19775
-
#375 -
#374 De ha 6ot adok neki, akkor nem marad pontszám az netkarnak, az iracingnak, lfsnek, meg a vgp3 nak :D Meg reméljük az rfactor2 nek :D
10/10-et pedig nem adunk semmire :D -
#373 Túrában Race On jobb mint rFactor, OW-ban pedig rF a jobb. Saját kategóriájában szerintem 10/6 mindkettő. -
#372 Egyáltalán nem erős, olyan kategóriában szerepeltetni amit nem tud.
A Sims-et is lehetne indítani fizikában, persze az nulla pontot kapna.
Grid meg az F1-2010 az 10/1.
Race07 meg EVO az rfactor szintjén van kb, az olyan 10/4.
"OFF amúgy a SHIFT 2-ről egyre több a pozitív visszajelzés,"
Naja, a mosópor is intelligens... Majd ha a szimes réteg visszajelzése lesz ilyen, nem azé, aki fizut kap érte.
#367: "Szerintem meg a Shift 2-nek elég jó fizikája lett, és szépen ellehet különíteni az arcade vonaltól."
Ezt te látatlanban el akarod hitetni magaddal, vagy csak tippelgetsz? Netán a fejlesztőgárdában vagy? -
unrealnoise #371 nem értékeltem, tudtommal feltételes módban fogalmaztam először, ha mégsem akkor bocs, de a SHIFT 2 fizikájáról eddig csak pozitívabban nyilatkozott mindenki (!), olyat még nem olvastam, hogy a SHIFT 1 fizikája jobb lenne... Szóval nyilvánvaló a javulás, meg van előlegezve a magasabb pontszám... aztán majd elválik, de kötve hiszem (annak tudatában, hogy a nagytöbbség sokkal jobbnak tartja majd a SHIFT 1-nél), hogy majd én fogom lehúzni... -
#370 Nem tudom hogy lehet ugy ertekelni ha meg nem is probalta valaki a jatekot?:D -
unrealnoise #369 azért az a 2/10 szerintem erős... A legtöbbször 5-6-7 pontokat adtak erre az emberek a fórumokon. Egy Simbin féle Race 07 vagy GTR EVO mennyi nálad? :) nah mindegy, holnap este itt a game, holnap késő este jön rövid vélemény, utána meg egy-két nappal egy bővebb. kurva kiv leszek.
amúgy a 2/10 azért is nagyon kevés, mert akkor az F1 2010 meg A GRID mi? -3/10? :D -
#368 Miért nem lehet majd ezentúl futamokat hostolni?
Hogy folyamatosan fejleszthessük az online élményt.
Szóval a játékból nem lehet hostolni, és csak dedicated serverek lesznek?!
Shift2
Hát látvány maszlag lesz :D de egy letöltést megér :-)
kíváncsi leszek az rFactor2-re mikén fog működni, fölég a pálya felgumizása. A grafika látottak alapján nem lesz valami nagy cucc, kb rF1 + dinamikus árnyékok, önárnyék. Nekem az iRacing grafja jön be :D szép és letisztult, a F1 2010 meg az NFS cuccok már túl sok nekem -
Héeder #367 Szerintem meg a Shift 2-nek elég jó fizikája lett, és szépen ellehet különíteni az arcade vonaltól.Persze sose lesz egy rfactor 2, de jobban tetszett mint egy forza 3... -
#366 Ne éld bele magad, a Shift fizikából olyan 10/2, a második rész, ha 10/3 lesz, az már a kész csodával lesz határos. A grafika, az el is várható, ha már másban gyenge. -
unrealnoise #365 OFF amúgy a SHIFT 2-ről egyre több a pozitív visszajelzés, szerintem egy próbát mindenkinek megér majd, én előrendeltem. szerintem szimet kapunk, az eddigiek hallatán, láttán. lehet nem a legjobb, de fizikára szerintem adható lesz a 7 vagy 8/10, grafikára simán mehet a 9/10, a cockpit view szerintem zseniális. nincs jobb jelenleg a piacon, az elmosódásért kár, de szerintem pofás úgy is bőven. iracing motion cockpit view-ja amúgy is "kamufless", tényleg ez az eddigi legjobb look to apex.
hangok szintén zseniálisak, pályák nagyon jól kidolgozottak persze, az FFB meg gondolom nem 10/10-es, de azért szerintem bőven hozza azt amit kell. autolog, jobb AI, autófejlesztés (életben is csinálják, csinálod, csinálnád :p), szóval jó lesz ez. :)
amíg kijön az rF2 elleszek vele. sőt még lehet utána is.
a SHIFT 3-ra még kíváncsibb leszek, óriási potenciál van a gmotor3-ban. remélem a SHIFT tovább komolyodik majd, és szabályok, real futamok, időmérők, minden más is bekerül jövőre. ON -
unrealnoise #364 nono. 2010 végére elkészültek a pályák teljesen. de a többi része nem.
olvasd el a lent linkelt Q and A-t. a végső kiadásba úgy néz ki még nem kerül be a teljes, animált boxszemélyzet (majd később rakják bele), de ezek alapján szerintem már nem sok van hátra. 3-6 hónapot tippelek még, így hogy pár dolgot kihagynak és majd később integrálják. de örvendetes, hogy utóag is bele kerül majd ez-az (pálya meg etc), az animált boxszemélyzet a járgányok és a személyzet "sokfélesége" miatt nem kerül bele asszem, de lehet szarul értelmeztem. -
Yodlii #363 Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg megmondani, hogy mikor jelenik már meg (?), mert már mindenhol olvasom, hogy 2010 végén a készítők azt nyilatkozták, hogy már a végső pálya tesztek folynak, de mégsem akar megjelenni! -
#362 Neked mi bajod van velem? (aláírásod) -
Loco #361 Azért nem kéne a két fogalmat egybemosni. A számolt erőhatások kivezetése egyáltalán nem ugyanaz, mint egy eseményhez definiált script lejátszása. -
#360 Azért itt az effekt az valóban csak effekt volt, köze nem volt ahhoz, hogy éppen milyen helyzetben van az autó, vagy épp milyen felület van alatta :)Cserébe viszont marha élvezetesre lehetett állítgatni :)
A gumi cucc jónak tűnik, tetszik, végre valami ! -
unrealnoise #359 ennyi. :) szerintem ebben sem lesz hiba, a háttérben azért gondolom dolgoznak ezerrel ezen is. :) -
#358 azzal nincs semmi gond szerintem hogy "csak" effekt, nem igazi autoba ulsz, csak effekt lehet :D csak valosagos legyen az az effekt es erzodjon az auto -
unrealnoise #357 nah most azért, várjunk csak. az iracingben mit érzel a kormányon fizikálisan? effektet. ennyi. a kormány közvetíti. az, hogy mit, és miből már más kérdés, de mindkettő effekt, amit egy eszköz ad át. Abba most nem megyek, és tudok/akarok belemenni, hogy az rFactor 2-nél fizikai alapú lesz-e a cucc, bár meglepődnék ha nem így lenne, lévén az rF2 néz ki a legösszetettebb és modernebb szimulátornak jelenleg. (Ebben lesz és van a legtöbb dinamizmus, ez néz ki a legszebben, élethűbben a szimek közt, gumik, + AI is van, régi pályák, meg mindenféle jóság) És egyébként sem hinném, hogy 2011-ben beérnék valami fossal. Az, hogy mi volt az rF1-ben, oké, de azt azért nem szabad elfelejteni, hogy nem ma adták ki. :)
de mindegy, a lényeg, hogy egyre tetszetősebb a cucc... :) -
#356 Az volt a baj eddig is, hogy effektek voltak csak az FFB-n, nem számolt fizika. -
unrealnoise #355 Persze, de az FFB-n sokkal több effekt lesz, ha elolvasod a kérdéseket, válaszokat láthatod, dolgoznak ezerrel rajta. Nagyon jó kis szim lesz ez... :)
úgy néz ki, hogy az iracing előfizetésem teljesen feleslegessé vált idővel. :) -
#354 Mondjuk hiába lesz jó a gumi fizika, ha azt nem érezni majd a kormányon.
Mint pl az rFacotrban, G25 el a legjobb beállítással is olyan érzésem van, mintha evezők lennének a gumik helyén, és takonyban navigálnék, nem betonon, szemben egy LFS,NetKar,iRacing futómű modellel. -
zoluss #353 Ez elég komolynak néz ki. A vonalak jelképezik a tapadó felületet, a színe pedig a hőmérsékletét. Az új gumifizika nem egy gumihőmérséklettel számol, hanem a gumi képes lokálisan felmelegedni. Ezt mutatta a végén, hogy blokkolta a kerekeket, és csak a csúszó részen forrósodott fel. Emiatt a gumi tapadása nem lesz egyenletes, hanem a forróbb részein kisebb lesz. Nálam ez lesz 2011 "játéka", ha idén kijön. -
unrealnoise #352 nem vagyok angolos, szöveget még nagyjából meg is érteném, ha írnák is amit mond, de szóval új tire model? most lehet jönni, hogy az rfactor 2 nem hoz semmi újat szimuláció terén, csak feltuningolják a grafot, aztán kész. -
unrealnoise #351 OFF Nem, de azért számtalan foshalmaz van, volt egy maiden borító pl amin egy "profi" melózott, végül a zenészeknek egy félkész változta kellett, a srác nem is merte nevét adni a borítóhoz. de tudod hogy van ez, ahogy a mad men-ben is mondták, a megrendelő mindig csak elbassza reklámot, promot, ez esetben az albumborítót. :P persze ott a zene a lényeg, de én pl szeretem, ha egy igényes szép digipack van a polcomon, szép borítóval, nem pedig egy olyannal amit én is megcsinálok fél sec alatt. ON
Q & A
-
#350 -
#349 egy albumborító nem feltétlenül művészi, az nem egy grafikai kiállítás... -
unrealnoise #348 mondjuk ha belegondolok hány katasztrofális albumborító van a világon, akár világhírű bandáktól is, hát kábé nem meglepő, viszont az rf2 logoja szvsz tök pofás és modern lett... -
unrealnoise #347 Roger6 privátban kritizálta a "képem" az aranymetszésest, jelzem jogosan, de szóval ezt válaszoltam neki alább, miközben tartom is, hogy vicc, hogy annyi embernek nincs szeme vagy érzéke az ISI team-ben.
"jah, előnytelen kép, szar kompozició, bal oldalt nincs semmi ami ellensúlyozná a jobb oldali képet (üres tér), az sem szerencsés, hogy a jobb oldalon az autó pár pixel híján kifut a képről lent, valamint maga az autó, amilyn szögből fotózva lett egyszerűen nudli, azt is meg kell említeni, hogy jó lett volna, ha odafigyelnek, hogy egy pálya érdekes pontján kapják le a járgányt, ahol van valami "szép" a háttérben, ami hangulatosság teszi.
akartam még egy képet, mert az aránymetszés tényleg gáz megoldás volt végtére is, jobb lett volna az üres teret jobb oldalt jelölni, meg amiket fentebb írtam. akartam is, de annyit nem ért az egész, amikor az ISI ilyen szarral kiszúrja az ember szemét. és nem először teszi ezt. köszi amúgy a "felvilágosítást", értem én és igazad is van, de számomra, mint már írtam azért is van bajom az arányokkal, meg bal oldalt és fennt van egy csomó "semmi", a kép túlságosan lekerült. nah most vagy futtatták volna ki a kocsit úgy hogy esztétikus képet kapjunk és jobban ráközelítettek volna a logóra egy vagányabb festésnél, vagy helyezték volna feljebb." -
unrealnoise #346 hát komolyan azért kezd gáz lenni, megint eltelt egy hónap és semmi komoly info, vagy promó. :( no comment. bár ha olyan profi lenne mint az előző kép, meg még jópár korábbi, akkor lehet jobban járunk így... -
unrealnoise #345 erről van szó. maradjunk abban, hogy nem csak a kép és a tartalom gagyi, hanem még a beállítás sem az igazi. :D nah mindegy, fikáztam már eleget, de legközelebb ennél sokkal ütősebbet kellene nyújtaniuk.
van pár régi kép, "f1 classic-ról" meg ilyesmi, azok is nevetséges felbontásban, azokat miért kellett úgy promózni? 2010-ben? illetve ha már akkor kész voltak, akkor rég ki lehetett volna adni újabb képeket, mondjuk járgányonként. meg pályánként párat... -
#344 Nem feltétlen kell az aranymetszés vonalánál lennie valaminek...Nem attól lesz jó a kép ha van ott valami, ez csak a kép arányairól szól. Az a rossz benne, hogy az egyik rész túl hangsúlyos, nincs semmi ami kellően ellensúlyozza a képet a másik oldalon. -
unrealnoise #343 oké. de mi? :D hisz ott pont nincs semmi. :) -
#342 Fordítva majdnem jó
-
unrealnoise #341 megjegyzem egy kicsit hagy kritizáljam továbbá a játék motorját. ilyen gyér tükröződéseket (járgányokon) elég régen láttam szimulátorban, a netkarPRO és az iRacing egyenesen a földbe döngöli. nem várom el, hogy csúcsgrafikája legyen, de többek közt talán ez a leggyengébb pontja az rF2-nek. ezek után kíváncsi leszek milyen árnyék és fényhatásokat "kapunk" a cockpitben... -
Debilon #340 hogy ilyen szarságon mit tudtok vitatkozni.. -
unrealnoise #339 sorry, kicsit elcsesztem, szerkeszteni meg a hozzászólást már nem tudom... az sg.hu is fejlődhetne már valamit... -
unrealnoise #338 Én elhiszem, hogy az vagy, DE arra persze elfelejtettél reagálni, hogy a vízszintes tengelyen, hol tartották be az aranymetszést... de a szöveg azért megy... persze lehet a féklámpán van a hangsúly (te nem ezt mondtad ugye..), de igazából mindenképpen egy előnyösebb képpel kellett volna előrukkolni. nem a grafikával van gondom, hanem magával a kép beállításával. és az azért 2011-ben elég merész, hogy egy ilyen képpel kiszúrják a szemünk a hosszas várakozás közepette.
amúgy meg igazából tök mindegy, undorító egy kompozíció önmagában is, szerintem a többség egyetért velem abban, hogy ez a promokép egy nagy fos. -
Solt #337 -
#336 Jogos.