19775
  • bosco05 #455
    ki nem éltette azt? mindenki azt nyomatta akkor is hogy mekkora szimulátor és ugyanígy le voltam hülyézve...
  • Dietrich
    úgy gondolod ő éltette kiadás elött az F1 2010-t csak más nicken?
  • bosco05 #453
    Milyen indok? Nem sokára megnézem, de ugyan ez lesz a véleményem. Te meg ne szánalmasozzál már itt, csak beszélgetünk valamiről, amiről eltér a véleményünk. De ha emlékszel ugyan ez el volt játszva shift 1-nél meg F1 2010-nél is. Kicsit megcsúszik az autó, vagy minimálisat kopnak a kerekek az már neked szimulátor. De komolyan holnap irdatlan tesztelések sorozata után fogok újra véleményezni, ha sikerül elvezetni ezeket a bivaly gépeket :D
  • unrealnoise
    Frankó a szemed. Elhiszem. De azt még mindig nem tudom, te honnan tudod, milyen segítségekkel mehetett a pályán az illető. Lehet te többet látsz azokon a videókon mint az emberek 99,9999999 százaléka. Nincs több kérdésem. (Ettől független lehet igazad van! De az "indok", az akkor is annyira szánalmas...)
  • bosco05 #451
    nekem frankó szemem van és tudod kinek irogasd hogy vicc... nem tudom miért kell mindig átmenni személyeskedésbe... forza 3 is meg grid is annyira szimulátor mint az nfs shift kb.
  • gviski
    Na már azt hittem jött valami komolyabb infó annyi HSZ van itt :D

Nem tudom ki írta hogy nem tetszik neki az iRacing rendszere, nekem pont az tetszik a legjobban benne, nagyon jó az egész rendszer ;-)

rFactor2 majd jön valamikor :-) Sokkal kisebb cég, mint egy EA és sokkal kevesebb programozó csinálja, így nagyon sok időben telik. Grafika gagyi lesz, de reméljük a tartalom, ellensúlyozza majd ezt :-)

Nem próbáltam még, de nálam ott megbukik a játék hogy szar a Multi, csak olyan játékokat veszek meg eredetibe ahol van értelme komolyabban foglalkozni a Multi részével.
  • Penge88
    Felesleges vitatkozni ezen, hisz a nevében is benne van, NFS SHIT xD
  • Dietrich
    akinek ez a shift2 nem arcade ott gondok vannak ;)
  • Penge88
    Ennyit változott a világ... 8-10 éve úgy játszhattam csak kormánnyal, ha átmentem unokatesómhoz, és úristen, mi komoly volt már Midtown Madness-t tolni kormánnyal... Ma meg mindenféle izgatottság hiányában ülök le a G25 elé :D A jót könnyű megszokni ez tény :-)
  • Dietrich
    GP3 korszakában azért még nem mindenkinek juthatott kormány, inkább billre voltak még megirva azok a játékok.
    én is billel toltam esőben a hungaroringet 1:45 órán át mire célba értem nem éreztem az újjaimat :p
  • unrealnoise
    butaság. GP3, GP2 arcade játék volt? És ez csak egy példa... Mindent lehet tolni billel, csak nem mindegy az eredménye...
  • Dietrich
    a szimet az arcadtól az különbözteti meg, hogy játszhatatlan billel..hát én most billel mentem :p
    na majd holnap kormánnyal is megnézem aztán lehet delete..
  • Dietrich
    Tuti kijön idén, nem tudom mi a para rF2-vel kapcsolatban. :)

nincs para...
    egyébként 2007 nyara óta mást sem olvasok az rrf2-vel kapcsolatban..már unalmas
  • Héeder
    IGAZ :D
  • unrealnoise
    Tuti kijön idén, nem tudom mi a para rF2-vel kapcsolatban. :)
    Amúgy sem adtak meg soha konkrét megjelenési dátumot.

Dietrich: SHIFT 1-nél az EA kamuszöveg ment ezerrel, de a SHIFT 2 az emberkék (és nem csak magazinok) alapján jobb lett fizikára. Hogy igaz-e? Holnap elválik.

Az SMS team-je a GT legends-ben volt amúgy benne.
  • Dietrich
    majd jövőre kiadják..vagy sose..
  • SirAlo
    En mar csak azt nem ertem hogy holvan mar az rFactor 2:\ miert nem csinaljak meg a modot es aztan majd csinalhatjak a modokat hozza meg a palyakat mar 2011 van es meg egy normalis video sincs a jatekrol nem hogy megjelenesi idopont
  • Dietrich
    Javítsatok ki ha rosszul tudom...
    a NFS SHIFT játékát ugyanazok (vagy egy részük) írták a progit mint akik a GTR2-t. Könyvtárszerkezetből kilehet okoskodni 8én nem próbáltam a shift-et)
    Ha igen akkor legalább nekik higgyetek, hogy közelebb van és lesz is az arcadhoz mint a szimhez mert a piac ezt kivánja..
    Na most ha ebből indulok ki akkor a SHIFT2 sem lesz közelebb a szimhez.
    De holnap kiderül számomra is mi a valóság.
  • cselt
    Hát ez azért eléggé szar. Nemtom miért kell ilyen kevés férőhelyesre csinálni multiban. Nem tud több kocsit lekezelni egyszerre?
  • Solt
    Már csak a fekete rebeka hiányzik! :D
  • pointer4
    Jááj mit tettem :D
  • unrealnoise
    Kevés, 10 vagy 15 fő asszem. Mondjuk ettől megfelelő emberkékkel még bőven jó is lehet. a gond más. nem lehet megcsinálni azt, hogy mindenki ELITE mode-ban nyomassa multiban, mindenki olyan segítségekkel megy amivel akar. Erre vagy adnak ki majd javítást, vagy nem tudom. Kár érte, de mondjuk ha haverok úgy tolják, akkor tökmindegy, nekik hiszel, tudod látod, mit tudnak.
  • cselt
    Ha már itt tartunk, akkor megkérdem, hogy hány fős szerókat lehet vele indítani?
  • unrealnoise
    online is lehet tolni a SHIFT 2-őt. ha jó lesz fogom is. (tudom én bajom... :D)
  • SirAlo
    Szoval ameik jatek a Single reszre van kiepitve, az nem lehet szimulator vagyis en nem tudnam elkepzelni hogy orakat tesztelj csak azer hogy az AI-t elverd :D
  • lac coo
    CRC szimulátor...? ;)
  • Solt
    Ez lehet, de ettől még nem szimulátor.
  • Solt
    Mert ezt már 100x eljátszottuk. Az egész téma annyit ér, ahogy reagálok! Megint ámítod magad, ha az ember meg szembesít ezzel, akkor még te vagy megsértődve.

Egyet megígérek, ha hozza legalább a race07-t, elnézést kérek!
  • SirAlo
    De nem is csinalhatna az NFS szimulatort... en se gyakorolnak egy palyara annyit ha offline AI ellen kellene versenyezni , ha szimulator akkor annak az online resze kell eros legyen
  • unrealnoise
    sorry srácok az OFF-ért, én csak ajánlottam valamit. Aztán persze mindenki lökte a véleményeket. :) De legalább megy feljebb a hozzászólásszám. :)
  • Héeder
    De én kipróbáltam és én úgy mondom a véleményemet. Nem ránézésre hanem elite módban segítségek nélkül kormányal. Csak annyit mondok hogy fizikában a Shift 1-et lekörözte.
  • cselt
    Na bakker én meg már azt hittem, hogy jött valami új infó rF-ről, esetleg egy megjelenési dátum vagy valami, ehelyett nfs2 off megy... :(
  • lac coo
    Már azt hittem RF2 demo jött ki, vagy valami .... :))))
  • unrealnoise
    Újfent nem reagáltál. pedig kétszer kulturáltan kérdeztem (nem?!), mert tényleg kíváncsi lettem volna a "GT5-ös" véleményedre. Én kommunikálni próbálok, TE NEM. Ezért kár fórumokra járnod... De most már mindegy is, ilyen ember véleményére legyen kíváncsi a halál. bye
  • Solt
    Nem, de kifogom, mint ahogy az egyet is kipróbáltam.

Az a gondom, hogy látni rajta... látni a viselkedésén, hogy NEM szimulátor. Ugyanez van minden egyes ilyen csili-vili árkád játék megjelenésénél! Ez mooooooooooost szimulátor lesz... az... érdekes módon mindig koppanás a vége.

Biztos jó játék lesz... sőt, lehet jobb mint az előző. De ettől nem lesz szimulátor. Picit sem...

De mondom, részemről mehet az önámítás.
  • Solt
    Mondom, igazad van! Vérszimulátor lesz, csak nyugodj meg! :D
  • Héeder
    Csak 1-et kérdezek.
    Kipróbáltad már a Shift 2-t?
  • unrealnoise
    de persze arra nem reagáltál amit írtam. Ez a szánalmas... :(

Mit céloz meg? Oké. Igazad van, a GT5 mit céloz meg? a Forza 3 mit céloz meg? Azok is hoznak szép pénz, akkor szerinted azok is full arcade játékok?

Nem lesz vérszim, de azért kezeljük már helyükön a dolgokat. és legalább arra reagálj amit írtam. az a nevetséges, hogy te élből pár videó láttán fikázol, majd nevetségesnek titulálsz egy olyan embert, aki csak pozitívan akar csalódni egy játékban. Soha nem mondtam, hogy a SHIFT 2 az istenkirály szimulátor, az rFactor 2-őt pl sokkal jobban várom jelenleg azért...
  • Solt
    Na már megint kezded az önámítást! :D Vér szimulátor lesz a Shift2... annyira, hogy az iRacing fejlesztői közül már hárman infarktust kaptak, az rF2 megjelenését meg még egy évvel eltolták... Most jó? :D

Egyébként röhejesnek inkább azt nevezném amit te művelsz, de öreg vagyok már bohócnak, így a további hajhúzásba nem mennék bele!

Egy dolgot azért tarts szem előtt: Vizsgáld meg milyen réteget céloz meg a játék. Ennyi.
  • unrealnoise
    Kábé ennyi a lényege szerintem. De lehet holnap (ekkor hozza meg a futár) én is fikázni fogom elkeseredésemben. Verseny illetve vezetés szimulátornak is lehetne nevezni, mert ugyan itt tényleg nem az a leglényegesebb, hogy a fizikára meg a matekra költse és fordítsa a cég majdnem minden pénzét, DE ettől még jó vagy élvezhető lehet, a kanyarokat pedig ugyanúgy be kell venni, fékezni kell, széttörheted a kocsid tropára, esetleg nem látod a pályát éjjel, ha szétbaszod a lámpád, a gumijaid elkophatnak mint az állat. Ezek a legtöbb arcade játékban nincsenek benne, vagy benne vannak, csak irreális elemekkel vannak kiegészítve.

Ha ez arcade, akkor az előző NFS-ek, amiken két gombnyomásra váltottál két sávot, az mi? Ez szimulátor, kérdés, hogy mennyire komoly.