19779
  • Joke1RS
    Milyen konfigod van? Nálam ugyanis még mindig lassabb a dx11. Most teszteltem gyári mod gyári pálya 20 autó verseny:
    dx9 Min, Max, Avg 61, 94, 83.500,
    dx11 Min, Max, Avg 52, 83, 63.333
    Az én konfigom: 6magos proci 4200mhz, 8giga ram, r9 270x 2giga dx11 vga

• Adebayor
    Azért lehetséges, mert gondolom dx11-es kártyád van. vagy nagyobb. És jobban ki tudja használni a játék a kártyát.
    dx9 az már őskövület kb.
  • Florian_Boss
    Nem grafikai szépségre gondoltam, hanem fps-re. 11-ben több az fps, mint 9-ben
  • Adebayor
    A trackIR plugin mire hivatott?
  • Adebayor
    Azért fut szebben dx11-ben mert az egy jóval fejlettebb technika.

A DX9-re visszaállás a bétáknál lehetséges.(szerintem azért írja a kolega) De ettől függetlenül a dx9 az nem béta. Az a régi játék, mondhatjuk így.
    A dx11 pedig a jövő :) Azt fejlesztik folyamatosan.
  • formula1996
    Mar nuncsen beta. Mire gondolsz?:D
  • Florian_Boss
    Mitől van az, hogy dx11be szebben fut a játék, mint dx 9ben? (gondolom mert béta, nincs optimalizálva)
  • zolee145
    BÚÉK!
  • Joex22
    Boldog új évet az SG-s rF2 közösség minden tagjának!
  • Florian_Boss
    Köszönöm, Adebayor
  • Adebayor
    steam-be rF2-re jobb klikk, tulajdonságok. Béták, és választd ki a 1109 dx9-et.
  • tbazsi95
  • Florian_Boss
    Hol tudom dx9-re állítani 11-ről?
  • Joex22
    Elvileg DX11-es laser-scan (AC) Nord.
  • Betyarkoro
    Return of the development blog, point-based accelerations for TGM (QSA) analysis.

• Betyarkoro
    De tartalmazott. Csak nem akarod tudomásul venni.

Így leírom máshogy: Nincsennek online public szerverek ha mégis van üres. Becsatlakozol lehet lesz 1-2 ember negyed órán belül.

A többi amit leírtam meg gyakorlatilag tény az akción kívül. De Marcel mondta a summer salet szal.
    Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.12.25. 18:19:04
  • Joex22
    Ez a te véleményed, és a kérdésemre még nyomokban sem tartalmazott választ.
  • Betyarkoro
    Szerintem szard le.

Formula-e és a hozzá tartozó pálya amúgy is félkész. GT3 pakkban meg 15 euróért kapsz pár mclaren skint a többihez meg kapsz 1-et. Nyilvánvalóan ez is fél kész. Meg a DX11 build is félkész. Meg a radical meg zandvoort is fékész. :D

2 dlc-től nem lett hirtelen public király a játék.

Nyári vásáron szerintem 50% akcióban lesz össze rakva a 2 bundle de még lehet 75%-ig is lemegy tekintve hogy formula-e már gyakorlatilag 50%-on van.

Remélhetőleg addigra (ugye ez megint 6 hónap várakozás) megoldják hogy a DX11 ne hasson félkésznek meg talán az UI/HUD és az új multiplayer rendszer is elkészül.
  • Joex22
    Online vannak értelmes Formula-E / GT3 szerverek? Most a kettő együtt akciósan kapható, de ha nincs lehetőség online értelmesen használni, kb. feleslegesen venném meg.
    (Formula-E AI nem spórol, GT3-ra meg van más)
  • GeriDoc
    Nekem is így írja ki steamen, jó az. Milyen autóval próbáltad? Nincs még mind kész. A modok meg ugyebár egyáltalán.
  • Danecay
    A könyvtárakat már akkor kitöröltem amikor telepítette a frissítést, a grafikát majd megnézem, ahhoz még nem nyúltam.
  • Betyarkoro
    Már nem kell h bétába legyél. Azért vagy "Egyik Sem"-ben mert kitörölték azt az openbéta ágat. És az az ág került ki mint fő verzió.

Korábban írtam hogy ki kell törölni 2 könyvtárat próbáld meg azt. Meg húzd feljebb a grafikát. Pl a raindrops-nak biztos h be kell h legyen kapcsolva meg a road reflectionnak is.
  • Danecay
    Még mindig BETA állapotot kellene jelezni a STEAM-nek a játékoknál, vagyis a v1109-t? Azért kérdezem mert valamelyik nap frissített valamit az rFactor2, gondoltam a mostani dolgokat töltötte le, de nálam nincs semmilyen szélvédő eső effekt és valamiért a BÉTÁK fülön az "EGYIK SEM - Kijelentkezés mindegyikből" van beállítva annak ellenére, hogy én korábban DX11-re állítottam, valamint a játékok között is csak simán rFactor2-ként jelenik meg míg korábban írta a béta verziószámát is. Létezik, hogy magától visszaállt DX9-re valamiért?
  • lac coo
    Át kell ulni az ottani Clioba ez utan es kiderul mennyire igaz ! ;))
  • Betyarkoro
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerintem a cars 2 bitang jó lett.

Kíváncsi vagyok hogy mennyi igaz abból amit az ottani főnök hablatyol.

Konkrétan erre gondolok: http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?57769-Holy-s-THE-DEMO-IS-AMAZING!!!&p=1434455&viewfull=1#post1434455

• Alexease
    De latvanyos "neveket" szedtek ossze az ISI engine kornyekerol. Csak lehet mar keson, es a "komolyabb" modderek vagy tartalom keszitok mar az R3E/CARS2-on dolgoznak. Meg itt az engine-en kellene sokat faragni, ami meg az SMS-nek sem 1-2 ev volt, pedig voltak giga bevetelek boven (itt lenyegeben semmi).
  • Alexease
    Ha Niels-re (H.) gondolsz, nagy meglepetes nincs. Eleve az S397 (legalabbis az alapja, Offermans es a programozok) "csinalta/segitette" a GSC/AMS programokat, onnan "jott az otlet" az rF2 atvetelere es a sajat studiora (S397). Az AMS-nek az utolso update-je van/lesz, Niels valszeg ide is besegit. De ezek nagyresze kulsos/modder meg az ismertebb nevu es/vagy volt ISI-s Wheatly, Camp, Juliano, Borda, Duhan, Eliott stb. Huttu sem valoszinu hogy napi 8-ban ezt tolja, max neha kiprobalja es elmondja mi van:D
  • formula1996
    Nalam formula2ben latszik a plexin az eso ugyanugy mint zartkasztnis auto ablakan.
  • tonio2006
    Ales Ogrinc az URD-s modok készítője. Alfons Schurek ismertebb neve Fonsecker.
  • Betyarkoro
    Hát az S397-es lista után van egy ISI lista is. Én úgy gondolom S397-en azok vannak akik épp jelenleg munkálkodnak a játékon. Azt eddig is tudtuk hogy S397-hez csatlakoztak ISI emberek.

Igazából én itt egy úriember nevére lettem figyelmes aki a reizánál ügyködött eddig. Niels Heusinkveld. És azért írtam hogy lehet találgatni vajon mit ügyködik a játékon.

Mellékesen az is érdekes hogy megszaporodott a létszám.
  • Danecay
    Lehet én értem félre, de gondolom azért vannak jelen az eredeti rF2 nevei a Studio 397-es korszak névsorában mert egy átvett project-ről van szó ahol illik megemlíteni azért az eredeti alkotókat is hiszen a tényleges fejlesztői munkát nem a Studio 397 hanem az ISI követte el, a Studio 397 csak "barkácsolja" a játékot. Mondjuk én nem merülök el ilyen mélységekig egy-egy játékban, hogy mi a nevük a fejlesztőknek, úgyhogy lehet én értem félre a felvetést. Az rFactorból nekem Gjon Camaj neve ugrik be, de ezt is úgy gugliztam ki, hogy írják :) az utóbbi időben pedig a Tim Wheatley nevű úriemberé :D
  • Betyarkoro
    Nah lehet konspirálni.
    Régen:

Most:

AMS fizikus átigazolt sutyiban? :D
  • Alexease
    A kikapcsolas nem porcica problema, egyszeruen 2006-os a tapegyseg, memoria stb. :)
    Igy nem is velemenyezem a dolgokat; de teny, hogy a tobbiekhez kepest fps-ben es latanyban is elmarad (amit igy parositva [nem szep de legalabb lassu] furcsan adja ki magat:D).
  • lac coo
    Nem tudom, de ennek így semmi értelme ....
    Azért annyira nem acélos ez a látványvilág, hogy 20 alatt fps-eket lássak :DD
  • Betyarkoro
    Nem csak nálad... mindenkinek. Aki azt mondja h nem állítom h hazudik.

És az a legszomorúbb hogy discordon meg kb ünneplik hogy tönkre teszik az egész játékot.

Tegnapi kedvencem az volt mikor marcel beírta hogy a VR nagy fókuszban van. Gyerek 1080ti SLI VEL meg VR headsettel beírta hogy szar az egész.

A másik amikor a fórumon kijelentette az egyik hogy 2018 standardra kell fejleszteni a gépet.

Am meg ha komolyan lekapcsol a gép akkor bontsd ki a házat és fújd ki a port belőle. Kompresszor ha nincs porszívó.
  • Alexease
    Nalam game over van:D
    Alapbol regi es szar a gepem, jatekokban full DH-ban azonnal kikapcsol, de kisebb felbontason minden megy, high kornyeki beallitasokkal. Pl. CARS2 "sok" AI, idojaras, verseny, ~60fps, hasznalhato. Meg minden mas program (iR, AMS, R3E, AC stb.).
    Most az rF2 esoben, EGYEDUL, ugy leterheli a gepet (vagy valami), hogy nem csak belassul, hanem mar ez kikapcsolja a gepet:D
  • Hellboy76
    Rendben, hogy ez a szélvédő dolog most jött ablaktörővel együtt, de a forma autóknál mi újság?
    Oda is kellene valami cseppesedés, mert látni, hogy esik de amúgy meg tiszta a plexi.
    Ugyanez igaz a külső kamerákra is, motorháztető, lökhárító nézetek.
  • lac coo
    szélvédőt leszámítva régen se volt rosszabb ez, illetve a mostani se sokkal jobb ,cserébe nekem értékelhetetlen az fps ...

2014 :

• Betyarkoro
    Hát első körben: CBash és Shaders könyvtárat ki kell törölni a rFactor 2\UserData\Log könyvtárból.

Nekem hozott szerény 5-10 fps-t az hogy a player.json-t is kitöröltem.

Aztán csak frissített cuccal nézd mert minden modot és mod pályát hozzá kell majd igazítani az új rendszerhez.
  • lac coo
    Én megnéztem , nálam semmiféle szélvédő effekt nincs.
    Vagy valamit mókolni kell ?