• unrealnoise
    Jah értem. sorry. Már csak azt nem értem alex miért az rfactort ajánlotta, mondjuk a V8-as moddal... és még ő is mondta, hogy frissebb, jobb a motor az rf alatt, mint a GTR2 alatt. az meg hogy a legtöbb mod hulladék rF alatt úgy is van, de azért nem egy és nem is két nagyon jó cucc van ott is...

de tudod mit tök mindegy, akkora öntelt paraszt vagy, hogy én többet rád nem reagálok. "Rajtad kivűl mindenki többet tud"... Jujjj. Fekszek. Csak tudnám miért kell ezt, amikor én hozzád nem szóltam ugyan, csupán megpróbáltam kulturáltan beszélgetni valakivel. Te meg jöttél rögtön egy beszólással. Bezzeg ha én vagy bárki más cseszegetne téged így, vagy ezzel a lekezelő, alja vagy dumával, hááát... vagy löknéd a dumát, hogy nem érdekelne, vagy vérig lennél sérte gondolom...

azért nézz már egy kicsit magadba, nem azzal van gond, amit mondasz, mert a GTR2 tényleg az egyik legösszetettebb, és szvsz. legjobb AI-s szim (menüstől, meg mindenestől kidolgozva), de azért a stílusodon alakíthatnál.

oké, az én pofám is nagy néha, de ha 20ezerszer felemlegetnek valamit, ami már rég porosodik, az óvoda és provokáció.

engem pl ne cseszegessen már senki azért, mert gyerekkén britney-t hallgattam, felnőttem, alakultam, ma már ezer féle jobbnál jobb indie, sludge, stoner, power, elektronikus, doom, goth, roch, alter zenét hallgatok... a haverok érdekes, nem baszogatnak a lassan már több éves dolgokkal...

Az, hogy többet vártam az EA-től mint kellett volna ezerszer be lett ismerve, az is, hogy nem is játszom vele semmit, legalább nekem nem olyan pofám van, hogy nyomom, hogy ez mekkora szim már... de mindegy, ha nem tetszik a pofám megértem, csak akkor légyszives ne baszogass oké?