19775
  • f1andris
    Ez nagyon nem lesz gyenge! ;)

http://bit.ly/o6fga1
  • unrealnoise
    [URL=http://rfactor.net/web/rf2/screens/wipscreens/#0911]Új képek.[/URL]
  • lac coo
    OFF ,szép trailer:

• bardocz
    Ejj, mire azt belepaszírozom az alaplapomba
  • Dietrich
    DDR3 memok árai most estek..be kell vásárolni 2x4 gigát :)
  • unrealnoise
    Hát ez a specifikáció azért elég vicces ma már. Ezer félefelbontás létezik már 1024-től full HD-ig minden eléggé elterjedt már ilyen körökben - szvsz.
    innentől kezdve, X felbontásban az ajánlott konfiggal maxon simán mehet, de lehet egy 1920-1080 már megfekteti a cuccot maxon. nekem lehet kevés lesz HD-ra az ati hd4890, valszeg MSI N560GTX-Ti Hawk 1GB-ra cserélem... Viszont durva, hogy mennyi memóriát zabálhat, lehet a 4GB már tényleg "kevés" lesz.
  • mcmoha
    Nekem meg gepet.:D
  • Dietrich
    nekem csak memoriát kell venni hozzá..
  • Ulvar
    Simán fut fullon.
  • bardocz
    Minimum/Recommended System Specs for rFactor 2

MINIMUM:

CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
    Memory: 2 GB
    Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
    Video Memory: 256MB
    Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
    DirectX: 9.0c
    Storage: 4 GB

RECOMMENDED:

CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
    Memory: 4 GB+
    Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
    Video Memory: 512MB+
    Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
    Storage: 4 GB+

Note: 2008 C++ Runtimes SP1 required (included with installer).

Minimum grafikán futni fog!:D
  • Solt
    Basszus... :S
  • mcmoha
    Lorenzo Bandini.
  • pajti

• pointer4
    3:40
  • Laceee
  • Dietrich
    Wear is increased by 100x for this video
  • mcmoha
    100-szoros kopast alkalmaztak a videohoz.:)
  • lac coo
    Gondolom rátolták a kopást, hogyne kelljen fél órán át kőrözni :)
  • pajti
    ja szépen kopik, de ez valami román gumi lehet mert baromi gyorsan elkopott.
  • lac coo

szépen kopik belül...

De valaha ki is fogják ezt adni ? :DDDD
  • mcmoha
    javascript:DoP('video')
  • unrealnoise
    nem estem hasra tőle, viszont hogy egy pályabejáró videót nem tudnak kinyomni amikor már legalább 8 pálya készen van...
  • unrealnoise
    OMG! végre valami, ha nem is sok... képek
  • unrealnoise
    hát azért valamit nyomathatnának végre. nekem nem dátom kell, videó. a legtöbb pálya kész, nem értem miért nem lehet még pár videót felvenni és nyomatni. annyira gyenge a promo, hogy hihetetlen... persze tudom, már ezerszer elmondtam, de nah.. nem értem. nem értem. ott a tartalom, az esős cockpit is kész volt már mikor, gondolom már elég frankón néz ki, oké, hogy nem a kinézet miatt elsősorban az ember, de ha pofás, nyomkodják, addig is kikerül a szimes oldalak címlapjára, és ez a nem mindegy, hogy mikor és mennyi van ott, és máshol.
  • lac coo
    Melyik őszre gondolsz ? :)
  • Beagie
    látom még semmi új hír...
    Remélem kora őszig lesz valami ebből a játékból.
  • unrealnoise
    nyilván. de azért nekem ne mondja senki, hogy nem számít. persze talán itt oszt-szoroz a legkevésbé, a szimek piacán, de azért itt se mindegy, hogy milyen hatást ér el, kelt egy weblap. én adnék rá, pláne, hogy ez elég minimális költséggel járna, mármint a többihez képest.

no mindegy, nem téma, az az érdekes, hogy már előző hétre is be lett ígérve egy közelebbi info... plusz jöhetne már valami ingame cucc is...
  • Dietrich
    mit számít az oldal, ha a termékét elég sokan használják?
    míg vannak csilivili oldalak a terméke meg egy kalap szar.
  • unrealnoise
    nah jah, egy egyszerű is lehet áttekinthető, stílusos, letisztult, szép.
  • gviski
    hát majd meglátjuk, én minél egyszerűbb oldalt szeretnék, inkább legyen sok értékes tartalom, mint sok semmit mondó csili-vili
  • gviski
    na igen, meg még mindig jobb mint ha az a felírat, hogy a tulajdonos nem töltött még fel tartalmat.

jegyzettömböl ennyire futotta jelenleg, meg inkább a háttérben készülő php-s oldalt hegesztem ;-) de majd dolgozunk rajta hogy ez a index.html is jól nézzen ki.
  • unrealnoise
    Hát azért pofásabban is be lehetett volna azt a középső "képet" rakni, finom kerettel meg etc, esetleg halvány árnyékolással körbe, meg a háttér színe mehetne jobban a kép árnyalataihoz.

weblapra kíváncsi leszek, nagy elvárásaim mondjuk nincsenek...

a mostani új, hivatalos rfactor.net is tiszta béna, ennél minimum kétszer jobbat kéne csinálni nektek, az ISI-ről meg nem is beszélve..., nem is értem, hogy lehet ilyen weblap alatt promozni valami új terméket... természetesen az oldal felépítésével és dizájnjával van gondom. de mondjuk ez legyen a legkevesebb probléma...

amúgy jó munkát az oldalhoz.
  • Beagie
    miért lenne gagyi?
    Ha ész nélkül gagyizol le dolgokat, legalább tedd azt normálisan, hogy mi nem tetszik, érvekkel.
    Más több óra munkát öl bele, te meg nemes egyszerűséggel legagyizod.
    Neked hogy esne ez fordított esetben?
    Legalább ha kritikát írsz az legyen építő jellegű....

Nem lesz rossz ;)
    Csak így tovább.
  • gviski
    még nincs is oldal, hogy lenne akkor gagyi?
  • fanatic
    über>>>> gagyi
    Hát ez se jó valjuk be őszíntén
    Nem mindig jó megmondani az igazat de tényleg egy roszra ne mondjuk már hogy jó!
    Emberek nyiljon fel a szemetek!
  • gviski
    rfactor2.hu él, szerintem 1-2 hónap és lesz rajta használható oldal, jelenleg épp az oldalt csináljuk, de még nagy előrehaladott állapotban van. a FaceBookon meg megtalálható a rFactor2 Hungary közösség.

;-)
  • Beagie
    Én úgy vettem észre a teszt videókon hogy a fizikával az LFS irányába haladnak, bár ehhez még menni kell pár kört, hogy teljes mértékbe megállapítható legyen....
    De addig is erre utal, hogy kockásra lehet fékezni a gumit, a gumi melegedése is hasonló, az autó viselkedése is teljesen más mint az egyben.
    Remélem nem húzzák addig, mint az LFS az S3-as verziót
    Addig is marad az rfactor 1, amivel már azért nem ugyanolyan játszani, annak fényében, hogy tudjuk milyen finomságok lesznek a várva várt utódban :)
  • Dietrich
    "There is going to be some initial release info coming, hopefully this week I'll be able to post final testing and maybe an intial release date month..."
  • unrealnoise
    wallpaper
  • gviski
    Persze, csak szemetek vagyunk és nem adunk linket