19775
  • Héeder
    Osztom!!!
    Ha Forza 3 szimulátor akkor ez is az...
  • unrealnoise
    Most akkor a GT5 és a Forza 3 micsoda? arcade? Ha azok szimulátorok valamennyire akkor a SHIFT is bepróbálkozhat vele, hiszen előbbi két cím is erősen jó pénzeket hoz...
  • unrealnoise
    bosco05 és Solt: gratulálok. Honnan tudjátok milyen segítség volt bekapcsolva az aktuális gameplay felvételen? Röhej, hogy neked bosco05 ez a két videó elég ehhez, neked aztán frankó szemed van hallod... vicc vagy.
  • unrealnoise
    Mert "nem ért hozzá". :/ mert Te aztán maga az atyaúristen vagy... :)
    iracing-eztem másfél évet, rfactor-oztam, netkarpro-val is mentem meg RBR-val is, szal azért laikus csak nem vagyok... ha meg szerinted mégis, hát üsse kő, véleményem attól még lehet.

Holnap elválik mit tud a gamma.
  • Héeder
    Amúgy azt hiszem a gmotor 2 van a Shift 2 alatt szóval szerintem nem lehetetlen ebből szimulátort faragni ami nektek is megfelelően szimulátor lenne. Kérdés hogy van rá igény és szerintem van.
  • Héeder
    Amúgy, én is azt hittem, de blokkol az első kerék ha füvön ad gázt kipördül.
    Én inkább egy fizikailag közepesebb rF modhoz tudnám hasonlítani.
    (Magán vélemény)
  • bosco05 #409
    De! Tombol bennem a gyűlölet és a düh :D
  • bosco05 #408
    Amúgy azt el tudom képzelni, hogy olyan vele játszani, mint ha mondjuk rF-ben benyomod az összes segítséget. Mondjuk van már benne oldalirányú csúszás, csak isten keze megfog. De holnapra meglesem esküszöm.
  • Héeder
    Mi után entert nyomtam láttam :)
    Azért nincs harag remélem
  • bosco05 #406
  • bosco05 #405
    Én is, de szerintem soha nem fog kijönni :D rF több sebből vérzik, amit ideje lenne már befoltozni.
  • Héeder
    Legalább próbáld ki :)
  • bosco05 #403
    De komolyan ki fogom próbálni, csak tényleg ne hívjuk már szimnek, pláne ha ismerjük a szimeket, mert úgy még égőbb.
  • Héeder
    Ugyan ezt üzenem én is, ti is azt hisztek amit akartok, amúgy várom nagyon az Rfactor 2-t :)
  • bosco05 #401
    Irányítás ügyileg lehet, bár a videóban a gyerek két laza kormánymozdulattal megfogja az autót egy ütközés után, a fizika maradt továbbra is árkád.
  • bosco05 #400
    Most üzenem az összes NFS Shift 2 szimulátor lett embernek, hogy azt hisz amit akar, nem kell elfogadni a valóságot. Tényleg megtanultok egy perc alatt többszáz lóerős bika gépeket vezetni igazi versenypályán. Egyszer majd én is eljutok ide remélem.
  • Héeder
    Engem nem szippantott be semmi, a Shift 1-el jó ha 20 percet játszottam, Rfactor, LFS ami inkább bejön, de ez kajak hasonlít rájuk irányítás ügyileg. Ja és én kipróbáltam a Shift 2-t :)
  • bosco05 #398
    Ha az NFS bármelyik részéből szimulátort faragnának, akkor az gecinagy bukás lenne, de hiszel amit akarsz.
  • Solt
    Elég ránézni... persze hitegetheted saját magadat, de ez akkor sem szimulátor...
  • Héeder
    Tudod az NFS nyitott az árkád és szimulátor oldalra, ha még nem hallottad volna :D
    Az hogy mivel kezdet és hogy mivel azonosítják az NFS nevet az egy dolog, de próbál új vonalra evezni és lássuk be egyre jobban sikerül neki.
  • bosco05 #395
    Én meg azt imádom amikor egy pr gépezet beszippantja az embereket. Nekem elég megnéznem ezt a két videót és tudom, hogy a Shift 2 is egy remek árkád játék, pont úgy ahogy a Shift 1. Amikor az kijött akkor ugyanígy magyarázta minden csóka, hogy mekkora szimulátor, F12010-nél szintén, aztán szépen lassan rájött mindenki mekkora baromságot írt (ha rájött).
  • Héeder
    Ne ilyen videókat dobálj be :D Próbáld ki először elég közel áll a szimulátorhoz.Imádom mikor olyanok mondják meg mi a szar és mi nem akik ki se próbálnak dolgokat -.-
  • bosco05 #393
    Annyira nem tág, hogy egy NFS beleférjen :) Az NFS a legjobb árkád autós játékok egyike, ha nem a legjobb sorozat. Tartsuk ezt tiszteletben és hívjuk a dolgokat annak, amik... Ez pont ugyanaz mint amikor egy DJ közli, hogy zenész...
  • Héeder
    a Szimulátor elég tág fogalom :D
  • bosco05 #391
    Ráadásul mindezt Bathurstön :D
  • Solt
    Ennyi.
  • bosco05 #389
    Itt is mit megfog? :D Vicc komolyan. Biztos jó játék, de ne hívjuk már lónak a szamarat.

• bosco05 #388
    Kövezzetek meg de ez árkád egy az egyben. Esküszöm fogok vele játszani, de hogy a véleményem változni fog arra az esély kb 1%.

• bosco05 #387
    Valami vagy szimulátor vagy nem. Szvsz olyan nincs hogy egy kicsit szimulátor :D Olyan van hogy az ebéd kicsit sós, vagy a zene kicsit hangos, de kicsit szimulátor nincs :D Shift 2 lehet szimulátor, kérdés mit szimulál :P
  • Ambrus Gergely
    Az nfs shift 2 tényleg jó!
    Én kipróbáltam.
  • lac coo
    Nálam csak 10 és 0 pont van, vagy jó vagy nem jó ! :)))
  • Héeder
    Úgy hogy a Shift 2 egy szimulátor, különbség az hogy nem Hardcore szimulátor.
  • Héeder
    Hidd el sokkal élvezetesebb mint egy Forza vagy egy GT sorozat....
  • pointer4
    Me nem ért hozzá ,azé :D
    Különben már letölthető a csift2, minnyá nézem is azt röhögök, hogy mennyire sikerült a nagy granturismo5-öt megvernie :D
  • Loco
    Eleve nem értem, hogyan merül fel egy szimulátor topikjában az NFS bármelyik része lehetséges alternatívaként.
  • bosco05 #380
    hát race on-ban benne van ugye race 07, stcc, ha akarod megeszi az evo-t is, gtr2-t nem tudod beleépíteni, de az stcc 2-vel gyakorlatilag az összes friss simbin játék egy helyről indítható vele :)
  • Dietrich
    de én azt mondom..nem csak race on hanem bármelyik simbin játék jobb rá
  • bosco05 #378
    Hát ezt mondom. Túrázni RaceOn-al kell, OW-zni pedig szigorúan rF-el.
  • bosco05 #377
    mondjuk nálam lfs, meg netkar se több 10/6-nál, iracingel meg még nem mentem annyit, hogy pontozzam,de maga a lebonyolítása a versenyeknek és az egész rendszer katasztrófális európai szemmel nézve. Netkar fizikában nagyon ott van, de a többi része az nagyon paraszt, LFS meg olyan amilyen.
  • Dietrich
    eleve túrában a simbin jobb mint az rf..
    F1C--->RF vonalból ha kiindulsz..persze, hogy az ow a jó rfactorban.
    viszont GTR2-re konvertált champcar mod az rfactorból :DD nem voltak első kerekek az autónak :p
    szóval simbin meg nagy 0 ow esetében.

a modok nagy többsége is F1 cuccra van építve rf-ben.