performance.
- Slight adjustment to driveline efficiency. -
Betyarkoro #17348 http://virtualxperience.net/
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2018.01.19. 09:20:37 -
Adebayor #17347 off: autmobilistába jártas esetleg valaki itt? van hozzá hotlaps? -
Srác csinálgat DX11 pályákat csak nem veri nagy dobra -
Betyarkoro #17345 16/01/2018
Steam Build ID 2441875
Dedicated server SteamCMD Build ID 2441877
- Fixed Dedicated server CPU usage
@everyone --->>>> Important Note: Please make sure and update your SteamCMD Dedicated server by running the command again in terminal -
Betyarkoro #17344 15/01/2018
Steam Build ID 2438696
-Dedicated server SteamCMD Build ID 2438698
-Fixed join lag in multiplayer.
-Updated language files (to avoid crashing when the LSI screen was active).
-Fixed wipers on/off in replay.
-Fixed rain in cockpit in MP sessions.
-Fixed V-sync software with 'custom resolution' (Config_DX11.ini).
-Fixed TCP Matchmaker error message in the dedicated server UI.
-Added an all new ambient undercar shadow: more stable, reliable, and clearly visible even at night. The shadows can no longer clip through the ground, nor are they visible on the ground below a bridge when a car drives over that bridge. This new tech requires no intervention from content creators. We automatically remove the current undercar art and replace it with the new system. On subsequent updates, content creators can remove the old artwork.
Important Note: Please make sure and update your SteamCMD Dedicated server by running the command again in terminal -
Betyarkoro #17343 Radical RXC Turbo GT3 version 1.995 where we corrected the slick tyres
Radical SR3-RSX version 1.96 where we added the newest CPM tyres and corrected the lateral center of gravity.
Dallara DW12 2014 - version 1.998 where we corrected a texture mapping issue.
Nissan GT500 2013 - version 1.96 update for rain effects.
Silverstone version 1.86. Fixed rain not hitting the ground from the main straight to turn 2.
Portugal version 2.28 which also got the rain treatment.
Marcel:
I can tell you that I am packaging the new HUD for internal testing after doing these updates, so that should not be long.
Skins I think we will announce the winner this week, I'm not quite sure.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2018.01.15. 21:35:47 -
Joex22 #17342 Amúgy a nagy népszerűségnek/népszerűtlenségnek örvendő Enduracers Flat6 felfrissült, és annak is meg van már csinálva a szélvédője rendesen. -
Joex22 #17341 Meg más is, de tuti van a gyáriak között, ami még nincs, és lehet, hogy az is köztük van, amivel próbálta.
Ha nincs GT3 pakkod, akkor a Megane Trophy-val kísérletezz, arra tuti meg van csinálva. -
A GT3 pack van megcsinálva -
Regebben volt szo arrol. hogy valahova mengeget toltoget valamit a jatek fu alatt, az hol van pontosan ? -
Nézd meg a Raindrops és a Road Reflection-re vonatkozó beállításokat amiket korábban nekem is tanácsoltak. -
mumus70 #17337 -
Kaptam egy Simco mailt, dx9-dx11 átállás. Megcsináltam, de nem nagyon vettem észre mélység élességet, meg esőcseppet. Gyári pályán gyári Nissan Super GT-vel. Valamit még állítgatnom kellene külön a grafikán? Amúgy pl az árnyék szebb lett, szóval valami van. -
ide nagyjából mindent felraknak. próbálgatni kell. van olyan ami nincs is előkészítve dx11-re, mégis jó
-
Adebayor #17334 Sziasztok.
itt a DX11-es pályák mennyire frissek? (a mega-s linken) -
Jess0 #17333 hi guys. any chance of rf2 conversion of this great imola 1972 ac track? https://actrackrebootproject.wixsite.com/ac-track-re-boot -
Jess0 #17332 F1 1986 Brabham BT55 released! http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1258805397
Utoljára szerkesztette: Jess0, 2018.01.05. 23:27:07 -
Betyarkoro #17331 SHQM HUD
Egy új hud mod ami támogatja az új cuccokat a legújabb verzióban mint pl a delta best.