| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #531 kérd te. más kérdés, hogy valamennyire jogosnak tartom az észrevételem, direkt provokáció után nyilván ezt is vártad tőlem. bejött. más kérdés, hogy arra amit írtam nem reagálsz. az is más kérdés, hogy utána még én is beismerem, hogy nagy a pofám néha, és igen és is tudok gyökér paraszt lenni. de nyílt provokáció, nulla info-tartalommal bíró hozzászólások után szerinted majd puszit szórnak az emberek? amikor nem először játszuk le ezt itt? meg hogy nálam mindenki többet tud = hülye vagy, csak máshogy fogalmazva. :D lehet a szavak és a szövegkörnyezet mögé bújni, de te is ugyanúgy lebarmoztál és lehülyéztél, csak egy kicsit más megfogalmazásban. Ezért lennél te sokkal érettebb, okosabb, és mindent-tudóbb. csak az a gáz, hogy én most elkezdem, hogy TE kezdted.
ui: aztán majd akkor lehet én is írok egy szép levelet mellesleg, bár gondolom az én kérésem megbukik, de azért próbálkozni még lehet...