19775
  • Ulvar
    Csak nem tudom e hogy tisztában vagy azzal hogy mit csinált pl a CTDP anno :)... Vagy hogy 6 éves játékról beszélgetünk éppen 6 éves motorról vágod? Ez olyan mintha a BF3at a BF2 vel akarnád összehasonlítani grafika terén.

A gumifizika nem konstans minden modnál...azt lehet buherálni nem is kicsit...Nem lesz 100% realitása a dolgoknak de "HASONLÓT" ellehet érni. Valljuk be őszintén szimulátorba vagy úgy mondom PCs szimulátorokban de soha a büdös életbe nem fogsz 100% realitást találni! Akkor lenne jó móka az egész ha éreznéd egy kialakított cockpitben az erőhatásokat. Úgy az egész kidobott addigi eredmény a feje tetejére állna. De hát az ilyet nem lehet otthon használni :). (Ha csak nem vagy milliárdos és kialakítasz hobbiból egy ilyen szobát).
  • Ulvar
    BEZZEG A V8!!!!!! :)
  • unrealnoise
    ebben igazad lehet, az élmény egészen más lehet, bár ha szar az AI az f1 2011-ben akkor kuka az egész. SHIFT 1-nél, kettőnél sokmindent kamuztak össze-vissza, még a tesztelők is gyakran hülyék voltak, dicsértek az AI-t, holott tiszta hülyeségeket csináltak folyton...

Én egyébként pont az élmény miatt várom az rF2-őt, nekem a grafika eddig bejön nagyon, bőven elég, hangok is tuti jók lesznek (közönség, boxszemélyzet, eső, meg mindenféle hülyeséggel), a fizika meg tuti fejlődött azért. meg hát csúcsminőségű történelmi pályák, áááhhh...

AI szerintem itt már jó lesz, és tuti nem csinál annyi baromságot az ellen mint mondjuk a SHIFT-ben. Bár ha a CARS tényleg javul, és kipofozzák, akkor az rF2 esélytelen lesz vele szemben nálam.

a GTR3 meg vicc, a simbin tanulhatna az SMS-től, folyamatosan főoldalakon látni már egy ideje a C.A.R.S. dolgait, óriási ez az egész, már maga az ötlet is. A fejlesztés nyilvánosságával tulképp csináltak egy nagyon jó ingyenreklámot maguknak.

rF2-től egyébként nem tudom mit vár az ISI, motort eladják, oké, de erre alapozni szerintem kevés, sokkal jobban jártak volna szvsz, ha ők vágnak előbb egy C.A.R.S. szerű rendszerbe. Annak van jövője. Vagy tényleg egy komoly, saját játékot kell csinálni, brutális tartalomal. (40+ pálya, esetleg pár csomaggal később bővítve), de mint mondtam a cars rendszere lenne a nyerőbb.

egyébként le merem fogadni, hogy majd meg is lépik ezt idővel.
    "gmotor3" vagy "2.5" kinek kell majd? Simbin saját motoron dolgozik, SMS-nek sem kell, majd rápakolják a régi engine-re az esőt meg ilyesmit, a többi játék meg igazából szvsz nem kavar nagy port a játékpiacon. Ők tudják mindenesetre.
  • lac coo
    Pedig rF híres okossága ez a dolog :))
  • bardocz
    Én rákormányzással sose fogtam meg autót benne:D Viszont nem tudok olyan szimulátort mondani, amiben megcsúszásnál ne kormányoznék rá, egyszerűen túl jó dolog keresztbe menni:D
  • lac coo
    rF-el az a baj, hogy végtelenül gyenge a gumifizika, kamu az ffb ( van ugyan real ffb plugin de az is elég döglött), igen, a legtöbb mod gagyi, hang elavult, törés, ütközésmodell minősíthetetlen stb,stb ...
    pl, régebben sokat vitatkoztunk, hogy hogy lehet az, hogy egy megforgást sokkal jobban meg lehet fogni rákormányzással mint ellenkormányzással :)))
    Ha meg szim, de rossz ,tehát nem szim, akkor olyannal játszok amiben legalább van élvezet :) ha meg szim arra van más, ultra gagyi árkádok nem érdekelnek, de rF igazán semmiben nem jó .Mondjuk hajamra kenhettem, hogy van gumihőfok normális, mikor jól soha nem működött. Nekem nem attól jó egy játék, hogy elmondhato ma haveroknak milyen menő vagyok mert olyannal játszok ami tele van newtonnal meg pascallal meg celsiusszal :)

De persze ezt nem állítottam, hogy fizikában hozza a szintjét, de élményben tuti a sokszorosa :)
  • unrealnoise
    Jó, és? Akkor olyannal kell játszani, amire a "szakma", és a profibbak is azt mondják, hogy ez oké, ez igen. (illetve nevesebb versenyzők nevesebb ligában is nyomják vele.) Ez olyan, mintha azt mondanád szar a PC meg van rá sok szar játék és szimulátor. Azzal kell menni, ami jó. és rF-re van jó cucc. Nem egy.
  • bardocz
    rF-el az a baj, hogy bárki tud hozzá modot csinálni, akinek van ideje, és akarja. És ebből lesz az, hogy Pistike megnéz egy onboard videót, és abból csinál egy modot, aminek köze nem lesz még egy autóhoz sem viselkedésben:D
  • unrealnoise
    Azért nem tudom, általánosan így leírni az rF-et sem helytálló, oké, hogy vannak jobb és szarabb modok, de kötve hiszem, hogy egy jó rF mod szintjét hozná fizikában az f1 2011. esőben a 2010 is húzós volt elsőre mondjuk, (tegyük hozzá, hogy már rég mentem esőben szimmel), de persze attól még hogy nehéz valami nem lesz ugye élethű. a véleményed persze a tied, de én csak azért is megvédem az rF-et, normálisan feljavítva az rF-et, egy pöpec moddal, még mindig elég mainak lehet érezni.
  • Dietrich
    bezzeg a V8! :))
  • lac coo
    IRacinget nem nagyon ismerem régen láttam csak... De rF-et nagyon is jól, sok-sok ezer km-t beletoltam :))))
  • SirAlo
    hat NKP-ba tenyleg masabb minden, fekezni is sokkal ovatossabban kell de erezni is lehet ha allora fekezed es raz is az auto utanna:) legalabbis a legkisebb autoval ami a demoba van az ilyen nekem is bejon de ha ezt nezed az iRacing se valami jo szimulator mert az se tud ilyeneket;) netKar-bol nagyon jo szimet ossze leehtne hozni egy nagyobb csapattal
  • lac coo
    Vannak jobbak rosszabbak, de alapvetően szimulátornak nagyon gyenge az egész.
    Míg bele nem ültem NKP-ba azt hittem tudom mi az az ellenkormányzás, mi az az FFB, mi az a gumifizika stb... De rosszul hittem ;)

Persze nem rossz csak éppen nem ezért szeretjük :)
  • SirAlo
    lehet ez igy van sok modnal mert nem hivatalos modok vannak hozza hanem ilyen otthon osszerakott cucc a legtobb mod de vannak jok is
  • lac coo
    De senki nem mondta hogy ez szimulátor, bár én se a Race-t sem rF-et nem tartom jó szimnek, évek óta feléjük sem néztem .... ez jobb azoknál, mondom úgy , hogy azért alapvetően szimulátor párti vagyok ;)
    Ha szim akkor NKP, FVA nálam, rF engines vackok valahol középúton vannak, sok mindent tudnak csak azt elég gagyi módon ! Nem jók se szimnek se árkádnak :)))De legfőképp unalmasak és idegesítőek a fura kamu fizikájukkal .Vagy másképpen: mióta jól megírt szimulátor kipróbáltam azt gondolom az rF csak az akar lenni, de nagyon nem sikerül neki !

No mindegy nem megyek bele ebbe a szimulátoros vitába rég kinőttem már belőle, csak érdekességnek raktam be a videot ;)
    béke !
  • bardocz
    Már csak azt kéne hozzátenned, hogy bezzeg a vényóc :DDD
  • Dietrich
    nem mindenki...
    pl. aki még sosem vett részt szimes bajnokságban..sőt még csak szimulátor játékkal sem ment.

nekem ezek csak csilivili arcade szarok, de megértem ha a piacon erre van kereslet, hogy kisgyerek erre veri a répát a kersre meg drs meg mittudom én még milyen szarokat találki az f1 egy nyomorult előzésért..
  • lac coo
    A 2010 valóban vacak, azt én sem bírtam fél óránál tovább ,ezt érdemes viszont megnézni :)
  • bardocz
    GTR Evo, Nordschelife, eső, 320 pacis Caterham, na azzal gépészkedek:)
  • bardocz
    A 2010-ben nem sokat gépészkedtem kontrolerrel. Aba is hagytam, de hugom legalább élvezi:D
  • spiczi91
    Játszottam vele 7 teljes futamot (HRT). Kanadában szakadó esőben mindenfajta erőlködés nélkül lehetett vele jönni a 13. helyen. Kicsit kevésbé lehetett nyomni neki, ennyi. Ezt rF-ben is el lehet érni, ha megmahinálják a pályát.
  • lac coo
    Ez Ferrari ! :D

Amúgy vízen még mókásabb a dolog :) Megnézném mit gépészkedsz benne nagy esőben ;)
  • spiczi91
    vezetési=vezetése
  • spiczi91
    Elég szomorú, ha azt nullának érzed. Az F1 2011, na az egy nagy nulla, a 2010hez képest annyi az előrelépés, hogy jóval normálisabb a grafikája és kevésbé bugos. Amúgy az autó vezetési a világon semmi kihivást nem rejt, eléggé elszomorítana, ha tényleg ilyen kezesbárány lenne a valóságban is a HRT.
  • lac coo
    egyébként nem értem miért utasítja el mindenki a Codemasters f1 2011-et ?!
    Nem egy hc szim, de azért nincs lebutítva a végtelenbe, mikor meglett a G27-em ki akartam próbálni a kuplungot-váltót és nem volt más kéznél mint a Race 07, komolyan mondom az egy rakás fos ehhez képest, ffb nulla, grafika nulla, fizika döglött!!!!

Ez telefonos felvétel, sajnos az eredeti már nincs meg, de látható a lényeg:

• lac coo
    Élsimítást neki ! :)
  • Dietrich
    vele egyidőben jelent meg a CS..engem nem tudott lekötni és állítólag a grafikája is jobb volt.
    RO2 mint II. vh-s game nekem jobban bejön mint az ilyen G.J. szerű modernkori maszlagok.
  • Dietrich
    http://www.freespaceinvaders.org/
  • Dietrich
    http://ingyenesjatek.hu/galaxy-invaders.html

ennek volt az őse a játéktermekben 1983 környékén ;)
  • Laceee
    Alakul..., rF3 ?
  • Alexease
  • unrealnoise
    de az kamuzik, akinek nem adja a csúcsgrafika és körítés a hangulatot. ennyi erőből mindenki vezessen egy 10 pixeles pacát, a 25 pixel széles kanyargó aszfalton.
  • unrealnoise
    ennyi. :p amúgy nem igaz, hogy megfingatná a mai hardvereket, csupán optimalizálni kellene jó sokáig. sokkal gyengébb hardverre is írtak már nagyon jó grafikát. az a baj, hogy nagy a verseny a piacon, nincs idő mindenen tökölni, és tökéletes optimalizáltságig írni.
  • Dietrich
    FPS-be szinte csak a grafika a lenyeg es a jo iranyithatosag (esetleg jo tortenet)

ezt cáfolom a COD1 se a grafikával robbantott hanem a játékélményével..
    engem a csilivili nem hat meg..autós játékok sokasága ilyen pl. F1 2010/2011
  • lac coo
    Vagy a szokásos kamu FFb effekt :)
  • bardocz
    Rallysimfansot pluginban az egyik új pályán egész jól érezni. Legalábbis az 5-10 centisnek tűnő lyukakat. Meg kéne keresnem a CD-jét, és felrakni.
  • lac coo
    szerintem ott sincs ilyen, ott is egy méteresek a poligonok :)
  • bardocz
    RBR :P
  • lac coo
    Egyet várok valami szimulátortól: végre érzékelje a beton 5-10 cm-es egyenetlenségeit is a futómű ! :)))
    Ne már örökké a tükörsima aszfalton menjünk :)
  • lac coo
    Az a szimulátoros, akinek nem dobban meg a szíve egy F1 2011-es esős videó láttán , az kamuzik ! :)