19775
-
#535 Mi van? Megjelent??? -
#534 jelenleg fizikailag a iRacing/LFS/nKPro a legjobb, na meg az RBR :-)
igen rFactorral az a baj hogy a sok hozzá nem értő magának "Modernek" tartó hullandék F1-es futóműveket tesznek a MODban. Tök csiri vili a mód, csak hülyeségeket adnak meg paramétereknek. szerencse, hogy van nekünk egy pár hozzáértő magyar srác (pl. Zolee), és így születnek rendes Modok.
Az rFactor alatt is tökéletes tudd működni bármi, ha a kocsi és a pálya fizikája rendben van, valamint egy jó FFB Plugin (pl: Leo FFB) se árt és a WINben is jó beállított kormány értékek. Persze ha ezzek megvannak akkor se lesz egy iR/LFS/nKPro szint, de klasszisokkal jobb tudd lenni. -
#533 eeh azt hittem megjelent valami demó vagy valami ütős vidi az rF2-ből, de megint semmi... :(
am aki foglalkozott simekkel sokat az tudja hogy:
rF OW-ben jobb, SimBin cuccok meg zárt kasztniban, driftre meg igazán egyik se, talán az LFS, de az kb lehúzta a rolót. Ezen szerintem kár vitatkozni.
Azt megjegyzem azért hogy van néhány tényleg komoly zárt kasztnis mod az rF-hez ami tényleg jó, de azt megtalálni háát... -
#532 Ejj már megint kicsit bizakodva jöttem ide, hogy talán jött valami kis információmorzsa a játékról a sok hsz-t látva, de már megint ez az unalmas szájkarate megy :S -
unrealnoise #531 kérd te. más kérdés, hogy valamennyire jogosnak tartom az észrevételem, direkt provokáció után nyilván ezt is vártad tőlem. bejött. más kérdés, hogy arra amit írtam nem reagálsz. az is más kérdés, hogy utána még én is beismerem, hogy nagy a pofám néha, és igen és is tudok gyökér paraszt lenni. de nyílt provokáció, nulla info-tartalommal bíró hozzászólások után szerinted majd puszit szórnak az emberek? amikor nem először játszuk le ezt itt? meg hogy nálam mindenki többet tud = hülye vagy, csak máshogy fogalmazva. :D lehet a szavak és a szövegkörnyezet mögé bújni, de te is ugyanúgy lebarmoztál és lehülyéztél, csak egy kicsit más megfogalmazásban. Ezért lennél te sokkal érettebb, okosabb, és mindent-tudóbb. csak az a gáz, hogy én most elkezdem, hogy TE kezdted.
ui: aztán majd akkor lehet én is írok egy szép levelet mellesleg, bár gondolom az én kérésem megbukik, de azért próbálkozni még lehet... -
#530 én nem írtam rád paraszt, gyökér jelzőket..egy dolgot csak kéred a hsz törlését vagy én kérjem. -
unrealnoise #529 Ennek örülök, ez a te vélemény, respekt. tényleg. :) Én nekem ez az effekt-tuning, eső, dinamika, gumi és régi pályák, meg WSGT2 meg etc is elég lesz egy jobb Aival. ha nem is lesz netkarpro és iracing szint és elleszek vele. -
unrealnoise #528 te miről beszélsz? Tudod mi az hogy szubjektív? Mondtam, hogy szubjektív véleményem és elvárásaim vannak, és azokat az én szubjektív véleményem szerint teljesíteni is teljesítheti. Ha én azt mondom, hogy egy film jó, te meg azt, hogy nem, akkor nyilván én retardált vagyok...
az, hogy mi történt régebben, beismertem hülye voltam most is leírtam, jah hogy te ezt még megismétled. azt is fodd már fel, hogy nem istenítettem soha egy codi vagy shift projektet sem. csupán túlzott elvárásaim voltak. ez miatt vagyok agyhalott? gratula... -
spiczi91 #527 Annyi eszed van mint egy háromlábú hintalónak és akkor roppant finom voltam. Te beszélsz óvodás viselkedésről, mikor te minden játéknál ugyanazt a hülyeséget eljátszod. Kezdek tartani az rF2-től, eddig amit te hatalmas játéknak jósoltál meg, mind egy nagy kalap **** lett. A hülyeségeidet ezelőtt is és most is felróttuk neked, de te még mindig képes vagy dilettáns hülye módjára pöffeszkedni és mondani a süket dumát. Hajrá! -
unrealnoise #526 Én meg egy figyelmeztetést kérek neked, aztán jók is leszünk. :p gy/kér. Én próbáltam békés és kulturált lenni... -
#525 ISI hosszú éveken át semmi érdemlegeset nem tett hozzá az rF-hez....
Pontosan tudja mindenki, hogy sok dolog nem "szimuláció" hanem, kamu értékek alapján számol. Ezt a motort nem lehet feljavítani, hanem alapjaiban kéne egy új !Amit tuti nem csináltak meg :)
Az, hogy a cég első embere azt mondja, hogy szerinte sokkal jobb mint az előző, én diplomatikus válaszként kezelem ....
Azt mondja már majdnem kész minden, mégsem láttunk még semmi érdemlegeset, főleg nem fizikából....
Hogy belekerül néhány ficsőr, csak mert manapság bele kell kerülni, még nem jelenti azt hogy az jó is lesz meg szép is .
Egy a vége. én látatlanba egy fillért sem adok érte...!IR vagy NKP színtü szimuláció itt csak álom marad az hót biztos :DDDD -
#524 ennek a hsz-nek te magad kéred a törlését vagy én kérjem? -
unrealnoise #523 nah köszi, normális válasz. :)
igyekszem hasonlóakat adni én is. érdekes ez a hardver téma amit mondasz, mert pl. hiába fejleszt majd az iracing mindig jobb és jobb gumifizikát, meg minden ilyesmit, egy idő után ezeket az apró javításokat tényleg csak a HC alienek érzékelik majd csak.
Lassan elérkezünk arra a szintre, amikor bár még van hova fejlődni, de a szimeknél is egyre inkább előtérbe kerülnek az effektek, a körítés, meg minden ilyesmi, mert a gép előtt ülve tényleg korlátozva van a fizikai átadó és "fogadóképességünk".
megj.: pl iracing alatt én gyakran nem éreztem a kocsik/gumik frissítése után sokat, pedig azért néha elég jó (idő)eredményeket értem el... -
unrealnoise #522 Jah értem. sorry. Már csak azt nem értem alex miért az rfactort ajánlotta, mondjuk a V8-as moddal... és még ő is mondta, hogy frissebb, jobb a motor az rf alatt, mint a GTR2 alatt. az meg hogy a legtöbb mod hulladék rF alatt úgy is van, de azért nem egy és nem is két nagyon jó cucc van ott is...
de tudod mit tök mindegy, akkora öntelt paraszt vagy, hogy én többet rád nem reagálok. "Rajtad kivűl mindenki többet tud"... Jujjj. Fekszek. Csak tudnám miért kell ezt, amikor én hozzád nem szóltam ugyan, csupán megpróbáltam kulturáltan beszélgetni valakivel. Te meg jöttél rögtön egy beszólással. Bezzeg ha én vagy bárki más cseszegetne téged így, vagy ezzel a lekezelő, alja vagy dumával, hááát... vagy löknéd a dumát, hogy nem érdekelne, vagy vérig lennél sérte gondolom...
azért nézz már egy kicsit magadba, nem azzal van gond, amit mondasz, mert a GTR2 tényleg az egyik legösszetettebb, és szvsz. legjobb AI-s szim (menüstől, meg mindenestől kidolgozva), de azért a stílusodon alakíthatnál.
oké, az én pofám is nagy néha, de ha 20ezerszer felemlegetnek valamit, ami már rég porosodik, az óvoda és provokáció.
engem pl ne cseszegessen már senki azért, mert gyerekkén britney-t hallgattam, felnőttem, alakultam, ma már ezer féle jobbnál jobb indie, sludge, stoner, power, elektronikus, doom, goth, roch, alter zenét hallgatok... a haverok érdekes, nem baszogatnak a lassan már több éves dolgokkal...
Az, hogy többet vártam az EA-től mint kellett volna ezerszer be lett ismerve, az is, hogy nem is játszom vele semmit, legalább nekem nem olyan pofám van, hogy nyomom, hogy ez mekkora szim már... de mindegy, ha nem tetszik a pofám megértem, csak akkor légyszives ne baszogass oké? -
#521 a legjobb zártkasztnis modok amikkel mentünk rf-ben az egyik GTR2 konvert (amit a simbin letíltatott)a másik meg a Historix X amit éveken át lészítettek a GTL alapján, de nem annak a konvertje! -
#520 szerintem rajtad kívűl mindenki többet tud.
nem kell ahhoz Alex, hogy tudjam..legtöbb zártkasztnis mod alapja az rfactorban egy F1-es autó. -
#519 Ha eléri az iracing/netkar/lfs fizikáját, akkor már nyert ügyük van. Sokkal jobbat a manapság használatos kormányokkal úgy sem lehetne kihasználni/érezni, még ha el is tudnák készíteni.
AI meg hogy van-e benne az nehéz kérdés, mert jó sosem volt az rf1ben, de legalább volt. Most ez persze nem mindenkinek számít.
És a GTR2 tényleg sokkal jobban eltalált szim lett mint az rfactor, az alap autókkal mindenképpen. Abban mindegyik verda és pálya olyan volt, mint a legeslegjobb módok az rfactornál, amikből nincs túl sok (bár nem korlátozva a kasztnis verdákra). -
unrealnoise #518 jajj, huppsz, a megjelenési dátum önmagában még semmi. az rF1-et az ISI azért foltozgatta minimálisan, a GTR2-nél több minden jobb az rFactorban. Ha nekem nem hiszel, kérdezd meg Alexet...
"kár ezen lovagolni..." :D mert te aztán ott lehetsz a szeren, és mindent tudsz. -
unrealnoise #517 Figyelj, ne kezd megint... Az EA az EA, a Codi az Codi, az ISI meg ISI... Kurva óvodás ez a szint. Arról nem beszélve, hogy nem csak én éljenzek, hanem még több ezer szimes. Te nem tudod felfogni, hogy az amire nekem szükségem van, és nem kapom meg jelenleg semmitől, azt az ISI valszeg megcsinálja? Az Shift meg etc-ről sem mondtam soha hogy vérszimet kapunk, de nem, nem akarok jobban belemenni. szánalmas volt ez a hozzászólásod. -
#516 a GTR2 akkor mi? Az is komolyabb? Amikor az rF alatt frissebb tudtommal a "motor"?
rfactor 2005-ben jelent meg
GTR2 2006 októberében.
az is tény a zártkasztnis modban vagy játékban magasan veri a simbin az rfactort (Race 07, Race On vagy akár a GTR2 is)ez tény kár ezen lovagolni. Éveken át GTR2-vel toltuk a bajnokságot 3 éve meg rf-el tudom mik a különbségek.
rfactor alapjai meg az F1C vagyis ow ebben meg ők a jobbak ezh is tény.
Sajnos sok a hulladék mod a nagy számok törvényei alapján a jövőben ezt kellene valahogy kiszűrniük az ISI-nél.
Én nem várok most sem mást..kijön az rf2 valamikor majd fél év/1 év múlva a GT3 elöbbit a F1 vérpistikék tolják utóbbit akik szeretik a versenyzést is nem az a fontos nekik legyen kers meg hátsószárny buzerálás :) -
#515 azért én már óvatosan kezelem a Te előre mutató éljenzéseidet...gondolok F12010, Shift és társai -
#514 Ha kijön a rF2 és olyan lesz amilyennek ígérik, akkor biztos hogy az iRacinggel együtt lesznek piacvezetők. Az iRacing a sok milliméter pontos autóival és pályáival valamint a számomra nagyon szimpatikus renderével, az rF2 meg az időjárás, pálya dinamikával és nyitósságával lesz nyerő ;-)
Várom már hogy kijöjjön ;-) Ja és igen a Stock Car szerelmeseinek meg jön a the sim factory új játéka is (rF2-re épülve) Jó kis évünk lesz remélem ;-) -
unrealnoise #513 Figyelj, én az rFactor 2-őt néztem, az meg azért gondolom nem lesz mérföldekre egy LFS, iracing, netkarPRO, RBR társulattól. Tudom, még nem jelent meg, de nyílván jobb lesz sokkal mint az rF1. És most ne lovagoljunk azon, hogy hogy mondhatok ilyet, amikor még kint sincs, dátum sincs, meg etc. Nyílván nem fognak visszafelé lépni...
Amúgy meg azt lenyilatkozni, hogy az rF-nél csak komolyabb létezik vicc. a GTR2 akkor mi? Az is komolyabb? Amikor az rF alatt frissebb tudtommal a "motor"?
Arról nem beszélve, hogy bár nyílván nem AI-re épül az rF2, de valószínűleg abban sem lesz szarabb az rF1-nél (az mondjuk durva lenne), AI meg nincs tudtommal az iRacingben, netkarban vagy LFS-ben... Innentől kezdve az, hogy mi mennyire komoly elég szubjektív téma, és azért mert én valszeg sokat fogom AI-val tolni az rF2-őt kevésbé leszek szimbuzi, mint az aki néha tol egy két komolytalan vagy komoly futamot egy bajnokságban.
Szóval jó lesz ez, várom, én lelkesedek, mást nem tehetek, ilyen összetett, komoly AI-s, esős és testreszabható szimes projekt jelenleg úgy sincs.
"vitát" félretéve: a Simbin lesz még érdekes, elvileg komoly DLC pakkokkal készülnek majd az új játékukhoz, remélem nem csak grafikában lesz majd toppos. (Bár az meg totál kétlem, hogy kijön 2011-ben...)
Az is meglepő, és lehet csak marketing, hogy a rF2-höz is elég sok új cuccot ígérnek, (ez mondjuk mintha így lett volna az rF1-nél is; pl. utólag akartak időjárást belerakni meg etc...), mondjuk azt elhiszem, és örülök, hogy jön majd még pár új autó/pálya...
nagyon várom már, hogy a klasszikus Belgiumban nyomassam hajnalban, esőben... :D -
#512 Az igazság, hogy csak komolyabb szimulátor létezik az rF nél, ha a fizikát/FFB-t nézzük. Pályák és autók mennyiségének tekintetében verhetetlen, ez igaz, még ha át is kell a játékosnak rágnia magát a házilag készített szartengeren, hogy megtalálja a jókat. -
unrealnoise #511 Lehet kekeckedni, de komolyabb szimulátor ennyi és ilyen pályákkal nincs, és nem is úgy néz ki, hogy lesz. iRacing lehet mindenben jobb (lesz) és az is marad, de addig amíg klasszikus pályákon és dinamikus időjárásban nem tudok pl ott körözni, csak itt, tökmindegy milyen jó/rossz is az iRacing (a rendszerével együtt), ha azért az rF2 sem kutya. -
#510 "I can no longer play rF1 after driving rF2 with the new tire model, new FFB, etc. I just can't do it. rF2 feels THAT good...."
Öröm ezt hallani, és hogy szerintük is ez a minimum szint amit meg kell ugrani :D
-
unrealnoise #509 "The last track is about 78% done now (I mean last track for the initial release--there will be plenty more to
come after that)--it's basically missing vegetation, a few props, and grandstands/crowds. The amount of work
that has gone into this is... I can't put it to words. Belgium is 14KM long. While this track is nowhere near
that, the details and shear amount of stuff in the confines of the track--insanity
The reason for the lack of updates lately, really, is that we've been working on a lot of core features--can't
really show that in a screenie. Plus, I really didn't want to show anything else until our new graphic features
(Post FX, and some other cool new stuff), that will make us current, are in and looking as they should. That
also won't be long I think. We had to put them on hold for a bit as other game related features took priority,
but we'll be back to them shortly. So new media hopefully won't be too far behind. Besides, it will give me and
Luc a chance to finish off this last track, which is really what we'd like to show next. So, it all works out
Someone above mentioned that we haven't said much about physics updates, etc. That's not really my area to be
able to explain it properly; but, what I can honestly tell you is that I can no longer play rF1 after driving
rF2 with the new tire model, new FFB, etc. I just can't do it. rF2 feels THAT good....
So, we haven't stopped working (just the opposite--working even more now than we were--probably why we've been
so quiet ), and we are making good progress, and new information isn't too far away, I think. So hang tight--we
haven't forgotten about you all. I think 2011 is going to be a good year...."
-- ISI fórumáról, ma posztolta Scott -
Solt #508 Nem... nincs rá időm... :( -
#507 Tényleg, toltad már iracingot mostanában ? -
Solt #506 Nem arról van szó, hogy semmit nem adok rá, hanem arról, annyit nem adok rá, hogy már egy megjelent és folyamatosan fejlesztett játékhoz hasonlítsak egy olyan játékot, aminek még kiadási dátuma sincs! Annyit meg főleg nem adok rá, hogy a hasonlításon túl menve, végkövetkeztetéseket vonjak le. -
unrealnoise #505 Szóval már a GP2-vel (lemaradt a kettes) is toltam pentium 1-es masinán. nem értem, ez most poén akart lenni vagy mi? annak gyenge eresztés volt... -
unrealnoise #504 Jó, ha te egy rétegjáték fejlesztői videóira se adsz semmit, a hivatalos fórumon közzétett leírásokkal, és a fejlesztők kommunikációját is kamunak tekintek élből egy olyan játéknál ami nem úgy profitorientált mint az EA vagy a Codi, akkor mennyé haza. jah, nem jelent meg a játék, de láttunk már a gumiról egy videót. az is biztos semmi, nagy nulla. Fos. meg nem tudjuk napra pontosan mikor fog megjelenni, akkor mi a fasznak ringassuk magunkat abba, hogy végre jó lesz valami...
Amúgy meg tudod, ha még azt mondanád, hogy az egész csak marketing... oké, de mint mondtam az effektekről, pályákról, esőről, felgumizódó aszfaltról, gumihőmérsékletekről már láttunk videót. jah, kamu az is, minek örüljek előre...
Amúgy mi a legnagyobb hiba az egészben? az ISI már letett egy mai napig elég népszerű szimulátort az asztalra nem? DE. Akkor kiben, ha ne bennük bízzak? Választ. MOST!
amúgy meg Tim pl. soha nem mondott konkrét dátumot a megjelenésre, azt mondta legutóbb, hogy idén. Pontosabbat majd később, ha úgy állnak. Nem szeretnék utána is csúsztatgatni, így csak akkor adnak meg pontos dátumot, ha már tutifix. -
unrealnoise #503 mivan? már a GP-vel is toltam... Ott figyelt a P1-esemben az eredeti lemez... -
#502 Gp3-ommal rohadtul tisztában vagyok.
hogy lennél..még akkor nem is éltél -
Solt #501 Én lennék a szerencsétlen? Éééédes! :D Vicc kategória amit művelsz, és, ha ezt nem látod át magadtól, akkor sajnálom. Minket baszogattál, hogy egy videó alapján mondunk véleményt, erre ugyanazt csinálod, de persze az más, mert azt te csinálod. És ez csak egy dolog...
Reakció pedig azért nincs bogaram, mert olyan fárasztó hülyeségeket írsz, hogy még reagálni sem érdemes rá... főleg századszorra. Szálka vs gerenda a szemben... biztos ismered a mondást...
Azért a kedvencemet idézném:
"kiváncsi vagyok mire éri el az rF2 időjárási, hőmérsékleti, változásainak szintjét, a napszakváltozásról nem is beszélve."
"FFB sokkal részletesebb, jobb lesz, fizikai alapú,"
És mindezt egy olyan játékról, amiről még azt sem tudjuk mikor jön... mit lehet erre mondani? :D
Ringasd magad továbbra is, eddig 2:0 nekünk bogaram... ezek a száraz tények.
-
#500 te egy olyan dologról áradozol amit már sok éve megalkottak..ha nem jött le neked a reagálásom. -
#499 :DD
F1 2010 a világ legjobb szimulátora lesz..
Na de Sitt2 az bazzeg :p
egy fórumon ma azt olvastam nyáron jön az rfactor 3! :DD -
unrealnoise #498 Te szerencsétlen. tisztázzunk már pár dolgot. 100ezerszer leírtam, hogy a Shift-ben miért látok/láttam potenciált. Egy GT5 szintű játékot simán összehozhattak volna, kevesebb tartalommal, időjárás nélkül. Nem tették, elismertem, ennyi.
Te vagy vicc kategória, hogy ismét rendesen válaszoltam neked, és arra baszol reagálni, de azért vicc kategóriába sorolsz.
majd két évig iracingeztem, a kezdetektől, hagy ítélhessem már meg én, hogy az rF2 mit fog nekem kábé nyújtani az iRacing 2.0-hoz képest...
De ezt is leírtam, és mint írtam arra semmi reakció, csak megy a szapulás egy már lerendezett, és megbeszélt, kibeszélt téma felé.
Mellesleg, ezerszer elmondtam, hogy nem az volt a bajom, hogy szapultátok a SHIFT-et, és arcade-nak tituláltátok, hanem, hogy mi alapján.
jah és igen, a fentiek alapján az vagy..., ez a reakciód és fórumhozzászólásod újabb ékes bizonyítéka ennek...
Gp3-ommal rohadtul tisztában vagyok. Jó és szép volt. Dietrich: úgy mondod azt a felszáradó ideális ívet, mintha az nem szerepelne majd az rF2-ben...
pointer: f1 2010-ben kevésbé bíztam, mint a SHIFT 2-ben, benyeltem a marketinget, ennyi, lovagolj te is rajta. Végülis ez is egy szint...
Azt nem értem, hogy ti hol éltek. Elég sok újdonság szerepel az rF2-ben, ezek alapján pedig jó kis szimulátornak ígérkezik.
MÉGEGYSZER, lassan:
- dinamikus időjárás, elvileg egy egy elég speckós és fullos dinamikus napszakváltozásos "rendszerrel".
- sokkal jobb, külön szálon futó, fizikát átadó FFB
- új, ígéretes gumimodellezés
- jobb, sokkal jobb AI
- grafikai "tuning" számtalan területen (hagy ne soroljam fel), hangulatfokozásnak tök jó, a gumi kopása, elhasználódása olykor vezetés közben is segítségedre lehet - bizonyos járgányoknál.
És akkor itt még jöhetne jópár dolog... de nincs türelmem. meg úgyis tudjátok...
lac coo: mi az, hogy vicces, hogy szuper lesz? miért? nem lesz szuper akár 24 órás futamot letolni klasszikus pályákon, teljesen dinamikus időjárás mellett, egy totál statikus iracinges futamhoz képest? hagy döntsem már el én, hogy mit várok szupernek. olyan mintha most kijelentenétek, hogy Nolan új batman filmjét miért várom annyira, semmi okom rá, hogy azt higgyem szuper lesz...
Jah, végülis az ISI semmit nem tett le az asztalra... LOL...
ha nem tőlük, akkor kitől várjak valami összetett és népszerű PC-s szimulációt, sok pályával és tratratra.
Az a vicc, hogy még nekem kell magyarázkodni miért lesz szuper az rF2? Mert végre talán offline is lehet normálisabb futamokat tolni? (beszólást megelőzendő, meló, műszak, egyéb tevékenységek miatt fontos, és nem csak nekem...) GTR2 meg jó, de azért fizikában valszeg erősen elmarad majd az rF2-től, az eső grafikai megjelenítéséről (szélvédőn etc... nem is beszélve.)
Solt: kurvára okosnak hiszed magad, de rohadtul jó lenne, ha nem te mondanád meg, mit miért és hogy várok. Pláne, hogy amott a naív butaságom elismertem. Plusz kurvára nem kéne vicc kategóriaként kezelni, ha egy ember értelmesen válaszol, te meg le sem szarod, mit ír, még csak köpni se köpsz rá, de azért "VICC".
ui: nagy az arcom? lehet. de itt egyeseknek még annál is nagyobb. plusz én a fórumban tudom, hogy mi az a válasz gomb, és általában logikusan,használni is szoktam. (Bár solt-nál ez nem tudom, hogy sikerülne...)
no mindegy, egy kérdésem lenne még. mondjatok még egy szimulátort, ami várhatóan felér majd az rF2-höz. PC-re. (iracing kilőve, időjárás és statikussáb meg AI miatt) Soroljátok. Jah. Értem. Nincs több kérdésem.
arról nem is akarok beszélni, hogy egy komolyabb oldalon elég meggyőző fölénnyel az rF2 a felsorolt szimek közt a leginkább vártabb a szavazás szerint...
ui2: fentartom a jogot, hogy újfent semmitmondó, hőzöngő, nevetségesnek tituláló fórumüzeneteken fel se húzzam a továbbiakban magam, és persze - Solt stílusával élve - figyelmen kívül hagyhatok a jövőben akár normális hozzászólásokat is. Hiphiphurrá, kommunikáció. Továbbá ha valamikor valaki téved, esetleg naívan feltételez valamiről ilyen-olyan véleményt, mely mint később kiderül, totális tévedés, és csalódás (vagy épp ellenkezője) azt a továbbiakban előszeretettel emlegetem majd én is, akár évekkel visszamenőleg is. Gratulálok.
[ui3: és akkor ne felejtsük el ki kezdte. sorry, hogy felhúztam magam. nem ért ennyit. aztán a "stílusom" lehet erős, attól az üzenet lényege még mocskos mód él...] -
Solt #497 Ennyi! :D
Amikor mi mondtuk előre, hogy egy árkád fos lesz, akkor mi voltunk a hülyék, hogy még meg sem jelent, de már fikázzuk egy videó alapján. Erre most még egy meg sem jelent játékról előre tudja megint, hogy neki az jobb lesz, mint az iRacing! :D És még én vagyok a fatökű! :D
Nem akarom bántani, de vicc kategória... -
#496 +F1 2010, ott voltam :D