19775
-
#735 Azert nem art, ha van valamilyen szintu grafika is, az is hozzatartozik a "szimulaciohoz". Persze, csak mertekkel, eppen annyi eleg, ami osszhangban van a tobbi funkcioval. Az arnyekok, fenyek azert beletartoznak;)
A CARS-t nagyreszt a jovonek fejlesztik, foleg grafikai es multiplatform vonalon. Ha megmaradt a kiado-lisznesz kapcsolat-vonaluk, akkor 1-2 even belul, meg valami dobozos programot is meg tudnak jelentetni, a most keszulo engine-nel, a szimesek aktiv (tesztelo es penzugyi) segitsegevel;) Igy a fejlesztesi ido alatt van komoly tesztelocsapatuk es nemi bevetel forrasuk;D -
#734 Jo lessz ez , az se jo ha olyan ultra grafikaja van mint a C.A.R.S-nak pl. ott mar erzodik hogy keves az FPS:( persze akinek van penze gepet is cserelni annak lehet jobb, en pl. arnyekokat meg rf1-be se hasznalok es a grafikat se teszem maxra pedig birna a gepem de nincs ra szuksegem -
Szabi1991 #733 -.- -
#732 neked nem mindegy, hogy a fű élsima vagy "recés"? :D -
#731 Jo ez, ennyire rece eppen elfer;D
Inkabb (tobb) onarnyek kellene, normalis ambient szamitas, valodi tukrozodes. -
#730 Nekem az elsimitas hianyzik a legkevesbe, sosem kapcsolom be;) Inkabb plusz 2-3 tucat fps, 300km/h-nal, mint nehany szep, sima pixel;)
Amit jobban eroltethetnenek, bar igy korrekt a dolog, ha mar reklamozzak es el akarjak adni (Wheatley-nek mindig a megfelelo bevetel a fo problemaja:P), hogy ha mar van, bar csak beta-s, tolhatnanak ra valami post-process cuccot (minimalisat, csak a feny-arnyek viszonyok miatt), es ha mar allokep, akkor mar beallithatnak ugy a fenyeket, hogy minnel tobb es latvanyosabb arnyek keruljon a kepekre. Az elmosodott arnyekokrol nem is beszelek, az mar az rF-ben is mukodik (elvileg). Ha mar nem lesz DX9-nel tobb, legalabb (a kepeken) azt hasznalnak ki teljesen. -
Szabi1991 #729 csak lövök néha pár képet, de elsírom magamat hogy a hardveres 32es élsimítás is alig látszik meg, alig látszik az autó a recében :S
-
#728 Szabi...te egy vérpista vagy! :)))). Kész. -
Szabi1991 #727 nekem az rfactorból csak az élsimítás hiányzik, amúgy jól nézne ki ha nem lenne full rece az egész :S -
#726 Novemberi kep mennyiseg?:) Nem a grafika lesz a legnagyobb elorelepes, az mar tisztan latszik:) -
-
#724 Igazabol tegnap irta ki a forumba, bar attol meg tesztelhetik regebben is;)
Az "egyes informaciok" az rF2 eseteben semmit nem jelent;) De teny, ha mar ennyire nyiltan tesztelik, es meg segitseget is kernek, akkor valszeg/talan Karacsony elott kiadjak. Foleg, hogy Gjon irt a forumra, ami ritkasagnak szamit, vagyis tenyleg jelenthet valamit;) Aztan johet a 3-6 honapos beta-alapot;)
Amugy nem kapkodjak el, Wheatley is mindig tartozkodo, raeros, huzos-halasztos, mellebeszelos;) Nincs is miert, nincs igazi konkurenciajuk. Az iR draga, az nKP olyan amilyen, az LFS megallt, a SimBin rokabor, a CARS-bol meg barmi lehet, de a lenyeg, hogy a modolasos, szetpiszkalos dologban („korlatlan tartalom”) csak Ok vannak egyedul.
-
#723 Már javában tesztelik a fizetési rendszert az ISI-nél, így egyes információk szerint 2 héten belül érkezik az rFactor 2 béta változat
http://www.facebook.com/simracinghungary -
#722 Ha valamiért, akkor ezért tuti megveszem az rFactor 2-t! :D -
#721 azért mielött beírsz ilyet tájékozódj :)
azt mondtam mindig az rf is "lophatna" egyszer a simbintől...az pont ez lenne amit a simbin használ online játékhoz. -
unrealnoise #720 OFF hát nekem is kindle 3 van, pl. egy vaskosabb fantasyt olvasson meg cipeljen a halál magával. :D a könyvet meg azért tartod könyvnek, mert régen így volt elfogadott így hívták. Itt is van borító, meg minden más ami a könyben ott van, sőt több is lehet.
Mindegy a jövő ez, nézd meg a digitális vs nyomtatott eladásokat amazonon. :D ON -
#719 Favágót vagy geológust?
no mindegy, off vége ... :) -
#718 Neked max szöveges fájlod van, ami ugye nem egyenlő a könyvvel. A könyvnek borítója van, lapok alkotják, írtam már az előbb. Ez a környezetkímélős duma meg a zsidók nagy játékszere manapság, nem több. Kérdezz meg egy igazi szakembert mi erről a véleménye. Hugyosra fogja röhögni magát :D -
#717 Annyi könyvem van egy kis vackon ,hogy a szobában nem férne el ,és kímélem a környezetet ;) -
#716 A könyv az könyv, az lapokból áll szép olvasható betűkkel, melyek előbb szavakba, majd sorokba fűződnek. A pdf meg arra jó, hogy egy cégnek megírd az önéletrajzodat. Az asztalod is fából van egészen biztos, nem is értem minek kivágni fákat miatta :D. Miért nem csinálsz asztalt kőből? Lassan erre a szintre süllyed a világ :D
-
#715 Pedig könyvet úgy kell venni manapság, miért kivágni egy kisebb erdőt néhány papírlapért. ... -
#714 Én pedig szeretem a dobozos játékokat :S Szeretem azt, ha megveszek valamit, akkor a megfelelő formában adják át. Stephen Kinget se pdf-be veszek, pedig betű-betű... -
#713 Simbin ugyebár üzemeltet szervert ahova be kell jelentkezni a cd kulcsal :) -
#712 Nekem a fénymásolt borítójú dobozok is jól mutatnak, benne a sok warez cuccal :DDDD -
#711 Simbinben is jöttek a vérpityuk rld verzióval? Ugyan már...hagyjuk már ezt a faszságot mert agyam eldobom :D. -
#710 aztán jött is röhtön a reloaded verzió vérpityukkal :p -
unrealnoise #709 Hát én szerintem "hülyeség" a doboz, az ISI-nek is sok pénzben van, tuti több mint online letöltésre alkalmassá tenni a cuccot...
De ki is bírná ki, hogy ne próbálja ki a bétát és fizessen onilne a játékért? Én tuti nem tudok/tudnék várni. Kétszer meg azért nem veszem meg a cuccot, hogy dobozosan is meg legyen, plusz egy csomo eredeti cd-m, dvd-m mást sem csinál csak porosodik. jól mutat meg minden a polcon, de se több sem kevesebb... Én pl amit csak lehet már online veszek (zene, film), alig várom, hogy legyen google music is, meg jöjjön a netflix meg minden ilyen jóság. egyszerűség, gyorsaság. :D -
#708 Steam nem lesz, valahol azt olvastam ha jól emlékszem. -
#707 Tökjó, de ha veszteséges, akkor nem fogják megcsinálni. -
#706 Hát én azért örülnék annak a kurva doboznak ... -
#705 szerintem van akkora tábora az rf-nek, hogy nem szükséges nekik dobozosba árulni..ott van a steam is erre a célra. -
#704 A dobozos verzio rengeteg plusz kiadassal jar, foleg ha nemzetkozileg szeretnek terjeszteni (engedelyeztetes, gyartas, orszagonkenti kiadok/forgalmazok, kotelezo honositasok, adok stb), csak akkor eri meg, ha komoly paldanyszamokat tudnak elpasszolni. Ahoz kesz, vegleges anyag szukseges, elotte reklam, promo stb.
Az rF2 (elvileg) a tartalma miatt mar onallo dobozos verzionak is megallja a helyet, de nem hinnem, hogy a dobozos verziot eroltetnek. -
Szabi1991 #703 igencsak meglepődnék ha ezzel is annyit szenvednének, ha elakarják adni akkor nem árt árulni is.. -
#702 izán=után -
#701 ha jól emlékszem a lemezes rf 3 év izán jelent meg..ezt az időt kiakarod majd várni? :p -
#700 Nem hinnem, hogy normalis idon belul lenne lemezes. De 2000-en nem mulik, es ma mar amugy is jobb az online. -
Szabi1991 #699 szerintem ha kapható lesz nálunk a lemezes, akkor nem lesz 8ezernél több... :) -
unrealnoise #698 fasza, én az alapot 12-re vártam minimum. :) csak jönne már a béta... ha az itt lesz elleszek vele, akkor már annyira nem is sürgős, hogy megjelenjen XD -
f1andris #697 Kicsit bővebben magyarul az rF2 bétáról, és az árakról. -
Szabi1991 #696 tehát ~10.000 huf a játék egy évre, majd ~3ezer egy évre hogy online lehessen versenyezni.. szerintem ez teljesen vállalható... aki kicsit is komolyan gondolja annak ez semmi.. :)